Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

La Bergerie du Domaine

Max.  2   gasten
44m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 2  gasten
44m²
1 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

4 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

4 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online



Beschrijving

De vakantiewoning Bergerie bevindt zich in het bijgebouw van het hoofdhuis (een Provençaalse Mas) met een aparte ingang en een eigen terras. De mas ligt op een plateau met uitzicht op de vallei van de Durance. De discrete eigenaren wonen in het hoofdhuis (geen kinderen). De Bergerie werd volledig gerenoveerd in 2018 en heeft een gezellige slaapkamer, een doucheruimte, een grote woonkamer met keuken evenals een terras en een grote tuin. De liefdevol ingerichte flat heeft een goed uitgeruste keuken (ook kruiden , Nespresso machine, etc), het bed in de slaapkamer (160cm) is opgemaakt bij aankomst. Onze gasten kunnen ook per vliegtuig aankomen. Bij de uitrusting horen ook reis- en wandelgidsen van de omgeving en de eigenaren geven ook graag tips. Boeken en spelletjes zijn beschikbaar, evenals een dvd-speler. Duitse tv-zenders zijn beschikbaar. Er is een wasmachine in het hoofdgebouw. Het huis is omgeven door velden en bossen en de tuin in Franse stijl nodigt uit tot vertoeven. (de eigenaar is landschapsarchitect). In de zomer biedt de grote moestuin een kleurrijke variatie.
Het zwembad meet 3 x 13 m en wordt alleen gebruikt door de huurders en soms door de eigenaren, er is ook een buitendouche. Een zwemmeer ligt op 3 km afstand, de zee is in ongeveer 1 uur te bereiken.

Op het terras zijn er verschillende zitjes en tuinstoelen met kussens en parasols.

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Parkeren Parkeren
Airconditioning Airconditioning
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 70 km

70 km

Meer 5 km

5 km

Skilift over 50 km

over 50 km

Supermarkt 4 km

4 km

Restaurant 4 km

4 km

Stadscentrum 4 km

4 km

Bus 4 km

4 km

Luchthaven 47 km Marseille

47 km

Station 36 km Aix-en-Provence TGV

36 km

Snelweg-afrit 11 km Pertuis

11 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het appartement is gelegen in de buurt van het dorp Jouques. Het typische Provençaalse dorp biedt naast pittoreske huizen en steegjes, alles wat u nodig heeft, kleine winkeltjes, bakkerijen, bars, enz. Op zondagochtend is er een kleine markt. Verder zijn er grote supermarkten op ongeveer 10 minuten rijden met de auto. In de buurt zijn er verschillende gerenommeerde wijnhuizen die u uitnodigen om hun wijnen te proeven. Het vakantiehuis ligt dicht bij de Luberon, er zijn prachtige excursiebestemmingen met leuke dorpjes en leuke weekmarkten. Kunst en cultuur vindt u in Aix, Marseille, Les Beaux de Provence, Avignon ....... Het is ook niet ver van hier naar de Camargue (ongeveer 1 uur) en naar de kust, die prachtige stranden en excursiebestemmingen biedt. In de zomer is het niet ver naar de lavendelplateaus en de pittoreske zwemmeren. In 40 minuten bereikt u de Gorges du Verdon per auto of motor. Het is niet ver bij de montage Sainte Victoire, het favoriete motief van Cezanne. Er zijn verschillende wandel- en fietsroutes in de omgeving


Het departement Bouches-du-Rhône ligt in het westen van de regio Provence-Alpes-Côte d'Azur, direct aan de Middellandse Zee. In het noorden grenst het departement Vaucluse (Avignon) aan het departement Bouches-du-Rhône en in het oosten aan het departement Var (Toulon)

Het is deze bijzondere mix van traditie, kunsthistorische schatten en unieke natuurlijke landschappen die niet veelzijdiger kan zijn. En dat is wat het departement zo aantrekkelijk maakt. Met de Camargue biedt het een buitengewoon landschap dat zo anders is dan de rest van de Provence: een vlakke, kale, ongerepte streek, maar een paradijs voor vogels. In het departement Bouches-du-Rhône vindt u echter ook prachtige kilometers lange zandstranden, steile kustlijnen met ruige kliffen en, met de Alpilles, een prachtige bergketen waar een van de grootste olijfboomgaarden ligt. Een fascinerende variëteit!

Steden als Arles en Aix-en-Provence bieden een ongelooflijke culturele en architecturale rijkdom om te verkennen. Tijd voor een kleine ontdekkingsreis door het departement Bouches-du-Rhô


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De bedden zijn overdekt, handdoeken en keukendoeken zijn aanwezig. Elektriciteit en water zijn inbegrepen in de prijs voor normaal gebruik. Korting mogelijk voor lange termijn verhuur.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 1 dag voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 1 dag voor de check-in aangevraagd is, wordt het boekingsbedrag minus de prijs voor de eerste nacht en de annuleringskosten teruggestort.

meer informatie:

Betoverende landschappen, natuurwonderen, een unieke lichtshow, betoverende dorpjes, pittoreske oude stadjes, markten met Provençaalse lekkernijen - de Provence heeft het allemaal

De Provence is een van de populairste bestemmingen in Frankrijk en biedt voor elk wat wils. Of het nu gaat om een strandvakantie langs prachtige kusten of het verkennen van het achterland met zijn gezellige stadjes, natuurlijke landschappen en kunstschatten. Geen enkele andere regio in Frankrijk is zo veelzijdig, zo contrasterend. En dat is wat de Provence zo uniek maakt

Wilt u ook onder platanen zitten, lavendelvelden kruisen, de geur van lavendel, tijm, rozemarijn en wilde knoflook inademen of de indrukwekkende natuurlijke landschappen en bezienswaardigheden verkennen? Reis dan naar de Provence en maak een onvergetelijke ontdekkingsreis.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 23-04-2024


4 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

September 2023

Martina & Ulli R. uit Frankfurt

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een droom

Het huis heeft een ideale locatie om de Provence te leren kennen. Of je nu tien minuten wilt lopen, 20 minuten wilt rijden of een dagtrip wilt maken: er is altijd iets te ontdekken, van het klooster boven op de berg tot aan Aix, Cucuron en Lourmarin, en van de Camargue tot Saint-Tropez.

Maar wil je eigenlijk wel weg? Op het enorme terrein is gewoon alles aanwezig: bomen, weiden, bloemen, fruit, groenten, kleine vijvers, een kas ... Overal bloeit er iets, en dat het hele jaar door. Bijen, hommels en vlinders zijn blij, de kikkers voelen zich op hun gemak, mooie kleine kippen en kwartels snuffelen rond op het terrein, een smaragdhagedis zont zichzelf.

In het zwembad kun je daadwerkelijk lekker zwemmen, omringd door lavendel en met een prachtig uitzicht op de Montagne Sainte-Victoire, die al Cézanne fascineerde.

Het appartement is erg mooi en liefdevol ingericht, de keuken is van alles voorzien. En 's ochtends staat er ook wel eens een mand met vers geoogste groenten uit de tuin voor de deur, waaronder fantastische tomaten.

Ten slotte - last but definitely not least - zijn Brigitte en Bernard niet zomaar discrete verhuurders, maar ook echte, hartelijke, geweldige gastheren. Hartelijk dank voor twee heerlijke weken, we komen terug!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden

Antwoord van Dhr. J. Bernard:

Wir können nur sagen, DANKE, und herzlich und toll sind auch unsere Gäste! Ein Geschenk!

Mei 2023

Astrid und Matthias E. uit Hannover

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Provence pur betekent "puur Provence" in het Nederlands.

De Provence op haar allermooist:
dat vindt men in de idyllische Bergerie, die Brigitte en Bernard als prachtige gastheren aanbieden voor Provence fans.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. J. Bernard:

Wir haben die allerbesten Gäste! Schön, dass ihr hier wart!

April 2023

Gertrud B. uit Frankfurt

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Paradijs in de natuur

Het vakantiehuis is prachtig gelegen op een plateau, midden in de natuur, dat door de eigenaar Bernard en zijn vrouw Brigitte deels is omgetoverd tot een prachtig park, met een zwembad, prachtige planten en bloemen en veel aandacht voor detail. U kunt hier ontspannen op een enorm terras of genieten van de verschillende dieren. Er zijn kippen, kleine visjes in verschillende idyllische fonteinen, ook kikkers, een schildpad, talrijke vogels en 's avonds soms een paar wilde herten.
De keuken is uitgerust met alles wat u nodig heeft om te koken en te bakken. U kunt eten in de keuken-woonkamer, op een overdekt terras of onder een walnotenboom.
De omgeving kan niet gevarieerder zijn. Jouques is een klein dorp met geschiedenis.
Boven de woning ligt op loopafstand een klooster met een winkeltje. Prachtige papavervelden staan hier momenteel in bloei, later gevolgd door lavendel.
Aix-en-Provence ligt op slechts een kwartiertje rijden. Er zijn vele kleine en grotere steden in de omgeving met prachtige markten.
Bovendien ligt de zeer uitzonderlijke Mont Ventoux binnen handbereik.
Avignon, de Camargue, de Verdon-kloof of plaatsen als Cassis, Marseille of St. Tropez zijn geweldige bestemmingen.
Wij waren er voor de tweede keer en komen zeker terug!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. J. Bernard:

Wir danken euch für die liebe Bewertung. Unsere tollen Gäste machen Haus und Garten erst zu etwas Besonderem. Ohne euch wäre alles nicht mal halb so schön!

Oktober 2022

A. S. uit Hannover

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Wat wil je nog meer?

De flat ligt op een geweldige locatie en er zijn zoveel mogelijkheden voor uitstapjes in de omgeving.
Het is niet ver naar de zee en we waren in een uur in Cassis en de Camargue. We hebben genoten van de markten, bijvoorbeeld Lourmarin. Maar je bent ook blij als je terugkomt en kunt genieten van de prachtige tuin en het zwembad! Hartelijk dank voor de heerlijke uren lieve B&B. We komen snel weer terug.

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie


Contactpersoon

Dhr. J. Bernard

Dhr. J. Bernard

Wij heten u van harte welkom in de Bergerie! Vakantie is een bijzondere tijd van het jaar en wij helpen u graag bij het doorbrengen van een heerlijke vakantie. Het ontvangen van gasten is een zaak die ons na aan het hart ligt en wij willen dat u zich thuis voelt.


meer informatie

Objectnummer: 218592

Laatst bijgewerkt: 25.03.2024

Advertentie online sinds: 5 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/218592.htm


«La Bergerie du Domaine» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 4 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven