Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Deichkieker

Sleeswijk-Holstein - Noordzee - Noord-Friesland - Ockholm

Max.  6   gasten
165m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
165m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

6 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

6 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online



Beschrijving

Het huis ligt aan het einde van een kleine weg, midden in de natuur en niet ver van de zee en het natuurreservaat. De voormalige boerderij is meer dan 100 jaar oud en is in de winter 2017 / voorjaar 2018 volledig gerenoveerd.

De natuurlijke tuin rond het huis nodigt uit tot zonnen en ontspannen. In deze ongestoorde oase kunt u het dagelijkse leven achter u laten en genieten van het prachtige uitzicht op het groen.

In het lichte, ruime huis zijn alle kamers gelijkvloers. De centrale ruimte is de keuken-woonkamer - de voormalige schuur: Het keukengedeelte is modern uitgerust met inductiekookplaat met 4 platen, Borer afzuigkap, oven, magnetron, vaatwasser, koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker, Bosch side-by-side koelkast en groot granieten werkblad. U kunt samen zitten aan een houten tafel met plaats voor 6 personen voor het grote Franse raam van vloer tot plafond. De vloerverwarming zorgt ook bij slecht weer voor een behaaglijke warmte. In een klein hoekje kun je comfortabel zitten op een bank.

Maar door de ruimte kun je je ook terugtrekken. In de open haardkamer staat een flatscreen-tv met satellietontvangst. Met Apple TV kun je je favoriete programma's streamen. Een houtkachel zorgt voor extra gezelligheid op regenachtige dagen.

De twee badkamers hebben inloop regendouches, hoogwaardige Duravit wastafels, meubels met veel bergruimte, verwarming voor handdoeken en vloerverwarming.

De drie slaapkamers bieden nog meer mogelijkheden om je terug te trekken. Van daaruit kijk je ofwel in de tuin ofwel op de dijk.

Het hele huis staat tot uw beschikking. In de grote tuin kunt u zonnen, spelen en lezen. Of u kunt gewoon ontspannen met uitzicht op de dijk.

U kunt uw voertuigen gemakkelijk op het terrein parkeren.

Het huis is een ideaal uitgangspunt voor uitstapjes naar de nabijgelegen Noord-Friese eilanden Föhr, Amrum, Sylt en de Halligen.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Slaapkamers 3
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 5 km

5 km

Restaurant 1 km

1 km

Luchthaven 180 km Hamburg

180 km

Station 10 km Langenhorn

10 km

Snelweg-afrit 45 km Schuby

45 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De zee ligt hemelsbreed op ongeveer 1 km van het huis. U kunt er met de fiets of met de auto heen (1. 5 km). Mooier om te zwemmen is de veerhaven Schlüttsiel (5 km). U kunt er komen met de auto tussen de dijk en het vogelreservaat of met de fiets langs de dijk en de zee. Andere badplaatsen in de buurt zijn de Hamburger Hallig (15 km) en Lüttmoorsiel.

De talrijke rustige landwegen en landweggetjes in de omgeving bieden fietsroutes langs de Noordzee over dijken en zeeweringen.

Verder zijn excursies naar Sylt mogelijk (trein bijv. vanuit Langenhorn).


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Wandelen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 250
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

In de zomervakantie is de huur per week en de dag van aankomst is zaterdag.

GEEN extra kosten, 1 set beddengoed en handdoeken per persoon inbegrepen

De borg (250€) wordt onmiddellijk na vertrek op uw bankrekening teruggestort.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 7 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.

meer informatie:

Gratis snel glasvezelinternet ( >300 Mbit/s )


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 24-04-2024


9 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.9 Ligging
4.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

December 2023

Susanne D. uit Remagen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een droomhuis in absolute stilte.

We hebben het nieuwe jaar mogen doorbrengen in dit ongelooflijk mooie huis en waren vanaf het eerste moment enthousiast. Over de locatie en sfeer kan ik alleen maar herhalen. De beschrijving van het huis/de omgeving is absoluut accuraat beschreven door de gastvrouw en andere gasten. Vanwege de beoordelingen waren onze verwachtingen hoog - en ze werden volledig waargemaakt, zo niet overtroffen. We waren nog nooit eerder te gast in zo'n hoogwaardig en volledig uitgerust vakantiehuis. Er ontbrak gewoon niets. We hebben mevrouw Paschereit leren kennen als een zeer betrokken en enorm vriendelijke gastvrouw. Heel hartelijk bedankt daarvoor! We komen terug...

September 2023

Evelin S. uit Kniebisstraße, Seewald

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Wonderful relaxing vacation days in Ockholm!

De beschrijving van het vakantiehuis is volledig accuraat. De uitrusting van het huis is van zeer hoge kwaliteit, met name in de keuken en badkamers. Bij aankomst was alles brandschoon en overal kon je de liefdevolle voorbereiding merken. Een welkomstgroet toverde meteen een glimlach op ieders gezicht. De groene omgeving leek idyllisch en was erg rustig, wat perfect bijdroeg aan onze ontspanning. De gastvrouw heeft ons altijd voorzien van belangrijke informatie die nodig was voor het verblijf, en ook vriendelijk en snel gereageerd op aanvullende vragen. In het vakantiehuis is ook extra informatiemateriaal beschikbaar. Excursies naar de natuurgebieden van de Waddenzee, om vogels te observeren of om over te varen naar een van de Noordze-eilanden, zijn mogelijk per fiets. Maar ook St. Peter Ording of Flensburg waren geen probleem met de auto. Bovendien hadden we geweldig, warm zomerweer en konden we elke dag van de natuur genieten. Een geweldige vakantie!

Augustus 2022

Sandra R. uit Main Taunus Kreis

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Heerlijke rust

Wij waren een week te gast in de Deichkieker en hebben vooral genoten van de rust en het prachtige uitzicht bij het beste zomerweer. Het middelpunt van deze boerenwoning is de ruime keuken-woonkamer, die uitstekend is uitgerust in een spannende mix van moderniteit (keukenblok) en traditie (bijv. oude servieskast). De ramen van vloer tot plafond zorgen voor licht en bieden uitzicht op de tuin en het huis
De twee badkamers met douche zijn tiptop en hebben, net als de keuken-woonkamer, vloerverwarming.
De ruime woonkamer met houtkachel hebben we niet gebruikt - omdat het zulk mooi weer was, konden we 's avonds op een bankje bij het huis genieten van de zonsondergang achter de dijk en vervolgens onze avonden doorbrengen met spelletjes in de keuken.
De charme van het huis komt absoluut voort uit de contrasten: de oude balken zijn vakkundig vervangen en mooi opgevoerd, terwijl tegelijkertijd het karakter bewaard is gebleven door de resterende muren en vloeren in hun oorspronkelijke beloop te laten, de oude boerenkasten brengen de vorige eeuw weer tot leven en dienovereenkomstig kraken de deuren soms. Anderzijds vindt u achter deze deuren topmoderne douchebadkamers of de reeds genoemde chique kitchenette en zijn ook de ramen volledig vernieuwd.
We hadden graag vloerverwarming gehad in de twee slaapkamers met de eenpersoonsbedden, maar misschien zit dat al in de planning?

Ondanks de afstand zorgde de gastvrouw altijd goed voor ons en werden onze zorgen goed opgevangen.
We brachten mooie en ontspannende dagen door in de Deichkieker en vertrokken met een zwaar gemoed.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

Juli 2021

Flavia D. uit CH-5400 Baden

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Gewoon geweldig!!!!

We hebben ons in het huis Deichkieker tijdens onze zomervakantie heerlijk gevoeld. Alles klopte, gastheer, huis, tuin, omgeving, bezienswaardigheden, strand, zee etc. en het was gewoon geweldig!!! We raden een verblijf in deze natuurlijke oase aan aan iedereen die graag rust wil hebben maar toch niet ver weg wil zijn van de dichtstbijzijnde bezienswaardigheid. We komen zeker terug!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2021

Martina & Roland B. uit Gernsbach

4,9
5 5 5 5 4.5
Toon Duits

Vakantie om te ontspannen in alle weersomstandigheden!

Het vakantiehuis is zeer rustig gelegen te midden van weilanden met schapen. De organisatie vooraf met de verhuurder verloopt probleemloos en zeer ongecompliceerd per e-mail of telefoon. Het huis is zeer mooi ingericht en straalt een huiselijke sfeer uit om je op je gemak te voelen. Op verschillende plaatsen rondom het huis kan men ook buiten gezellig zitten. Wat de uitrusting betreft, hebben wij helemaal niets aan te merken; alles is aanwezig wat men nodig heeft voor het dagelijks leven - en vaak zelfs meer. Door de grote woonkeuken en de woonkamer met open haard kun je ook regenachtige dagen goed "overleven" of het gezellig maken in de winter. Wij kunnen deze mooie woning alleen maar aanbevelen voor een ontspannen vakantie.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

Mei 2021

Thomas F. uit Neumarkt

4,9
5 5 5 4.5 5
Toon Duits

Volledig uitgerust, liefdevol gerenoveerd boerenhuis op een rustige locatie.

Große, schone kamers, modern uitgeruste badkamers. Alles gelijkvloers. Onze favoriet was de gezellige, volledig uitgeruste woonkeuken met de grote eettafel waar we ook voor spelavonden bij elkaar kwamen. Absoluut rustige locatie om te ontspannen. 's Ochtends bezocht een veldhaas ons meerdere keren in de tuin. Met de auto ben je ook binnen korte tijd bij de veerboten naar Hooge of Föhr voor dagtochten. In corona-tijden was er responsieve en behulpzame onlineondersteuning van de verhuurster, mevrouw Paschereit.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen

Mei 2021

Peter M. uit Hamburg

5,0
5 5 5 5 5

Oase der Ruhe

Wer Ruhe sucht - hier ist sie !! Wir haben 10 Tage in diesem sehr schönen Haus verbracht, in dem sich wunderbar erholen lässt. Es fehlt an nichts. Dazu eine Eigentümerin, die sich sehr um ihre Gäste kümmert. Wir haben uns sehr wohl gefühlt.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen

September 2020

Robin K. uit Bonn

5,0
5 5 5 5 5

Sehr sauberes und großzügiges Ferienhaus

Wir haben einen entspannten Urlaub in diesem wunderschönen, stilvoll renovierten und sehr gepflegten Bauernhaus verbracht.
Die zwei Bäder und die Küche sind sehr modern und toll ausgestattet.
Uns erwartete ein sauberes Haus, das nichts zu wünschen übrig lässt. Wir konnten wunderbare Abendessen in der gemütlichen Wohnküche geniessen.
Dieses Feriendomizil mit einem großen privaten Garten liegt sehr ruhig - nur umgeben von Feldern - und der Blick zum Deich begeistert.
Während unseres Aufenthalts konnten wir sehr schöne Ausflüge mit dem Pkw oder mit dem Schiff,
Wattwanderungen und Radtouren in die Umgebung machen.
Alles in allem sehr empfehlenswert!

Wir denken gern an diesen Urlaub zurück.

Familie Kempkens aus Bonn

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

Augustus 2020

Reiner W. uit Berlin

5,0
5 5 5 5 5

Super Deichkieker

Wir haben 14 tolle Tage im Deichkieker verbracht. Die Ausstattung, die Räumlichkeiten alles, in einem super Zustand und sehr einladend um dort seine Zeit zu verbringen. Die Lage am Ende einer Sackgasse garantiert absolute Ruhe. Wir kommen nächstes Jahr wieder.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie


Contactpersoon

Mevr. P. Paschereit

Mevr. P. Paschereit

meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 224030

Laatst bijgewerkt: 11.04.2024

Advertentie online sinds: 5 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/224030.htm


«Deichkieker» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 9 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven