Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Gruppotel Alte Post

St. Leonhard im Pitztal

Max. over 30   gasten
700m²  Woonoppervlakte
17 Slaapkamers (+3)
12  Badkamer
Max. over 30  gasten
700m²
17 Slaapkamers (+3)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Ons huis ligt in een van de meest fascinerende natuurparadijzen van Oostenrijk - in het Tiroolse Pitztal met de hoogste berg van Tirol, de Wildspitze ( m). Het Gruppotel biedt plaats aan maximaal 47 personen en indien gewenst kunnen extra kamers worden gehuurd in het naburige huis. Onze ruime speelkamer met biljart, darts, tafeltennis en tafelvoetbal, evenals de thuisbioscoopzaal voor vergaderingen of bioscoopavonden zijn zeer populair. In WINTER bieden wij talloze mogelijkheden: - 100% sneeuwgarantie van september tot mei!
- Centrale ligging ten opzichte van de drie skigebieden Pitztaler Gletscher & Rifflsee (10 km) en skigebied Hochzeiger (16 km) - gratis skibus door het hele dal (ingang direct voor het huis) - twee skikelders met schoenendroger - eigen ijsbaan met meer dan 30 paar schaatsen - ijshockeysticks en doelen - sleeverhuur (rodelbaan recht tegenover) - toegang tot de langlaufpiste,... In ZOMER verhuren wij ons huis alleen aan self-catering groepen!
- grote mooie tuin met beachvolleybalveld, trampoline, vliegende vos, tafeltennistafel, schommels, glijbaan, slackline, ninjaline,... - groot terras met een houtskoolgrill - startpunt voor vele mooie alpine wandelingen en huttenwandelingen - gratis zwemmeer en kneippfaciliteit op slechts 1 km afstand - groot voetbalveld met kunstgras op slechts 1 km afstand - met de Pitztaler Vrijetijdspas krijgt u vele kortingen en kunt u gratis gebruik maken van de bus door het hele Pitztal De kamers zijn uitgerust met een wasplaats De meeste kamers hebben een balkon (zuid- en westzijde).
Er zijn 4 ruime, individueel deelbare douchecabines op elke verdieping. Er zijn 6 toiletten op elke verdieping. Daarnaast zijn de kamers nr. 201, 202 en 203 uitgerust met douche/bad en toilet. Er is een grote eetzaal met een kleine huisbar en twee onderling verbonden eetzalen in Tiroolse stijl (Stüberln). De "Stüberln" zijn ideaal voor een praatje in een kleine groep of een gezellige spelletjesavond. Er is plaats voor in totaal 75 personen.

Onze goed uitgeruste gastronomische keuken belooft met zijn 50m2 royale afmetingen: Elektrische kookplaat met 4 platen, heteluchtoven met stoomfunctie, 2 grote koelkasten, een vriezer, pantry's, magnetron, huishoudelijke koffiemachines, Nespresso machine, potten, pannen, grillplaat, borden, bestek, messen, vaatwasser, groentesnijder, worstensnijder, broodsnijder, friteuse.
Onze bakker levert vers brood direct aan uw deur. Voedsel kan ook worden besteld bij onze grote leveranciers. Er is ook een kleine kruidenierswinkel in het dorp voor de meest noodzakelijke dingen. In het hele vakantiehuis heeft u het beste bronwater.

RECREATIE- EN EXCURSIEMOGELIJKHEDEN IN DE WINTER:
Skigebied Pitztal gletsjer & Rifflsee Skigebied Hochzeiger Ski- en snowboardscholen in alle skigebieden Après Ski in Mandarfen Rodelbanen in het dorp en een nachtrodelbaan in de langlaufpiste van Jerzen door het dal of in het Launglauf-centrum op de Pitztaler gletsjer Sneeuwschoenen met de Pitztaler skischool Het Pitztal is een eldorado voor ijsklimmers en skitoeristen Paardensleeën Tentoonstelling " Verticaal" in het natuurparkhuis Kaunergrat Kletterstadl (grote boulderzaal) in de kerststal Stillebach in het Stamserhaus in Wenns FREIZEIT- UND AusflügungsmÖGlichKEITEN IM SUMMER
Klein zwemmeer met kroeg in Stillebach (1,5 km) Kletterstadl (enorme keienkamer) in Stillebach (1,5 km) Voetbalveld en schaatspark in Stillebach (2 km) Manege in Tieflehn (7 km) Fietstochten - mountainbikepad direct naast het huis Fietsverhuur voor maximaal 50 fietsen Via ferrata routes in Mittelberg (9 km) Binnenzwembad in Mandarfen (Hotel Vier Jahreszeiten) (8 km) Ijs--Safari en gletsjeravontuur op de Pitztaler gletsjer (9 km) Zirbenpark in Jerzens (17 km) Hoge touwbaan in Jerzens (17 km) Naturparkhaus Kaunergrat (18 km) Zwemvijver in Wenns (15 km) Bungyjumping in Arzl (19 km) Area 47 (zwemparadijs met adrenaline) in Roppen (28 km) Alpine Coaster, de langste alpenachtbaan ter wereld in Imst (25 km) Rafting en canyoning in Imst (Wiggi's Rafting) (28 km) Catinaccio kloof in Imst (25 km) We kijken uit naar uw komst.
Licentie- of registratienummer: ATU 32555507

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 15
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 16
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 17
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 2 km

2 km

Skilift 10 km

10 km

Supermarkt 25 km

25 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Luchthaven 80 km Innsbruck

80 km

Station 25 km Imst-Pitztal

25 km

Snelweg-afrit 25 km A12

25 km


Recreatiemogelijkheden

Bergbeklimmen
Mountainbiken
Paardrijden
Skiën
Snowboarden
Volleybal
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 400
Aanbetaling: 500 €

Annuleringsvoorwaarden:

  • WICHTIG: Falls aufgrund COVID-19 die Anreise zum gegebenen Zeitpunkt nach Tirol nicht möglich ist (da z. B. für Tirol eine Reisewarnung erlassen wurde) kann kostenlos zurückgetreten werden. Stornobedingungen Wintersaison 2020/2021 o bis 3 Monate vor Ankunftstag kostenlos o 3 Monate bis 1 Monat vor dem Ankunftstag 30 % o 1 Monat bis 1 Woche vor dem Ankunftstag 50 % o in der letzten Woche vor dem Ankunftstag 70 %


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 22-01-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Gruppotel Alte Post
Mevr. M. Schmid

Mevr. M. Schmid

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 285136

Laatst bijgewerkt: 22.01.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 8 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/285136.htm

Mevr. Maria Theres Schmid

Scheibe 61

6481 St. Leonhard

+43541387237

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven