Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Studio3 Willibrordstr13 Westkapelle

Max.  3   gasten
3m²  Woonoppervlakte
1 Slaapplaats
1  Badkamer
Max. 3  gasten
3m²
1 Slaapplaats
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

12 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 4 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

12 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 4 Jaren online



Beschrijving

Te huur in het centrum van Westkapelle 4 studio's voor 2 personen met WLAN / GRATIS WIFI. Gelegen op slechts een paar minuten lopen van het strand, de duinen, de dijk en de zee. Onze vakantiehuizen zijn niet alleen ideaal voor een dagje strand, maar ook voor de prachtige fietstochten over Walcheren. Of voor dagtochten naar de plaatsen in de buurt. Westkapelle is het ideale uitgangspunt. En ons doel is om u te laten ontspannen in onze studio en u toch thuis te laten voelen. Een vakantie is immers pas echt geslaagd als alles naar wens verloopt!
Ook ideaal om alle studio's samen met meerdere gezinnen te boeken. Neem een vakantie met meerdere gezinnen in één huis.

Wij verhuren een huis met in totaal 4 studio's. Alle studio's hebben een eigen terras en een eigen ingang. Dus ze zijn volledig onafhankelijk van elkaar. Alle studio's zijn identiek qua ontwerp en inrichting. Studio's zijn zeer goed geïsoleerd. Je hoort niets van andere gasten. Echt heel mooie en mooie studio's.

U kunt onze vakantiewoningen alleen direct online boeken via onze eigen website. Op onze website vindt u de actuele evenementenkalender en de actuele huurtarieven van onze appartementen.


Kamers 1 en 2 zijn toegestaan voor honden

Studio 1: betreft een studio aan de voorzijde van het huis op de begane grond, met terras aan de straat. (2 personen, hondengeluiden)
Studio 2: betreft een studio aan de achterzijde van het huis op de begane grond, met een eigen afgesloten terras. (2 personen, hondengeluiden)
Studio 3: betreft een studio op de eerste verdieping met een eigen terras aan de achterzijde. (3 personen)
Studio 4: betreft een aparte studio aan de achterzijde van het huis op de begane grond, met een eigen afgesloten terras.

De kamers bestaan uit twee kamers. Een kamer met een tweepersoonsbed, twee fauteuils, een eettafel met twee stoelen. Keuken met koelkast en magnetron. Tweede plaats voor de ruime badkamer met douche, toilet, wastafel, spiegelkast en radiator. Aan de achterzijde van het huis is er een fietsenstalling met elektriciteit en verlichting. Ook elektrische fietsen kunnen hier worden opgeladen.
In de centrale hal is er een wasmachine en droger voor gezamenlijk gebruik. Dit gebruik is gratis.


Dit is wat er in het huis is:
* Koffiezetapparaat (incl. koffiefilter en koffiezetapparaat)
* Waterkoker (incl. diverse aroma's van theezakjes)
*Broodrooster
* Servies en bestek
* TELEVISIE
* WLAN (gratis wifi)
* Kookplaten (twee)
* Potentieel: reisbedje voor kinderen tot 3/4 jaar oud

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Balkon Balkon
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.5 km

0.5 km

Meer 0.5 km

0.5 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Station 22 km Middelburg

22 km

Snelweg-afrit 22 km A58

22 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Appartement in het centrum met eigen terras. Geniet van de dagzon. 3 minuten lopen naar het strand. Winkels naar de hoek. Zeer rustige ligging. Veel privacy. Te huur in het centrum van Westkapelle Studio voor 2 personen. Gelegen op slechts een paar minuten lopen van het strand, de duinen, de dijk en de zee. Onze vakantiehuizen zijn niet alleen ideaal voor een dagje strand, maar ook voor de prachtige fietstochten over Walcheren. Of voor dagtochten naar de volgende plaatsen. Domburg is een bekend verleden als chique badplaats. Kunstenaars als Toorop en Mondriaan probeerden aan het begin van de vorige eeuw inspiratie op te doen. Een rijke klantenkring volgde
De restauratie van het beroemde Badpaviljoen in de duinen heeft die geschiedenis. Daarnaast ligt Domburg, aan de rand van een oud bos: Westhove Castle. Het Terra Maris Museum, gelegen in de voormalige oranjerie van het kasteel, is dé plek voor natuurliefhebbers die alles willen weten over het Zeeuwse landschap. Zoutelande is van westkapelletje tot aan het fietsen langs het kronkelende fietspad Onderlangs de duinen. Het vakantiedorp biedt een verscheidenheid aan winkels en restaurants. De kerk van Zoutelande is gedeeltelijk uit Duin afgedreven en gedeeltelijk in het zand verdwenen. Het is daarom op de pagina van de kerk dat er een nieuwe inzending wordt gemaakt. De torens van de Zoutelande, Aagtekerke, Meliskerke Biggekerke, lijken veel op elkaar. Fiets vanaf Tower, Tower en ontdek de verschillen. Onderweg komt u meer te weten over de producten van landbouwgrond. Pompoenen, aardappelen en bloemen, het wordt hier alleen verkocht vanaf de kant van de weg.
Veere is een stad van zakformaat. Het is de moeite waard om een kijkje te nemen. De smalle straatjes en oude gevels in combinatie met de maritieme sfeer van de jachthaven maken deze stad heel bijzonder. Middelburg, de hoofdstad van de provincie, heeft een rijk verleden en de vele monumentale huizen en gebouwen getuigen daarvan. Daarnaast kunt u hier uitgebreid winkelen. De 85 meter hoge torenabdij wordt terecht de lange Jan genoemd. Een beklimming naar de top kost enige moeite, maar biedt een prachtig uitzicht over de stad en het omringende landschap. Vlissingen ligt op het zuidelijkste puntje van Walcheren. In Vlissingen kunt u in de winkels ook heerlijk wandelen op de boulevard. Bekijk de schepen die aan hun neus worden overhandigd of bewonder het standbeeld van Michiel de Ruyter. Vertrek vanuit de haven, een wandel- en fietsveer naar de Westerschelde richting Zeeuws-Vlaanderen. Kortom, wie je ook bent, wat je ook wilt doen: Wandelen, fietsen, zwemmen, heerlijk luieren of jezelf vullen maar in .... West Chapel is het ideale startpunt.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Surfen
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 50 %
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Allgemeine Stornobedingungen: Bei einer Stornierung bis 28 Tage vor Anreise erhalten Sie 50% Ihrer Anzahlung zurück. Nach 28 Tagen vor Anreise erhalten Sie nichts zurück. Stornofonds. Mit Ihrer Buchung zahlen Sie 5% des Gesamtbetrages. Wenn Sie bis 7 Tage vor Anreise stornieren, erhalten Sie 100 % Ihrer Anzahlung. Nach 7 Tagen bekommst du nichts zurück. Wenn Sie den Stornofonds in Anspruch nehmen möchten, können Sie dies bei der Buchung ankreuzen. Achtung!!! Diese Rückerstattung basiert auf den Zahlungsbedingungen, wie wir sie verwenden: 50% Anzahlung 2 Wochen nach Buchung und 50% Restbetrag 2 Wochen vor Anreise. Entscheiden Sie sich für eine vorzeitige Zahlung von 100 %, erhalten Sie im Falle einer Stornierung dennoch 50 % des Anzahlungsbetrags. Wir machen keine Ausnahmen für den Grund der Stornierung.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-04-2024


2 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.5 Inrichting
4.5 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juni 2023

Jutta B. uit Mönchengladbach

4,6
4 4 5 5 5
Toon Duits

Heb me thuis gevoeld.

De Studio 3 is een kamer, maar gezellig en goed uitgerust, vooral het dakterras was geweldig met uitzicht op de vuurtoren. Ik voelde me erg op mijn gemak. Parkeren is onproblematisch op de straten eromheen (geen betaald parkeren), het dorp en het strand liggen op slechts een paar minuten lopen. Ik kom graag terug en kan het appartement met vertrouwen aanbevelen. Let wel op: de trap naar het appartement is erg steil en smal om te belopen, dus niet geschikt voor mensen die moeilijk ter been zijn.

Aanbevolen voor: Senioren, Single-vakantie, Strandvakantie

Juni 2020

Sonja S. uit Düren

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Fantastische vakantiewoning

We zaten met 2 personen in Studio 3.
Alles is zeer schoon en comfortabel ingericht.
Het boxspring bed is zeer comfortabel...we hebben heerlijk geslapen ?
Het dakterras is ook geweldig met alles wat je nodig hebt om te ontspannen en het uitzicht op de vuurtoren is gewoon hemels.
Het strand ligt op 5 minuten lopen.
Het vakantiehuis ligt in een zeer rustige woonwijk.
We komen terug!

Aanbevolen voor: Strandvakantie


Contactpersoon

Mevr. R. Houmes

Mevr. R. Houmes

Andere accommodaties van Mevr. R. Houmes

Alle accommodaties weergeven van Mevr. R. Houmes

meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 242057

Laatst bijgewerkt: 12.04.2024

Advertentie online sinds: 4 Jaren, 7 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/242057.htm


«Studio3 Willibrordstr13 Westkapelle» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 2 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven