Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ferienhaus in Bruinisse De Tong 92

Max.  4   gasten
60m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
60m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

41 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 4 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

41 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 4 Jaren online



Beschrijving

Het ca. 60 m² grote huis is in 2019 volledig gerenoveerd en nieuw ingericht.

De meubels, allemaal in lichte kleuren, geven u het gevoel dat u bent aangekomen en dat u welkom bent zodra u binnenkomt. We hebben veel aandacht besteed aan details, zo zijn bijvoorbeeld de hele keuken en alle kasten en ladenkasten in beide slaapkamers op maat gemaakt om perfect te passen. Hierdoor ontstaat een samenhangend beeld en vindt u veel opslagruimte.

Het huis wordt regelmatig door ons geïnspecteerd om er zeker van te zijn dat de inrichting en de conditie naar uw tevredenheid zijn. Het is een niet-rokenhuis. Honden zijn welkom op afspraak. Onze WLAN-verbinding staat gratis ter beschikking van onze gasten


De uitrusting in detail:

Gelijkvloers

De garderobe bevindt zich in een van de woonkamer gescheiden ruimte en biedt voldoende mogelijkheden om jassen en mantels op te hangen. Schoenen kunnen in het schoenenrek worden opgeborgen.

Het eetgedeelte heeft een grote tafel met vier stoelen. Een kinderstoel is op aanvraag beschikbaar. Gelieve ons hiervan op de hoogte te brengen bij de boeking.

Tegenover de zithoek staat een Smart TV, waarmee u talrijke Duitse programma's kunt ontvangen. Als u een Netflix-account heeft, kunt u dat hier gebruiken. In het dressoir onder de TV bevindt zich een radio/CD-speler, er is ook een spelcollectie aanwezig. Hier vindt u ook onze informatiemap over het huis en de omgeving.

De keuken is voorzien van een keramische kookplaat, een oven, een koelkast met vriesvak, een vaatwasser, een koffiezetapparaat, een Senseo-apparaat, een waterkoker en een broodrooster, en een ruim aanbod aan serviesgoed, bestek, potten en andere keukenapparatuur.

Het bad/toilet heeft een raam, een grote douche op de begane grond en een verwarmbare handdoekhouder en een wastafel incl. onderkasten met een glazen wastafel.

De badkamer heeft een donkergrijze tegelvloer, alle andere vloeren op zowel de begane grond als de bovenverdieping zijn bedekt met hoogwaardig houtlaminaat.

De grote schuifpui biedt toegang tot de omheinde tuin. Het terras bestaat uit een Douglassparrenhouten dek en biedt meer dan voldoende ruimte voor een tafel en vier comfortabele stoelen. S Avonds kan het terras verlicht worden.

In de afsluitbare box in de tuin vindt u de barbecue, een parasol en een droogrek.


Eerste verdieping:

Een van de slaapkamers heeft een tweepersoonsbed (160 x 200 cm) en schuifdeurkasten met veel opbergruimte.

In de tweede slaapkamer vindt u twee eenpersoonsbedden (elk 80 x 200 cm), die ook gemakkelijk kunnen worden gecombineerd. Ook de garderobe en de ladekasten bieden veel ruimte.

Een grote spiegel bevindt zich in de hal op de bovenverdieping.

Bovenaan de trap is een kinderveiligheidshekje geplaatst.

Aangezien de beddenservice bij de prijs is inbegrepen, vindt u bij aankomst vers opgemaakte bedden.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Barbecue Barbecue
Kinderen welkom Kinderen welkom
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 0.3 km

0.3 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 1.5 km

1.5 km

Luchthaven 68 km Rotterdam

68 km

Station 68 km Rotterdam oder Breda

68 km

Snelweg-afrit 25 km Knooppunt Hellegatsplein

25 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het bungalowpark "De Tong" ligt in Nederland, provincie Zeeland, op het eiland Schouwen-Duiveland bij Bruinisse en is bijzonder kind- en hondvriendelijk. Het eiland Schouwen-Duiveland is door middel van bruggen en dammen verbonden met het vasteland en de aangrenzende eilanden. De huizen in de Tong zijn gerangschikt in kleine, ontspannen groepen. Daartussen liggen zeer royale groenzones met oude bomen en een eendenvijver. De parkeerplaatsen staan ter beschikking van de eigenaars of vakantiegasten via een slagboom. Binnen het park zijn er twee speeltuinen - een met een trampoline, een voetbalveld, een tafeltennistafel, een tafelvoetbal en een bowlingbaan (ballen kunnen bij de receptie worden gehuurd). Rechts en links van de ingang zijn de hondenuitloopweiden. Het vakantieoord Aquadelta (bewegwijzerd als "Centrum") is gemakkelijk te bereiken via een goed aangelegd wandel- of fietspad dat door een klein bosrijk gebied loopt. Hier vindt u een restaurant, een klein overdekt zwembad, een kleine supermarkt, fietsverhuur en een wasserette (munten voor de wasmachines zijn te koop bij de receptie van de Aquadelta).

Op loopafstand van de Tong ligt de jachthaven, die in 2012 wordt opgeleverd. Er is een restaurant met een drijvend terras, een supermarkt en een speel- en zwemgelegenheid voor kleinere kinderen, evenals een zeilschool en bootverhuur (in Nederland is dit ook mogelijk zonder vaarbewijs). In de zomermaanden is er een snackwagen bij de zeilschool. Direct naast de jachthaven ligt het openbare zwemstrand, dat ideaal is voor kinderen omdat het water ondiep is en ook warmer en stiller dan dat van de open Noordzee. Het aangrenzende duingebied is ideaal voor wandelingen - met of zonder hond - en biedt een prachtig uitzicht over de Grevelingenzee; een populair zeil- en surfgebied. Het strand van de Grevelingenzee ligt op ongeveer 300 meter afstand van ons huis en is gemakkelijk te voet te bereiken.


Bruinisse

Bruinisse grenst direct aan de Grevelingenzee en de Oosterschelde.

In het dorpscentrum vindt u alle winkelmogelijkheden (grote supermarkt, drogisterij, wijnwinkel, bakkerijen) en diverse restaurants.

Het visrestaurant "BRU 17" bevindt zich in de haven met zijn toegang tot de sluizen. Onze tip: Koop een snack "op de hand", neem plaats in de grote kuip en kijk naar het scheepsverkeer.

Vanuit Bruinisse loopt een autovrij fietspad langs de Oosterschelde naar Zierikzee (de ingang ligt een beetje verscholen achter het restaurant "Brasserie Vluchthaven").

Winkelen: Voor kleine aankopen vindt u een supermarkt in het vakantiepark "Aquadelta". In het centrum van Bruinisse is een supermarkt (Albert Heijn), een wijnwinkel en een drogisterij. Op de weg naar Zierikzee ziet u na ca. 5 km een winkelpark met diverse winkels ( Aldi, Jumbo-supermarkt) aan de rechterkant in Nieuwerkerk.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Wandelen
Waterskiën
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 150
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De prijzen zijn inclusief toeristenbelasting.

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.

meer informatie:

Let op: zondag is geen aankomstdag, want de receptie is gesloten!
Verhuur uitsluitend per week van zaterdag tot zaterdag

Minimumleeftijd van de hoofdhuurder: 25 jaar

:
Overname van de sleutels € 12
Parkeerkosten € 6 per week en auto
zijn in aanvulling op de huurprijs en zijn te betalen bij aankomst aan de receptie bij het overhandigen van de sleutels.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 08-03-2024


10 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.7 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Oktober 2023

Kerstin u. Florian Z. uit Newel

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Gewoon TOP!!! Sterk aanbevolen!

We hebben ons zeer op ons gemak gevoeld. Het huis is op een geweldige locatie. We reisden met kind en hond en konden direct naar het aangrenzende park gaan, wat geweldig is voor wandelingen of om te spelen. De keukenfaciliteiten zijn echt top, beter kan bijna niet. De woonkamer, eetkamer en badkamer zijn erg mooi en modern ingericht. De kleine gezellige tuin en vooral het overdekte terras nodigen zelfs bij slecht weer uit om te blijven hangen. De twee kamers onder het dak bieden een aangename sfeer en voldoende voorzieningen. Het hele huis is gewoon liefdevol ingericht. We mochten zelfs de verhuurster, die ons zeer hartelijk begroette, persoonlijk ontmoeten, wat we persoonlijk erg leuk vonden. We kunnen deze accommodatie echt alleen maar aanbevelen en zullen zeker terugkomen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Antwoord van Mevr. M. Berger:

Liebe Familie Z.,
auch mich hat es sehr gefreut, Sie persönlich kennenzulernen! Vielen Dank für die Top-Bewertung.

Ich wünsche Ihnen alles Gute und vielleicht bis zum nächsten Mal,

Marion Berger

September 2023

Renate E. uit Metterich

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

Vakantie met fiets?

Een super mooi vakantiehuis met alle comfort. Het huis was zeer schoon en mooi ingericht, van de meubels tot aan het servies, alles was aanwezig. We mochten de gastvrouw leren kennen en werden zeer vriendelijk en hartelijk ontvangen. We kunnen het huis alleen maar aanbevelen en komen volgend jaar graag weer terug.

Aanbevolen voor: Vakantie zonder auto

Antwoord van Mevr. M. Berger:

Liebe Familie E.,

ich habe mich sehr gefreut, Sie kennenlernen zu dürfen und danke Ihnen ganz herzlich für Ihre gute Bewertung!

Beste Grüße
Marion Berger

Augustus 2023

Andrea R. uit Hadamar

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

Een zeer mooie vakantiebestemming.

We hebben een prachtige week doorgebracht in dit appartement. Het huisje is zeer mooi ingericht en je voelt je meteen op je gemak. We hebben niets gemist. We waren ook blij met het zeer vriendelijke contact met de verhuurder. Een plek om je goed te voelen. We komen graag terug. Vriendelijke groeten, Fam. R.

Antwoord van Mevr. M. Berger:

Liebe Familie R.,
über unseren netten Kontakt und Ihre gute Bewertung habe ich mich sehr gefreut! Bis zum nächsten Mal wünsche ich Ihnen alles Gute.
Beste Grüße
Marion Berger

Mei 2023

Pascal M. uit Kerpen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Onze vakantie in Bruinisse

We hebben een week doorgebracht in dit mooie vakantiehuis met onze dochter en onze 2 honden. Het huis is zeer smaakvol ingericht en volledig uitgerust. Bovendien erg schoon. Het contact met de verhuurder was super aardig. We komen zeker terug.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

Antwoord van Mevr. M. Berger:

Liebe Familie M.,
es freut mich sehr, daß es Ihnen in de Tong 92 gefallen hat und ich bedanke mich herzlich für Ihre gute Bewertung! Ein "Wiedersehen" wäre schön - bis dahin alles Gute,
Marion Berger

Augustus 2022

Harry S. uit Mörlenbach

5,0
5 5 5 5 5

Eine herrliche Woche in Bruinisse!

Wir hatten zu viert, plus unser Familienhund, eine herrliche Woche in Bruinisse.
Das Häuschen ist klein aber fein, es hat nichts gefehlt. Die Betten sind bequem, die Küche komplett ausgestattet, ein riesen Fernseher und alles sehr sauber.
Auch wenn der Garten klein ist, haben wir herrlich draussen sitzen können. Der Kontakt mit "unserer" Vermieterin konnte nicht besser gelaufen sein. Das Haus war für uns der perfekte Ausgangspunkt für viele Auto- und Fahrrad-touren.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. M. Berger:

Liebe Familie S.,
vielen Dank für Ihre so gute Bewertung. Es freut mich, wenn sich nette Gäste wie Sie bei mir wohlfühlen!
Beste Grüße und alles Gute
Marion Berger

Augustus 2021

Peter S. uit 07639 Weißbenborn

5,0
5 5 5 5 5

Super schönes Ferienhaus

Also hier war wirklich alles perfekt. Frisch bezogene Betten, Gewürze und Filtertütten, ausreichend Toilettenpapier und Reinigungsmittel, hier war alles vorhanden. Das Haus ist mit viel Liebe und Geschmack eingerichtet und man fühlt sich gleich wohl. Man kann vom Park aus wunderbare Radtouren unternehmen oder mit dem Hund spazieren gehen. Wir kommen gern wieder.
Familie Schmidt

Antwoord van Mevr. M. Berger:

Liebe Familie S.,
ganz herzlichen Dank für Ihre so positive Bewertung! Es freut mich, daß Sie sich wohlgefühlt haben und vielleicht noch einmal kommen wollen.
Bis dahin wünsche ich Ihnen alles Gute!

Juli 2021

Katja M. uit Düsseldorf

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schönes Ferienhaus!

Wir habe eine Woche im Juli dort verbracht. Das Ferienhaus ist sehr ansprechend und gemütlich eingerichtet. Es ist alles vorhanden, was man für einen Urlaub im Ferienhaus benötigt. Die Küche ist top ausgestattet, das Bad sehr schön und neu und in den Betten lässt es sich gut schlafen. Der Garten ist komplett eingezäunt, so dass der mitreisende Hund sich dort frei bewegen kann. Der Ferienpark selbst bietet viele Grünflächen und ist sehr gemütlich. Zu Fuß erreicht man den schönen Ort Bruinisse. Zum nächsten Nordsee-Strand sind es ca. 20 Minuten mit dem Auto.
Der Kontakt zum Vermieter ist sehr nett und freundlich.
Wir kommen definitiv wieder!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Antwoord van Mevr. M. Berger:

Liebe Frau M.,
es freut mich sehr, daß es Ihnen so gut gefallen hat! Vielen Dank für Ihre gute Bewertung.
Es wäre toll, wenn ich Sie noch einmal begrüßen dürfte.

Bis dahin - alles Gute für Sie und Ihre Familie

Mei 2021

Klaus S. uit Krefeld

4,6
4.5 5 5 4 4.5

Prima Ferienhaus, schöner Urlaub!

Wir waren für 2 Wochen Gäste in diesem, von innen wie neu wirkenden Haus. Sehr gepflegt, freundlich und hell eingerichtet. Alles notwendige war vorhanden. Sogar die Betten waren schon bezogen und einige nützliche Küchenutensilien (zucker, Salz, Pfeffer, etc.) in den Schränken.
Das Bad ist zwar klein aber mit einer tollen Dusche ausgestattet und für unseren Bedarf total ausreichend.
Kleiner Garten mit Terrasse und Gartenmöbeln ist auch vorhanden.
Wir haben nichts wesentliches vermisst und kommen gerne noch mal wieder.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Antwoord van Mevr. M. Berger:

Liebe Familie S.,
vielen Dank für Ihre tolle Bewertung!
Nette Gäste wie Sie sind uns jederzeit willkommen!

Juli 2020

Edith M. uit Aldenhoven

5,0
5 5 5 5 5

Top Ferienhaus!!!

Dieses Ferienhaus ist das mit Abstand schönste,in dem wir unseren Urlaub verbrachten.
Die Räume sind hell und freundlich gestaltet und liebevoll eingerichtet.
In der Küche befindet sich alles,was man braucht. Mit Elektroherd und Spülmaschine ist sie schon luxuriös ausgestattet.
In den beiden Schlafräume im Obergeschoss befinden sich geräumige ,angepaßte Schränke,in denen die gesamte Kleidung Platz findet. Die Fenster dort sind mit Verdunklungsrollos ausgestattet.
Das Badezimmer ist hochwertig eingerichtet.
Die ebenerdige Dusche ist durch eine Glasschiebetür zu schließen und bietet viel Platz zum Duschen und für die notwendigen Utensilien.
Die Fotos spiegeln das Haus exakt wieder.
Die Vermieter sind sehr nett und freundlich!!!
Wir kommen gerne wieder!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Mei 2020

Susanne uit Hilden

5,0
5 5 5 5 5

Ferienhaus zum Wohlfühlen!

Das Ferienhaus ist sehr liebevoll eingerichtet. Besonders die vielen Details, an die hier gedacht wird, machen einen Aufenthalt zu etwas Besonderem. Man kann hier absolut entspannt ankommen und erst mal einen Kaffee genießen, bevor man sich die Umgebung anschaut.

Das Haus ist neu renoviert und sehr stilvoll eingerichtet. Die Küche bietet alles, was man zur eigenen Versorgung benötigt. Es gibt einfach nichts, was fehlt. Auch Spiele sind vorhanden, so dass man selbst hier nichts mitnehmen braucht.

Die Terrasse und der Garten bieten durch die Lage ausreichend Sonne und man sitzt recht geschützt. Wir haben die Ruhe sehr genossen und in den bequemen Betten super geschlafen. Was uns sehr gut gefallen hat, war der Wäscheservice. Eigene Bettwäsche wird nicht benötigt. Nur Handtücher und Küchentücher braucht man.

Im angrenzenden Aqua Delta Park gibt es einen Supermarkt, Minigolfplatz, Tennisplatz, Fahrradverleih und mehr. Der Fußweg dorthin ist ein angenehmer Spaziergang durch einen kleinen Wald.

Einkaufen kann man in Bruinisse, wenn man nicht allzu weit fahren möchten. Im Haus gibt es außerdem eine Mappe mit Informationen zur Umgebung und Ausflugsmöglichkeiten. Auch ein kleiner Strand ist zu Fuß oder mit dem Rad gut zu erreichen. Das Wasser ist sehr flach, von daher für Familien super geeignet und entsprechend frequentiert. Mit dem Auto sind größere Strände super zu erreichen.

Fazit:
Tolles Ferienhaus, tolle Gastgeber! Wir kommen gerne wieder :-)


Contactpersoon

Mevr. M. Berger

Mevr. M. Berger

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 270256

Laatst bijgewerkt: 07.03.2024

Advertentie online sinds: 4 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/270256.htm


«Ferienhaus in Bruinisse De Tong 92» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 10 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven