Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ferienwohnung Cinque Terre

Levanto - Cinque Terre

Max.  4   gasten
60m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
60m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

107 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 15 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

107 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 15 Jaren online


Beschrijving

Rustico (stenen huis) in typisch Ligurisch dorp bij Levanto - Cinque Terre. Perfect uitgangspunt voor wandelingen in de Cinque Terre en om te zwemmen; strand 1,5 km.

Het appartement biedt accommodatie voor 2 tot 4 personen en bestaat uit 2 tweepersoons slaapkamers, woonkamer met SAT-TV, WLAN. Goed uitgeruste keuken met vaatwasser, filterkoffiezetapparaat, mokka-pot en broodrooster. Badkamer met douche en wasmachine.

Groot zonneterras met uitzicht op het omringende heuvellandschap met kleine dorpjes en hun kleurrijke geneste huizen.

Het huis is rustig gelegen te midden van olijfbomen. Rondom het huis ligt een tuin met veel mediterrane planten, zoals citroenbomen, druivenranken, vijgen, tomatenplanten en kruiden zoals rozemarijn en salie. Wandelpaden in de vallei van Levanto direct voor de deur.

Wij verhuren ook in de wintermaanden en de flat is goed verwarmbaar.
Licentie- of registratienummer: Codice Citra 011017-LT-0529

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1 km

1 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Luchthaven 100 km Pisa

100 km

Station 1 km Levanto

1 km

Snelweg-afrit 10 km Carrodano

10 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Levanto is een prachtig vakantieoord gelegen in een valleibekken met een lang strand, winkels, ijssalons en restaurants en is bereikbaar vanuit Ridarolo in ongeveer 3 minuten met de auto of 15 minuten te voet. Vanuit Levanto kunt u gemakkelijk de unieke vissers- en wijndorpjes van de Cinque Terre bereiken in een paar minuten met de trein (1 treinstation) of met de excursieboot (dagelijks vertrek in de ochtend). Onze vakantiewoning bevindt zich in Ridarolo, een klein typisch Ligurisch dorpje dat behoort tot de gemeente Levanto en ligt op één van de heuvels die dit dorp omringen op ongeveer 1,5 km van Levanto.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Zwemmen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De prijzen gelden voor de vakantiewoning LEMON GARDEN. Prijzen voor appartement TERRAS op aanvraag.

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.

meer informatie:

Bij aankomst ontvangen onze gasten wandelkaarten, dienstregelingen voor trein en boot, informatie over restaurants en tips van insiders.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 18-04-2024


25 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.6 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.9 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2019

D. C. uit Öhringen

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Mooi

We waren met zijn vieren in deze prachtige flat, twee volwassenen en twee kinderen. De flat heeft alles wat je nodig hebt. Het is zeer mooi ingericht en zeer schoon! Je voelt je erg op je gemak. Het uitzicht is onbetaalbaar en je bent heel dicht bij alle verschillende plaatsen die je daar zeker gezien moet hebben. Het perfecte uitgangspunt voor alles, wandelen, zee, winkelen en dan zit je op het terras en geniet je van de rust! We hebben echt genoten van onze vakantie daar en de verhuurders stonden altijd klaar om vragen te beantwoorden. Een erg leuke familie! Een aanrader! Hartelijk dank voor alles!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juni 2019

Torsten A. uit Renningen

4,8
5 5 5 4
Toon Duits

Perfect voor actieve

De flat is volledig uitgerust, meer heeft niemand nodig. Beneden is de mooi ingerichte woon- en eetkamer met keukenhoek, vaatwasser, diverse koffiezetapparaten en de overige keukenstandaards (ter informatie: geen vriesvak in de grote koelkast). Vanuit de woonkamer is er een zeer groot overdekt terras met een grote tafel, droogrek enz. met een zeer mooi uitzicht op kleine dorpjes in het bergdal. Voor het uitzicht op zee moet je het huis uit. Vanuit de woonkamer komt u ook in de badkamer met douche en bidet en een wasmachine. Bovenaan de trap zijn 2 slaapkamers, waar het veel warmer is dan in de woonkamer (getest bij dagtemperaturen buiten tot 30 graden, maar we zitten in het zuiden). De matrassen waren goed.
Het duurt ongeveer 15-20 minuten om naar Levanto te lopen. Er is een nogal alpien pad naar het centrum met een hoogteverschil van bijna 100m, dat 's nachts meestal verlicht is. Wie minder goed ter been is, kan natuurlijk de pelgrimstocht naar Levanto maken over de kleine weg.
Al met al een mooie bestemming om je goed te voelen, ideaal voor mensen die ook graag bewegen. De auto kan onder de flat aan het weggetje geparkeerd worden, maar de bagage moet een paar meter en een paar trappen naar het huis vervoerd worden
Er zijn ook goede treinverbindingen en wandelpaden.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Vakantie zonder auto, Romantische vakantie

Mei 2019

Alain uit 33610

4,8
4 5 5 5

Lemon Garden

Location du rez de chaussée (sous appartement Terrasse). Lemon Garden est un très bel appartement bien équipé même si un micro-ondes manque. Bien agencé il est idéalement placé dans un petit village perché au milieu des oliviers et des citronniers. L'accueil est parfait. Notre hôtesse nous a indiqué ce qu'il fallait découvrir et comment (carte, train, parking, etc...). Levanto est un village très agréable calme et à taille humaine. C'est un bon point de départ pour les Cinque terre.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Romantische vakantie

Maart 2019

Renée H. uit 35578 Wetzlar

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Vakantiehuis TERRAS - een droomvakantie

Bedankt voor de twee weken in een stukje paradijs! Een vakantiehuis om je thuis te voelen. Een prachtig landschap om verliefd op te worden. Open, vriendelijke - vooral zo hondvriendelijke - mensen. Een attente verhuurder die alles klaar heeft staan wat het vakantieleven in de TERRACE nodig heeft, samen met veel goede tips voor uitstapjes en culinaire ontdekkingen, die altijd bereikbaar is, snel en eenvoudig helpt. De perfecte combinatie van zee en bergen, activiteit en ontspanning - het waren gewoon fantastisch mooie vakantietijden in Levanto, Ridarolo, de Cinque terre en Ligurië. En omdat het zo mooi was en er nog zoveel te verkennen en te ontdekken valt, komen we zeker terug! En we prijzen dit stukje Italië en de gastvrouw Gunilla aan bij al onze vrienden.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Strandvakantie

April 2018

Inge G. uit 94116 Hutthurm

4,0
1 5 5 5
Toon Duits

Prachtige vakantiewoning op een droomlocatie

We hebben hele mooie dagen doorgebracht in Ridarolo, een klein dorpje boven het rustige stadje Levanto. De accommodatie is perfect. Alles is aanwezig, inclusief een fantastisch uitzicht op de omliggende olijf- en citroenplantages. Een grote pluim ook voor Gunilla die veel waardevolle tips had voor alle activiteiten. Nogmaals bedankt voor de overdracht van de tol. Helaas werd onze kaart niet geaccepteerd toen we de snelweg verlieten. In het kort. We hadden ons geen beter vakantiehuis als de Terazze kunnen wensen. Het was altijd fijn om van de turbulente Cinque Terre-dorpen terug te komen in ons rustige Levanto. Oh ja, de beste pizza ter wereld is in Levanto. Als je het wilt weten, breng dan een paar dagen door met Gunilla in Ridarolo. Er zijn talrijke aanbevelingen voor restaurants, waaronder een pizzeria die de wereldkampioen in deze discipline zal kronen. Bestel vooraf. We kunnen nog wel even doorgaan... Maar een beetje spanning moet blijven.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. M. Callo:

Vielen Dank für Ihren Besuch in unserem Haus in Ridarolo. Wir würden uns freuen, Sie ein anderes Mal wieder bei uns begrüßen zu dürfen. Liebe Grüsse Gunilla & Max

September 2017

Reinhard K. uit 75180 Pforzheim

5,0
5 5 5 5

Eine gute Empfehlung.

Die Wohnung und Lage entsprach genau der Beschreibung. Die Wohnung war sehr sauber, gepflegt und einfach gut. Wir waren hoch zufrieden, ruhige Lage, die Kirche hatte um 12 Uhr ein wunderbares Glockenspiel, störte ansonsten überhaupt nicht.
Der Fußweg nach Levanto ist zwar kurz aber auch gewöhnungsbedürftig, nach Regen eigentlich nicht empfehlenswert.
Die Terrasse mit phantastischer Aussicht auf den gegenüber liegenden Hang, toll bei Nacht.
Die Vermieterin, Gunilla, ist sehr nett, zuvorkommend, hilfsbereit, so wie man sich eine tolle Vermieterin vorstellt.
Wir können Sie nur weiter uneingeschränkt empfehlen.
Allein die Tipps sind sehr gut und hilfreich. Man bekommt auch aktuelles Informationsmaterial.
Also nichts wie hin!!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2017

Uwe S. uit 72760 Reutlingen

5,0
5 5 5 5

Traumhaft schön

Wir hatten eine wunderschöne Woche. Sehr geschmackvoll eingerichtete Ferienwohnung. Gut ausgestatte Küche. Sehr schöne und große Terrasse. Gute Einkaufsmöglichkeiten in Levanto. Gute Tips durch die Vermieterin für den Urlaub.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Juli 2017

Rebekka uit 01445 Radebeul

5,0
5 5 5 5

Ruhige Ferienwohnung

eine sehr schöne und ruhige, relativ gut ausgestattete Ferienwohnung. Wunderbarer Blick auf die Hügellandschaft, nette Vermieter, die viele Tipps haben.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2016

Jean L. uit Paris

5,0
5 5 5 5

excellent, tranquillité, confort et silence

Logement très complet avec une vue splendide sur les montagnes. Aspect intérieur impeccable, très beau quasi neuf, très équipé, deux belles chambres à l'étage. Salle de bain hyper propre. Belle terrasse pour sieste, petit déjeuner et repas à l'ombre. Moustiquaires sur toutes les fenêtres. L"accueil est parfait, aide à l'installation , disponibilité et gentillesse.
Le gîte se situe dans un adorable petit et vieil hameau sur les hauteurs au dessus de Levanto. On laisse sa voiture dans ce village parfaitement tranquille et l' on gagne la ville balnéaire par un petit sentier forestier de montagne. On rejoint par là en 15 minutes la gare pour accéder aux sentiers de visite des 5 villages touristiques des 5 Terres. La plage est plutôt à 20 minutes à pied, pour la plus belle, Bellasola, compter 30 minutes par un tunnel piéton bien aménagé. De toute façon rien n'est accessible en voiture dans ce beau pays, alors autant jouer le jeu de la remise en forme ! Ce gîte y convient on ne peut mieux.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. M. Callo:

Nous vous remercions pour votre confiance et surtout pour nous faire partager votre expérience. Nous sommes très heureux que vous ayez apprécié votre séjour à Ridarolo. Maintenant il y a aussi WiFi dans l'appartement. Nous sommes impatients de vous accueillir une autre fois chez nous.

Juli 2016

Jana uit Osterfeld

5,0
5 5 5 5

Schöner Urlaub in Levanto

Super ausgestattete Wohnung mit tollem Blick in die Berge. Wir haben einen wunderschönen Urlaub verbracht und werden mit Sicherheit wieder buchen. Viele nützliche Informationen haben wir zu Beginn von der netten Gastgeberin erhalten. Vielen Dank noch einmal auf diesem Weg.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Antwoord van Dhr. M. Callo:

Jetzt gibt es auch WLAN in der Wohnung!!!

Juni 2016

Pierre T. uit F - 74160 Saint-Julien-en-Genevois

4,5
4 5 4 5

Que du bonheur

Première expérience très positive. Nous envisageons de la renouveler du 2 au 16 septembre 2017
(Préréservation). Petite réserve: l'éclairage du séjour et de la magnifique terrasse nous a paru insuffisant. Cordialementq

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. M. Callo:

Merci pour votre réservation pour 2017. Maintenant il y a WiFi dans l'appartement. Nous mettrons aussi des nouveaux lamps pour améliorer eclairage. A bien-tot!

Mei 2016

Daniel uit Bailly

4,0
3.5 4 5 3.5

appartement Terrace à Ridarolo proche Livanto

bel appartement fonctionnel
un peu éloigné du centre de Livanto (20 min de marche à pied)
point de démérite = absence de wifi
pour le reste, tout est parfait !

Aanbevolen voor: Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden

Antwoord van Dhr. M. Callo:

Nous avons installé WIFI dans tous les deux appartements!!

April 2016

SUZANNE C. uit GRAMBOIS (FRANCE)suzanne.cauderlier

4,8
5 4 5 5

Mon appréciation personnelle

Appartement très bien situé au coeur du petit village avec vues imprenables sur les vallées et montagnes.
A recommander aux personnes recherchant la sérénité, le calme et amoureux de la nature.
Situation exceptionnelle pour visiter les Cinque Terre; même pas besoin de voiture.
La gare est assez proche.
Accueil très chaleureux et les premières informations très utiles pour débuter le séjour.
Je n'hésiterai pas à le recommander à la famille, amis et connaissances qui souhaiteraient visiter cette superbe région.
Nous avons été entièrement satisfaits.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

April 2016

Anita K. uit Deutschland

5,0
5 5 5 5

traumhafte Lage

Der Blick auf Berge und Dörfer von der Terrassenwohnung ist grandios.
In dem kleinen Weiler Ridarolo kann man die Natur und die Ruhe genießen. Die Kirchturmglocken werden abends abgestellt und wecken erst wieder frühmorgens um 7.30 Uhr. Zu Fuß kann man auf einem Pfad in 20-30 Min. das Zentrum und auch den Bahnhof von Levanto erreichen, so konnten wir unser Auto während des Aufenthalts in Ridarolo stehen lassen. Levanto ist ein sehr guter Ausgangsort, um die Cinque-Dörfer per Bahn zu erreichen.
Bad/WC und Küche sind gut eingerichtet. Die beiden Schlafzimmer sind einen Stock höher.

Maart 2016

Gabi G. uit Großraum Stuttgart

5,0
5 5 5 5

Sehr schöne FeWo in wunderschöner Landschaft

Wir waren an Ostern 2016 und in der Folgewoche da, haben unsere Zeit in der geschmackvollen Ferienwohnung sehr genossen und Wanderungen in der Cinque Terre aber auch im Hinterland von Levanto gemacht. Eine wunderschöne Landschaft, die man sogar von der Terasse und vom Schlafzimmerfenster aus genießen kann. Die Vermieter sind sehr freundlich und aufmerksam und sofort zur Stelle, wenn es mal Probleme gibt. Wir kommen gerne einmal wieder.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Oktober 2015

Cäcilia F. uit Birkenwerder bei Berlin

5,0
5 5 5 5

Wanderurlaub im Herbst

Wir waren bereits zum zweiten Mal in Gunillas schönem, gemütlichen Haus in Ridarolo oberhalb von Levanto und haben uns einmal mehr sehr wohl gefühlt. Ausgezeichnete Lage mit Blick auf die umliegenden Berge mit ihren hübschen Dörfern. Levanto ist zu Fuß gut zu erreichen, und dort findet man alles, was man für einen entspannten Italienurlaub braucht. In der Umgebung ausgezeichnete Wanderwege entlang der Küste mit traumhaften Ausblicken auf's Meer. Wir haben es sehr genossen und kommen gerne wieder!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Oktober 2015

Siegfried N. uit Hechingen

5,0
5 5 5 5

Ferienwohnung Levanto - Cinque Terre

Wir hatten eine wunderschöne Woche in Levanto.
Gigantische Ausblicke, schöne Wanderungen in die Cinque Terre und noch tolles Badewetter.
Nicht zu vergessen die tolle Wohnung in der wir uns sehr wohl gefühlt haben.
Danke auch für die Restaurant Tipps. Hat alles lecker geschmeckt.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

September 2015

Daniel B. uit Saint André les Vergers

5,0
5 5 5 5

Appt Terrace

Peu de rangement dans une des 2 chambres (pas de penderie)
Sinon pour tout le reste rien à dire , c'est très bien.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Augustus 2015

Susanne H. uit 73730 Esslingen

5,0
5 5 5 5

Wunderschöner Urlaubsort

Wir haben zum zweiten Mal unseren Urlaub in dieser Wohnung verbracht und es hat uns sehr, sehr gut gefallen!! Die Vermieter sind ausgesprochen freundlich und zuverlässig, man kann sich mit allen Anliegen an sie wenden. Die Wohnung ist ansprechend und gut eingerichtet, besonders schön ist das Gartenplätzchen, wo wir gerne saßen und den Ausblick genossen. In der Umgebung haben uns besonders die kleinen Dörfer gefallen, in denen wir viele schöne Erfahrungen mit Einheimischen machen konnten.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2015

P. uit Limpach

5,0
5 5 5 5

location avec magnifique panorama

Nous avons beaucoup apprécié cet appartement qui se trouve en retrait et permet ainsi de trouver le calme.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

Juni 2015

Anne K. uit VIF

5,0
5 5 5 5

Gite super

Superbes vacances - gite très agréable - emplacement très agréable, calme et qui ne nécessite pas de prendre la voiture pour se rendre au village et à la plage.

Aanbevolen voor: Senioren, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2015

Erika K. uit Zeitz

5,0
5 5 5 5

Traumurlaub in wunderschöner Ferienwohnung

Eine Ferienwohnung mit Charme, perfekt eingerichtet, liebevoll dekoriert und wunderschön gelegen! Wir haben uns sehr wohlgefühlt, nichts vermisst und uns über die herzliche Begrüßung, die vorbereiteten Unterlagen (Tipps und Vorschläge Wanderwege, Restaurants, Einkaufsmöglichkeiten) und die leckeren Zitronen aus eigener Ernte sehr gefreut. Die Aussicht ist traumhaft, der Wanderweg nach Ridarolo vor allem im Dunkeln sehr romantisch (Glühwürmchen). Kurzum - wir kommen wieder! Sehr gern! Vielen Dank an die sehr sympathische und bemühte Vermieterin!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2015

Gerda B. uit Münster

5,0
5 5 5 5

Beschauliche Ruhe nach überfüllten Wanderungen

sehr hübsch eingerichtete Wohnung, alles sauber und vollständig, gut zum Entspannen und Auftanken

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

April 2015

Johanne S. uit Carleton

4,3
3.5 4.5 4 5

Appartement Garden a Levanto

Emplacement extra pour qui veut marcher(et ça grimpe), 20 min de la gare.
Mieux a cet endroit que directement dans les villages de Cinque Terre.
Réception impeccable de la propriétaire,appartement très propre, lumineux,
reposant, belle vue.Stationnement facile,juste en bas de l'appart.
Je le recommanderai a mes amis.
NB: ce n'est pas pour 4 , et 1 chambre ouverte sur le salon.Avec des amis, il faut louer les 2 appartements qui sont un au dessus de l'autre.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Romantische vakantie

Januari 1970

Familie H. uit Rehau

5,0
5 5 5 5

Ferienwohnung Terrace - ein Traumurlaub auf Italienisch

Eine wunderschöne, total gemütliche Ferienwohnung mit einer herrlichen, überdachten Veranda mit traumhaftem Ausblick auf die umliegenden Bergdörfer. Vorallem abends - da sind die kleinen Kirchen so wunderschön beleuchtet. Im Garten duftet es herrlich nach Salbei, Thymian und Rosmarin... Die Wohnung ist perfekt ausgestattet, wir fühlen uns immer wie daheim. Vielen Dank an Frau von Platen, eine sehr sympathische Gastgeberin, immer um ihre Gäste bemüht!
Ridarolo ist ein zauberhaftes, kleines italienisches Bergdörfchen. Levanto hat einen herrlichen Strand und viele landestypische Geschäfte, Bars, Restaurants... typisch italienisch und touristisch nicht so überlaufen.
Wir träumen schon vom nächsten Aufenthalt in Ridarolo...

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Dhr. M. Callo

Dhr. M. Callo

Andere accommodaties van Dhr. M. Callo


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 23398

Laatst bijgewerkt: 07.04.2024

Advertentie online sinds: 15 Jaren, 10 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/23398.htm


«Ferienwohnung Cinque Terre» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 25 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven