Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Casa Monte Bugaro

Max.  9   gasten
240m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 9  gasten
240m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

30 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 4 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

30 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 4 Jaren online



Beschrijving

Ons rustieke, zeer goed onderhouden vakantiehuis staat alleen op een heuvel met uitzicht op zee vanaf bijna elk punt van het terrein.
Het is omgeven door 2000m² tuin en volledig omheind.
Vrije stranden of badplaatsen liggen op enkele kilometers afstand, het dichtstbijzijnde strand is in Marotta, op ongeveer 9 km afstand.

De woning bestaat uit 2 huizen. De basisprijs is afhankelijk van het seizoen en wordt aangegeven voor 2 personen: Laagseizoen tot half juli en vanaf eind augustus, hoogseizoen half juli tot eind augustus. Elke extra persoon +40€/dag tot de 7e persoon. Vanaf de 8e persoon +500€/week, aangezien het bijgebouw bijgeboekt moet worden om voldoende slaapplaatsen te hebben. Honden: +100€/verblijf.
De prijs is inclusief alle bijkomende kosten zoals water, elektriciteit, gas en onbeperkt Wi-Fi.
Goed opgevoede honden, zelfs grote, zijn welkom (max. 2 honden). Begrijp wel dat uw huisdier niet op de bank of in het bed hoort, zodat ook andere gasten zich comfortabel kunnen voelen.

Voor boekingen van 8 tot maximaal 9 personen is ook het bijgebouw (voor 2 extra personen) beschikbaar. Het bijgebouw ligt achter het hoofdhuis en is volledig zelfvoorzienend met een open woon-/slaap- en eetruimte, een kitchenette en een kleine doucheruimte. Op verzoek kunt u het bijgebouw ook huren voor een meerprijs als er minder dan 7 personen zijn.

HOOFDHUIS:
Begane grond: grote eetkeuken, badkamer. Woonkamer met zeer grote hoekbank van 3x4m met satelliet-tv met Duitse zenders. Tafelvoetbal, lectuur, spelletjes en cd's.
Eerste verdieping: Badkamer, kamer nr. 1 - 1 tweepersoonsbed [stalen buis hemelbed 180 cm breed, doorlopende matras] , 1 extra bed (stalen buisbed, 90 x 200, uitschuifbaar tot 180x200m), plafondventilator. Kamer no. 2 - 1 tweepersoonsbed [stalen buis hemelbed 180 cm breed, doorlopende matras], plafondventilator. Kamer nr. 3 - 1 tweepersoonsbed [stalen buisbed 140 cm breed, 2 eenpersoonsmatrassen]

ZIJKAMER:
Slaaphoek - 1 tweepersoonsbed , [stalen buisbed 160 cm breed, 2 eenpersoonsmatrassen] , kleine eettafel voor 4 personen, kitchenette, badkamer

Beide huizen zijn volledig uitgerust voor een verblijf het hele jaar door. Alles wat u nodig heeft voor uw vakantie is aanwezig: Volautomatische koffiemachine voor Italiaanse koffiespecialiteiten, Duitse koffiemachine, gasfornuis en elektrische oven, magnetron, vaatwasser, melkopschuimer, eierkoker, mixer, mixer, handmatige pastamachine, kleine strijkplank en strijkijzer, glazen, borden en bestek voor maximaal 10 personen en al het keukengerei dat u thuis gewend bent.

Onbeperkt Wi-Fi in het hoofdgebouw, bijgebouw en tuin. Horren voor alle ramen en deuren. Alarmsysteem. Plafondventilatoren in alle slaapkamers. 1 mobiele airconditioner op aanvraag en tegen betaling.
In het koude seizoen zorgt de vloerverwarming in het hoofdhuis voor een behaaglijke warmte in alle kamers. Het aangrenzende huis heeft normale radiatoren.
Direct voor het huis kunt u zich verfrissen in het zwembad van 5x9 m met zonneverwarming (27,5°C), duikplank en buitendouche.
Het zwembad is geopend van begin mei tot ca. half oktober.
Let op: het zwembad is niet beveiligd, dus we mogen ons huis niet verhuren aan gezinnen met kleine kinderen die niet kunnen zwemmen.

U vindt schaduwrijke en ook zonnige plekken om te zitten en te liggen in de ruime, mooi begroeide tuin, waar ook een grote houtskoolbarbecue en een stenen pizzaoven op u wachten.

Ons property management draagt zorg voor het pand en onderhoudt regelmatig het zwembad en de tuin. Uiteraard zoveel mogelijk in overleg met u, zodat u zich ongestoord voelt.
Licentie- of registratienummer: 0033100/2022

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 9 km

9 km

Supermarkt 4 km

4 km

Restaurant 1 km

1 km

Luchthaven 45 km Ancona

45 km

Station 7 km Marotta

7 km

Snelweg-afrit 6 km Marotta/Mondolfo

6 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Ons prachtige landhuis met zijn adembenemend uitzicht op zee vanaf bijna elk punt van het pand ligt ver weg van het massatoerisme, maar centraal ten opzichte van de zee, stranden, winkels en restaurants. Het dichtstbijzijnde restaurant, met de beste pizza's uit de omgeving, ligt op slechts 500 meter boven de berg. Hier, in het midden van de zomer, vinden af en toe typisch Italiaanse dansevenementen en culinaire festivals voor iedereen plaats
San Costanzo ligt op ongeveer 3,5 km afstand. Rondom de middeleeuwse vesting vindt u alle winkels, bars, cafés, restaurants, postkantoren, banken en artsen. Het centrum van de stad nodigt u uit tot contemplatieve wandelingen met typische mediterrane flair
Fano met zijn zandstranden en het historische, liefdevol gerestaureerde stadscentrum ligt op slechts 12 km afstand
Verder naar het zuiden ligt de beroemde badplaats Senigallia met zijn beroemde arcades langs de monding van de rivier, vele restaurants en de uitnodigende vismarkt aan de rand van het charmante voetgangersgebied
Ancona met het vliegveld en de romaanse kathedraal boven de grote veerboothaven, evenals het natuurreservaat Monte Conero met zonnige natuurlijke stranden, ligt op slechts een half uurtje rijden
In het achterland ontdekt u liefdevol gerestaureerde middeleeuwse stadjes (Corinaldo, Mondavio, Urbino, etc.) en de imposante Furló-kloof
Dichtstbijzijnde luchthavens: Ancona, Rimini, Bologna.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Jagen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 09:30
Borg: € 500
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Het aangrenzende huis kan op elk moment van het jaar extra worden geboekt (voor maximaal 2 personen) tegen een weekprijs van 350,-€. Het wordt niet alleen verhuurd aan andere gasten. De borgsom is verschuldigd na betaling van het saldo (6 weken voor aankomst) en zal onmiddellijk na vertrek worden terugbetaald, mits er geen ernstige schade is opgetreden.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Stornierung: bis 91 Tage vor Anreise 10% 90 bis 61 Tage vor Anreise 25% (die Anzahlung) 60 bis 31 Tagen vor Anreise 50% 30 Tage bis 15 Tage vor Anreise 75% Ab 14 Tage vor Anreise 100% des Reisepreises Bitte schließen Sie ggfs. eine Reiserücktrittversicherung ab.

meer informatie:

Ook hun goed opgeleide viervoeter is van harte welkom bij ons. Maar begrijp alstublieft dat uw lieveling niet op de bank of in bed thuishoort
Onze conciërges zorgen met liefde voor de woning. 3x/week wordt het zwembad onderhouden en wordt de tuin onderhouden. Natuurlijk, indien mogelijk op zo'n manier dat u zich ongestoord kunt voelen.
Een boek met restaurant-tips, bezienswaardigheden en aanbevelingen is voor u beschikbaar in het huis.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 25-04-2024


4 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
5.0 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
5.0 Ligging
4.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2021

Heinrich L. uit Peißenberg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was prachtig! :-)

Zeer mooi en zeer goed uitgerust huis met zowat alles wat je hartje begeert.
Afgelegen ligging en daardoor heerlijk rustig. Prachtig uitzicht in alle richtingen.
Zeer goed restaurant op loopafstand. Veel bezienswaardigheden binnen een straal van 50km (bijv. Urbino, Grotte di Frasassi) Zeer aardige en correcte verhuurders die er alles aan doen om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken! We komen graag nog eens terug!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Augustus 2020

Felix S. uit Wehrheim

4,6
5 4 4.5 5 4.5
Toon Duits

heerlijke vakantie aan de Adriatische Zee

We hebben zeer mooie dagen doorgebracht in Casa Monte Bugaro. De locatie van het huis met uitzicht op zee is geweldig en het is zeer goed uitgerust, niets ontbreekt voor een ontspannende vakantie. Onze hond voelde zich ook erg op zijn gemak en de nabijgelegen (honden)stranden zijn een aanrader. Er zijn genoeg tips van de aardige verhuurders voor excursies en restaurants, waar we goed gebruik van hebben gemaakt. We komen graag terug.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Augustus 2020

Daniel K. uit Heidelberg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Geweldige vakantiehuis

We hadden een geweldige vakantie met 6 volwassenen, 4 kinderen en een hond in dit prachtige vakantiehuis. Geweldige locatie zonder directe buren, perfect voor gezinnen met kinderen. Het vakantiehuis is uitgerust met alles wat je nodig hebt en de eigenaren reageren snel op alle soorten vragen of problemen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Juli 2020

Jutta S. uit Frankfurt

5,0
5 5 5 5 5

Sehr empfehlenswert

Sehr gepflegtes und super ausgestattetes Feriendomizil mit tollem Pool und grandioser Aussicht. Sehr zu empfehlen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Antwoord van Familie C. Schaffner:

Vielen Dank für eure liebe Bewertung. Ihr wart tolle Gäste!


Contactpersoon

Familie C. Schaffner

Familie C. Schaffner

Al vele jaren hebben we zelf een grote verscheidenheid aan vakantiehuizen in Italië gehuurd en al snel ontdekten we wat we niet zonder kunnen: een goede sfeer, netheid, goede bedden en een goede capuccino voor het ontbijt. In ons eigen vakantiehuis hebben we nu geprobeerd dit alles te realiseren. Daarom verwelkomen wij u graag als onze gasten. Uw familie Schaffner


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 250408

Laatst bijgewerkt: 25.04.2024

Advertentie online sinds: 4 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/250408.htm


«Casa Monte Bugaro» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 4 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven