Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Maison L'Hortensia

Bretagne, Cap Frehel, Fréhel

Max.  6   gasten
120m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
120m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

48 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 15 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

48 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 15 Jaren online



Beschrijving

Prachtige historische stenen huis in Cap Fréhel met 120 m², max. 6 personen (2 dubbele bedden, 1 comfortabele pull-out kwaliteit en prachtig ingericht met antiek adRegion en oude foto's, wasmachine, droger, vaatwasser, open haard, grote tuin (2000 m²), grote tuin, mooi terras achter het huis, zeer rustig, beschut tegen de wind, .. 600 m van het mooie zandstrand het voormalige vissersdorp huis is rustig in het mooie dorpje Pléhérel Plage tuinmachines :. 4 ligbedden, 3 mooie zithoek, 2 parasols barbecue, vuurkorf ..
Het huis is ideaal voor gezinnen met kinderen. Er zijn 2 kinderbedjes, 2 kinderstoelen (Trip Trap), Badtreppchen, Toilettenverkleinerer, baby slaapzakken, speelgoed, Klassieke Children's literature etc. stereo, satelliet-tv. Apparatuur van hoge kwaliteit - Damastbettwäsche, crème-gekleurde handdoeken en badlakens. Selectie mooie witte servies, schone glazen. Voor theedrinkers er allemaal - mooie theepot, fijn theekopjes, thee filter. Zeer uitgebreide keuken, met grote potten, pannen genoeg, koffiebranders, stoofschotels, scherpe keukenmessen 2 koelkasten - hier maakt koken leuk! Ontspannen vakantie met kleine kinderen. De kinderen kunnen veilig spelen in de omheinde tuin, een peuterbad is ook beschikbaar. Als u wilt, is de auto laat staan. Strand, bakker en restaurants liggen op loopafstand. En de hond mag ook! Een oase van rust en ontspanning. Urgemütlich. Voor de liefhebbers van het mooie.
Huur onze particuliere, liefdevol onderhouden huisje.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.6 km

0.6 km

Supermarkt 0.3 km

0.3 km

Restaurant 0.3 km

0.3 km

Stadscentrum 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 30 km Dinard

30 km

Station 20 km Lamballe

20 km

Snelweg-afrit 20 km Lamballe

20 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Grote tuin met fruitbomen en gazon - leuk voor balspelen alleen voor kinderen. Gelegen in een vallei, dus beschermd tegen de wind. Voor het huis mooi grind tuin, open voor het zuiden, met rozen, rozemarijn, hortensia, passiebloem. Daar kunt u wonderbaarlijk goed zonnebaden in winderig weer. Kinderen hebben vanuit de keuken met het raam open is er een goed uitzicht geweest. Klöntür. Rustige vakantie Pléhérel Plage ligt op het duin met uitzicht op de zee, met een prachtig zandstrand, kalm water (ideaal voor kinderen) en stille baaien. Diverse mooie stranden in de omgeving. Hot spot voor surfers, surfers en bodyboarders. Tal van andere stranden in Sable d'Or, Erquy (wild strand) en in de richting van Cap Fréhel (meerdere wilde stranden).
3 restaurants en 1 plek in de stad. Bakkerij op de site. In de omgeving van Les Sables d'Or met verdere restaurants, ook zeilschool en Kinderbelustigung (springkussen, draaimolen, etc.). Supermarkten kan worden bereikt met de auto in Erquy en Matignon, de Cap Fréhel, een van de meest spectaculaire landschappen van Frankrijk is ongeveer 8 km afstand, waar oude vuurtoren, 80 m cliff, Heide. Platteland ideaal om te wandelen, fietsen, enz., In het bijzonder om te ontspannen. Mont Saint Michel rijdt u 1 uur demAuto.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 09:00
Borg: € 700
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Alle vermelde prijzen zijn inclusief beddengoed, servies en handdoeken en badlakens en.
De energiekosten worden berekend op basis van verbruik.
30% voorschot, het saldo te betalen 6 weken voor aankomst.
Borg: 700, - Euro per overschrijving, wordt overgedragen terug na hun vertrek.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Entsprechend den gesetzlichen Bestimmungen.Entsprechend den gesetzlichen Bestimmungen.

meer informatie:

Een hond is toegestaan ​​op afspraak. Helaas katten niet.
Ons huis is een rookvrij huis. Beddengoed, theedoeken, handdoeken en zijn inbegrepen in de prijs. Elektriciteit wordt berekend op basis van verbruik.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 29-03-2024


6 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
4.7 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Maart 2018

Susanne K. uit Stuttgart

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooi vakantiehuis

Fantastische vakantie in een zeer verzorgd en smaakvol vakantiehuis met mooie boeken over Frankrijk en veel Bretonse muziek. Super bedden, geweldige service, zeer aardige verhuurders. Fantastische locatie in een mooi dorp zeer dicht bij het zandstrand. We komen altijd graag terug.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Oktober 2016

Constanze L. uit 96049

5,0
5 5 5 5

Herrlich

Ein wunderschönes Haus in traumhafter Lage!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

September 2016

Vera uit Bonn

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Romantisch huis in prachtige omgeving

Wij (2 stellen en een klein kind) hebben een week doorgebracht aan het einde van september in Maison L´Hortensia. Dit prachtige vakantiehuis wordt sterk aanbevolen. Het is een oud, zeer mooi ingericht romantisch stenen huis met houten vloeren. Vooral de grote gezellige keuken, die zeer goed uitgerust is, hebben we graag gebruikt om te ontbijten en te koken. De woonkamer met open haard en de 2 slaapkamers met tweepersoonsbedden zijn ook erg mooi. Daartussen is een kleine knusse kinderkamer, die is uitgerust met boeken en speelgoed, wat we erg leuk vonden! In het tuinhuisje is er nog meer speelgoed en in de wilde tuin is er een schommel. De technische apparatuur (vaatwasser, wasmachine, droger, WiFi) was erg goed. In het dorp waren alle contacten, van de buurman tot de bakker, echt heel aardig en behulpzaam. Er is een strand na het andere in de omgeving, dus we hadden in september bijna altijd een heel strand voor onszelf. Voor uitstapjes is met name Cap d'Erquy en Fort la Latte aanbevolen. We kunnen ons goed voorstellen om op een ander seizoen nog een keer terug te komen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2013

robin206 uit D-47877 Willich

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een prachtige plek om te ontspannen

We waren al voor de tweede keer en zeker niet voor de laatste keer in dit mooie oude, romantische en toch uitstekend gerenoveerde vakantiehuis. Het huis is liefdevol ingericht en heeft een zeer goede binneninrichting. Zeer goede matrassen, zeer goed uitgeruste keuken, heerlijk zachte handdoeken in overvloed. Wassen en drogen is geen probleem. Zeer schoon huis, zeer aardige verhuurders en ook beheerders ter plaatse.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Omgeving van de accommodatie: Superlage, da der herrliche Strand in 10 Gehminuten zu erreichen ist. Bäcker mit kl. Lebensmittelladen und diverse Restaurants sind ebenfalls fußläufig zu erreichen. In unmittelbarer Nähe befinden sich diverse kl. Orte, Häfen, Cap Fréhel, Naturreservate, etc., die sich für tolle Tagesausflüge anbieten.

Recreatiemogelijkheden: Wenn man gerne in der Natur unterwegs ist, kann man Wandern, Rad fahren, Boot mieten, Baden, Wellenreiten, Schwimmen, Tennis spielen, Minigolf spielen, Angeln. Aber auch historische Orte besuchen und Städte besichtigen.

Winkels: Es gibt einen Bäcker mit Lebensmitteln für den täglichen Bedarf. Der nächste richtig gute Einkaufsladen ist in Erqui rd. 10 Autominuten entfernt.

Juli 2012

Rainer, Monika und Enzo uit Mülheim- Ruhr

4,9
5 4.5 5 5 4.5

Ein Traum.........

In diesem Ferienhaus haben wir nun schon zum 2. Mal einen Traumurlaub erlebt!
Das wunderschöne, alte Steinhaus hat seinen Charme der früheren Zeit bewahrt, geschickt kombiniert mit den Annehmlichkeiten der heutigen Zeit, d.h. eine Küche, ausgestattet mit allem, was das Herz begehrt, ein sauberes, funktionierendes, modernes Bad in dicken, alten Steinmauern. :-)
Ein wilder, riesiger Garten, mit romantischer Feuerstelle.
Ideal für einen großen Hund.
Nicht zu vergessen der Kamin im Haus für kühlere Abende...:-).
Und-----in 10 Minuten ist man zu Fuß am Strand.
Wir haben uns hier mit unserem Eurasier sehr wohl gefühlt
Sicher kommen wir wieder! :-)
Herzlichen Dank an Herrn und Frau Kirchner -
Rainer und Monika mit Eurasier Enzo aus Mülheim - Ruhr :-)

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Omgeving van de accommodatie: Gemütliches, französisches Dorf.

Recreatiemogelijkheden: Alles, was das Herz begehrt, für jeden etwas dabei.

Winkels: Zu Fuß kleine Bäckerei im Ort mit wichtigsten Lebensmitteln, ansonsten ist ein Auto nötig.

Juni 2012

Kirsten, Ffm uit Frankfurt

4,9
5 4.8 5 5 4.6

Ein wunderbarer Ort zum Erholen

Wir haben hier bereits zum 3. Mal rund um sorglose Ferien verbracht und können das Haus nur weiterempfehlen.
Die Einrichtung ist sehr geschmackvoll, die Kinderausstattung unübertroffen und das Haus einfach wunderschön!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Omgeving van de accommodatie: Die perfekte Umgebung zum entspannen und genießen...

Recreatiemogelijkheden: Auch in unserem 3.Jahr in Pleherel gibt es immer noch viel zu entdecken...

Winkels: Alles Notwendige ist im Umkreis von ca. 5km zu erreichen. Ein Auto ist jedoch empfehlenswert.


Contactpersoon

Bedrijf Frau
Mevr. A. Kirchner

Mevr. A. Kirchner

Wij zijn een gezin van Bamberg met een beetje fox terrier. In 2010 hebben we gekocht en ingericht dit charmante vissersdorp huis. Aangezien we in ons mooie huis kunnen gebruik maken van slechts 2 weken, we willen andere leuke gezinnen beschikbaar om u te voorzien. Voel je vrij om ons te bellen voor meer informatie over ons en ons huis.


Andere accommodaties van Mevr. A. Kirchner


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 28590

Laatst bijgewerkt: 01.09.2023

Advertentie online sinds: 15 Jaren

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/28590.htm


«Maison L'Hortensia» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 6 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven