Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

CASA DEGLI ULIVI

SALENTO, DE HAK VAN DE LAARS IN HET UITERSTE ZUIDEN VAN APULIË

Max.  8   gasten
95m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 8  gasten
95m²
2 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 15 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Dit vakantiehuis ligt op een heuvel boven de lange zandstranden van Pescoluse, ook wel "Maldive del Salento" genoemd, in een grote privé olijfgaard. Het uitzicht op de zee en de prachtige zonsondergangen zijn van daaruit uniek. De locatie is bijzonder rustig en ook winderig, zelfs in hoogzomer. U bereikt de stranden in ongeveer drie minuten met de auto. Er is geen lawaai in de omgeving, zoals van pizzeria's, pubs, rijen auto's, brommers en voorbijgangers, wat niet zo gebruikelijk is in Italië in de buurt van de zee. Pescoluse ligt tussen Gallipoli en Santa Maria di Leuca, het zuidelijkste punt van de hak van de laars aan de Ionische Zee.
Met een woonoppervlakte van ca. 95 m² biedt dit vakantiehuis u een grote leefruimte, twee slaapkamers, een badkamer, een gastentoilet, een terras en een carport. De woonkamer is ingericht met een tv-hoek. Eén slaapbank is voor twee personen, één is een frans bed en de slaapstoel is voor één persoon. De open keuken heeft een oven, gasfornuis, koelkast met vriesvak, espressopot, filterkoffiezetapparaat, vaatwasser, magnetron en een broodrooster. Het huis heeft twee slaapkamers met airconditioning. In één kamer staat een groot tweepersoonsbed van 200 x 180 cm en een slaapbank voor één persoon, in de andere kamer staan twee eenpersoonsbedden van 190 x 80 cm, die een tweepersoonsbed kunnen worden, en een slaapbank voor één persoon. In de badkamer is er een grote douche, een wastafel en een toilet. Er is ook een wasmachine in het gastentoilet. Dankzij zonne-energie is er voldoende warm water. Het huis is ook in de winter bewoonbaar. In de slaapkamers werkt de airco ook als warme luchtverdeler en in de woonkamer staat een houtkachel die het hele appartement kan verwarmen. Het huis heeft WIFI (gratis).
Een brede glazen deur leidt vanuit de woonkamer naar het grote panoramische terras. Dit is schaduwrijk en biedt een prachtig uitzicht op zee. Hier vindt u een tafel, stoelen en ligbedden en nodigt u uit om te eten, te ontspannen en te spelen. Het privéterrein is ongeveer 8000 m² groot. Kinderen en huisdieren genieten veel vrijheid. Achter het huis is een zeer grote ruimte voor parkeren, overdekt voor twee auto's, en een handige buitendouche. Een grote stenen barbecue staat tot uw beschikking.
Een kinderbedje en kinderstoel worden op verzoek gratis verstrekt. Op verzoek zal de verhuurder ook proberen te voorzien in de behoeften van andere kinderen als de gelegenheid zich voordoet. Huisdieren zijn welkom en worden gratis ondergebracht.

Onder het terras bevindt zich een eenkamerappartement met een eigen ingang, parkeerplaats en oprit.

In hetzelfde complex is het mogelijk deze kleine flat ( 5 personen), een trullo (5 personen) een liama (2 personen) en een andere (5 personen) te huren. Er is ook een kleine trullo voor twee personen.
Licentie- of registratienummer: LEO7506691000000894

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1.4 km

1.4 km

Supermarkt 1.4 km

1.4 km

Restaurant 1.4 km

1.4 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Luchthaven 110 km Brindisi

110 km

Station 10 km Ruggiano

10 km

Snelweg-afrit 1.5 km Salve

1.5 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het huis is rustig gelegen op een naar zee aflopende heuvel met oude olijfbomen. In de 8000 grote privé olijfgaard met een prachtig uitzicht op de zee staan "pagliare" (historische typische gebouwen) en mediterrane planten. De lange zandstranden van Pescoluse liggen op slechts 3 minuten rijden. Vanaf het terras kunt u genieten van prachtige zonsondergangen in de zee. In het strandstadje Pescoluse zijn er strandcafés, pubs en enkele kleine winkels. Supermarkten bevinden zich in Salve, ongeveer 4 km, en in Presicce op ongeveer 7 km afstand. Daar vindt u ook apotheken, banken, postkantoren, cafés, restaurants en andere winkels. Ook in de dichtstbijzijnde badplaats, Torre Vado, op ongeveer 1,2 km van Pescoluse, bevinden zich een apotheek, kleine kruidenierswinkels en een viswinkel. Achter de stranden beginnen de olijfgaarden op de glooiende heuvels, die ook een goede gelegenheid bieden om te wandelen en te fietsen. Zelfs kleine stadjes hebben vaak een dorpscentrum met kleine architectonische juweeltjes. Een bezoek aan Santa Maria di Leuca (oude villa's), Gallipoli (la Bella - de mooie), Lecce (barokstad), Otranto is aan te bevelen. De Salento, ook wel het Salentijnse schiereiland of de Hak van Italië genoemd, is een subregio van Italië in het zuidelijke deel van Apulië, tussen de Ionische Zee in het westen en de Adriatische Zee in het oosten. De inwoners van dit gebied verschillen van de rest van de regio Apulië door culturele en taalkundige verschillen. Historisch gezien maakt Salento al enkele eeuwen deel uit van het oude Terra d'Otranto. Men vindt hier een bijzonder landschap, architectuur en gastronomie. Salento is natuurlijk ideaal voor een vakantie aan zee in de lange zomer, maar ook veel meer en niet alleen in de zomer.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Inline skaten
Kanoën
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 22:00
Aanbetaling: 20 % bij het boeken

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De prijs is inclusief nutsvoorzieningen (gas, water, elektriciteit), WIFI en bed- en badlinnen met wekelijkse verschoning, airconditioning en toeristenbelasting.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 15 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Sie bekommen die Hälfte des Buchungsbetrages abzüglich der Stornierungsgebühr zurückerstattet, wenn Sie die Buchung mindestens 15 Tage vor dem geplanten Check-in bis 12 Uhr mittags MEZ (Mitteleuropäische Zeit) stornieren. Bei Stornierungen, die weniger als 15Tage vor Check-in vorgenommen werden, bekommen Sie nichts zurückerstattet.

meer informatie:

Veel ongerepte natuur. Leuke restaurants met typische goede en eenvoudige keuken. Gastvrije ontvangst. Veel zon, niet alleen in de zomer. Fietsliefhebbers vinden eenzame paden tussen de olijfgaarden.
Het is ook mogelijk om in hetzelfde pand een kleine flat voor 4/5 personen, een trullo voor 5 personen, een kleine liama voor 2 personen en een grotere voor 6 personen en een kleine trullo voor twee personen te huren. De eigenaren zijn fulltime beschikbaar.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-12-2023


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. R. Kobler

Mevr. R. Kobler

Ik ben geboren in Bolzano-Zuid-Tirol en ben lerares vreemde talen. Ik woon met mijn gezin in Valpolicella bij Verona en geef les in een hotelschool aan het Gardameer. Mijn man, ik en onze kinderen werden jaren geleden verliefd op deze plek in het diepe zuiden en kwamen op het idee om deze olijfgaard te kopen om het huis in te bouwen en de oude "trulli" te restaureren om ze beschikbaar te maken voor onze gasten.


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 23379

Laatst bijgewerkt: 27.12.2023

Advertentie online sinds: 15 Jaren, 10 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/23379.htm

Mevr. Renate Kobler

Via Conca d'oro 10

37015 S. Ambrogio Valp.

0039 3397339203

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 15 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven