Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantieappartement Gezinsvakantie Bibione-Pineda

Max.  4   gasten
45m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
45m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 5 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 5 Jaren online



Beschrijving

Uw vakantieobject:
de De vakantiewoning ligt in een residentie (insgesamt 3 Unterkünfte en 4 bedden) en is omgeven door een 7000 m² groot, gesloten grondstuk met tuin met weide, bomen, bloemen en struiken. het grondstuk is met een hek omheind. bevinden zich in het centrum van Bibione Spiaggia, een badplaats in de buurt van Venetië, vlakbij het strand en op 500 meter van het door een familie gerunde wellnesscentrum.
Gasten van de twee aangrenzende gebouwen hebben toegang tot twee zwembaden (1 zwembad voor volwassenen en 1 kinderbad) met een zonneterras met ligstoelen.
Alle appartementen, twee- en driekamerappartementen, zijn van alle gemakken voorzien (airconditioning, verwarming, satelliet-tv, kluis, koffiezetapparaat, föhn, kamers met wasserette en -droger en parkeerplaats). De residentie Concordia is omgeven door een prachtige tuin en een zwembad (voor volwassenen en kinderen). Voor elk appartement is een parkeerplaats beschikbaar. de Het park heeft ligweide, ligstoel, tuinmeubelen, buiten douche, kinderbadje en grillmogelijkheid. voor gemeenschappelijk gebruik Zwembad (13 m x 7 m, 1,50 m diep). Het zwembad is geopend van midden mei tot midden september. Uitgerust met ligstoelen en ligbedden voor alle klanten
Uw vakantiewoning: Uw vakantiewoning beslaat 2 verdiepingen, 2 kamers (daarvan 1 slaapkamer), is 45 m² groot en is geschikt voor maximaal 4 personen. Een airconditioning zorgt op hete dagen voor een aangename temperatuur. Op koude dagen kan uw vakantiewoning verwarmd worden met een elektrische verwarming. warmtepompenverwarming De ingang is op de 2.verdieping en leidt via de 7 m² groot balkon. De indeling van de kamers is als volgt: woonkamer 20 m² groot en met 1 extra bed (alleen voor kinderen tot 4 jaar geschikt) en 1 ledikant, eethoek en TV. De eethoek heeft plaats voor 5 personen. U heeft toegang tot het 20 m² grote, overdekt balkon terras met tuinmeubelen, 1 tafel en 6 stoelen. slaapkamer 15 m² groot en met 1 tweepersoonsbed, 1 extra bed op campingligstoel (alleen voor kinderen tot 4 jaar geschikt) en 1 ledikant en kluisje. U heeft toegang tot het balkon. kookhoek in de woonkamer als doorgangskamer, 5 m² groot en met eethoek, TV, gasfornuis (4 pitten), afzuigkap, koelkast (260 l, vriesvak), magnetron, koffiemachine, wasmachine en droogtrommel. De eethoek heeft plaats voor 5 personen. U heeft toegang tot het balkon. badkamer 5 m² groot en met douche, 1 wastafel, bidet, haardroger en venster.
Bovendien heeft uw vakantiewoning met ledikantje, kinderstoel, wasmachine en droogtrommel. TV-resp. radiozender kunnen per antenne en satelliet worden ontvangen.
Huisdier: toegestaan, EUR 35.00/dier en oponthoud.

Ligging: Bibione. De vakantiewoning ligt in een in 1968 gebouwde huis, is in het jaar 2008 gerenoveerd en is in lokale stijl ingericht. Het grondstuk is in een drukke omgeving in een residentie in het centrum. In het centrum van Bibione Spiaggia, badplaats bij Venetië, vlakbij het strand, ongeveer 250 m, 500 m van de spa, 250 m van de weekmarkt en 300 m van de beurs De toegangsweg naar het terrein gaat via een onverharde straat. Bij het huis zijn parkeerplaatsen op het perceel beschikbaar. De dichtsbijzijnde winkels zijn op 50 m afstand (in de winter 50 m), restaurant 50 m en centrum 50 m. bibione: discotheek 1000 m, dokter 20 m, thermaal bad, overdekt zwembad, sauna, apotheek elk 500 m. bank 600 m. station, bioscoop elk 18 km in Latisana. vliegveld in Venezia Marco Polo 60 km. In het centrum van Bibione Spiaggia, een badplaats in de buurt van Venetië, vlakbij het strand en op 500 meter van de spa

In de zomer: Bibione Spiaggia in bibione 250 m, zandstrand in bibione, 250 m van uw verblijf vandaan. Uw viervoeter begleider is hartelijk welkom op het hondenstrand in Spiaggia di Pluto, 5 km. Voor de watersporters onder u is er in Bibione Pineda een verhuur van boten, 5 km. Naar de aanlegplaats voor boten in Bibione Pineda is het 5 km. Nog meer sport- en recreatieve aanbiedingen wachten in de omgeving op u b.v. watersportmogelijkheden in Bibione Spiaggia 250 m. tennis in Centro tennistico comunale 2 km. golf in Lignano 10 km. minigolf in Minigolf Bibione 600 m. 50 m van het voetgangersgebied met alle winkels, supermarkten, restaurants, pizzeria's, ijssalons, bars, 250 m van het strand, 250 m van de wekelijkse markt en 300 m van Luna Park

Huurvoorwaarden en prijzen:
Inclusief de prijs : zwembad, Airconditioning, Parkeerplaats, Elektriciteit, Water, Eindschoonmaak, Strandservice (2 ligstoelen, 1 parasol).
Bijkomende kosten - Kosten ter plaatse: Verplicht: Toeristenbelasting volgens plaatselijk tarief (inzoverre gevraagd). Naar wens: Beddegoed (bij de boeking bestellen aub.) 8 € per persoon per bezetting en wissel. Handdoeken ( bestellen bij de boeking) 8 € per persoon per wissel. Babybedje – bij de boeking bestellen aub. 20 € per bed per verblijf.
Waarborgsom: EUR 100,-/object.
Licentie- of registratienummer: 02

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Kinderbed Kinderbed

Buitenshuis

Balkon
Tuin
Barbecue
Zwembad
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

Vriesvak
Koelkast
Magnetron
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
Wasmachine
Wasdroger
Kinderbed
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

1 overige slaapkamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.05 km

0.05 km

Restaurant 0.05 km

0.05 km

Luchthaven 60 km

60 km

Station 18 km

18 km


Recreatiemogelijkheden

Golfen
Zwemmen
Tennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

Algemene aanwijzingen voor annuleringen


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


1 Beoordeling

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Mirko R.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was erg leuk


Contactpersoon

Bedrijf Holiday Home
I. Holiday Home AG

I. Holiday Home AG

Andere accommodaties van I. Holiday Home AG

Alle accommodaties weergeven van I. Holiday Home AG

meer informatie

Objectnummer: 215583

Laatst bijgewerkt: 27.04.2024

Advertentie online sinds: 5 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/215583.htm


«Vakantieappartement Gezinsvakantie Bibione-Pineda» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven