Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ferienhaus Waldhof

Zuid-Transdanubië

Max.  6   gasten
90m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 6  gasten
90m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

5 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 15 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

5 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 15 Jaren online



Beschrijving

"Müllers Ferienhaus Waldhof" ligt op een vrije, schilderachtige locatie in de uitlopers van het Mecsek-gebergte.

Het oude Hongaarse landhuis is in zijn oorspronkelijke vorm bewaard gebleven en door de Duitse eigenaren met veel oog voor detail sfeervol ingericht.

Het "Waldhof" wordt voortdurend gerenoveerd en is voorzien van veel comfort. Er zijn gezellige zithoeken in de woonkamer en brasserie en voor wie van barbecueën houdt, een gemetselde tuinbarbecue, direct naast de ontbijtveranda.

Direct naast het huis ligt een zwembad van 6 x 3 meter, 1,5 meter diep, dat op warme dagen van mei tot september voor een aangename verfrissing zorgt. Dankzij het schuifdak kan het zwembad ook worden gebruikt als het regent of op koelere dagen. Bij het zwembad zijn een houten zithoek en ligstoelen beschikbaar.

Voor kinderen is er een kleine speeltuin met schommel, klimwand, glijbaan en zandbak. Dierenliefhebbers kunnen schapen en kippen bekijken of een bezoek brengen aan onze nabijgelegen kinderboerderij met geiten, schapen en wollige varkens. Ook de handgetemde pony's Rebecca, Barny en nakomeling Sternli zijn dol op bezoekers.

Het huis is heerlijk centraal gelegen in het wijnbouwgebied tussen het Balatonmeer, Pécs - de Europese culturele hoofdstad 2010, de Donau en de bloemenstad Kaposvár, allemaal binnen een uur rijden. Op slechts 20 km afstand ligt het interessante middeleeuwse themapark in Bikál, waar ook regelmatig culturele evenementen zoals musicals en concerten plaatsvinden.

De frisse, heldere boslucht kan echt worden genoten tijdens een lange wandeling door de omliggende wijngaarden. Goede mogelijkheden voor paardrijden en vissen zijn te vinden in de omgeving, evenals uitstekende restaurants met Hongaarse keuken tegen zeer redelijke prijzen.

Op 90 m² heeft het huis drie grote slaapkamers die geschikt zijn voor maximaal 6 personen, elk met tweepersoonsbed, eigen douche/toilet en Duitstalige satelliet-tv, een gezellige gemeenschappelijke ruimte met bank, boeken en spelletjes, evenals een volledig uitgeruste keuken, regelmatig vers beddengoed en handdoeken inbegrepen.

Mooie zit- en ligplaatsen te midden van geurende fruitbomen en diverse kruiden op het grote, volledig omheinde terrein rond het huis nodigen uit tot vertoeven en ontspannen. U kunt de avond afsluiten met een glas van onze goede, zelf verbouwde wijn op de overdekte veranda.

Honden zijn overal welkom, ook in het huis. Voor hondenliefhebbers is er een hondenoefenterrein met oefentoestellen op slechts honderd meter afstand.

Jong en oud zijn verzekerd van welkome verkoeling op warme dagen en ontspanning in het koude seizoen in de Gunaras spa en wellness baden, op slechts ongeveer 5 kilometer afstand. Een 55 °C warme bron levert mineraalrijk geneeskrachtig water dat zeer geschikt is voor de behandeling van diverse kwalen. Het grote wellnessgedeelte met thermale baden tot 38 °C, diverse sauna's, whirlpool, solariums enz. zorgt voor gezondheid en welzijn.

Voor waterliefhebbers biedt het nabijgelegen Orfü-meer alles wat uw hart begeert, en ook hier zijn honden bijna overal toegestaan. Daartoe behoren badstranden, bootsteigers en vismogelijkheden. Bovendien kunnen hier watersporten zoals zeilen en windsurfen worden beoefend. Voor cultuurliefhebbers zijn er musea en uitkijktorens.

"Müllers Ferienhaus Waldhof" is het ideale vakantieverblijf voor gezinnen met kinderen, wandelaars, fietsers, vissers, ruiters ... - een paradijs voor de natuurliefhebber die rust zoekt en toch een cultureel interessante omgeving wil. "Stresslijders" vinden hier de rust en ontspanning om zich weer op te laden voor het dagelijkse leven en werk! ... of combineer uw vakantie met een kuur in het nabijgelegen kuuroord Gunaras of een voordelige tandartsbehandeling bij uitstekende Duitstalige artsen.

Wij verheugen ons erop u binnenkort als gast te mogen verwelkomen.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 25 km

25 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 3 km

3 km

Bus 2 km

2 km

Luchthaven 140 km Budapest

140 km

Station 3 km Döbrököz

3 km

Snelweg-afrit 25 km bei Kaposvar

25 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

"Müllers Ferienhaus Waldhof" is rustig gelegen aan de rand van het dorp, omgeven door veel natuur. In de directe omgeving zijn bossen, weilanden en wijngaarden die uitnodigen tot wandelingen en trektochten. Het kleine dorpje Döbrököz in Hongarije ligt in een zeer landelijke omgeving, die tot nu toe gespaard is gebleven van massatoerisme en daardoor de mogelijkheid biedt voor een rustige en ontspannen vakantie zonder veel stress. In het kleine dorp zelf vindt u slechts een paar interessante bezienswaardigheden zoals een bedevaartskerk, maar excursies in de omgeving zijn een geweldige manier om de tijd te doden en meer leven in uw reis te brengen, want er zijn verschillende mogelijkheden in de omgeving, variërend van zwemmen in meren tot het bezoeken van gebouwen, musea en oude stadjes, afhankelijk van wat u het leukst vindt en wat u verwacht van een vakantie in dit dorp. Dit gebied is natuurlijk vooral populair bij senioren en ouderen in het algemeen, die vanwege de grote rust hun rust verkiezen boven het omringen van toeristen, maar ook gezinnen met kinderen kunnen zich in Döbrököz prima thuis voelen als ze hun tijd goed plannen en voldoende vermaak voor de kinderen in het programma opnemen, zodat ze zich niet gaan vervelen. Omdat de mogelijkheden zeer gevarieerd zijn, is er meestal voor elk wat wils en hoeft niemand plezier te missen tijdens een vakantie in Döbrököz.

Dit landelijke gebied is ook bijzonder geschikt voor vakantiegangers die graag af en toe willen wandelen of die van buitensporten in het algemeen houden, want dit door wijngaarden omgeven gebied biedt hiervoor de beste omstandigheden, zodat u bij goed weer zelfs de hele dag in de frisse lucht kunt doorbrengen als u dat wilt.

Ondanks het geringe aantal bezoekers is het stadje relatief centraal gelegen en is het ook aangesloten op het openbaar vervoer, zodat u zich ook zonder eigen auto in de omgeving kunt verplaatsen als u een excursie heeft gepland en wat verder weg wilt. Natuurlijk is een eigen auto nog steeds een voordeel, want het geeft u een zekere mate van vrijheid die u alleen kunt hebben als u er een heeft.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Jagen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 1 week voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Folgende Stornierungsgebühren fallen an: - 30% nach Eingang der Buchung - weitere 40% ab 30 Tagen vor Anreise - 100% bei Nichtanreise oder Stornierung nach Anreise

meer informatie:

De tuin is volledig omheind voor honden. Honden zijn overal toegestaan, zelfs in het huis.

Voor kinderen is er een speeltuin met schommel, glijbaan en zandbak.

Beddengoed en handdoeken zijn aanwezig!

Fietsen kunnen gehuurd worden.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 19-04-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

1,0 van 5
1.0 Inrichting
1.0 Prijs / kwaliteit
1.0 Service
1.0 Ligging
1.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2022

Familie H. uit Gera

1,0
1 1 1 1 1

Enttäuschung pur!!!!!!

Die Fotos in der Homepage entsprechen nicht der Tatsache. Wir haben das Anwesen anders vorgefunden. Die Fotos wurden Allerwahrscheinlichkeit nach Abschluss der Renovierungsarbeiten vor vielen...Jahren in die Homepage eingefügt. Die Zufahrt zum Grundstück war ein sandiger,teilweise steiniger Wirtschaftsweg. Das Grundstück ist ungepflegt, das Haus und die dazugehörigen Räume müssten erneuert werden ( runter gewirtschaftet). Die Räume waren voller Spinnweben & Schmutz, unteranderem mussten wir erstmal die Toilette schrubben, die Dusche voller Schimmel und Kalk. Haben diese nur mit Badeschuhen betreten. Unser Auto konnten wir nicht auf dem Grundstück parken, obwohl in der Homepage ein Parkplatz auf dem Grundstück angegeben war. Es gab absolut keine Möglichkeit das Auto auf dem Grundstück zu parken. Wir mussten außerhalb des Grundstücks parken. Da es nur ein Wirtschaftsweg, wurde unser Auto durch den sandigen Boden und umliegenden Feldern komplett eingestaubt. Die Federzudecke & Kopfkissen rochen sehr unangenehm & als wir den Bezug abgemacht hatten, sahen wir, dass diese nicht gewechselt wurden, denn diese waren voller Flecke ( gelb, braun ) Schweiß oder? Einfach ekelig. Keine Ahnung wie lange diese nicht ausgetauscht wurden? Die Küche und dazugehörigen Utensilien sowie Schränke, Backofen, Kühlschrank usw. waren voller Spinnweben und sehr schmutzig. Wir mussten erstmal bevor wir es benutzt haben, säubern. Der gemauerte Grill war einsturzgefährdet. Die Sitzgelegenheiten im Outoor waren sehr schmutzig, die dazugehörigen Kissen und Auflagen ebenfalls. Der Pool war ebenfalls schmutzig, dieser wurde nicht gereinigt, Aussage vom Vermieter " er hat noch keine Poolreinigungsmaschine", somit blieb der Staub und Sand im Pool. Der Wasserstand war auch nicht okay, wegen der Umwälzung & es lief nur einseitig eine Pumpe. Die Außendusche funktionierte nicht, kam kein Wasser. Leider konnten wir den Pool & den Außenbereich nicht so nutzen, wie es wünschenswert gewesen wäre. Wespenalarm

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

Antwoord van Familie G. Müller:

Weshalb so viel Bösartigkeit von manchen Menschen weiter gegeben wird ist uns immer wieder ein "Rätsel".

Das Ferienhaus heißt "Waldhof". Die ca. 400 Meter lange Zufahrtstraße ist natürlich ein Wirtschaftsweg, jedoch gut eingeebnet und wenn man etwas langsam fährt für jeden Pkw sehr gut möglich.

Der Parkplatz ist vor dem Haus - auf unserem Grund - und auch ein Parkplatz im eingezäunten Bereich ist vorhanden. Dieser ist jedoch für große Autos nicht so gut geeignet. Da der Waldhof auf dem Land ist kann man sein Auto sehr gut vor dem Gartentor stehen lassen.

Natürlich gibt es Staub wenn es zwei Wochen nicht geregnet hat.

Es steht überall das bei uns nichts gespritzt wird, das Bienen, Wespen, ... nicht vergiftet werden. Da sie in Frieden gelassen werden sind sie gutartig und stechen nicht. Es sei denn, man schlägt nach ihnen.

Die aktuelle Poolreinigungsmaschine ging kaputt, auf die Neue mussten wir etwa eine Woche warten - somit war etwas Sand auf dem Boden. Jedoch das Wasser war sauber, da der Pool natürlich einen Filter hat.

Um die Bettwäsche, Inletts usw. kümmert sich die Chefin selbst.

Kopfkissen, Zudecken werden alle alle paar Monate gereinigt und bei Bedarf noch öfter.

Die Bettwäsche wird mit Essig im letzten Gang desinfiziert und statt künstliche Zusatzstoffe verwenden wir ausschließlich reine, ätherische Öle wie Lavendel und Zitrone.

Die Bettwäsche und die Handtücher werden an der Luft auf einer großen Wäschespinne getrocknet und duftet frisch.

ALLES wird regelmäßig renoviert. Es ist nirgends Schimmel oder Dreck.

Wenn die anderen Bewertungen gelesen werden ist es ersichtlich, dass es eine Unwahrheit ist so etwas zu behaupten.

Der liebevoll angelegte Garten ist natürlich im Hochsommer trocken und es sind wesentlich weniger Blumen die blühen als im Frühling und Frühsommer.

Jedoch es gibt Geranien, Rosen, Sommerflieder, Hibiskusse ...

Dass irgendwo mal ein Tierhaar auftaucht ist möglich, da bei uns auch Hunde willkommen sind und trotz gründlichster Reinigung kann sich irgendwo mal ein Hundehaar verfangen.

Die Schränke werden nach jedem Gästewechsel kontrolliert, der Kühlschrank gründlich - und mit Essig - gereinigt.

Natürlich kann irgendwo eine Spinnwebe sein. Die Spinnen weben von einem Tag auf den anderen - und bei uns werden sie nicht vergiftet.

Wenn wir eine Spinne entdecken, wird sie nach draußen getragen.

Wie gut, dass "diese Art Gäste" die Ausnahme sind - ansonsten möchten wir nicht mehr vermieten.


Contactpersoon

Familie G. Müller

Familie G. Müller

Wij zijn een Duits echtpaar en wonen al enkele jaren in Hongarije. Ons huis is slechts een paar honderd meter van het vakantiehuis verwijderd, dus we zijn altijd bereid onze gasten te helpen en te adviseren. We hebben het land en de mensen leren waarderen en liefhebben.


Andere accommodaties van Familie G. Müller


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 26649

Laatst bijgewerkt: 19.04.2024

Advertentie online sinds: 15 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/26649.htm

Familie Gudrun u. Christoph Müller

Öreghegy utca 10

7228 Döbrököz

0049(0) 151 12414837


«Ferienhaus Waldhof» krijgt een vakantiebeoordeling van 1 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven