Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Sancta Maria

Max.  12   gasten
450m²  Woonoppervlakte
6 Slaapkamers
5  Badkamer
Max. 12  gasten
450m²
6 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Villa Sancta Maria Motovun is een vernieuwd historisch stenen huis verbouwd tot een vijfsterren luxe villa in een ongelooflijke mediterrane sfeer. Ideale plek voor een perfecte familievakantie! Dit typisch Istrische stenen huis is gelegen op een adembenemende locatie met het meest opwindende uitzicht van het hele Istrische schiereiland. De villa bestaat uit 4 slaapkamers met badkamers en een groot appartement op de bovenverdieping dat bestaat uit 2 extra grote kamers, badkamer en terras. Alles bij elkaar is de villa geschikt voor maximaal 12 personen in gewone bedden en 4 extra personen in extra bedden. Woonkamer en volledig uitgeruste keuken met eethoek, naast de antieke open haard, is gelegen op de middelste verdieping. Een bijzondere ervaring is in ieder geval het bereiden van een gegrilde maaltijd in de tuinbarbecue met serveren op het terras onder de pergola.

Het interieur wordt gedomineerd door natuurlijke materialen, oude stenen van lokale oorsprong, eiken uit het nabijgelegen bos van Motovun, terracotta en Istrische stenen platen, antiek gerestaureerd meubilair en timmerwerk, artistieke keramische elementen, voornamelijk uit Sicilië en Umbrië, evenals Istrië, antieke open haard, enz. Omdat de eigenaar al geruime tijd een verzamelaar van antiek en kunstvoorwerpen is, zijn de meeste van zijn bezittingen overgebracht naar de villa. Daarom zijn de interieurs gevuld met antieke meubelen, verf en andere waardevolle toevoegingen van de eigenaars die de wereld rondreizen en die succesvol gecombineerd worden met harmonisch versmeltende elementen van verschillende culturen, vooral uit de Oriëntaalse regio. De bedoeling was om bij te dragen aan de bescherming van het Kroatische etnisch-culturele erfgoed en tegelijkertijd van het huis met binnenveld een geschikt medium te maken voor de overdracht van een specifieke genius loci. Uiteraard is het huis voorzien van alle moderne en standaard apparatuur, airconditioning, verwarming, kabel-tv, enz.

De specialiteit van het huis is een tuin die is ontworpen als een mediterraan arboretum gedomineerd door palmbomen en olijven en andere mediterrane sier- en nuttige kruiden, citrusvruchten - citroenen, sinaasappels, mandarijnen, cipressen, vijgen, vijgen, granaatappels, amandelen, moerbeien, bananen, oleanders, cyclo's, magnolia's, juke, afrikaanse lelies, lavendel, onsterfelijke, rozemarijn ... Het huis met zijn algemene sfeer is een authentieke vertegenwoordiger van de edele cultuur van de Groene Middellandse Zee in een gebied dat, naast Istrië, met succes wordt vertegenwoordigd door wereldberoemde regio's zoals Toscane en Umbrië in Italië en de Provence in Frankrijk.

De villa biedt regelmatig extra voorzieningen die in de prijs van de accommodatie zijn inbegrepen:
(1) Outdoor Kids Zone;
(2) Biologische Groententuin
Naast accommodatie en bijbehorende content biedt villa extra en optionele voorzieningen die apart in rekening worden gebracht
(1) Wellness & Spa Center en Multi Sport Speeltuin;
(2) Multisportspeeltuin.
Wellness & Spa Center omvat: hot tube met hydromassage, Finse sauna, biosauna, chromotherapie, SPA Ritueel van L'Occitane, teakhouten salon, TV/huisbioscoop, speelstation, minibar, douche, toilet
Multi Sports Playground is uitgerust voor het beoefenen van 4 verschillende sporten - voetbal, badminton, crossmint en volleybal. Speeltuin met natuurgras, irrigatie, vangnet, vangnet, schijnwerpers voor het nachtspel en bijbehorende sportuitrusting.
Houd er rekening mee dat fietsen en tafeltennis bij de prijs van de accommodatie zijn inbegrepen.

Wij helpen u graag met een ontwikkeld conciërge- & animatieprogramma dat de organisatie van dagtochten, gastro- en fotografiecursussen, trouffle hounting-expedities en andere faciliteiten omvat, zoals gewenst door de gast.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 5
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 6
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 25 km

25 km

Meer 13 km

13 km

Skilift 80 km

80 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 15 km

15 km

Luchthaven 66 km Pula

66 km

Station 45 km Trieste

45 km

Snelweg-afrit 10 km Istarski ipsilon

10 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De spectaculaire Villa Sancta Maria is gelegen op een heuvel in het vlak van de middeleeuwse stad Motovun met een prachtig uitzicht op de Istrische landschappen en is perfect voor een familievakantie in eenzaamheid. Op slechts 20 kilometer van de kust van Novigrad, is deze villa ideaal om de drukte van de stad te verlaten en te genieten van de frisse lucht, te ontspannen in de prachtige tuin of onder de overdekte terrassen, te zwemmen in het enorme zwembad van maximaal 100 vierkante meter, te genieten van het moderne wellness- & spa-centrum, evenals alle andere voorzieningen die deze villa zo bijzonder maken. Door haar eigen esthetiek van het leven te promoten, is een verblijf in een villa een echte terugkeer naar de essentie van de Middellandse Zee.

Afgezien van de duidelijke kenmerken van de traditionele landelijke architectuur van centraal Istrië, wordt het huis gekenmerkt door de specificiteit van de micro-locatie en het unieke uitzicht op de middeleeuwse stad Motovun, de vallei van de Mirna rivier, het bos van Motovun en het meer van Butonega, waardoor het het mooiste en zeker het meest opwindende uitzicht in Istrië is. Het huis ligt op een hoogte van ongeveer 280 m en slechts 3 - 4 km van Livade, de wereldberoemde site van de grootste witte truffel en 20 minuten van de dichtstbijzijnde badplaats Novigrad. Het is 5 km van Motovun, 4 km van Oprtalj, 10 km van Grožnjan, 12 km van Buzet, 46 km van Triëst, 54 km van Rijeka en Opatija. Winkels, supermarkten, restaurants en andere diensten zijn beschikbaar in al deze plaatsen, terwijl de dichtstbijzijnde gezondheidsdienst wordt aangeboden in Buzet.

Het microklimaat is volledig mediterraan omdat de vallei van de rivier de Mirna, die uitmondt in de zee bij Novigrad, voortdurend stroomt met warme zeelucht, die zich vermengt met de berglucht van de Učka berg, de Ćićarija berg en de Sloveense Kras berg. Het interessante aan de hele vallei van de rivier Mirna is dat het in de oudheid volledig onder de zee lag tot aan Buzet, maar de alluviale afzettingen van de rivier Mirna hebben in de periode van 2000 jaar het maaiveld met maar liefst 20 meter verhoogd! Tot het einde van de 10e eeuw had Motovun zijn haven aan de voet, en het bisdom Poreč is een viskwekerij in de voormalige diepe baai, vandaag de dag een vallei waarvan de heuvels zijn versierd met een ring van middeleeuwse stadjes die zijn ontstaan uit de oude antieke gebouwen die gebouwd zijn door de Histri (Illyriërs), een van de oude voorouders van de hedendaagse Istrische Kroaten.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 500
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 5 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Alle belastingen inbegrepen in de prijs van de accommodatie. Wellness &spa en multisportterrein zijn niet inbegrepen bij de prijs van de accommodatie
De prijs van Wellness & Spa is 1200 EUR per week; multi sport speeltuin is 700 EUR per week.
Promotieprijs voor het voorjaar/zomer 2020 voor beide voorzieningen - Wellness & Spa en Multi Sport Speeltuin is 1500 EUR per week!

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.

meer informatie:

Gratis kinderzone
Gratis gebruik van biologische tuin
Gratis conciërge contact 24 uur per dag
Gratis parkeren op het terrein
Huisdieren toegestaan en apart te betalen - 50 EUR.
Extra beddengoed en schoonmaakkosten worden apart in rekening gebracht - 300 EUR.

Gratis ISTRIAN WELCOME DINNER!
Gratis ISTRIAN FAREWELL SURPRISE GIFT!

Wellness & Spa en Multi Sports Playground zijn niet inbegrepen bij de prijs van de accommodatie
De prijs van wellness & Spa bedraagt 1200 EUR per week; de prijs van een multisportterrein bedraagt 700 EUR per week.
Promotieprijs voor beide voorzieningen - Wellness & Spa en Multi Sports Playground is 1500 EUR per week!
Huwelijksaanbieding wordt op aanvraag ingediend.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 04-03-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. S. Vojković

Dhr. S. Vojković

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 250715

Laatst bijgewerkt: 04.03.2024

Advertentie online sinds: 4 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/250715.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven