Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantieappartement Gezinsvakantie Crestet Vaison

Max.  5   gasten
80m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
80m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

3 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

3 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online



Beschrijving

In de voormalige 17e eeuwse wijnmakerij bevinden zich nu drie luxe vakantieappartementen in de oude boerderij. De appartementen 'Le Rossignol', 'Le Martinet' en 'le Hibou' zijn zeer ruim (75 - 85 m2) en hebben elk een prachtig terras en een eigen tuin. Rondom het oude huis vindt u een prachtig terrein van m² met kersenbomen, prachtige gazons en een groot zwembad (13 x 7m). Tennis in 500 m.

Het appartement "Le Rossignol" (de nachtegaal) wordt gekenmerkt door een grote woonkamer met open haard en antieke balkenplafonds, een mooie keuken in de kluis, een badkamer met douche, wastafel en toilet, tweede badkamer met douche, wastafel, toilet, toilet, 2 slaapkamers. Doe appartement is volledig geschikt voor mindervaliden en rolstoelgebruikers. Twee prachtige terrassen met tuin met uitzicht op de Mont Ventoux bieden veel ruimte voor ontspanning, zon en schaduw.

Het vakantieappartement le Hibou (de uil) kenmerkt zich door een grote woonkamer, een mooie keuken met veel comfort, een badkamer met ligbad, 2 wastafels en toilet, 2 slaapkamers. het prachtige terras met tuin heeft veel privacy, zon en schaduw en biedt veel ruimte voor ontspanning. Een tweede terras op 50 m van het huis, midden in de wijngaard en alleen voor gasten van le Hibou, biedt een betoverend uitzicht op de Mont Ventoux

Het vakantieappartement "Le Martinet" (de zwaluw) wordt gekenmerkt door een grote woonkamer met antieke balkenplafonds, een mooie keuken, een badkamer met douche, wastafel, apart toilet en 2 slaapkamers.
Een prachtig terras met tuin en uitzicht op de Mont Ventoux biedt veel ruimte voor ontspanning. Er zijn plaatsen met schaduw en plaatsen met zon.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand over 50 km

over 50 km

Meer over 50 km

over 50 km

Skilift 20 km

20 km

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Bus 3 km

3 km

Luchthaven 125 km Marseille

125 km

Station 40 km Avignon

40 km

Snelweg-afrit 35 km Bollène

35 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Rondom het huis ligt een goed onderhouden terrein ( m2) met perzik- en kersenbomen, druiven en lavendel, een prachtig gazon en een groot zwembad (13 x 7 m). Op de binnenplaats zijn er fonteinen, bloemen, een tafeltennistafel en een barbecue.

Het geheel is zeer rustig gelegen op 500 meter van de hoofdweg en heeft een prachtig uitzicht op de Mont Ventoux.

Bijzonderheden van la Fontaine de Charambaud: in de 17e eeuw was 'la Fontaine de Charambaud' een 'ferme fortifiee', een versterkte wijngaard met eigen bron, een stenen broodoven, een 'duiventil' (duiventil) en stallen. Tot op de dag van vandaag is de binnenplaats nog steeds gedeeltelijk overdekt en in de schaduw en met de splash van een fontein en een overvloed aan bloemen, rozen en klimplanten gewoonweg fantastisch. Hier kunt u tafeltennissen, koffie drinken of 's avonds een barbecue organiseren wanneer de oude balken mooi verlicht zijn. Overigens beschikt elk appartement over buitenverlichting voor de privéterrassen. Zelfs het zwembad kan als een fee verlicht worden, zodat u ook 's nachts onder de sterrenhemel kunt zwemmen!

Speciaal wijnaanbod: 'La Fontaine de Charambaud', een gerestaureerde 17e eeuwse wijngaard, ligt te midden van de beroemde wijngaarden en dennenbossen van de 'Dentelles de Montmirail', met de beroemde wijnen 'Côtes de Rhone Villages' zoals Gigondas, Vacqueras, Beaumes de Venise, Seguret, enz. In de nabije omgeving vindt u ook Chateauneuf du Pape, Lirac, Tavel, Cassis enz. Wij wonen en werken al vele jaren in dit prachtige gebied en kennen de kwaliteit van bijna elke grot of domein.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 09:30
Borg: € 300
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: 8 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Prijzen zijn voor le Hibou en le Martinet, le Rossignol kost 50,- Euro/week meer. Prijzen zijn inclusief water, elektriciteit, gas en belastingen. Verhuur voor meerdere dagen is mogelijk van november tot eind maart. Beddenbelasting 2,- per persoon per nacht (alleen volwassenen, alleen van - )

Annuleringsvoorwaarden:

  • Die Bezahlungs- und Stornierungsbedingungen sind angegeben in unsere allgemeine Bedingungen, die bei der Beantwortung einer Anfrage zugeschickt werden. Bei einer Stornierung versuchen wir immer das Haus doch wieder neu zu vermieten. In dem Fall werden bereits bezahlte Mietkosten zurückbezahlt unter Abzug von Kosten die wir dazu gemacht haben.

meer informatie:

Hoog boven het glooiende heuvellandschap ligt de middeleeuwse burchtstad Crestet. Vanaf "la Fontaine de Charambaud" klimt men te voet in 20 minuten naar de Burchtplatz, waar men een panoramisch uitzicht heeft over de Ouvèze vallei en de Mont Ventoux. Crestet is ook het vertrekpunt voor wandel- of VTTT fietstochten in "les Dentelles de Montmirail", een bergketen die bekend staat om zijn verticale rotswanden.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 18-04-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Oktober 2021

Hermann und Monika S. uit D 71665 Vaihingen an der Enz

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Charambaud is een gelukstreffer

Na de vriendelijke ontvangst was ontspanning gegarandeerd in de lichte, goed uitgeruste vakantiewoning Martinet. Het terras, de verzorgde tuin met zwembad en het uitzicht op de Mont Ventoux laten niets te wensen over.
Crestet is gunstig gelegen nabij het charmante stadje Vaison La Romaine met zijn Provençaalse weekmarkt; de bakker en het restaurant liggen op loopafstand van het landgoed
We namen een pauze in het vakantiehuis voor 7 maanden. Het huis was warm en gezellig, zelfs in de winter. We danken Marion en Eric voor het gezelschap en de goede medische zorg wanneer dat nodig was - we komen graag terug!

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Cultuur en bezienswaardigheden


Contactpersoon

Bedrijf EMW
Dhr. E. Wijnen

Dhr. E. Wijnen

meer informatie

Objectnummer: 217398

Laatst bijgewerkt: 15.04.2024

Advertentie online sinds: 5 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/217398.htm


«Vakantieappartement Gezinsvakantie Crestet Vaison» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven