Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Adlergebirge Ferienhaus+sauna

Dolni Morava

Max.  8   gasten
120m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 8  gasten
120m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

28 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 15 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

28 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 15 Jaren online



Beschrijving

We nodigen je uit om ons te bezoeken,
naar ons nieuwe vakantiehuis, dat is gelegen in een rustig deel van het bergdorp Dolni Morava. Dit dorp ligt in het nationale natuurreservaat Kralicky Sneznik, dat op de grens van het Adelaarsgebergte - Jeseniky - Oost-Bohemen ligt en het op twee na grootste gebergte in Bohemen is! elk van de twee helften (elk voor 2-8 personen)
er is een stapelbed appartement 4+KE+ 2WC + bad, de totale grootte van 120m2, met 7 bedden in 3 slaapkamers + 2 slaapplaatsen op het opklapbed in de woonkamer. Kenmerken van het huis: volledig ingericht, 120 m², SAUNA, gratis INTERNET, voor 6+2 personen, elektrische verwarming. 3 slaapkamers met elk een tweepersoonsbed.
Ons vakantiehuis is niet alleen populair voor wintervakanties. Dolní Morava, (gelegen op de grens van het Adelaarsgebergte - Jeseniky - Oost-Bohemen-Moravië) is perfect voor actieve ontspanning: Excursies in de omgeving, kastelen, kastelen, toerisme, fietsen, forten, enz. Er zijn goed gemarkeerde wandel- en fietsroutes. De omliggende bossen zitten vol paddenstoelen, bosbessen en andere bosvruchten. In de zomer zijn er verschillende zwemmogelijkheden in de buurt en in de omgeving, het dichtstbijzijnde is het zwembad in Kraliky, in de omgeving is er een aquapark met een rodelbaan in Zamberk, het stuwmeer Pastviny, het thermaalbad Velké Losiny. In Pastviny en op de rivieren Morava en Orlice is er ook de mogelijkheid om te vissen en watersporten te beoefenen. Het skicentrum Sněžník, het sneeuwpark Větrný Vrch en het skicentrum Dolní Morava liggen op slechts 3-4 minuten rijden met de auto. De zwarte piste in het Sneznik skicentrum is de scherpste piste van Tsjechië! Er zijn uitstekende pistes voor skiërs door de prachtige, schitterende natuur in de buurt van het chalet. Dus, nu hoef je alleen nog maar een datum te kiezen, het huisje te huren (e-mail), te komen en alles zelf te ervaren. We hopen dat je vakantie, rust, vakantie of gewoon een lang weekend in ons huisje een ervaring wordt die je je nog lang zult herinneren. Ervaar bergen, zon, sneeuw in de winter, fietsen, wandelen en excursies in de zomer en vooral veel rust en ontspanning: we hebben een tweede thuis voor je voorbereid in onze nieuw gebouwde hut.
De hut is uitgerust met een hoge standaard. Het is gelegen op een rustige plek, direct in het Dolni Morava skicentrum, op slechts 333 stappen van de gratis skibushalte (of 4 minuten met de auto)
Als je geen zin hebt om te koken - geen probleem - er is een zeer gezellig en stijlvol Moravská Krčma restaurant op slechts 333 stappen ongeveer 2 minuten lopen - naast andere snacks, kun je hier uitstekende pizza uit de oven krijgen of uitstekend Tsjechisch bier van de tap.
Bij het huren van het chalet is ook onbeperkte internettoegang via WiFi inbegrepen.
Voor het chalet is er een zeer aangename plek om bij het vuur te zitten met een barbecue. In de zomer kun je je verfrissen in het zwembad. Er is een overdekte parkeerplaats bij het huisje. Alles - inclusief de sauna - is alleen voor privégebruik. In het dorp Dolní Morava is er een kerk, kruidenierswinkel, supermarkten zijn in Králíky, ongeveer 4 km.
Parkeren kan direct bij het huisje onder een overdekte afdak, de tuin staat volledig tot je beschikking.
Het huisje is ingericht naar een hoge standaard, je kunt het allemaal zelf zien in onze fotogalerij.
Het huisje is nieuw gebouwd, de plattegrond heeft de vorm van de letter "L". Het is verdeeld in twee volledig onafhankelijke helften. Een deel op het zuiden en een deel op het westen. Elk deel van het huisje heeft zijn eigen ingang, terras met zitjes (inclusief een zwembad in de zomer) en tuin aan de andere kant van het huisje. De inrichting van de cottage en de manier waarop het is gebouwd zorgen voor volledige privacy en rust. Als je elke helft van het huisje huurt, kun je het hele jaar door comfortabel verblijven voor maximaal 8 personen. Alles is zo ontworpen en gerealiseerd dat gasten elkaar niet storen.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed
Eenpersoonsbed
Opvouwbaar bed
Slaapkamers 3
Eenpersoonsbed
Eenpersoonsbed
Extra bed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Skilift 1 km

1 km

Supermarkt 0.9 km

0.9 km

Restaurant 0.3 km

0.3 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het skigebied Sneznik, Snowpark Vetrny Vrch liggen op slechts 3-4 minuten met de auto (pistes met kunstsneeuw en verlichting) - zwarte piste is de scherpste piste in Tsjechië!
Uitstekend zijn de skipistes voor skiërs, die leiden door de prachtige, mooie natuur in de omgeving van het huisje - vakantiehuis.

Op skipistes en op langlaufski's. De best uitgeruste skicentra onder Králický Sněžník met veel skipistes liggen in ons dorp Dolní Morava, dat door zijn ligging en bergklimaat een ideaal recreatiecentrum is. Volgens de statistieken sneeuwt het hier 110 dagen per jaar en komt de temperatuur ongeveer 140 dagen niet boven de 0° C uit. Liefhebbers van skiën vinden hier geweldige pistes van alle moeilijkheidsgraden, ook snowboardfans komen aan hun trekken, goed gemarkeerde en onderhouden loipes door het besneeuwde land wachten op langlaufers.
Perfecte kunstmatige besneeuwing en onderhoud van skipistes inclusief nachtverlichting, mogelijkheid van veilig vervoer met de skibus (hier is de dienstregeling, de skibushalte Moravská Krčma is ongeveer 333 stappen verwijderd van ons vakantiehuis), en Pasen nog steeds op de sneeuw - dit alles maakt Dolní Morava een favoriete keuze die overeenkomt met uw meer dan 30 km goed onderhouden sporen voor langlaufers met prachtige landschappen zijn aangesloten op het skicomplex. ¨
informatie over het skicentrum: Zomer in Dolni MoravaDolní Morava heeft niet alleen in de winter veel te bieden, maar ook in de andere seizoenen. De lente komt hier heel plotseling, de rivier Morava die niet ver van hier ontspringt, zoemt als hij door het dal stroomt, versterkt door het water van de smeltende sneeuwresten uit de hoger gelegen delen van Králický Sněžník. Eerder dan je verwacht komt de zomer vol bosbessen, frambozen, bloeiende weiden en kleurrijke vlinders en een strakblauwe lucht, even later de geur van hooi en... vaarwel vakantie. De herfst is een overvloed aan geschenken voor kunstenaars, romantici, iedereen die komt voor ontspanning, inspiratie of voor pragmatische mensen die manden vol paddenstoelen komen rapen. De dagen worden snel korter, vanaf de beboste hellingen hoor je een echo van de bronst van de herten en de uitzichten vanaf de bergkamroutes zijn voor iedereen duizelingwekkend ver weg.
Kom en ervaar het zelf. Je bent altijd welkom in ons dorp Dolní Morava. Om het vervoer van toeristen naar de bergen en terug gemakkelijker te maken, kun je in de zomer gebruik maken van fietsbussen, ongeveer vanaf half mei tot eind september, dat zijn bussen met een trekhaak voor fietsen. Ze brengen je van de submontane steden tot aan de bergkammen. Gezien de ligging is Dolní Morava ook een ideale plek voor uitstapjes naar het naburige Polen!


Recreatiemogelijkheden

Bergbeklimmen
Fietsen
Inline skaten
Mountainbiken
Zwemmen
Skiën
Snowboarden
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 100

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.

meer informatie:

Virtuele tour 360 Morava Dolni Kamer:


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 20-03-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Januari 2020

Liana D. uit Kassel

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Skivakantie in Dolní Morava

We verbleven een week in deze accommodatie. 4 volwassenen en 3 kinderen. Een heel mooi en gezellig huis. Alles schoon en goed onderhouden. Zeer warm en gezellig ondanks de elektrische verwarming, wat niet altijd het geval is. De houtkachel maakte de algemene sfeer nog aangenamer. Het geheel wordt afgerond met een hete saunasessie. Ook de communicatie verliep meteen probleemloos, al was het alleen in het Engels. Zelfs toen bij aankomst een defect aan het bed werd geconstateerd, werd dit onmiddellijk verholpen
Het gebied is ideaal voor skiën en snowboarden
Het kleine minpunt voor ons was de badkuip en geen douche. Het was een beetje lastig voor mijn moeder om elke keer in het bad te klimmen en voor mijn man die bijna twee meter lang is. Voor het overige is de accommodatie zeker aan te bevelen. En verdient absoluut 5 sterren!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Skivakantie


Contactpersoon

Dhr. P. Chalupa-dolni-morava.cz

Dhr. P. Chalupa-dolni-morava.cz

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 23199

Laatst bijgewerkt: 20.03.2024

Advertentie online sinds: 15 Jaren, 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/23199.htm


«Adlergebirge Ferienhaus+sauna» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven