Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie St.Michael

Max.  4   gasten
70m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
70m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Uw vakantieobject:
Het vakantiehuis ligt op een 1500 m² groot, gesloten terrein met tuin met weide, bloemen, struiken en bomen. Het terrein is met een hek en een heg omsloten. Het onlangs gerenoveerde huis met een eigen tuin kunt u genieten van de rust op 1200 hoogte. Er is ook een apart tuingedeelte met een hek van 1,80 m zodat honden vrij op het terrein kunnen rennen. De verhuurder woont niet in het huis of op het terrein. De inrichting is voor u privé gebruik beschikbaar. U kunt buiten relaxen op het terras of de ligweide met parasol, ligstoel en tuinmeubeklen. De speelplaats met schommel en klimrek laat kinderharten sneller slaan. Voor een snelle afkoeling kunt u tuindouche gebruiken. Een barbecue is aanwezig. Romantische avonden belooft de kampvuurplaats. Uw viervoeter kan zich gemakkelijk in de hondenhut gezellig maken. Whirlpool in de tuin bruikbaar lente / zomer / herfst. Saunabarrel in de tuin voor exclusief gebruik het hele jaar door. Volledig omheind zodat honden vrij kunnen rennen. Eigen tuin. Het privé te gebruiken zwembad is van begin april t/m eind oktober te gebruiken en heeft een buitenzwembad (verwarmd, doorsnee 3 m, diepte 1,2 m). Verwarmbare whirlpool tot 40 graden in de tuin, met verlichting 's nachts. Kan in de winter niet worden gebruikt. Het wellnessaanbod bestaat uit een sauna en een whirlpool. Uw fittness kunt u met 2 fietsen, darts, tafeltennis en fitnisstoestellen bezig houden.
Uw vakantiehuis: Uw vakantiehuis heeft 1 verdieping, 3 kamers (daarvan 1 slaapkamer), is 70 m² groot en is geschikt voor maximaal 4 personen. Op koude dagen kan uw vakantiehuis verwarmd worden met een elektrische verwarming en ovens in alle kamers (hout/kolen). Alle kamers zijn uitgerust met infraroodverwarming, daarnaast een pelletkachel in de voorkamer, keuken, een houtkachel voor het elektrische fornuis, een Haas-fornuis in de woonkamer met een raam, badkamerkachel om het warme water te verwarmen. De ingang is overdekt en gelijkvloers en leidt via de 40 m² groot terras direct in het portaal met kapstok en deuren naar alle kamers. Via het terras naar een overdekte ingang die ook een afsluitbare glazen deur heeft. Veranda met glazen deur. De indeling van de kamers is als volgt:
begane grond: woonkamer 20 m² groot en met 2 extra bedden, haard, zithoek, eethoek, TV, video, DVD, stereoinstallatie, radio, CD en diverse bordspellen, video, televisie, platenspeler, infraroodstraler,. De eethoek heeft plaats voor 5 personen. slaapkamer 20 m² groot en met 1 tweepersoonsbed en (tot 5 jaar geschikt), TV, video, DVD, radio, CD en kluisje. keuken 10 m² groot en met afwasmachine, elektrisch fornuis (keramische kookplaat, 4 kookplaat), bakoven, koelkast (vriesvak), magnetron, koffiemachine, broodrooster, elektrische waterkoker en Het is ook mogelijk om met een houtkachel te koken. Zout, peper, kruiden beschikbaar. Eigen bronwater uit de bergen. vestibule 5 m² groot en met met kledingkast, pelletkachel, WiFi. badkamer 8 m² groot en met badkuip met douche, 1 wastafel, WC, haardroger, venster en Een rustieke badoven die met hout moet worden verwarmd om warm water te hebben.
1.verdieping: eetkamer 15 m² groot en met haard, eethoek en Comfortabel eten met zicht op de tuin, infrarood verwarming. De eethoek heeft plaats voor 4 personen. opbergruimte 2 m² groot en met met extra huishoudelijke apparaten, droogrek, stofzuiger, kinderstoel, hondenbed, kluis. windvang 2 m² groot en met geweldig voor het opbergen van schoenen, het uitdoen van je paraplu en natte dingen.
Bovendien heeft uw vakantiehuis met WLAN- internettoegang, kinderspeelgoed, ledikantje, kinderstoel en strijkijzer. TV-resp. radiozender kunnen per satelliet worden ontvangen. Gratis onbeperkt wifi via satelliet
Huisdier: toegestaan, EUR 10.00/dier en dag.

Ligging: Witra, 1200 m boven de zeespiegel. Het vrijstaand, in 1980 gebouwde en in 2018 gerenoveerde vakantiehuis is modern en luxurieus ingericht. Deze plaats is populair vanwege het uitzicht op de bergen en het ligt aan de bosrand op een rustige, zonnige en afgescheiden plek. Rustig gelegen aan de rand van het bos, geweldige gelegenheid om te wandelen, fietsen of lange wandelingen met uw hond te maken. De 1 m lange toegangsweg naar het terrein gaat via een geasfalteerde hoofdweg. In de winter zijn sneeuwkettingen aan te raden. Bij het vakantiehuis zijn parkeerplaatsen op het perceel beschikbaar. Openbare parkeerplaatsen zijn op de straat voor het huis en op een 1 m afstand parkeerplaats in de plaats. De auto wordt gratis direct bij het vakantiehuis geparkeerd De dichtsbijzijnde winkels zijn op 5 km afstand (in de winter 5 km), restaurant 2 km en centrum 5 km. station, bioscoop, dokter, apotheek, bank elk 5 km. discotheek in Fledermaus 5 km. sauna in Im Garten 1 m. thermaal bad in Weissenbach St Margarethen 4 km. Een kinderspeelplaats op 1 m afstand. spoorlijn 5 km en hoofdweg 1 m. Nabijgelegen skigebieden, zomerrodelbaan op Klippitztörl, rodelbaan Koralpe, stadionzwembad in de zomer Wolfsberg.
In de zomer: Stadionbad 5 km, strand met weide. Uw viervoeter begleider is hartelijk welkom op het hondenstrand in St Andrä, 10 km. Nog meer sport- en recreatieve aanbiedingen wachten in de omgeving op u b.v. golf in Hattendorf 4 km. paardrijden in ST Margarethen 4 km. tennis in St Michael 4 km. minigolf in Wolsberg 5 km. Wörthersee, Klopeinersee, Packer Stausee, St.Andräer Badesee.
In de winter: De dichtsbijzijnde skilift is op 20 km afstand in Koralpe. Het dichtsbijzijnde skigebied " Koralpe, Klippitztörl, Weinebene ". Verder is er een loipe in Weinebene, 20 km en een ijsbaan, 5 km. Een rodelbaan wacht op u in Koralpe, 20 km. skiverhuur, skischool elk 20 km in Koralpe. Alle omliggende skigebieden Koralpe Weinebene, Petzen, Klipitztörl.

Huurvoorwaarden en prijzen:
Inclusief de prijs : zwembad, sauna, babybedje, internettoegang, Babybedje, Brandhout, Strijkijzer, Fiets, Kinderstoel, Parkeerplaats, Safe, Sauna, Whirlpool, Elektriciteit, Water, Verwarming, Zwembad, Infrarood sauna, Ligstoelen, Boogschieten, Beddegoed (inrichting), Handdoeken (inrichting), WLAN Internettoegang.
Bijkomende kosten - Kosten ter plaatse: Verplicht: Eindschoonmaak Wanneer huisdier 50 € per accommodatie per verblijf. Eindschoonmaak (wanneer de huurder dit niet zelf doet) 100 € per accommodatie per verblijf. Toeristenbelasting volgens plaatselijk tarief. Naar wens: Overbezetting (zonder bed) 65 € per persoon per dag.
Waarborgsom: EUR 100,-/object.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Sauna Sauna
Haard Haard

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Speeltuin
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met ligbad


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Koffiezetapparaat
Broodrooster

Apparatuur en toebehoren

CD-speler
Fietsen
Televisie
Radio
Satelliet / kabeltelevisie
Videorecorder
WiFi
Strijkijzer
Terrasmeubilair
DVD-speler
Hifi systeem

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

1 overige slaapkamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 5 km

5 km

Restaurant 2 km

2 km

Station 5 km

5 km


Recreatiemogelijkheden

Golfen
Paardrijden
Skiën
Tennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

Algemene aanwijzingen voor annuleringen


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Holiday Home
I. Holiday Home AG

I. Holiday Home AG

Andere accommodaties van I. Holiday Home AG

Alle accommodaties weergeven van I. Holiday Home AG

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 264593

Laatst bijgewerkt: 14.05.2024

Advertentie online sinds: 4 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/264593.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat