Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

VZ885 Vakantiehuis in Biervliet

Max.  2   gasten
0m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 2  gasten
0m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

4 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

4 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Ooit was dit huisje een eenvoudige arbeiderswoning waarvan de fundamenten hun oorsprong vinden in de jaren 1800. De authentieke kenmerken zoals o.a. 2 schouwen, (waarvan 1 in huidig modern gebruik), de typische verdeling tussen voor- en achterkamer, en de traditionele, hoge balkenplafonds doen ons nog een beetje herinneren aan die tijd. Voor ons temeer een reden om deze kenmerken juist terug in het oog te laten springen en waar dat mogelijk was in ere te herstellen... Na een paar fikse verbouwingswerkzaamheden kunnen wij u dit heerlijke en praktische huisje aanbieden voor een weekend, midweek of langere vakantie. Vanuit ’t vakantiehuisje bent U op 15 autominuten bij de mooiste en schoonste stranden van Nederland, de meest idyllische en historische stadjes van Zeeuws-Vlaanderen, én zult U bij uitstek de sterke Vlaams- bourgondische invloed ervaren wanneer U één der historische pareltjes bezoekt zoals o.a. de dorpjes Aardenburg, Sluis, IJzendijke, Schoondijke, Breskens aan zee en Groede. Een kleine greep uit méér dan noemenswaardige dorpjes die west-Zeeuws-Vlaanderen rijk is. Ook kunt U tevens een bezoek brengen aan enkele bourgondische grootsteden in Vlaanderen (België) zoals Brugge, Gent en Antwerpen, allen te bereiken binnen één uur rijafstand! Voor fiets en wandelliefhebbers zijn er meer dan talrijke routes te volgen door het prachtige Zeeuws Vlaamse landschap, de prachtige kreken, meren en natuurgebieden zoals o.a. “de Braakman” liggen op 10 minuutjes fietsen, en U kunt zelfs zeehonden spotten op 7 autominuutjes hier vandaan in het dorpje Hoofdplaat. Er is zoveel moois te beleven in Zeeuws-Vlaanderen dat het eigenlijk teveel is om op te noemen. 
‘t vakantiehuisje biedt meer dan genoeg ruimte aan 2 volwassenen en een baby. Het is ingericht op een fijne en praktische manier, en van alle hedendaagse luxe en comfort voorzien. De knusse voorkamer met romantische inzet gashaard zal U absoluut bevallen wanneer U gemoedelijk wilt relaxen na een heerlijke, lange vakantiedag. Uiteraard vindt U hier ook een moderne televisie, een audio- set en internet mogelijkheid met gratis wifi.



In de achterkamer vindt U de gezellige eettafel waar men ’s avonds het spelbord op uitklapt! Gezelschapsspelen zijn voor velen onmisbaar tijdens vakantie en daarom in ruime mate aanwezig. 
Met de trap naar boven vindt U de ruime en frisse slaapkamer die voorziet in één 2-persoons bed (160x200), een kledingkast met zowel leg als hangcomfort en een zithoek. 
De badkamer is voorzien van een hangtoilet, luxe badkamermeubel en een inloopdouche. 
De keuken is modern uitgevoerd met een grote koelkast met vriesvak, keramische kookplaat, afzuigkap, oven en vaatwasmachine. In de keuken vindt U al het benodigde keukengerei en elektrische apparatuur die men zoal in een hedendaagse keuken mag verwachten. 
Vanuit de keuken kunt U de gezellig ingerichte patio betreden om in de zomer de namiddagzon te vangen vanuit de aanwezige tuinset, en om eventueel de barbecue aan te steken. Om uiteindelijk uit te komen bij de berging waar U de fietsen kunt stallen en ook gebruik kunt maken van een wasmachine.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche

aparte wc's 1


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koffiezetapparaat
Bestek

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
CD-speler
Televisie
Handdoeken
Radio
Satelliet / kabeltelevisie
Wasmachine
Tuinmeubelen
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 2

1 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 11:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Verplichte bijkomende services:
Schade Garant: 12.1€ fix


Het schade garant is opgericht voor kleine schades die huurders maken tijdens hun verblijf. Er geldt enkel dekking voor huurders van VakantieZeeland.com 
 Er is dekking voor schade aan opstal, inboedel of zaken waarvan de huur of het gebruik ter beschikking is gesteld aan de huurders. Schades tot € 25 worden niet in behandeling genomen. De schade garant is maximaal tot € 1.000 per boeking. Voor meer info vraag naar de exacte voorwaarden via info@vakantiezeeland.com



Boekingskosten: 0€ fix
Hiermee kunnen wij ons platform in stand houden.

Servicekosten Ferienhausmiete: 0€ fix


Servicekosten Ferienhausmiete



Toeristenbelasting: 2.65€ pro Gast, pro Tag
Toeristenbelasting is een belasting die door je provincie of woonplaats wordt geheven over de verhuur van accommodaties. In veel plaatsen staat dit bekend als toeristenbelasting, maar het kan ook accommodatiebelasting, kamerbelasting, omzetbelasting of hotelbelasting worden genoemd.

Transactiekosten: 5€ fix

Optionele bijkomende services:

Keukenlinnen: 7.5€ pro Stück
Met keukenlinnen worden theedoeken bedoeld. Deze liggen voor u klaar bij aankomst in de vakantiewoning

Bedlinnen: 10€ pro Gast
Bij aankomst ligt er een bedlinnen pakket klaar voor u per persoon, afhankelijk van hoeveel u er besteld heeft. Vaak bestaat dit uit een kussensloop, dekbedhoes en matrashoes.

Hand- en badlinnen: 7.95€ pro Gast
Bij aankomst ligt er een handdoeken pakket klaar voor u per persoon, afhankelijk met hoeveel u komt.

Annuleringsverzekering : 4.24€ fix
Een annuleringsverzekering helpt je om kosten terug te krijgen als je je reis moet annuleren of als je vakantie vroegtijdig eindigt. Als je via ons een kortlopende annuleringsverzekering afsluit, is deze alleen geldig voor één reis en duurt het zolang je vakantie duurt. Dekking Deze verzekering dekt onverwachte gebeurtenissen zoals ernstige ziekte of een ongeval van jou of een familielid, het overlijden van een familielid, als je plotseling zonder werk komt te zitten, natuurrampen en andere onverwachte situaties. Maar, als je geen zin meer hebt of het slecht weer is, krijg je geen geld terug. In de voorwaarden lees je precies wat er wel en niet gedekt is en wat je moet doen om een claim in te dienen. Wij werken samen met RecreatieVerzekeringen.nl voor het afsluiten van je verzekering. Zij beslissen uiteindelijk of je claim geldig is en hoeveel geld je terugkrijgt. Kosten Je betaalt 5,5% van de totale huurprijs van je vakantie plus €3,50 voor de polis en 21% belasting op de verzekering. De premie moet betaald worden direct na het boeken van je reis. Laat ons binnen vijf dagen weten wie er met je meegaan. Als je dit vergeet of te laat doet, is het mogelijk dat je geen verzekering hebt. Bekijk hier de verzekeringskaart of algemene voorwaarden

Annuleringsvoorwaarden:

Algemene aanwijzingen voor annuleringen


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


24 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,6 van 5
4.6 Inrichting
4.6 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
4.1 Ligging
4.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Martin S.

4,7
4.5 4.5 5 4.5 5

Half mei 2022 waren wij, een gepensioneerd echtpaar, een week in het gezellige huisje 't Geuzeke. We werden gastvrij ontvangen bij de ingang aan de zijkant, waar een goede parkeermogelijkheid is. Veel privacy, maar met vragen mag je altijd telefonisch contact opnemen. Wij voelden ons er meteen thuis, met twee personen heb je er veel ruimte. Alles ziet er verzorgd uit, je merkt dat het huisje met veel liefde en oog voor details is ingericht. Op de ruime bovenverdieping een groot ledikant, een hang/legkast en een klein zitje. Mijn tip: huur het lakenpakket, want het fraaie beddengoed maakt het vakantiegevoel helemaal af. Wij waren voor het eerst in Zeeuws Vlaanderen op vakantie en waren verrast door het landschap met kleine dorpjes, veel dijkweggetjes en molentjes. Er is ook nog veel terug te vinden uit de tijd van de 80-jarige oorlog. Kleine plaatsjes als Biervliet en IJzendijke hebben al een eeuwenoude geschiedenis. En natuurlijk ligt het ook voor de hand een bezoekje aan België te brengen. Gepensioneerd

Wim v.

4,3
4.5 4 5 3.5 4.5

Comfortabel huisje, van alle gemakken voorzien, grote badkamer met fijne douche, grote slaapkamer, gastvrij onthaal. Alhoewel Biervliet zelf niet echt speciaal is en de directe omgeving van het huisje ook niet echt bijzonder is, door de centrale ligging is de locatie prima geschikt als uitvalsbasis voor heel West-Zeeuws-Vlaanderen, zowel richting België, de kust en andere delen van Zeeland.

Carolina V.

4,5
3.5 5 5 4 5

Super leuk en gezellig huis met alles er op en er aan. Jammer dat het niet voor 4 personen is. . Lekker buiten zitten en zelfs een Bbq tot je beschikking. Heel fijn als je van rust en natuur houdt. Van hier uit fijne fietstochten maken. Voor gastvrijheid krijgt de eigenaar een 10.

David M.

4,8
5 5 5 4 5

G W.

4,7
5 5 5 3.5 5

Het was heerlijk rustig, heel netjes en schoon, alles wat je nodig had was aanwezig, bed lag goed,... Geweldige accomodatie... Aanrader!!!

Karin B.

4,3
4.5 4.5 4.5 3.5 4.5

Das kleine Ferienhäuschen mit der sehr geschmackvollen und praktischen Ausstattung sowie die Gastfreundschaft der Vermieterin waren richtig gut.

jet N.

4,8
5 4.5 5 4.5 5

Een geweldig huisje ,,, schoon en alles was er wat je nodig had , hele fijne week gehad ,,, we komen er nog zeker een keer terug , top huisje ️

Louis H.

4,6
4.5 5 5 3.5 5

Margot A.

4,8
5 4.5 5 4.5 5

Een heel knus en compleet ingericht huisje. Warme ontvangst door Iris. Uitgebreide info over het huisje en de verschillende activiteiten die je in de omgeving kunt doen. Nog nooit zo’n compleet ingericht huisje gehuurd. Superschoon en gezellig met de gashaard die je aan kunt doen voor de gezelligheid. Rustige ligging en zeer ruime slaapkamer met een goed bed. Kortom, ik heb genoten van de gastvrijheid en al het moois in de omgeving! Zeer aan te raden!

Niklas S.

5,0
5 5 5 5 5

Die beiden Vermieterinnen sind sehr freundlich und Zuvorkommend. Man kann von der Ferienwohnung schnell zum Strand, aber auch in die Stadt :D

Carmen N.

4,5
4.5 4.5 5 4 4.5

Sehr geschmackvoll eingerichtet, gepflegt und sauber, sehr gut ausgestattet, herzlicher Empfang. Tolles großes Bad.

Paul M.

4,9
5 5 5 4.5 5

Monique V.

4,4
4.5 4 4.5 4 5

Jan P.

4,4
4.5 4.5 4.5 4 4.5

Dat je echt waar voor je geld krijgt aangaande het huisje , en dat het precies is zoals beschreven en op de foto's te zien is.Een fijn verblijf om Zeeuws Vlaanderen te ontdekken.

Lucel W.

4,5
4.5 5 4.5 4 4.5

Heerlijk huis ,alles was aanwezig wat we nodig hadden . Ideale ligging we hadden fietsen gehuurd en hebben heerlijk gefietst. Een dagje met de ferry na Vlissingen, dagje Terneuzen, oostburg, hoofdplaat. Echt een aanrader alles in de buurt

Henny en Kees G.

4,8
5 4.5 5 4.5 5

Leuke ruime vakantiewoning,gezellig ingericht en van alle gemakken voorzien.

Y. V.

4,4
4 5 4 4 5

De totaal gerenoveerde arbeiderswoning is van alle gemakken voorzien. Bijna alle ramen zijn voorzien van horren. Zithoek met goede leren bank en stoel. De keuken is prima. Ook voorraadbussen en bakjes aanwezig. Ook zijn er afvalzakken, vaatwasserblokjes, afwasmiddel en handzeep. In het schuurtje kan je de fietsen stallen. Daar is ook een wasmachine met wasmiddel en bbq. Nette badkamer met ruime inloopdouche. Alle vloeren zijn afneembaar, dus goed schoon te houden. Leuk en praktisch ingericht. Kortom een fijn huis om in te verblijven.

Beata G.

5,0
5 5 5 5 5

Alles im Ganzen. Das, sehr schönes, Ferienhaus, der sympathische, herzliche Empfang der Gastgeberin Frau Smithhuis, viele Möglichkeiten für die Tagesausflüge.

Sabine Q.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer liefdevol ingericht en goed onderhouden vakantieappartement. Alles is perfect verlopen, communicatie was geweldig, gastvrouw zeer attent en aardig. Alles wat je nodig hebt is aanwezig, nieuw en brandschoon. Je voelt je meteen op je gemak vanaf het eerste moment!

Klaus F.

4,1
3.5 4.5 4.5 3.5 4.5
Toon Duits

Erg stijlvolle inrichting, comfortabele leefomstandigheden, mooie badkamer. Het eerste bed tijdens de vakantie waarin mijn vrouw héél goed heeft geslapen. Het huisje is gewoon om je goed te voelen. We komen terug.

Ulrike A.

4,6
5 4 5 4 5
Toon Duits

We werden hartelijk verwelkomd door de gastvrouw zelf. Het huis ziet er van buiten zeer goed onderhouden uit. Van binnen gewoon top. Schoon, mooi ingericht, met veel oog voor detail.

Jana M.

4,9
5 5 5 4.5 5
Toon Duits

Het was een geweldig vakantiehuis met een topuitrusting. We werden zeer hartelijk ontvangen. In het huis was alles wat je nodig hebt. Zeer smaakvol ingericht. Er was een informatiemap, dat was een geweldig idee en helpt elke huurder om zijn weg te vinden.

Ulrike A.

4,6
5 4 5 4 5
Toon Duits

We werden hartelijk ontvangen door de gastvrouw zelf.
Het huis maakt van buiten een zeer verzorgde indruk.
Van binnenuit, gewoon top. Schoon, mooi ingericht, met veel liefde voor de details.

Klaus F.

4,1
3.5 4.5 4.5 3.5 4.5
Toon Duits

Zeer stijlvolle inrichting, comfortabele leefomstandigheden, mooie badkamer.
Het eerste bed op vakantie waarin mijn vrouw heel goed heeft geslapen.
Het huisje is gewoon om je goed in te voelen.
We komen terug.


Contactpersoon

Bedrijf UrlaubSeeland


Andere accommodaties van UrlaubSeeland

Alle accommodaties weergeven van UrlaubSeeland

meer informatie

Objectnummer: 284965

Laatst bijgewerkt: 28.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 8 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/284965.htm


«VZ885 Vakantiehuis in Biervliet» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.6 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 24 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven