Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Studio17

Aagtekerke

Max.  2   gasten
30m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 2  gasten
30m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

20 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

20 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Mooie studio voor 2 personen met een boxspring bed. Mooie badkamer. Koffiezetapparaat, waterkoker en Senseo apparaat. Ook is er een koelkast Backoven en elektrische kookplaat. Er is een zithoek met 2 stoelen waar je lekker kunt zitten. En een moderne bank waar u voor de tv kunt zitten. Naast de studio kunt u ook buiten zitten. Fietsen zijn gratis. U kunt uw eigen fiets in de garage zetten. En de auto op straat parkeren. 2 km van het strand. Roken is niet toegestaan in de studio. Wij willen geen honden. U kunt zich volledig ontspannen.

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Parkeren Parkeren
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 2 km

2 km

Meer 2 km

2 km

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 0.1 km

0.1 km

Bus 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 78 km Rotterdam

78 km

Station 10 km Middelburg

10 km

Snelweg-afrit 14 km A58

14 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Aagtekerke is een rustig dorpje 2 km van Domburg en 2 km van het strand. 5 km van Westkapelle en 10 km van Middelburg en 15 km van Vlissingen. Zoutelande 8 km Oostkapelle 4 km Grijpskerke 4 km Vrouwenpoler 8 km Veere 11 km


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 13:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 250 € bij het boeken
Resterend bedrag: 1 week voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

2 euro pp en 50 euro schoonmaakkosten

Annuleringsvoorwaarden:

  • Sie bekommen die Hälfte des Buchungsbetrages abzüglich der Stornierungsgebühr zurückerstattet, wenn Sie die Buchung mindestens 1 monat Tage vor dem geplanten Check-in bis 12 Uhr mittags MEZ (Mitteleuropäische Zeit) stornieren. Bei Stornierungen, die weniger als 1 Monat7 Tage vor Check-in vorgenommen werden, bekommen Sie nichts zurückerstattet.

meer informatie:

Aagtekerke is en liefelijk dorpje met een kerk in het midden en een oude molen. De molen is nog in gebruik. In Aagtekerke wordt veel georganiseerd voor de inwoners en voor de gasten. Er is een supermarkt en een kadoterie waar u alles kunt kopen. En bij Hotel Kodde kunt u uit eten gaan.

Domburg heeft vele winkels en het is daar gezellig druk. U kunt een prachtige standwandeling maken of naar het bos richting Oostkapelle. Westkapelle is ook niet ver weg en heeft een mooie vuurturen in het mooie dijkdorp. Met de fiets of met de auto kunt u over de dijk rijden. En 's avonds de zon in de zee zien zakken. Middelburg is 10 km. Op donderdag is er markt. U kunt hier fijn shoppen. U kunt met de boot langs de grachten varen of met een kano. Daar zijn ook vele winkels en restaurants met terrassen. Vlissingen is 15 km en daar kunt u wandelen of fietsen langs de boulevard of lekker gaan shoppen. Op de boulevard zijn vele lunchcafe's, maar zeker ook beneden de boulevard. U kunt met de boot naar Breskens varen en met de fiets een tochtje door Zeeuws Vlaanderen maken. Zoutelande is een mooi dorpje en door het nummer van Bluf (Zoutelande) is het door vele Belgische toeristen ook ontdekt en op dinsdag is daar markt. Mooie terrassen vind u in de hoofdstraat. En als u over de duinen wandelt kunt u Knokke zien en Zeebrugge. Oostkapelle is een mooi dorp vlakbij het bos en strand. Vrouwenpolder heb je ook bos en een natuurgebied Oranjezon (10 km ). Veere is een vestingstadje met een haven en een molen. U kunt daar een rondvaart maken. Elke dinsdag is het daar historische markt (niet in 2020 ivm covid). Naast de grote kerke is er een schattig oma's snoepwinkeltje .En Grijpskerke is een rustig dorp waarof u alle kanten op kunt fietsen. Biggekerke is ook een rustig dorpje. U zult er geen spijt van krijgen als u hier geweest ben in het mooie Zeeland.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 17-04-2024


12 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.8 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.8 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

September 2023

Doris B. uit Deutschland

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Klasse accommodatie

We voelden ons erg op ons gemak bij familie Van Lambalgen. De studio was klein, schoon en fijn en voorzien van alles wat je nodig hebt! De gastheren waren vriendelijk, behulpzaam en hadden goede tips voor activiteiten voor ons! We hebben de auto maar één keer gebruikt voor een trip naar België, want hier kun je alles prima met de fiets doen! Er zijn zoveel mooie plekken vanuit de accommodatie goed te bereiken met de fiets! We kunnen de accommodatie aanraden aan elk stel dat veel onderweg is! Bedankt familie Van Lambalgen voor de gastvrijheid!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief

Juli 2023

Brunk B. uit Köln

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Vakantie juli/augustus

We hebben ons erg op ons gemak gevoeld in het vakantiehuis. Alles zoals beschreven. Op de dag van aankomst werden we hartelijk ontvangen met taart en bier. De familie is erg aardig, behulpzaam en geeft tips over dingen die je kunt doen of waar je de beste friet kunt krijgen. De accommodatie is absoluut een aanrader en we geven het 5 van de 5 sterren.

Aanbevolen voor: Vakantie zonder auto, Strandvakantie

Juni 2023

Andrea C. uit Ludwigsburg

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

Alles goed!

We hebben alles zo gevonden zoals beschreven was. We voelden ons erg op ons gemak en Aagtekerke was een goede uitvalsbasis voor het strand en de uitstapjes in de omgeving. We willen zeker terugkomen en hier in het huis van Lenny en Tijm de studio huren.

Augustus 2022

Rita S. uit Koblenz

4,6
3 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer gastvrij en aan te bevelen

Lenny en de heer Lambalgen zijn erg aardige verhuurders, gastvrij en ongecompliceerd. Communicatie in het Duits was geen probleem, zelfs niet in de omgeving van Domburg. De familie Lambalgen gaf ons 2 fietsen gratis voor de hele
Voor het hele verblijf door de familie Lambalgen. Dagelijkse boodschappen etc, mogelijk op ca. 2km afstand bij Albert Heijn, vele kleine "verkoopstalletjes" van particulieren (fruit, groenten uit eigen tuin, zelfgemaakte jam etc.) in de straten van de omliggende dorpen. Boodschappen doen bij een boerderijwinkel om de hoek is ook geweldig (heerlijke kaas uit eigen productie). Alles kan met de fiets, zeer mooie zandstranden, geweldige natuur. We hadden een zeer goede rust en zullen zeker terugkomen.

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie

September 2021

Peter Z. uit Meerbusch

4,9
5 4.5 5 5 5
Toon Duits

Mooi appartement op een rustige locatie

We hebben een zeer rustige en ontspannen week doorgebracht bij familie Van Langbalgen. Het appartement bevatte alles wat je nodig hebt en was erg schoon. De locatie was uitstekend. Met de fiets is het maar 2 km naar Domburg, naar Oostkapelle duurt het 20 minuten. Omdat we de hele week mooi weer hadden, hebben we het appartement alleen gebruikt om te slapen en te ontbijten. Bij regen zou het misschien te klein voor ons zijn geworden. De belangrijkste Duitse tv-programma's waren beschikbaar en er was wifi, hoewel het niet genoeg was om te streamen op de iPad. Familie Van Langbalgen beloofde hieraan te werken.

Aanbevolen voor: Senioren, Vakantie zonder auto, Strandvakantie

September 2021

Lenny V. uit Aagterkerke

4,9
5 4.5 5 5 5

Inge und Brigitte aus der Pfalz

Wir waren, im September, in dem Appartement der Familie van Lambalgen. Es hat uns sehr gut gefallen.
Der Hausherr hat unsere Koffer gleich nach oben getragen, was uns sehr gut gefiel. Sehr gemütlich,
sehr zentral, Fahhrräder mit dabei. Alles in allem: wunderbar!

Aanbevolen voor: Single-vakantie, Strandvakantie

Juli 2021

Nadine B. uit Wittmund

5,0
5 5 5 5 5

Super Unterkunft!

Wir waren mehr als zufrieden. Super schönes Studio, mit allem drin, was man so braucht. Super liebe Vermieter. Sehr hilfsbereit und immer sehr um das Wohl der Gäste bemüht. Klare Empfehlung!

Aanbevolen voor: Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2021

Franz und Birgit X. uit Trier

5,0
5 5 5 5 5

Entspannter Urlaub

Wir wurden von den Gastgebern sehr freundlich empfangen. In unserem Studio, das wie beschrieben sehr neu und modern eingerichtet ist haben wir uns sehr wohl gefühlt. Nicht selbstverständlich ist, das kühle Getränke wie Sprudel, Wein und Bier sowie Kaffee, Tee und ein leckeres Stück Kuchen zur Begrüßung auf uns wartete.
Ebenso ist das total bequeme Boxspringbett zu erwähnen.
Die Umgebung ist sehr schön. Unweit von Domburg und bequem in nur 10 Minuten mit den vorhandenen Fahrrädern zu erreichen.
Den Gastgebern ist es sehr wichtig das man sich absolut wohl fühlt und sie sind für Fragen und Anregungen immer offen.
Wir können die Unterkunft nur weiter empfehlen und wir werden gerne wieder kommen.
LG Birgit und Franz

September 2020

Claudia & claus-bernd uit Nordrhein-Westfalen

5,0
5 5 5 5 5

Super gut

Das moderne, geschmackvoll eingerichtete Studio hat uns super gut gefallen.
Es war sehr sauber und hat eine ruhige Lage, optimal zum Erhohlen und als Ausgang für unterschiedliche Aktivitäten. Wir waren mit den Fahrrädern dort, die sicher in der Garage stehen durften. Die lieben Gastgeber waren für alle Fragen offen und haben uns wertvolle Tips zu den Routen gegeben.
Die Unterkunft können wir uneingeschränkt weiter empfehlen.
Claudia und Claus-Bernd aus NRW.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Augustus 2020

Britta S. uit Lippetal

4,7
4.5 5 5 4 5

Schöner Urlaub

Sehr freundlicher Empfang. Die Whg, genau wie abgebildet, modern und sauber eingerichtet.
Die Gastgeber waren immer freundlich und sehr um unser wohlbefinden bemüht.
Sehr zu empfehlen!

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Augustus 2020

Barbara uit Wuppertal

5,0
5 5 5 5 5

Empfehlenswert

Was für ein schöner Empfang. Als wir nach 4 Stunden Fahrt ankamen standen im Kühlschrank kalte Getränke bereit. Das war wunderbar. Man bekommt alles gestellt, Bettwäsche, Handtücher, Kaffee, Tee, Zewa und Klopapier. Was auch sehr positiv ist, sind die Fliegengitter vor den Fenstern und es gibt einen Deckenventilator und einen Standventilator. Was und gerettet hat, denn es waren 36 Grad. Man kann alles sehr gut mit den Fahrrädern erreichen, die man bei den Vermietern mieten kann. Alles in allem ein sehr runder Urlaub.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Vakantie zonder auto, Strandvakantie

Augustus 2020

Mike S. uit Wuppertal

5,0
5 5 5 5 5

Der perfekte Urlaub

Wir haben hier einen sehr schönen und ruhigen Urlaub verbracht. Die Unterkunft bietet wirklich alles, was man für einen entspannten Urlaub benötigt (Kaffeemaschine, Wasserkocher, Besteck, Teller, Tassen, etc.) und noch viel mehr. Ein sehr ruhiges und schön eingerichtetes Studio, dass ganz neu saniert und renoviert wurde (Juli 2020). Die Eigentümer sind sehr hilfsbereit und sehr nett und geben einem Tips für Einkaufsmöglichkeiten, schöne Strände, oder leckere und gute Restaurants, die sich alle in Reichweite befinden. Domburg ist in nur 10min. mit dem Fahrrad zu erreichen und selbst an Fahrräder hat der Eigentümer gedacht, da man diese direkt beim Eigentümer leihen kann (für eine wirklich geringe Leihgebühr / pro Tag)

Also stehen auch Ausflüge mit dem Fahrrad nichts im Wege
Wir haben die Ruhe und Freundlichkeit der Eigentümer sehr geschätzt und für uns war dies ein gelungener Urlaub.
Ich kann jedem empfehlen nach Domburg zu kommen und hier im „Studio 17“ seine Unterkunft zu buchen, denn die Umgebung hat so viel zu bieten und es lohnt sich einfach
Wir kommen definitiv wieder und freuen uns jetzt schon
So muss Urlaub sein

Liebe Grüße von Babsy & Mike

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Mevr. L. Van Lambalgen

Mevr. L. Van Lambalgen

Bester Gast, Hier ist es sehr ruhig. Und wenn Sie die Menge nachschlagen möchten, sind Sie in Domburg Westkapelle und Zoutelande. Sie können draußen neben dem Studio sitzen. Sie können Ihr Auto hier auf der Straße frei parken. Wir freuen uns auf deinen Besuch


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 282290

Laatst bijgewerkt: 05.03.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/282290.htm


«Studio17» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 12 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven