Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Unterwegerhof Mountain Farm

Kronplatz - Pustertal - Bruneck

Max.  8   gasten
115m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 8  gasten
115m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De Unterwegerhof gelegen op 1350 meter boven de zeespiegel, in Hofern in Kiens, de Kronplatz in Zuid-Tirol.

Het appartement "Plan de Corones" is een grote vier-kamer appartement met ongeveer 115 m² en is geschikt voor 2 tot 8 personen (maximaal 10 personen).

De drie ruime slaapkamers zijn zeer comfortabel en voorzien van een bureau, een kast en een tweepersoonsbed. De master slaapkamer heeft ook een chouch die kan worden uitgebreid tot een tweepersoonsbed, en een directe toegang tot een eigen badkamer (met toilet, wastafel en douche).

De grote keuken is volledig uitgerust en beschikt over alle moderne gemakken: massief houten tafel en stoelen, een keramische kookplaat, oven, spoelbak, vaatwasser en een koffiecorner. Op dezelfde manier, een waterkoker, een koffiezetapparaat, kook-en eetgerei en handdoeken aanwezig. Het decor is ingetogen in traditionele alpine landelijke stijl en biedt ontspanning en comfort. Een extra slaapbank is flexibel genoeg voor een grote familie of een groep vrienden. Een moderne TV met satelliet-tv maakt het aanbod compleet.

De grote, lichte badkamer met raam is goed onderhouden en beschikt over een bad met douche scherm, wastafel en toilet en een bidet. Geniet van de vertrouwde comfort, zelfs tijdens uw vakantie op onze boerderij in de vakantieregio Plan de Corones in Zuid-Tirol.

Dit volledig ingerichte appartement is gelegen op de bovenste verdieping en heeft een grote woonkamer met keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers en een groot balkon naar het oosten.

Onze boerderij is ingebed in het idyllische landschap van het Pustertal, omgeven door bergweiden en bossen, ver weg van de stress en het lawaai, in een zeer zonnige locatie. U zult betoverd worden door het prachtige panoramische uitzicht op de Dolomieten, de Dürr steen, het skigebied Plan de Corones, de Heilige Kreuzkofel en goed in de Val Badia.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Skilift 17 km

17 km

Supermarkt 7 km

7 km

Restaurant 6 km

6 km

Stadscentrum 7 km

7 km

Bus 3 km

3 km

Luchthaven 77 km Bozen

77 km

Station 12 km Bruneck

12 km

Snelweg-afrit 26 km Brixen

26 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De Unterwegerhof gelegen op 1350 meter boven de zeespiegel, in Hofern in Kiens, de Kronplatz in Zuid-Tirol.

Onze boerderij is ingebed in het idyllische landschap van het Pustertal, omgeven door bergweiden en bossen, ver weg van de stress en het lawaai, in een zeer zonnige locatie. U zult betoverd worden door het prachtige panoramische uitzicht op de Dolomieten, de Dürr steen, het skigebied Plan de Corones, de Heilige Kreuzkofel en goed in de Val Badia.

Op onze boerderij wit Tiroler bergen schapen worden gehouden. In de lente en de herfst grazen ze de weilanden rond de Berghof, de zomer in plaats daarvan besteedt u op een berg. Verder zijn er op de boerderij kippen en sommige katten.

De Unterwegerhof wordt boven Kiens en het hele jaar toegankelijk Hofern door middel van gemakkelijk met de auto. Een ongeveer 3 kilometer lange bergweg met enkele bochten van Chienes tot aan onze Berghof.

The Villages Hofern Kiens, Issing, Pfalzen, Brunico zijn 3-13 km. Het skigebied Kronplatz ligt op 17 km afstand en is bereikbaar met de auto in ongeveer 20 minuten. De Kronplatz skigebied ligt op slechts 17 km afstand en is een van de meest moderne skigebieden in Zuid-Tirol. De Kronplatz is het ideale skigebied voor gezinnen met kinderen als voor gevorderde skiërs en snowboarders. Breed en goed geprepareerde pistes, een eigen snowpark voor snowboarders, "Croniworld" voor kinderen en beginners op het basisstation en de verbindingen naar Alta Badia en Sella Ronda plan een bijzonder abwechlsungsreichen ski!
Langlaufers laten hun sporen op de goed verzorgde cross-country ski in Reischach aan de voet van de Plan de Corones, of in het Gsieser Vallei en natuurlijk in de Biathlon Center in Antholz. Samen met 9 andere populaire cross-country skiën locaties in de regio Dolomieten, de Biathlon Center Antholz gepresenteerd onder de naam "DolomitiNordicSki" als de grootste cross country skigebied in Europa.

Voor een welkome afwisseling en de kerstmarkt in de Graben in Bruneck, de Krippenmusem "Maranatha" in Luttach en de Messner Mountain Musea "RIPA" aan Bruneck Castle en "CORONES" te verzekeren op de top van de Plan de Corones.
De skibus halte of bus is in Corti, ongeveer 3 km van het Unterwegerhof.

Als u een langere en meer veeleisende bergtochten zin in, dus neem een ​​beetje verder boven onze boerderij aan de Pfunderer Trail, die u meeneemt naar het noorden van de Tiefrasten hut en gaan door tot Eidechsspitze. Een blik op de opvallende gletsjers richting Alpen Northridge laat het hart van de klimmer sneller kloppen en verleidt en soms ook om de vakantie met enkele dagen te verlengen en een veeleisende bergtocht, bijvoorbeeld, onder begeleiding van een ervaren berggids plannen.

Welkome verfrissing zie Issing, tussen Kiens en Pfalzen, over "Issing", een natuurlijk meer, ooit bedoeld als een modderbad: Een plezier voor het hele gezin!
Gelegen naast het Issing is er het kruid boerderij "Bergila" waar er naast een geurige kruidentuin om zelfs maar een kleine boerderijwinkel met zelfgemaakte natuurlijke producten zoals etherische oliën, natuurlijke cosmetica, kruiden likeuren, kruiden en kruidenthee te ontdekken.
Voor iets een beetje meer spannend, neemt de hoge touwenparcours Outdoor & Fun Park Kronaction direct bij Issing plezier, spanning en avonturen van een speciaal soort. De verschillende moeilijkheidsgraden bieden afwisseling voor het hele gezin.
De halte van het openbaar busdienst ligt in Hofern, ongeveer 3 km van het Unterwegerhof.


Recreatiemogelijkheden

Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Skiën
Snowboarden
Tennis
Volleybal
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 100 € bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

lokale belasting
Op 1 januari 2014 werd de lokale belasting geïntroduceerd in Zuid-Tirol (gemeenschap toeristenbelasting, LG nr. 9 van ). De opbrengst zal worden gebruikt voor de uitbouw en het onderhoud van de infrastructuur en diensten, en voor de organisatie van culturele en sportieve evenementen.
De lokale belasting is € 1,20 per persoon (ouder dan 14 jaar) en de dag.

Aankomst & Vertrek
Op de dag van aankomst van het appartement is vanaf 15:00 uur klaar.
Op de dag van vertrek verzoeken wij u het appartement te verlaten voor 09:30 uur.
Gasten die na 18:00 uur, laat het ons weten via de telefoon communicatie.

meer informatie:

In Kronplatz zijn er ook een verscheidenheid aan culturele attracties te ontdekken: de Messner Mountain Musea "RIPA" aan Bruneck Castle en "CORONES" aan de bovenkant van Konplatzes, de Zuid-Tirol Volkenkundig Museum in Dietenheim in de buurt van Brunico, de mijn in Predoi, Kasteel Taufers in Sand in Taufers en de talrijke concerten van lokale bands en de zomer festivals ...

Ook de moeite waard is een bezoek aan de markt de wekelijkse boerenmarkt in Brunico (elke vrijdagochtend van mei tot oktober Graben in Bruneck). Veel boeren uit de omgeving bieden u hun eigen producten van de boerderij: groenten, fruit, sappen, ontbijtgranen, kaas, spek, vlees en eieren van scharrelkippen zijn ook beschikbaar als select kruiden en brood.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 24-04-2024


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Unterwegerhof
Dhr. K. Grünbacher

Dhr. K. Grünbacher

Heeft u vragen of wilt u een beetje Leisure tips? Ik ben blij u persoonlijk voor eventuele vragen die u heeft - een familie vakantie op de boerderij is eenvoudig, natuurlijk en bovenal een actief met vele mooie vakantieherinneringen.


meer informatie

Objectnummer: 25487

Laatst bijgewerkt: 24.04.2024

Advertentie online sinds: 15 Jaren, 6 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/25487.htm

Dhr. Konrad Grünbacher

Hofern im Tal 2

39030 Hofern - Kiens

+39 348 8969340

IT02226160212

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven