Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Bungalow aan de Göttinsee

Töplitz

Max.  4   gasten
30m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 4  gasten
30m²
1 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

25 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

25 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

De liefdevol ingerichte bungalow is ideaal voor 2-4 personen. De keuken, die geïntegreerd is in de woonkamer, is volledig uitgerust en heeft een elektrisch fornuis, een oven, een gootsteen en een koelkast met ijsblokjesvak en een koffiezetapparaat. De hele bungalow, inclusief de badkamer met vloerdiepe douche, is onlangs gemoderniseerd. Er is een tweepersoonsbed in de slaapkamer en een slaapbank in de woonkamer. De houthaard zorgt voor gezellige warmte. In de tuin, die afgeschermd is van het uitzicht, kunt u de dag afsluiten met een glas wijn. Een barbecue is beschikbaar voor uw fysieke welzijn.

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Haard Haard
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Kinderen welkom Kinderen welkom
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 0.2 km

0.2 km

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 3 km

3 km

Stadscentrum 3 km

3 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 50 km Berlin-Schönefeld

50 km

Station 10 km Werder/Havel

10 km

Snelweg-afrit 5 km Leest

5 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De badzone aan het meer ligt op loopafstand (ca. 200 m)

Potsdam en Berlijn zijn snel te bereiken met onze Regional Express, die elke 30 minuten vanuit Werder of Golm vertrekt.
Door de gunstige verkeerssituatie zijn veel bezienswaardigheden (Sanssouci , Filmpark Babelsberg, Karls Erdbeerhof, Filmmuseum, Europawanderweg, Spargelhof Klaistow, Baumwipfelpfad en nog veel meer) in en rond Werder (Havel) per bus, trein of stoomboot bereikbaar.

Winkelmogelijkheden, bakker, slager, Edeka, restaurants en sauna zijn beschikbaar in het dorp. De snelweg A 10 is in een paar minuten te bereiken


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Kanoën
Zwemmen
Surfen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 11:00
Aanbetaling: 25 % bij het boeken

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Extra bezetting mogelijk (3e en 4e persoon) 20,00 Euro/persoon + nacht, toeristenbelasting 1,50€/persoon (vanaf 18 jaar)

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 4 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 4 dagen voor de check-in aangevraagd is, wordt 50% van het boekingsbedrag minus de prijs voor de eerste nacht en de annuleringskosten teruggestort.

meer informatie:

Spa vergoeding: 1,50€ per dag/persoon (vanaf 18 jaar)

Het terrein is volledig omheind

Er is parkeergelegenheid voor de woning, een roeiboot kan gratis worden gebruikt, visvergunningen kunnen gemakkelijk in het dorp worden gekocht


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 24-04-2024


5 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,1 van 5
4.0 Inrichting
3.9 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
4.1 Ligging
3.5 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

April 2024

Detlef J. uit Leinefelde-Worbis (Worbis)

4,0
4 4 4 4 4

Alles was man braucht und schnell in Potsdam und Berlin

Natur pur, ländlich und doch nah an Potsdam und Berlin. Einfach, aber alles notwendige vorhanden. Netter Kontakt zum Vermieter, für alle Fragen offen. Mit Hund super.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

April 2023

Nicole T. uit Werder

4,4
4 4 5 5 4
Toon Duits

Geweldige bungalow, we komen graag terug!

Dit is de tweede keer dat we in dit huis verblijven. Eenmaal als trio met hond en nu als duo met hond.
De bungalow is perfect geschikt en voldoende voor 3 personen. De ligging is fantastisch, puur natuur. Onze hond was erg blij met de tuin en ook met de omgeving, die perfect is om te relaxen en te wandelen. De verhuurders zijn super aardig, ze zorgen altijd dat ik tevreden ben, ik heb zelfs bakpapier geleend, geen probleem! Ze hebben een open oor voor alles. De bungalow zelf voldoet aan onze verwachtingen, hij is comfortabel ingericht, alles wat je nodig hebt voor het ontbijt of de barbecue is aanwezig. Niets was vochtig! Noch de muren, noch iets anders. De open haard werkte perfect en bracht een gezellige warmte, want helaas was het buiten nog wat fris. Je kon er gemakkelijk alle kamers mee verwarmen, gewoon mooi! De badkamer is klein maar schoon, absoluut bevredigend. Het is gemakkelijk om op de bank in de woonkamer te slapen, geen enkel probleem. De slaapkamer is klein, maar je slaapt er alleen maar! In ieder geval mogen we niet klagen. Je kon beschut buiten zitten, het buitenzitje heeft een overkapping. In de ochtend kraait de haan, hoor je de wilde ganzen roepen...Idyllisch. Alle mensen die we er ontmoetten waren erg vriendelijk, je kon altijd een paar woorden uitwisselen. Voor kleine aankopen is er een Edeka in de buurt, een bakker en een slager. Wat wil je nog meer? Wij houden van de eenvoud en de natuur. In de zomer is het zwemgebied, op 2 minuten lopen van de bungalow, erg aantrekkelijk. We zouden er dus altijd weer heen gaan en zijn blij met dit contact!
Nogmaals hartelijk dank aan de verhuurders!!!! (En dat we op korte termijn terecht konden :-)

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

Oktober 2022

Kerstin S. uit Gemünden

3,0
3 3 5 2 2

Urlaub Bewertung

Leider war der Urlaub alles andere als erholsam. Das Haus liegt sehr abgelegen und die Straße dorthin ist sehr schlecht. Die Vermieter waren sehr nett, der Bungalow ließ allerdings zu wünschen übrig. Die Ausstattung war in Ordnung allerdings hätte es sauberer sein können. Viel schlimmer noch war jedoch dass es in dem Haus feucht ist, da die Wände immer sehr kalt sind, die Haustür von innen ebenso und der Schlüssel für die Haustür auch immer nass war. Das Haus ist für vier Leute absolut nicht empfehlenswert, da die "Schlaf-Couch" schon als normale Couch äußerst unbequem ist und als Bett nicht geeignet ist auch wenn man sie auszieht. Das Schlafzimmer war sehr sehr klein, das Bett hat gerade so hereingepasst und die Matratze war wirklich äußerst schlecht, es war kein erholsamer Schlaf. Der Raum an sich war auch einfach sehr ungemütlich aufgrund der Rauputzwänd. Die Küche war in Ordnung, als wir ankamen haben wir uns gefreut dass dort schon Lebensmittel in den Schränken waren, jedoch sind die teilweiße schon seit 2015 abgelaufen, nichts würde ich davon anrühren. Da das für uns keine Erholung war sind wir bereits zwei Tage vor der eigentlichen Abreise, abgereist. Somit ist der Bungalow nicht weiter zu empfehlen.

Antwoord van Mevr. I. Liebenow:

Liebe Gäste,

vielen Dank für Ihre Hinweise, die wir gerne aufnehmen und versuchen umzusetzen.

Wir bedauern, daß Ihr wohlverdienter Urlaub mit Hund nicht Ihre Erwartungen erfüllt hat.

Es ist richtig, daß der Bungalow nicht zentral im Hauptort sondern an einem See liegt, so wie es im Punkt Anreise/Lage von uns beschrieben ist. Die Straßen sind alle befestigt.

Die Ausstattung und das Aussehen der Räume entspricht den Bildern in der Anzeige.

Daß die Wände bei den aktuellen Temperaturen in der Nacht auskühlen, ist eine rein physikalische Gegebenheit. Gerne haben wir den Kamin zum Zeitpunkt Ihrer Ankunft bereits geheizt und Ihnen weiteres Brennmaterial kostenfrei zur Verfügung gestellt. Leider haben Sie unser Angebot diesbezüglich nicht genutzt.

Die Schränke werden von uns zum Beginn jeder Saison neu bestückt und am Ende komplett geleert. Daher ist es für uns unverständlich, das dort noch Lebensmittel mit einem MHD aus 2015 vorhanden gewesen sein sollen.

Es ist aus unserer Sicht sehr schade, daß Sie kein direktes Gespräch mit uns gesucht haben, da wir sicherlich das eine oder andere Problem unkompliziert hätten lösen können.

Augustus 2022

Alexandra W. uit 34346 Hann. Münden

4,2
4 4 5 5 3
Toon Duits

Super om te ontspannen

We zochten iets waar we konden ontspannen en tot rust komen en toch iets konden doen. De bungalow lag niet ver van het meer, zodat we altijd snel naar het bad konden lopen. Werder is goed bereikbaar met de auto, zodat u gemakkelijk de trein kunt nemen naar Berlijn of Potsdam. De verhuurder was erg aardig, liet ons alles zien en gaf ons tips voor excursies. Deze plek is geweldig voor natuurliefhebbers. Bedankt

Aanbevolen voor: Single-vakantie, Strandvakantie

Juli 2021

Monika W. uit Magdeburg

4,7
5 4.5 5 4.5 4.5
Toon Duits

Uitstekend

We hebben hier een hele leuke vakantie doorgebracht. Het vakantiehuis en de omgeving zijn uitstekend om te ontspannen. De woning was een paradijs voor onze hond. Wij willen de zeer vriendelijke en behulpzame hulp bij vragen aan de verhuurder benadrukken. Je merkt meteen dat het welzijn van de gast erg belangrijk voor je is
Heel erg bedankt voor deze ♀️☺

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier


Contactpersoon

Mevr. I. Liebenow

Mevr. I. Liebenow

meer informatie

Objectnummer: 279684

Laatst bijgewerkt: 17.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/279684.htm


«Bungalow aan de Göttinsee» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.1 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 5 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven