Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Buena Vista

Griekenland, Peloponnesos, Messinia, Kalo Nero

Max.  4   gasten
75m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 4  gasten
75m²
1 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

6 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 42 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

6 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Villa Buena Vista met privé zwembad is een waar geluk met zijn idyllische en rustige ligging
Eenmaal aangekomen verwelkomt de villa u met een harmonieuze sfeer
Het gezellige interieur is ingericht in wit en blauw. U vindt hier de oase met optimale privacy waar u droomachtige dagen kunt doorbrengen. De droomvilla is voorzien van airconditioning en alle ramen hebben horren.
Met ca. 75 huiselijke m² verdeeld over een slaapkamer, woon/slaapkamer, keuken, badkamer en eetkamer is de villa de perfecte maat voor een droomvakantie. Het privéterras met privézwembad en prachtig uitzicht op zee is uw extra leefruimte in de open lucht
Het queen-size bed (160cm x 200cm) in de aparte slaapkamer is zeer comfortabel en het uitzicht uit het raam hier toont ook de zee. De woonkamer biedt tegen betaling een extra, aparte slaapruimte voor maximaal 2 personen. De slaapplaatsen liggen parallel aan elkaar, met een ligoppervlak van ongeveer 80cm x 194cm
De ruime, lichte badkamer heeft een groot bad en een groot badmeubel met veel opbergruimte.
U vindt in uw keuken alle voorzieningen die bijdragen tot een ontspannende vakantie. Deze omvatten de vaatwasser, wasmachine, fornuis met keramische kookplaat, koffiezetapparaat.
Via de satellietverbinding (Astra) zijn alle gebruikelijke tv- en radioprogramma's beschikbaar.
Direct voor het huis is uw parkeerplaats.
Meer informatie onder villa-buenavista.com
Maximale bezetting: 4 personen (kinderen inbegrepen)

Let op: Kinderen zijn welkom vanaf 7 jaar. Omdat het zwembad vrij toegankelijk is voor de gasten, moeten zij kunnen zwemmen of beveiligd zijn met geschikte zwemhulpmiddelen. De villa is ongeschikt voor jonge kinderen.

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 5 km

5 km

Supermarkt 7 km

7 km

Restaurant 8 km

8 km

Stadscentrum 0.65 km

0.65 km

Luchthaven 60 km Kalamata

60 km

Snelweg-afrit 40 km Patras

40 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Villa Buena Vista ligt idyllisch genesteld op een schilderachtige heuvel met olijfbomen boven de badplaats Kalo Nero en net buiten het kleine dorpje Agaliani. Uw ideale huis voor een heerlijke droomvakantie
Vanaf het afgelegen terras kunt u genieten van een adembenemend uitzicht over de baai van Kyparissia. De vrijstaande villa, gelegen op een perceel van 2000 m², verwelkomt u in een harmonieuze sfeer.
Omgeving:
De nabijgelegen kleine badplaats Kalo Nero biedt verschillende restaurants (natuurlijk ook direct aan het strand), een bakker, een apotheek en een kleine, goed gesorteerde supermarkt
Er is veel te zien in de omgeving - Olympia of het oude Messini, Methoni, Voidokilia of Pylos - om er maar een paar te noemen
Elke zondag is er een traditionele markt in het nabijgelegen dorp Kopanaki, waar lokale landbouwproducten worden verkocht.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 200
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 42 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Rücktritt 41 – 33 Tage vor Mietbeginn 20 % des Mietpreises 32 – 22 Tage vor Mietbeginn 60 % des Mietpreises 21 – 12 Tage vor Mietbeginn 80 % des Mietpreises 11 Tage vor Mietbeginn – Mietbeginn 90 % des Mietpreises Vorübergehende Änderung der Stornobedingungen aufgrund von Covid-19: Selbstverständlich fallen derzeit keine Stornokosten an, wenn eine Anreise gar nicht möglich ist. Wir hoffen, dass Sie alle gesund bleiben und freuen uns auf Sie!

meer informatie:

Toen we in maart 2019 voor het eerst hier in Agaliani aankwamen, waren we overweldigd door het uitzicht en de rust. We voelden ons meteen thuis in dit stukje paradijs. Het is de ideale plek voor een rondom perfecte vakantie.
Vakantiebestemming:
Heb je liever een ligstoel met een parasol? Of heb je liever een stuk strand voor jezelf? U kunt beide hier vinden.
Hoe er te komen:
De beste manier om ons per vliegtuig te bereiken is vliegen naar Kalamata. Vanaf hier kunt u een auto huren en in een uur bent u bij uw droomhuis
Als u met de auto reist, is de veerverbinding naar Patras vanuit Ancona of Venetië de beste keuze.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 18-03-2024


6 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
4.7 Service
4.8 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

September 2023

Josef O. uit Aßlar

4,6
5 5 5 4 4
Toon Duits

Deutschland.

Prachtige villa met veel comfort. Heerlijke rust en fantastisch uitzicht compenseert voor de iets oncomfortabele rit naar het huis (slechte weg). Super aardige, ongecompliceerde en behulpzame gastheren, typisch Grieks! We voelden ons erg op ons gemak en komen graag terug. S. en J.

Aanbevolen voor: Romantische vakantie

Mei 2023

Ursula S. uit München

4,8
5 5 4 5 5
Toon Duits

Het tweede keer was nog mooier, dat delen wij als geheime tip!

We waren voor de tweede keer in Villa Buena Vista. Door een radicale zuivering van de grote planten voor het zwembad was het uitzicht op de vallei en de zee nog beter en indrukwekkender.

We kwamen aan en waren binnen 2 minuten ontspannen. Alles is schoon, goed voorbereid, de belangrijkste dingen zijn aanwezig en we konden beginnen met vakantie vieren. De mooie woonkamer, de schone en compacte keuken zijn altijd slechts de opmaat naar het echte hoogtepunt: het terras, dat eigenlijk meer een binnenplaats is en aan de linkerkant een aantal zitplaatsen inclusief overdekte eettafel heeft. Aan de rechterkant is er een douche en recht voor ons de kleine maar fijne zwembad met het uitzicht op de natuur daarachter de zee en de bergen.

Zodra we zaten, wilden we niets meer doen behalve naar voren kijken. We hebben echter wel het een en ander gedaan, zoals wandelen op het strand, zwemmen in het diepblauwe water, een trip naar de nabijgelegen golfbaan Costa Navarino (ET Course!) en een trip naar geweldige opgravingen en monumenten in Messini. De hoogtepunten waren culinair: er zijn zoveel geweldige eetgelegenheden met authentieke Griekse keuken op slechts enkele minuten afstand dat we nauwelijks genoeg konden eten. Onze tip: probeer veel voorgerechten, zelfs degene die je nog nooit hebt gehad.

De 4 sterren (in plaats van 5) voor service hebben niets te maken met de attente verhuurders of de accommodatie in het bijzonder, alleen moet u bij zo'n appartement gewoon verwachten dat u grotendeels zelfvoorzienend bent, waarvoor u hier een auto of fiets nodig heeft. Trouwens, de Buena Vista-appartementen liggen op 2 minuten lopen en hier is nog een veel groter zwembad.

Je moet eigenlijk niet te veel praten over zulke unieke geheimtips, maar hier willen we onze opwinding toch delen.

We komen terug.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. M. Finkenzeller:

Liebe Familie S.,
wir haben uns sehr gefreut, Euch wieder bei uns begrüßen zu können. Vielen Dank für die tolle Bewertung, hoffentlich sehen wir uns nächstes Jahr wieder.
Herzliche Grüße,
Melanie & Stefan

Juli 2022

Birgit Z. uit Schweiz

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Oase om je goed te voelen

Reeds het e-mailcontact met de gastheer in de aanloop naar onze reis was zeer vriendelijk en ongecompliceerd. We waren dankbaar voor de Duitstalige ondersteuning ter plaatse en vooral voor het feit dat we na de late aankomst van onze ferry in Patras zelfs 's nachts mochten inchecken en welkom werden geheten. Drankjes en ontbijt stonden al klaar in de koelkast zodat we vanaf het eerste moment konden genieten van onze vakantie in Villa Buena Vista. Het ontbrak ons aan niets, het huis was zeer schoon en prachtig ingericht - precies zoals op de foto's, inclusief het fantastische uitzicht! Ook de map met tips voor excursies in de omgeving was zeer nuttig en heeft ertoe bijgedragen dat wij (mijn twee dochters en ik) tijdens onze eerste vakantie in Griekenland veel hebben ontdekt, altijd heerlijk hebben gegeten en onder meer onvergetelijke zonsondergangen hebben meegemaakt.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. M. Finkenzeller:

Liebe Birgit,
vielen Dank, daß Du Dir die Zeit für eine so tolle Bewertung genommen hast! Ich hoffe sehr, daß Ihr an Griechenland Gefallen gefunden habt und ganz bald wieder vorbei kommt!
Sonnige Grüße,
Melanie

Juni 2022

Ursula S. uit München

4,8
5 5 4 5 5
Toon Duits

Droomvakantie individueel en toch goed bereikbaar

Wij (ouders) verbleven in de vrijstaande villa. De kinderen (16+) zaten op ongeveer 2 minuten afstand in een van de Sundowner Suites appartementen. Een ideaal ding voor ons sterrenbeeld.
We hadden 100% rust en privacy in een villa die alleen maar als dromerig kan worden omschreven. State of the art faciliteiten met airconditioning, volledig uitgeruste keuken en een enorm terras. Er waren verschillende zitjes van waaruit we konden genieten van de prachtige baai met uitzicht op zee. Het hoogtepunt was het zwembad, met uitzicht op de pure natuur om ons heen. Een auto is echter zeer aan te bevelen voor boodschappen en self-catering. Met de auto konden we ook veel doen, bijv. het strand is maar 10 minuten rijden. Daar kunt u kiezen tussen authentieke restaurants direct aan het strand, elegante strandcafés (bijv. Mammos in Kyparissia) of rustieke containerhutten (geen naam ;).

Het eten is altijd erg goed. We komen terug!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. M. Finkenzeller:

Liebe Familie S. aus München,
vielen Dank für die nette Bewertung!
Wie schön, daß es Euch bei uns gefallen hat, wir freuen uns schon auf ein Wiedersehen.
Viele Grüße,
Melanie & Stefan

December 2021

Angie and Martin M. uit Blackwater, UK

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een droomvakantie

Wij waren er eind december tijdens Nieuwjaar 2 weken en hadden absoluut geluk met het weer.
In de namiddag was het meestal aangenaam warm, bijna zoals het begin van de zomer.

Villa Buena Vista is gewoon een droom en een ideale plek om te ontspannen.
Zeer schoon, zeer rustig, volledig voorzien van airconditioning en uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een ontspannende vakantie.
Alleen.... zo verleidelijk als het kristalheldere zwembad was.... Helaas was het water in december een beetje te koud.
Daarom kijken we er des te meer naar uit om er de volgende keer dat we hier in de zomer zijn in te springen.
Het seizoensgebonden vliegveld in Kalamata zal dan ook weer open zijn, dat op slechts een uur rijden ligt. Het was ruim 3 uur rijden vanaf de luchthaven van Athene.
Maar dat vonden we niet zo erg, want we hadden onderweg al veel van het Griekse platteland gezien. En de tol op de snelweg is ook niet duur.

De gastheren (Melanie en Stefan) zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Hun grappige golden retriever Jerry gaf ons ook meteen een warm welkom.
We voelden ons vanaf de eerste minuut op ons gemak.
Melanie en Stefan hadden veel tips over welke bezienswaardigheden we zeker moesten zien in de omgeving. ...want we hadden ons niet echt voorbereid.
We gingen onder andere naar Olympia, Marathon, de Neda watervallen en Messina. Om maar een paar van onze excursiebestemmingen te noemen.

In de restaurants in de omgeving genoten we van de zeer smakelijke lokale keuken in weelderige porties voor weinig geld.
Je moet niet op dieet, want dan mis je het beste
Ook hier konden we vertrouwen op de tips van Melanie en Stefan.

Het was onze eerste, maar zeker niet onze laatste vakantie in Griekenland.
We kijken nu al uit naar de volgende keer en naar het weerzien met Melanie, Stefan en Jerry.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Januari 1970

Angie und Martin M. uit Blackwater, UK

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een droom.

Wij waren er 2 weken tijdens Nieuwjaar eind december en hadden absoluut geluk met het weer.
In de namiddag was het meestal bijna aangenaam warm in de vroege zomer.

Villa Buena Vista is gewoon een droom en een ideale plek om te ontspannen.
Zeer schoon, zeer rustig, volledig voorzien van airconditioning en uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een ontspannende vakantie.
Alleen.... zo verleidelijk als het kristalheldere zwembad was. Helaas was het een beetje te koud in december.

Daarom kijken we er des te meer naar uit om de volgende keer dat we hier in de zomer zijn in het koele water te springen.
Dan zal de seizoensgebonden luchthaven in Kalamata weer open zijn. Het is maar een uurtje rijden. Het was ruim 3 uur rijden vanaf de luchthaven van Athene.
Maar dat vonden we niet zo erg, want op de heenweg hadden we al veel van het Griekse platteland gezien. En de kleine tolgelden op de snelweg zijn ook niet noemenswaardig.

De gastheren (Melanie en Stefan) zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Hun grappige golden retriever Jerry gaf ons ook meteen een warm welkom.
We voelden ons vanaf de eerste minuut op ons gemak.

Melanie en Stefan hadden veel tips over welke bezienswaardigheden je zeker moet zien in de omgeving. ...omdat we ons niet echt hadden voorbereid. :-)

We gingen onder andere naar Olympia, Marathon, de Neda watervallen en Messina. Om maar een paar van onze excursiebestemmingen te noemen

In de restaurants in de omgeving kunt u voor weinig geld genieten van de zeer smakelijke lokale keuken in royale porties.
Je moet niet op dieet, want dan mis je het beste ;-)
Ook hier konden we vertrouwen op de tips van Melanie en Stefan.

Het was onze eerste, maar zeker niet onze laatste vakantie in Griekenland.
We kijken nu al uit naar de volgende keer en naar het weerzien met Melanie, Stefan en Jerry.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. M. Finkenzeller:

Liebe Angie, lieber Martin,
vielen Dank für die ausführliche Einschätzung!
Wir freuen uns sehr, dass es Euch bei uns gefallen hat und freuen uns schon jetzt auf das nächste Mal.
Liebe Grüße,
Melanie und Stefan


Contactpersoon

Mevr. M. Finkenzeller

Mevr. M. Finkenzeller

Toen we in maart 2019 voor het eerst hier in Agaliani aankwamen, waren we overweldigd door het uitzicht en de rust. We voelden ons vanaf het begin thuis in dit kleine stukje paradijs. Het is de ideale plek voor een rondom perfecte vakantie.


Andere accommodaties van Mevr. M. Finkenzeller


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 282045

Laatst bijgewerkt: 06.03.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/282045.htm


«Villa Buena Vista» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 6 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 42 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven