Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Bellevue

Zuid-Frankrijk, Côte d´Azur, La Croix Valmer bij

Max.  4   gasten
38m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
38m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 42 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Welkom in ons vakantiehuis in La Croix Valmer. Het is gelegen aan de Côte Azur bij in een rustige residentie bestaande uit kleinere privéwoningen. Het dorp zelf loopt langzaam af naar de zee - omgeven door palmbomen en wijngaarden
De residentie beschikt over een groot zwembad met kinderbad, 4 tennisbanen, 3 tafeltennistafels en een clubhuis met restaurant en groot buitenterras. Het gebruik van deze faciliteiten is gratis en beperkt tot de bewoners
Het centrum van het dorp ligt op loopafstand en de zandstranden zijn met de auto in 5 minuten te bereiken

Het huisje ligt weg van het verkeer, ligt op de begane grond en heeft een prachtig uitzicht op zee. Het grote terras met pergola is niet toegankelijk voor het publiek. Alle tuinmeubelen en twee ligbedden zijn aanwezig. Een prachtig aangelegde tuin grenst aan het terras
Het huis met de buitenfaciliteiten is in 2018 volledig gerenoveerd, het is volledig voorzien van airconditioning. Het huis heeft een eigen parkeerplaats. Het is ingericht voor een gezin met 2 kinderen en heeft 2 slaapkamers. In de keuken-woonkamer met snackbar en eethoek vindt u alle kook- en eetgerei voor dagelijks gebruik, moderne standaarduitrusting, een magnetron, een grote koelkast met dubbel vriesvak, een vaatwasser en wasmachine en een televisie
In de ouderslaapkamer staat een Frans bed (1,70x2,10m), een kledingkast en een nachtkastje. De kinderkamer heeft een stapelbed (2x 0,90x1,90m) en kledingkast, de badkamer (met raam) heeft een wastafelkast en een regendouche met handdouche op de begane grond. Het toilet is apart in het huis.
Licentie- of registratienummer: 83048001079NX

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Stapelbed (90x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 2.5 km

2.5 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.3 km

0.3 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 50 km Toulon

50 km

Snelweg-afrit 30 km Le Muy

30 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het huis ligt aan de rand van La Croix Valmer in een rustige doodlopende straat op een licht glooiende, bebouwde kom. De lange zandstranden zijn vlakbij. De parkeerplaatsen bevinden zich dicht bij het strand, maar zijn van daaruit niet te zien. Ze zijn deels tegen betaling en deels gratis. Het water is helder, heerlijk om te baden en te snorkelen. Het strand van La Croix "Debarquement" strekt zich uit in een brede baai tot aan het naburige dorp Cavalaire sur Mer. Het strand "Gigaro" biedt een fantastisch uitzicht over de zee naar dit naburige dorp, vooral 's avonds als de zon ondergaat en de lichten van het verre dorp knipperen.
De klifwandelingen op goed ontwikkelde, deels hoge paden aan het einde van de stranden met een adembenemend uitzicht op de diepblauwe zee en de omliggende groene berghellingen zijn zeer aan te bevelen. Langs deze kliftpaden zijn er verschillende kleine baaien waar u op eigen gelegenheid kunt zwemmen en genieten van de natuur.
Het dorpscentrum met alle winkelmogelijkheden, de beste restaurants met Franse keuken en gratis entertainment zoals live muziek en variétévoorstellingen zijn in 10 minuten te voet bereikbaar. Dit is vooral leuk voor een ochtendwandeling om de onvermijdelijke verse ontbijtbaguette te krijgen, maar ook 's avonds bij de uitgangen - de auto blijft thuis! En bij elke cursus wordt men begeleid door droomachtige uitzichten op de zee.
Een levendige en kleurrijke weekmarkt vindt wekelijks plaats op zondag.

De omgeving wordt gedomineerd door wijngaarden, palmbomen, oleanders, bougainvilleas en de mooiste bloeiwijzen van alle soorten
Schilderachtige bergdorpjes in de buurt, zoals Gassin en Ramatuelle, maar ook jachthavens zoals Port Grimaud (Klein Venetië) of Cavalaire nodigen u uit om ze te bezoeken en een boottocht te maken - ook naar de offshore eilanden.
Het glamoureuze (8 km) is de thuisbasis van het leven van de jetset, waar u de reuzen van luxe jachten uit de hele wereld kunt bewonderen, het schitterende nachtleven, de legendarische witte stranden (Pampelonne) met hun beroemde clubs (Club 55) en de meest luxueuze haute couture modewinkels (bijv. Dior)
Laat u verleiden en neem deel aan de kleurrijke en lichte drukte met al zijn lekkernijen, die zo typisch is voor Zuid-Frankrijk en de Côte d´Azur.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Duiken
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 12:00
Uitchecken: 12:00
Borg: € 200
Aanbetaling: 200 € bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 42 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Bis 6 Wochen vor Antritt der Reise kann die Buchung kostenfrei storniert werden.

meer informatie:

La Croix is een gezinsvriendelijk dorp omgeven door wijngaarden en de zee, met een typische Zuid-Franse flair. Vanwege de veelzijdige mogelijkheden voor een afwisselende vakantie is het al lang een geheime tip aan de Côte d´Azur. De lange zandstranden ver weg van het storende verkeer en omgeven door palmbomen, enorme eucalyptusbomen en smaragdgroene dennenbomen in het achterland behoren tot de mooiste van de Côte d´Azur.
Door de goede ligging van het dorp, op slechts 8 km afstand van , is deze levendige havenstad zowel overdag als 's nachts snel bereikbaar. Droomsteden als Nice, Cannes of Monaco zijn gemakkelijk bereikbaar op dagtochten, evenals de metropolen van Marseille en Toulon.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-02-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Familie
Mevr. D. Chakrabarti

Mevr. D. Chakrabarti

Geachte toekomstige huurder, wij zijn een gezin met 2 volwassen kinderen en 3 kleinkinderen. Wij brengen er onze eigen vakantie door en verheugen ons op elke vakantiegast die ook zijn vakantie in dit prachtige gebied kan doorbrengen. Als bijzonder voordeel van ons huis voelen we het prachtige panoramische uitzicht op de zee en de rust, waarvan men kan genieten op het grote terras. Een mooi voordeel van het dorp in het laagseizoen is een gratis openbaar verwarmd buitenzwembad in het centrum van het dorp. Tijdens het hoogseizoen is er een gratis pendelbus naar het strand, die meerdere malen per dag rijdt. Een voordeel is dat het centrum van het dorp snel te voet bereikbaar is - voor de avonduitgangen of om gemakkelijker te kunnen winkelen, zoals de onmisbare baguette voor het ontbijt Het grote zwembad met kristalhelder water en uitzicht op zee is een heerlijke plek om te ontspannen na of voor het levendige strandleven op de ligstoelen.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 220575

Laatst bijgewerkt: 26.03.2024

Advertentie online sinds: 5 Jaren

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/220575.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 42 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven