Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

De Tong 169

Max.  6   gasten
60m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
60m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

20 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 4 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

20 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 4 Jaren online



Beschrijving

Ons huis maakt deel uit van het bungalowpark "De Tong" in Bruinisse aan de Grevelingenzee. We hebben het huis sinds de herfst van 2019 gerenoveerd en volledig opnieuw ingericht. Nu ontbreken alleen de foto's aan de muur, dus we gaan ons huis huren vanaf Pasen 2020.
Op de begane grond is er een halfopen keuken voorzien van gasfornuis, oven, vaatwasser, magnetron, koelkast, vriezer, broodrooster, waterkoker en een Senseo-schakelaar (pads of filterkoffie)
Grenzend aan de keuken is de ruime eetruimte, die voldoende ruimte biedt voor zes personen. Voor de kleine gasten is er een kinderstoel beschikbaar
De gezellige woonkamer nodigt uit om te ontspannen en tot rust te komen
Op de begane grond is er ook een lichte en vriendelijke doucheruimte en een derde slaapkamer, ook met een tweepersoonsbed (160 x 200 cm). Vanwege de geringe omvang van deze derde slaapkamer verhuren wij deze kamer uitdrukkelijk niet als zodanig
Op de bovenverdieping bevindt zich de ouderslaapkamer met een tweepersoonsbed (160 x 200 cm) en de tweede slaapkamer met een hoogslaper (90 x 200 cm elk) en een tweede tv. Een reisbedje voor de kleintjes kan op verzoek ook worden verstrekt.
Er is ook een klein gastentoilet op de bovenverdieping (gerenoveerd in 2014).
Het woongedeelte biedt een prachtig uitzicht op het terras en de tuin door de royale beglazing. Een nieuwe Weber houtskoolgrill staat tot uw beschikking in het tuinhuis. Direct naast onze tuin is een kleine speeltuin met een grote zandbak, schommel en glijbaan
Een snelle WLAN-verbinding is gratis beschikbaar voor onze gasten.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.8 km

0.8 km

Meer 0.8 km

0.8 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 1.5 km

1.5 km

Stadscentrum 2.5 km

2.5 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De Tong zelf is autovrij, u kunt alleen naar het huis rijden om te laden en te lossen. Er zijn drie grote parkeerplaatsen beschikbaar, waaronder enkele elektrische oplaadstations
Het in 2011 voltooide duinstrand, met uitzicht op de jachthaven en de Grevelingenzee, is te voet bereikbaar in slechts 5-10 minuten. De grote jachthaven met zeilschool, speeltuin, waterspeelplaats, restaurant en supermarkt (seizoensgebonden openingstijden) ligt direct aan de overkant.
De verschillende faciliteiten van het naastgelegen Aquadelta Park (Roompot) zoals supermarkt, fietsverhuur, overdekt zwembad of wasserette kunnen ook (deels tegen betaling) gebruikt worden
De verschillende Noordzeestrandjes zijn na een rit van 20-30 minuten te bereiken. Maar een uitstapje naar de stad is ook de moeite waard; het historische Zierikzee ligt op slechts 10 minuten rijden en zelfs het moderne, bruisende Rotterdam ligt op slechts 55 km afstand.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Volleybal
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 150
Resterend bedrag: 1 week voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De genoemde prijzen zijn exclusief de toeristenbelasting van 1,40€ per persoon per nacht. Deze worden door ons aan de gemeenschap doorgegeven, zoals de wet dat voorschrijft. Bij de receptie moet u ook de kosten van de 45€ betalen, een vergoeding van 12€ voor de administratie en het sleutelbeheer en een vergoeding voor de eventueel benodigde parkeerkaart (afhankelijk van het aantal nachten. 1 auto kost 6,00€ in de eerste week).

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 4 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 4 dagen voor de check-in aangevraagd is, wordt 50% van het boekingsbedrag minus de prijs voor de eerste nacht en de annuleringskosten teruggestort.

meer informatie:

We verhuren niet aan jeugdgroepen. Het is een niet-roken voorwerp - rook alleen buiten.

In het hoogseizoen verhuren wij alleen wekelijks van zaterdag tot zaterdag (op aanvraag ook van vrijdag tot vrijdag). Buiten deze tijd zijn ook kleinere periodes mogelijk (minimaal 3 nachten).


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 13-04-2024


15 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.9 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

December 2023

Martin W. uit Bottrop

4,8
5 5 5 5 4

Schönes Urlaubshäuschen

Mit dem Haus waren wir rundherum sehr zufrieden.
Alles passte. Wir hatten einen sehr schönen Urlaub.
Einziger Minuspunkt war die "schmuddelige" Küche.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

September 2023

Corinna K. uit Flörsheim

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtig vakantiehuis

We hebben hier een paar mooie dagen doorgebracht. Het huis is prima uitgerust en erg schoon. Ook het contact met de verhuurder van tevoren is echt top. De omgeving is erg mooi; de locatie is zodanig dat u veel bezienswaardige plaatsen in korte tijd met de auto kunt bereiken. We kunnen het huis met een gerust hart aanbevelen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie

Augustus 2023

Uwe B. uit Siersburg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooi huis en zeer mooie omgeving

We voelden ons erg op ons gemak in de Tong 169. Het huis is erg mooi en prachtig ingericht. De locatie is uitstekend. De zee ligt op slechts een steenworp afstand, evenals goede infrastructuur en gastronomie. We zouden op elk moment weer terugkomen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2023

Wencke M. uit Herford

4,8
5 5 5 5 4
Toon Duits

Verzorgd huisje, liefdevol ingericht, zeer goed uitgerust met mooie tuin in een vakantiepark

We zijn meerdere keren en in verschillende seizoenen in het vakantiehuis De Tong 169 geweest. Het contact met de eigenares is altijd prettig en ongecompliceerd. In het huisje zelf is er een informatiemap met veel tips over het huisje (technische uitrusting), het park, winkelmogelijkheden, restaurants en uitstapjes naar Zierikzee of naar de Noordzeestranden.

Het huis is buitengewoon goed uitgerust, prachtig ingericht en gedecoreerd, heeft een idyllische, kleine tuin met een tuinhuisje met barbecue en fietsen voor grote en kleine gasten. 's Ochtends komen er wel eens konijnen of nieuwsgierige mussen langs. We zitten graag op het overdekte terras voor het ontbijt, overdag met een boek en laptop of tijdens het dineren, zelfs bij motregen. In de plaatselijke supermarkt krijgen we alles wat we nodig hebben aan boodschappen en meer.

Bruinisse is een rustig dorpje met drie havens (jachthaven met een minisupermarkt bijna voor de deur, de visserijhaven met visrestaurant en snackbar en de industriehaven). We gaan graag wandelen, naar de jachthaven, over of langs de dijken of door het park naar het buurtpark Aquadelta met een kleine supermarkt, restaurant, zwembad, midgetgolf...

We vinden het altijd weer leuk en komen graag terug.

Een punt minder wat betreft de schoonheid heeft betrekking op het legen van de prullenbakken in het park, die bij zomerse temperaturen van 30 graden voor de deur overvol waren, samen met de 'service' van de receptie (onbetrouwbare openingstijden bij problemen met parkeerkaart, melding van volle prullenbakken).

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden

Juni 2023

Jennifer B. uit Saarlouis

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Volledige ontspanning

Sinds drie jaar brengen we al onze vakantie door in dit resort. In het huis van familie Mansion verbleven we voor het eerst en het is een van de weinige huizen die zo individueel en met zoveel liefde zijn ingericht. We voelden ons zeer op ons gemak en er ontbrak niets.
Het resort zelf is zeer rustig, met veel wandelpaden en vooral een autovrije zone. Zeer ontspannend en verkwikkend.
We kunnen het huis zeer aanbevelen en komen zeker terug ;)

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Februari 2023

Heidi B. uit Groß-Umstadt

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Top accommodatie in Zeeland

We hebben onze vakantie hier voor de tweede keer doorgebracht en het was erg leuk. Het huis is erg smaakvol ingericht en we voelden ons erg op ons gemak. Zeeland is prachtig met veel mooie stranden en de omliggende plaatsen zijn zeer de moeite waard. Er zijn veel goede restaurants in de omgeving. We zullen zeker terugkomen.

Aanbevolen voor: Strandvakantie

Oktober 2022

Roberto P. uit Luxemburg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Ontspannend weekendje weg

Als u op zoek bent naar ontspanning en vertraging, bent u hier aan het juiste adres. Het zeer goed uitgeruste vakantiehuis is zeer rustig gelegen in een nederzetting van vakantiehuizen. Het terras is zeer ruim, ik heb er met volle teugen genoten van mijn ochtend espresso. In Bruinisse zelf is alles aanwezig: winkels, restaurants en ook leuke cafés. Alles is bereikbaar met de fiets, die ook beschikbaar is voor de gasten. Verdere uitstapjes, bijv. naar het strand van de Brouwersdam, zijn met de auto in ruim 20 minuten te bereiken en bieden vele recreatiemogelijkheden, afhankelijk van uw stemming. Het nabijgelegen Zierikzee is een aanrader voor een dagtocht. Ik heb het weekend gebruikt om te ontspannen, wat goed uitpakte. De communicatie was ook prima en er werden ook tips en aanbevelingen gegeven. Duimen maar!

Aanbevolen voor: Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie

September 2022

Barbara B. uit Troisdorf

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Ontspannende korte vakantie

We besloten met z'n vieren een heel leuke en ontspannende vakantie door te brengen. De accommodatie is schoon en liefdevol ingericht, zodat u zich meteen thuis voelt
Met de auto hebben we een paar mooie plekjes verkend en ook te voet ben je snel bij de zee
Het huis is klein, maar erg gezellig en we zouden altijd terugkomen

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2022

Melanie M. uit Bruinesse

4,8
5 5 5 5 4

Sommerurlaub 2022

Wir hatten wunderschöne zwei Wochen in dem Ferienhaus. Es war alles vorhanden, was man benötigt. Mit dem Fahrrad kann man viel entdecken. Der Kontakt zur Vermieterin war sehr nett und auch vor Ort wurde uns sofort weitergeholfen. 

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

April 2022

Sarah D. uit Kerpen

4,6
5 5 4 4 5

Schöne Unterkunft

Sehr gut ausgestattetes Haus mit freundlicher Vernieterin.

Aanbevolen voor: Vakantie zonder auto

Juli 2021

Konstantina D. uit Tönisvorst

4,8
4.5 4.5 5 5 5

Schönes Ferienhaus

Sehr gemütlich eingerichtetes Ferienhaus. Die Lage mit Kinder ist super, Spielplatz für kleine direkt am Garten angrenzend.
Gastgeber sehr nett und freundlich. Sauberkeit top, alles in allem Wiederholungsbedarf bei erneuter Anreise nach Holland. Auch im Vorfeld sehr netter Austausch seitens der Vermieterin.
Wünsche weiterhin alles Gute und vorallem Gesundheit

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen

Antwoord van Mevr. M. Mansion-Janke:

Liebe Frau Dridi,
Herzlichen Dank für die lieben Worte, wir freuen uns mit, wenn Gäste einen schönen Aufenthalt hatten! Fühlen Sie sich jederzeit wieder herzlich willkommen!

Augustus 2020

Andreas H. uit Siersburg

5,0
5 5 5 5 5

Schöner Urlaub in Holland

Wir hatten einen wirklich schönen Urlaub in De Tong 169.
Die Unterkunft war top ausgestattet und es fehlte an nichts.
Auch das Umfeld ist sehr zu empfehlen. Man kann direkt in der Umgebung viel erleben und ist in ein paar Minuten am Strand. Auch die großen Strände sind mit dem Auto innerhalb einer halben Stunde zu erreichen. Sowohl die Unterkunft als auch das direkte Umfeld sind vor allem für Familien mit Kindern sehr zu empfehlen. Wie kommen gerne wieder :)

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

Juli 2020

Martin K. uit Nalbach

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schön eingerichtet Ferienhaus

Wir verbrachten 12 schöne Tage dort, ideal für Familien mit 1-2 Kindern.
Top Region um mit dem Fahrrad alles zu erkunden, geniale Infrastruktur.
Top Strände im Umfeld.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juli 2020

Nicole W. uit Siersburg

5,0
5 5 5 5 5

Schönes, kleines Häuschen in ruhiger Ferienanlage

Mit liebe eingerichtete Wohnung, ideal für eine kleine Familie mit 1-2 Kindern. Im nahegelegenen Ort Bruinisse gibt es recht viele gute Restaurants und einige Verpflegungsmöglichkeiten. Das Meer erreicht man mit dem Auto in etwa 25min.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2020

Andrea K. uit Wuppertal

5,0
5 5 5 5 5

Einfach nur schön

Wir hatten ein wunderschönen Urlaub in einem gepflegten und sehr gut ausgestatteten Ferienhaus.

Die Lage war auch klasse.
Wirklich empfehlenswert, gerade für Familien mit Kindern :)

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. M. Mansion-Janke:

Liebe Andrea! Wir freuen uns mit, dass es ein gelungener Urlaub war! Vielen Dank auch von uns für den netten Kontakt, ihr seid jederzeit wieder herzlich willkommen.


Contactpersoon

Mevr. M. Mansion-Janke

Mevr. M. Mansion-Janke

Andere accommodaties van Mevr. M. Mansion-Janke


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 256960

Laatst bijgewerkt: 13.04.2024

Advertentie online sinds: 4 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/256960.htm


«De Tong 169» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 15 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven