Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Casa Encantador

Andalusië - vrijstaand huis

Max.  6   gasten
80m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 6  gasten
80m²
2 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

176 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 15 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

176 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 15 Jaren online



Beschrijving

Het huis brengt met zijn pueblo-like-Spaanse bouwstijl een zeer leuke vakantie sfeer. Of het nu een paar of als een familie - het prive-zwembad met zout water gelegen in de voorkant van het huis (6 * 4m) maakt het mogelijk te zwemmen en te baden zonder rode ogen, omdat er geen vrije chloor in het water aanwezig is. De zoutconcentratie van 0,4% nagenoeg niet merkbaar, maar het heeft een helend effect op de huid bewezen.
Aan drie zijden van het huis kunt u genieten van een fantastisch uitzicht op het nabijgelegen dorp Bedar of de zee (stranden 15 min. Afstand). Vroege vogels kunnen kijken vanaf het terras prachtige zonsopgangen over de oceaan (De sunrise werd gefotografeerd vanaf het terras) .Het huis is sinds mei 2009 gasten - we zijn erg blij dat een mooie plek voor mensen die de mediteranen te hebben gemaakt liefdevolle karakter van dit landschap.
De geïnstalleerde onsite WiFi-verbinding mogelijk maakt professionele werk.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 15 km

15 km

Supermarkt 1.5 km

1.5 km

Luchthaven 60 km Almeria

60 km

Snelweg-afrit 12 km Los Gallardos

12 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het huis is gelegen op een heuvel, op 2350 m2 terassiertem grond met amandelbomen, kleine olijf-, vijgen en sinaasappelbomen. Toegang tot het huis is uitsluitend via een eigen weg - het hele gebied dus brengt een sfeer van intimiteit. De bruikbare vloeroppervlakte bedraagt ​​circa 80 m2 (incl. Terras) en is voldoende voor een gezin met 1-2 kinderen. Met meer dan 4 personen, zou de slaapbank in de woonkamer gebruikt als slapen voorjaar, heeft het land met wilde bloemen in alle kleuren. Vijgen en sinaasappelbomen waarschijnlijk nog een jaar nodig hebben totdat ze genoeg vruchten af ​​te werpen, maar de kruiden zijn beschikbaar voor alle gasten.
Het huis heeft grote terrassen (uitzicht op zee) en omsluit een beschut aan drie zijden en overdekt terras (uitzicht op het dorp). De lucht is helder en breed, en 's nachts kun je de sterrenhemel en de Melkweg net boven het huis te bewonderen.
Professionneles Internet.
Het dorp Bedar, op ongeveer 1 km van het huis, werd gebouwd in de Spaanse-Moorse stijl, met witgekalkte huizen en pittoreske straatjes is een juweeltje. Van gastronomisch restaurant tot eenvoudige Spaanse bars en restaurants is alles aanwezig. Er zijn in het dorp heeft ook een kleine, goedkope supermarkt, waar het dorp vrouwen komen om een ​​praatje, een bakker, een tabakswinkel, een kleine winkel, een bank en een postkantoor en al snel. De mensen hier zijn vriendelijk en behulpzaam. Het huis is gelegen nabij Mojacar, in de regio van 'LEVANTE ALMERIENSE', in de provincie Almeria in Andalusië. Dit is de ideale bestemming voor toeristen op zoek naar zon en mooi weer. De regio "Levante Almeriense" is ideaal om te zwemmen, paardrijden, wandelen en golfen, en heeft tal van andere sport- en recreatiemogelijkheden. Zelfs bowling is in Los Gallardos mogelijk is (net onder Bedar). Door de ligging tussen Murcia en Almería ons huis is een perfecte uitvalsbasis voor tal van excursies: de stranden van de Middellandse Zee (Mojacar, San Juan de los Terreros, Puerto Rey) zijn op 20 km afstand, het natuurpark 'Cabo de Gata' en 'Sierra de Maria-Los Velez "tot 60 km afstand te bereiken. Mooie, natuurlijke en rustige stranden te vinden zijn (ongeveer 25 minuten rijden) als de Mojacar- en Cabo de Gata National Park. Vooral leuk voor de kinderen. Het dorp El Campico is in precies 30 min. Rijden van de kust van Mojacar te bereiken. Deze kustlijn is ongerept, met stranden waar de bars en restaurants zijn op de achtergrond. Het dichtstbijzijnde strand, Mojacar Playa, biedt vele bars, restaurants, winkels en discotheken. Terug in het huis, in weerwil van de toeristische drukte op het strand, zorgden voor een ontspannen, rustige slaap.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 12:00
Borg: € 150
Aanbetaling: 35 % bij het boeken

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Geen vroege vogel korting.

Voor een verblijf van meer dan drie weken, geven we een korting, afhankelijk van de lengte.

Prijzen zijn gebaseerd op 2 volwassenen - kinderen gratis. Voor elke extra volwassene 15 euro zijn meer in het hoogseizoen per dag in rekening gebracht.

De huurprijzen in de winter (november tot maart), zijn exclusief de kosten van elektriciteit en gas.

We raden (binnen één week na de boeking) aan reisbureaus en automobielclubs enz. Tot het afsluiten van een reisverzekering.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Bis 8 Wochen vor Beginn - Verfall der 1. Anzahlung (35 % der totalen Mietkosten) sofern nicht eine andere Mietpartei das Haus bucht. Nach der 2.Zahlung, 8 Wochen vor Beginn, verfällt die ganze Miete, sofern nicht eine andere Mietpartei das Haus bucht. Stornogebühr € 50.- Sollte aufgrund von Covid ein Aufenthalt nicht möglich sein, so erstatten wir den eingezahlten Betrag vollumfänglich zurück.

meer informatie:

snelle breedband internet in het huis

Wij zijn hier aan de Costa del Sol, in de buurt van de kust, in het pittoreske achterland. Zee en het strand zijn met de auto in 15 min. Bereikbaar. Het huis is een goed uitgangspunt voor vele interessante excursies, bijvoorbeeld: In de Sierra de Alhalmilla Mini Hollywood, (Productie van Westerns en Lawrence of Arabia) geopend van 10-19h , (met een open). Rommelmarkten, een paar keer per week last in de buurt voor een aantal ernstige browsen en wie weet, misschien is er iets heel bijzonders.
De mensen hier houden van de feesten en dus een "Fiesta" kan worden bezocht in de directe omgeving bijna elke week.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 18-03-2024


4 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,5 van 5
4.4 Inrichting
4.2 Prijs / kwaliteit
4.5 Service
4.5 Ligging
4.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2022

Bernhard M. uit Herdwangen

3,6
4 3 3 4 4
Toon Duits

Rustige geïsoleerde locatie met zwembad in de heuvels van Bedar

De juiste plaats voor afgezonderde ontspanning bij het zwembad met grote loggia aan de voorzijde en klein terras met weids uitzicht op de kustvlakte aan de oostzijde. Geen luidruchtige buren, prachtige bloeiende struiken, pijnbomen, amandelbomen en een aangename omgeving met sporen van historische mijnbouwactiviteiten in de buurt. Het huisje is verdeeld in individuele kamers met een eigen ingang, gegroepeerd rond een centrale loggia die uitkomt op het terras van het zwembad. Wandelingen vanuit het huis zijn uitdagend, maar er zijn andere wegen en paden in de buurt, zoals het voormalige locomotievenpad van het mijnbedrijf op ongeveer 7 km afstand, dat deel uitmaakt van bewegwijzerde wandelroutes. Het huis is goed geschikt voor drie personen en de voorzieningen zijn goed. Wij beleefden de warme dagen daar meestal met een licht briesje van de zee, dat 's avonds voor aangename verkoeling zorgde. Typisch voor het gebied in de zomer zijn wespen en vliegen overdag en kleine muggen 's avonds. Als het je lukt om met deze wezentjes om te gaan, staat niets een goed verblijf in de weg.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie

Augustus 2019

Severine P. uit Gidy

4,8
5 5 5 4

Reposant

Un petit coin de paradis, pas de vis a vis, superbe piscine ,tres calme,reposant.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

Juli 2019

Yves M. uit ponlat taillebourg

4,9
4.5 5 5 5
Toon Frans

Perfect...

perfect gelegen en zeer goed uitgerust, komt perfect overeen met de foto's en de beschrijving. De communicatie met de eigenaar was duidelijk op alle niveaus. Een grote dank aan Oliver en Dagmar voor hun beschikbaarheid en vriendelijkheid. Ik beveel deze accommodatie dus zonder aarzeling aan.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

November 2016

Kurt und Hildegard D. uit 66280 Sulzbach/Deutschland

4,5
4 4 5 5
Toon Duits

Grote finca !!!!!!

Gewoon onbeschrijfelijk mooi! Alleen al het prachtige uitzicht en de natuurlijke omgeving zijn een vakantie hier waard. De finca heeft alles, echt alles wat je nodig hebt. Zeer gezellig en voor kenners de beste ontspanning en recreatie. Helaas moesten we ons geplande verblijf van 3 maanden na twee weken afzeggen wegens ziekte, maar we komen volgend jaar zeker terug. De communicatie en de inzet van de verhuurder, de heer Thomas Müller, de beheerder Oliver en Dagmar zijn absoluut topklasse. Een open oor voor elke vraag, onmiddellijk behulpzaam in elke kwestie. Onze kleine hond kon de hele dag ravotten zonder halsband. Het gebied is perfect voor korte en langere verblijven. Pure natuur rondom. Uitstapjes in de directe omgeving zijn de moeite waard om in de auto te stappen en de omgeving te verkennen. Het pittoreske Bedar is erg schoon en je kunt er alles krijgen wat je nodig hebt. Lidl is ook gemakkelijk te bereiken met de auto. Maar de kleine winkels in Bedar zijn zo romantisch dat je de grote supermarkten niet mist. Het is 16 km naar de zee, maar het is gemakkelijk te bereiken. Al met al geven wij deze vakantie 5 sterren.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Dhr. T. Müller

Dhr. T. Müller

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 27937

Laatst bijgewerkt: 11.04.2024

Advertentie online sinds: 15 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/27937.htm


«Casa Encantador» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 4 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven