Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

VILLA VICTORIA

Lipno nad Vltavou

Max.  14   gasten
400m²  Woonoppervlakte
6 Slaapkamers
4  Badkamer
Max. 14  gasten
400m²
6 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

33 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 15 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 90 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

33 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 15 Jaren online



Beschrijving

Deze bijzonder ruime VILLA VICTORIA staat tot uw beschikking voor een comfortabele vakantie zonder zorgen. Grote keuken, woonkamer & eetkamer met centrale open haard & geweldig uitzicht over de omliggende bergen & meren van Lipnos, dit huis is de perfecte plek voor een ontspannende familievakantie. Deze charmante vrijstaande villa met 7 slaapkamers & 4 badkamers, geeft u extra ruimte. Het is een moderne, particuliere woning die de elegantie van het 'heel bijzondere' combineert met alle comfort van thuis. Het huis is geschikt voor maximaal 12 personen. Het appartement is geschikt voor 4 personen: IN HET GEBOUW - 16 personen,/ 9 kamers, 510 m², gasverwarming. Het vakantiehuis is hoogwaardig ingericht.
Begane grond: Entree in de ruime veranda. Ruime woonkamer met geglazuurde open haard, plasma SAT TV, DVD speler, bank, eettafel voor 12-14 personen en geïntegreerde keuken met vaatwasser, keramische kookplaat (4 kookplaten), oven, magnetron, koelkast met vriesvak, waterkoker, koffiezetapparaat en broodrooster. Aparte WC.
Boven: 3 tweepersoonskamers, waarvan één met kingsize bed met bank en glazen schouw. 3 slaapkamers met twee eenpersoonsbedden. 2x balkon. 4 badkamers: Badkamer met hoekbad, grote douchehoek (inloopdouche) en 2 wastafels. Badkamer met douchehoek, wastafel en WC. Badkamer met bad, wastafel en WC.
Op de begane grond van het vakantiehuis bevindt zich een aparte vakantiewoning (ingang vanaf de brink): Woonkamer met uittrekbare bank als slaapgelegenheid voor 2 personen, plasma SAT-TV, eettafel en kitchenette met koelkast met vriesvak, keramische kookplaat (4 kookplaten), oven en koffiezetapparaat. Slaapkamer met tweepersoonsbed en stapelbed. Badkamer met bad, handdouche, wasmachine en wastafel. Aparte villa is ook voorzien van een wasmachine, vaatwasser en een luxe keukenblok (eigen keuken in de flat).
Een deel van elk huis is 20 m² overdekt terras met enkele privé SAUNA en 28 m² buitenterras met barbecue en tuinmeubilair. Een tuin met zitjes, tuinbarbecue, zandbak voor de kinderen, speeltuin, peuterbad en een parkeerplaats voor het huis (4 auto's).
Licentie- of registratienummer: ICO: 05616450

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 5
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 6
Tweepersoonsbed
Stapelbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.5 km

0.5 km

Meer 0.5 km

0.5 km

Skilift 0.3 km

0.3 km

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Restaurant 0.4 km

0.4 km

Stadscentrum 0.4 km

0.4 km

Bus 0.4 km

0.4 km

Luchthaven 60 km LINZ

60 km

Station 2 km Lipno nad Vltavou

2 km

Snelweg-afrit 50 km LINZ

50 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Ligging: Tsjechië, Lipno nad Vltavou, 800 m boven de zeespiegel. Het zonnige vakantiehuis is rustig gelegen op een 1800 m² groot omheind grondstuk met 2 schommels en klimrek voor kinderen, direct aan het bos boven het Lipno stuwmeer. Parkeerplaats voor 4 auto's op het omheinde perceel. Het uitzicht vanuit het huis op het meer en de omgeving is schilderachtig. U kunt de stad Cesky Krumlov bezoeken, UNESCO werelderfgoed kasteel (tweede grootste in Tsjechië), met theater en tuinen; middeleeuwse, renaissance en barokke architectuur in de stad; locatie (het kasteel met uitzicht op de stad, omgeven door de rivier de Vlatva).
U kunt ook naar kasteel Rozumberk, Ceske Budejovic en kasteel Hluboká gaan voor een heerlijk dagje uit. De hoofdstad van de Tsjechische Republiek PRAAG kan worden bezocht binnen een dagtocht - slechts 190 km afstand (internationale luchthaven RUZYNE).
Lipno nad Vltavou ligt in het zuidelijke deel van Tsjechië, aan het grote LIPNO meer (stuwmeer), op slechts 25 km van Oostenrijk naar het dorp met een nieuwe jachthaven, nieuw gebouwd overdekt zwembad met wildwaterbaan, sauna. In het dorp zelf is er een goede selectie van cafés, bars en winkels. Golfbaan in de stad. Lipno skigebied - stoeltjeslift naar Kramolin berg (hele jaar) 500 m., Lipno reservoir.
In de zomer: Lipno stuwmeer met zwemstrand 500 m. Zwembad direct aan de oever, fietsverhuur, zeil- en roeibootverhuur in de jachthaven, rafting, fietspaden, paardrijden en vissen ter plaatse.
In het dorp is er een verhuur- en verkooppunt voor sportuitrusting: fietsen, surfplanken, waterfietsen, waterfietsen en andere watersportuitrusting.
In de winter: het skigebied van Kramolín is in bedrijf. Parkeren bij de kabelbaan: dag en nacht skiën, 5 afdalingen, 5 skiliften, pistes. Voor kinderen is er een skibobaan en een foxpark in Lipno, waar kinderen niet lang hoeven te wachten. Lager station van stoeltjeslift naar Kramolin 500 m met 4 skiliften, eigen snowboardpiste, nachtskiën, ski- en snowboardschool en kunstsneeuw. Skiverhuur 400 m. Schaatsen 500 m.
Sportmogelijkheden ter plaatse: duiken, surfen, zwemmen, tennis, wandelen, zeilen, fietsen, vissen, paardrijden, skiën, golf, surfen, mountainbiken, bergbeklimmen, inline skaten, rodelen, duiken, raften, zeilen, squash.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Skiën
Snowboarden
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 400
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 8 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Bijkomende kosten (verplicht):
Beddengoed: 8,00 EUR per 1 persoon per verblijf
Gasverbruik + saunagebruik: per werkelijk verbruik
Toeristenbelasting volgens lokaal tarief: max 50,- Kc per persoon per nacht (ongeveer EUR 1,90 per volwassene per nacht)
Bijkomende kosten (op aanvraag):
Handdoekpakket (3 handdoeken): EUR 5,00 per persoon / week
Theedoeken: EUR 2,50 per week
Kinderbed (incl. kinderbedlinnen): EUR 20,00 per week
Kinderstoel (1): gratis / gratis
Openhaardhout: EUR 5,00 per pak
Sauna - pre-paid kaart voor 4-5 uur: 6,00 EUR per kaart
Wi-Fi (internet) gratis / gratis
Huisdier (op aanvraag): 10,00 EUR en dag

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 90 dagen voor aankomst mogelijk.
  • CANCELLATION CONDITIONS: up to 60 days prior to arrival - 20% cancellation charge (full deposit) 59 days - 35 days prior to arrival - 50% cancellation charge 34 days and less prior to arrival - 100% cancellation charge

meer informatie:

Roken is toegestaan in het hele huis en vertrek: in het hoogseizoen alleen op ZATERDAG:
Aankomst - vanaf 16:00
Vertrek - tot 10:00
Boeking tot 12 personen is alleen mogelijk op aanvraag. Bij minder dan 12 personen blijft deze vakantiewoning gesloten of kan aan andere gasten worden verhuurd.
In huis Wi-Fi (internet) - ter plaatse te betalen: EUR per week


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 16-04-2024


2 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2020

Julia K. uit Deutschland, Tuttlingen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Coolste vakantie

Zeer mooie plek, schoon en comfortabel huis. Geen probleem met de gastvrouw. We hebben er echt van genoten!
Мы ездили с друзьями , семьями на 1 неделю. Нам очень понравилась ! Красивая природа , озеро Липно не далеко , бесподобный вид с дома . Дом чистый , все что только нужно есть. Невозможно передать всех эмоций от красоты вокруг !!!! Рядом лес .
Есть не далеко магазинчик , в нем можно купить все необходимое . Есть много ресторанчиов где приятная атмосфера и вкусная еда.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Januari 2020

Zuzana V. uit Rychnov

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prostorna vila voor 16 personen

We hebben hier een mooie wintervakantie gehad - accommodatie erg mooi en schoon, communicatie met de verhuurders probleemloos. In een mum van tijd ben je bij de skilift / pad in de boomtoppen / bij het Lipnomeer /... Ik kan het alleen maar aanbevelen en we plannen zeker weer een vakantie hier in de zomer.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Skivakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Mevr. V. Brown

Mevr. V. Brown

Geboren en gestudeerd in Tsjechië, maar de perfecte man ontmoet en nu woonachtig in het Verenigd Koninkrijk met 2 prachtige tweelingdochters en een hond (Engelse springer spaniel) Dixi. We proberen nog steeds zo veel mogelijk dagen door te brengen in onze prachtige Tsjechische villa die groot genoeg is voor het hele gezin en veel activiteiten biedt: skiën & schaatsen in de winter; wandelen & fietsen in het voor- en najaar en in de hete zomers kunt u verkoeling zoeken in het Lipnomeer of gewoon heerlijk eten & drinken in de vele plaatselijke restaurants terwijl u een prachtig uitzicht op het meer en de omliggende bergen bewondert. Liefhebbers kunnen ook een boot huren of gaan vissen. Wij garanderen u een ontspannen vakantie in dit prachtige deel van Tsjechië, op slechts 10 km van de Oostenrijkse grens.


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 23316

Laatst bijgewerkt: 16.04.2024

Advertentie online sinds: 15 Jaren, 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/23316.htm


«VILLA VICTORIA» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 2 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 90 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven