Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Geluid van de zee 11

Großenbrode

Max.  4   gasten
51m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
51m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

21 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

21 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

...aankomen op vakantie!

Welkom in onze vakantiewoning dicht bij het strand (eerste bewoning maart 2015). Er wacht u een harmonieus toevluchtsoord op een uitstekende locatie. Begin de dag met een zonnig ontbijt op het balkon, geniet van het uitzicht op het groen of wandel de paar meter langs de strandpromenade naar het zuidstrand. Flat nr. 11 bevindt zich op de 2e verdieping van het huis "Meeresrauschen" in het strandpark Großenbrode. De flat is gemakkelijk bereikbaar via een lift. Er is een eigen parkeerplaats voor het huis.

De flat heeft een coherente en lichte woon/eetkamer. Het is uitgerust met comfortabele vloerverwarming. De comfortabele bank en fauteuil nodigen uit tot ontspanning. Een houtkachel zorgt voor romantiek en extra gezelligheid in het appartement tijdens de koelere seizoenen. Een TV met aangesloten Bluray-speler en een MP3/CDR-radio met USB-aansluiting zorgen voor media-entertainment. WLAN is beschikbaar in het hele appartement. Er staat ook een collectie CD's, DVD's, boeken en spelletjes tot uw beschikking.

Ramen van vloer tot plafond omringen het eetgedeelte en zorgen voor een gezellige sfeer. De grote, rechthoekige eettafel biedt voldoende ruimte voor 4 personen. Vanaf hier kijk je uit op de Oostzee. Een kinderstoel en een kinderstoel zijn natuurlijk beschikbaar voor de kleinere gasten in het appartement. De open keuken is geïntegreerd in het woongedeelte. De keuken heeft een keramische kookplaat met oven, een vaatwasser en een koelkast met geïntegreerd vriesvak. Er is ook een magnetron, filterkoffiezetapparaat, Senseo, broodrooster, eierkoker en waterkoker. Voldoende servies, bestek en glazen (ook voor de kleine gasten) zijn aanwezig. De keukenuitrusting omvat ook kookgerei en diverse kleine artikelen.

De vakantiewoning heeft twee slaapkamers. De grootste is uitgerust met een comfortabel tweepersoonsbed (1,60mx2,00m), schuifdeurkast en TV. De kinderkamer heeft een stapelbed en een babyreisbed met extra matras. Er zijn ook boeken, spelletjes en strandspeelgoed beschikbaar voor de kinderen. Dekbedden en kussens zijn aanwezig in het appartement. De ramen in beide kamers zijn voorzien van plisségordijnen, verduisteringsgordijnen en vliegenhorren.

In de badkamer zorgen vloerverwarming en handdoekradiatoren voor comfortabele warmte. Ontspan met een rustgevende regendouche. Er is ook een haardroger, een wasmachine en een voetenbankje voor de kleine gasten.

Via de grote schuifdeur heeft u vanuit de woonkamer toegang tot het ruime balkon. Ontspan in een van de vier comfortabele stoelen. Vanaf hier kijk je uit op een weide met mooie, grote bomen. Het balkon ligt op het noordoosten en biedt prachtige ochtendzon om de dag te beginnen. Het balkon is ook overdekt en biedt beschutting bij een regenbui.

In de kinderkamer en de woonkamer zijn alle stopcontacten dicht bij de vloer voorzien van een kinderslot.

Dit is een niet-rokers appartement. Huisdieren zijn niet toegestaan

Van mei tot eind september bieden wij u gratis een strandstoel aan op het zuidstrand, die u naar believen kunt gebruiken. Vanaf Haus Meeresrauschen bereikt u het strandcentrum in ongeveer 5 minuten te voet via de strandpromenade. Hier kunt u alles krijgen voor uw dagelijkse behoeften (in de wintermaanden kunt u alles krijgen in het centrum van de stad).


Huidige bouwplaatsen (juli 2021): Holiday Vital Resort, nieuwbouw bij de pier. Het is dus mogelijk dat er tijdens uw verblijf bouwwerkzaamheden plaatsvinden. Gelieve te begrijpen dat wij latere klachten niet kunnen aanvaarden. De bouwwerkzaamheden in het strandpark zelf zijn voltooid.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Balkon Balkon
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.15 km

0.15 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 1.1 km

1.1 km

Bus 0.85 km

0.85 km

Luchthaven 132 km Hamburg

132 km

Station 1.5 km Großenbrode

1.5 km

Snelweg-afrit 7 km A1 Heiligenhafen-Ost

7 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het Oostzeebad Großenbrode ligt op het uiterste puntje van de Baai van Lübeck op het schiereiland Wagrien, direct aan de Fehmarnsund en aan drie kanten omgeven door water. Aan de Großenbrode Oostzeekust wacht u een prachtig landschap met vele variaties. Fijne zandstranden, duinen, dijken, kliffen, weilanden en velden omgeven door de blauwe zee. Het brede en 1,5 km lange zuidelijke strand is een populaire ontmoetingsplaats voor kinderen om te graven en te spelen.

Geniet van de milde, gezonde zeelucht en een sfeer van rust. Het gebied rond Fehmarnsund is een van de zonnigste en minst regenachtige gebieden van Duitsland. Ideaal voor een ontspannende strandvakantie! In het dorp vindt u alles wat u nodig heeft voor uw dagelijkse behoeften. Twee supermarkten, geldautomaten, huisarts en tandarts, apotheek en postkantoor zorgen voor de nodige infrastructuur. Ontdek de leuke cafés of restaurants om culinair van uw vakantie te genieten. Uitstapjes naar Heiligenhafen of over de Fehmarnsundbrug naar Fehmarn behoren ook tot de mogelijkheden. Voor wie de grote stad mist, is een bezoek aan de Hanzestad Lübeck een aanrader.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Inline skaten
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Volleybal
Wandelen
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Daarnaast moet toeristenbelasting worden betaald. De tarieven van de gemeente Großenbrode zijn van toepassing. U ontvangt de Ostseecard, die recht geeft op kortingen bij diverse partners.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Stornierung bis 42 Tage vor Anreise: Gebühr: 30% von Miete Spätere Stornierung: Gebühr: 80% von Miete Ohne Stornierung - keine Anreise: Gebühr: 90% von Miete Bearbeitungsgebühr bei Stornierung: 20€


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 16-03-2024


4 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.9 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.8 Ligging
4.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juni 2021

Christian W. uit Hagen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Geweldig appartement in Großenbrode - WIJ WILLEN NIEUW KOMEN!!!!

Dit was onze derde vakantie in de vakantiewoning Meeresrauschen 11 in het strandpark Großenbrode. De plek is geweldig voor gezinnen met kinderen, het brede strand dat langzaam in het water loopt is een droom! De promenade is net klaar en is echt geweldig geworden. De flat ligt op ongeveer 70 m van het strand, de bij de flat behorende strandstoel staat iets verder weg, direct bij de pier en de nieuw ontworpen strandspeelplaats en bij de strandbar. Super praktisch! Er waren ook toiletten en eetgelegenheden (ijs, gyros, patat, pizza, broodjes vis, ...) in de onmiddellijke omgeving.

Wij verbleven in deze kleine vakantiewoning als gezin met een peuter van 20 maanden. De flat is zeer kindvriendelijk, er is een kinderbedje, maar onze kleine sliep al in het hoogslaper beneden. De fall-out bescherming in de flat maakte het mogelijk! Zand speelgoed en normaal speelgoed zijn beschikbaar.
We hebben niets gemist in de flat, het is goed uitgerust en alles werkte en was intact en schoon. Horren voor de ramen houden de muggen buiten, de vaatwasser doet het werk voor u. Dankzij de wasmachine hadden we minder bagage nodig en konden we tussendoor wassen.

Het huis heeft een lift, zodat zowel de bagage als de kinderwagen gemakkelijk naar de flat konden worden vervoerd

S Avonds, na een warme dag aan het strand of op een warme zomerochtend, nodigt het grote balkon met uitzicht op het groen uit tot een ontbijt of diner.

We kunnen de flat aanbevelen en het was zeker niet de laatste keer dat we er verbleven!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2021

Reinhold K. uit 48356 Nordwalde

4,5
4.5 4.5 5 4 4.5
Toon Duits

Mooie vakantiewoning

Dit was verreweg de mooiste en zeer goed uitgeruste vakantiewoning waarin we na Pinksteren een korte vakantie hebben doorgebracht. De kwaliteit van de flat en de netheid in het huis is gewoon top. We komen graag terug.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Oktober 2020

Jessica T. uit Schwerte

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Hele mooie vakantie

Het was een geweldige zonnige vakantie.
In het appartement was alles super schoon. Het is erg mooi ingericht en heeft een zeer uitgebreide keukeninventaris.
Op loopafstand ben je in 2 minuten op het strand en bij de mooie nieuwe boulevard.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

September 2020

Frank S. uit Hagen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We komen graag terug

De flat is modern en volledig uitgerust, in de keuken zijn alle noodzakelijke dingen in voldoende mate en in perfecte staat aanwezig. Alleen al voor de netheid kunnen we 5 sterren geven, daarom zijn we hier voor de tweede keer. De strandpromenade is snel te bereiken en restaurants/bakkers liggen op slechts 5-7 minuten lopen. Daar staat ook de strandstoel die bij de flat hoort.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Mevr. L. Lindley

Mevr. L. Lindley

Wij zijn een jong gezin van drie dat al vele jaren in Großenbrode komt. En omdat wij ons hier zo prettig voelen en ons goed kunnen ontspannen, willen wij ook andere mensen deze mogelijkheid bieden. Wij hebben ons vakantieappartement met veel liefde ingericht en op de schop genomen en heten u van harte welkom!


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 286103

Laatst bijgewerkt: 16.03.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 6 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/286103.htm


«Geluid van de zee 11» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 4 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven