Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis 102 "Vlinder

Kirchheim( Hessen)

Max.  6   gasten
75m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
75m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Het vakantiehuis ligt in een verzorgd vakantiehuispark in de Noord-Hessische bergen aan de kant van het meer. Vanaf hier is het slechts ca. 600 m. naar het badstrand.

Het zeer goed onderhouden en smaakvol ingerichte vakantiehuis met 3 slaapkamers biedt voldoende slaapgelegenheid voor gezinnen. Een split-airconditioningunit verwarmt het huis in de winter en koelt het in de zomer.
Verder is de woning voorzien van diverse accessoires die een stijlvolle gezelligheid uitstralen, zodat u zich bij binnenkomst meteen thuis voelt.

Op de begane grond bevindt zich de entree met vestibule en garderobe en de ruime woonkamer met open haard. Van daaruit heeft u toegang tot een mooie galerij met keuken, badkamer, gastentoilet en een slaapkamer met tweepersoonsbed.

Op de bovenverdieping bevinden zich nog 2 slaapkamers, één met een tweepersoonsbed, de andere met 2 aparte bedden. Verder nodigt een groot balkon op de bovenverdieping en een mooi terras beneden op de begane grond uit tot ontspanning. Beide slaapkamers op de begane grond hebben een eigen toegang tot het balkon (zuiden). Vanaf hier kunt u genieten van het uitzicht over het hele vakantiepark.
De doucheruimte is tijdloos licht.

Het recreatiegebied Seepark Kirchheim nodigt uit tot ontspanning in de zwembaai (zand) en tot opwindend waterskiën in de daar aanwezige voorziening.

De waterskifaciliteit bestaat uit een circuit van 700 meter. Tot 16 skiërs kunnen tegelijkertijd over het water worden getrokken. De snelheid is traploos regelbaar van 20 - 64 km/u en kan dus worden aangepast aan beginners of experts. De "profs" kunnen zich wagen aan slalom skiën of schansspringen.

Het meer heeft een goede waterkwaliteit, dus ook zwemmers komen aan hun trekken. Ook vissers (met een visvergunning) kunnen hun hobby uitoefenen in het meer na het verkrijgen van een vergunning. Geniet van het meer tijdens het zwemmen en zonnebaden, vissen of een ontspannende wandeling!

Talrijke wandelpaden beginnen direct in het complex. Een parkeerplaats voor wandelaars is nieuw aangewezen als startpunt voor interessante wandeltochten.

Het hotel biedt een restaurant en een terras aan het meer.

Een golfbaan ligt op ongeveer 4 km afstand.

Volleybal, badminton, minigolf, fietsverhuur, trampoline, avontuurlijke speeltuinen en tennisbanen ronden de recreatiemogelijkheden af.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Haard Haard
Balkon Balkon
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.5 km

0.5 km

Meer 0.5 km

0.5 km

Skilift 15 km

15 km

Supermarkt 4 km

4 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 4 km

4 km

Luchthaven 63 km Kassel-Calden

63 km

Station 20 km Bad Hersfeld

20 km

Snelweg-afrit 4 km Kirchheim A4, A5, A7

4 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

*****************************************************

In Kirchheim, op ongeveer 5 km afstand, vindt u alles wat u nodig heeft voor het dagelijks leven: diverse supermarkten, bakkers en slagers, evenals diverse restaurants. Koopjesjagers vinden in Kirchheim ook de verkooppunten van Puma Lloyd en Trigema.


In de zomer biedt het nabijgelegen openluchtzwembad in Kirchheim een verfrissende duik, waar zowel zwemliefhebbers als kinderen aan hun trekken komen.

In de winter staat het belevenisbad Bad Hersfeld (op ca. 18 km afstand) met glijbaan, pekelbad, saunawereld en kinderbad tot uw beschikking.

Skiërs vinden op 15 km afstand twee skipistes met liften op de Eisenberg (636 m.), de hoogste berg van het Knüllgebergte. De Eisenberg biedt heerlijk winterplezier met langlaufloipen en een rodelbaan. Rondom is de Eisenberg een ideaal wandelgebied.

******************************************************

Kirchheim ligt in Roodkapje-land, waar de gebroeders Grimm hun Roodkapje schreven
18 steden en gemeenten in de vakantieregio Schwalm-Knüll met het weidse Schwälmerland en het heuvelachtige Knüllgebergte nodigen u samen uit om Roodkapjeland te ontdekken en te beleven.

De vakantieregio is ook in de wintermaanden een populaire vakantiebestemming. Veel gasten brengen hier ook graag de kerstvakantie en de jaarwisseling door.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Golfen
Inline skaten
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100
Aanbetaling: 30 %
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Toeristenbelasting per gast per nacht 1€ ter plaatse contant te betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 7 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.

meer informatie:

*********************************************************

Bad Hersfeld, dat zijn bezoekers verwelkomt met een geweldige vakwerkstad en talrijke kuur-, cultuur- en recreatiemogelijkheden, is een van de absoluut aan te bevelen uitstapjes. De abdijruïnes worden beschouwd als de grootste romaanse basiliek ten noorden van de Alpen. (ongeveer 18 km)

Barokstad Fulda - kastelen, kerken, aristocratische paleizen, parken en tuinen uit de 18e eeuw vormen het centrale en compacte stadsdeel, waaraan de naam barokstad Fulda te danken is. De middeleeuwse oude stad en het moderne stadscentrum, dat uitnodigt tot wandelen, winkelen en vertoeven, liggen op een steenworp afstand van het Barokkwartier. Moderne musea voor jong en oud maken het aanbod compleet. (ongeveer 40 km.)


Kassel (ca. 60 km) is het culturele en economische centrum van Noord-Hessen. De meer dan 1000 jaar oude metropool maakt indruk met zijn contrasten en superlatieven.
Als cultuurstad heeft Kassel een aantal uitstekende musea en de op twee na grootste museumdichtheid van de Bondsrepubliek. Met de Dokumenta presenteert Kassel de belangrijkste en grootste wereldtentoonstelling van hedendaagse kunst, die sinds 1955 elke vier tot vijf jaar belangstellenden uit de hele wereld aantrekt.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-03-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. B. Costin

Dhr. B. Costin

Andere accommodaties van Dhr. B. Costin


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 284590

Laatst bijgewerkt: 03.02.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 8 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/284590.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven