Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

aegeon

Griekenland Chalkidiki Kassandra

Max.  2   gasten
30m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 2  gasten
30m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

94.12% Aanbeveling

54 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 15 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

94.12% Aanbeveling

54 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 15 Jaren online



Beschrijving

Aan de zuidkust van Cassandra, midden in de natuur, ligt het rustige en romantische vakantie domicilie Aegeon, 300 m van de zee op een heuvel omgeven door olijven, dennen, fruitbomen, wijnstok en kruiden (totale oppervlakte ca. ²). De studio heeft zeezicht, kitchenette met koelkast etc. en badkamer met douche/wc. Voor onze gasten bieden wij ontbijt en diner aan op ons terras. Verwen uw gehemelte met een mediterrane uitstap door onze liefdevol geleide keuken. Loopafstand naar het strand ca. 8 min. Mogelijkheid voor jeepsafari, duiken, mountainbiken en wellness / SPA in het kuuroord Loutra. Aegeon is een klein familiebedrijf, rustig en ver weg van het massatoerisme (slechts vier studio's). Supermarkten en taverna's kunnen in een paar minuten met de auto worden bereikt (Mola Kaliva / Nea Skioni). De liefdevol ontworpen mediterrane sfeer, de zee en de natuur beloven pure ontspanning en rust. We spreken Duits en Engels.
De studio is individueel en liefdevol ingericht
Horren voor alle ramen en de terrasdeur, een ventilator en dubbel metselwerk zorgen voor een aangenaam binnenklimaat gedurende de hele zomer. Alle vier de studio's hebben een ruim terras op het zuiden met een prachtig uitzicht op zee.

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Parkeren Parkeren
niet geschikt voor kinderen niet geschikt voor kinderen
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.3 km

0.3 km

Supermarkt 3 km

3 km

Bus 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 90 km Thessaloniki (SKG)

90 km

Station 100 km Thessaloniki

100 km

Snelweg-afrit 20 km Kassandreia

20 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Aegeon ligt midden in de natuur, op ongeveer 300m van de zee. De verhoogde ligging biedt een prachtig panoramisch uitzicht op de Egeïsche Zee. Alle appartementen hebben zeezicht en terrassen aan de zuidkant, evenals vele andere terrassen en een grote platia en paviljoen. Olijfgaarden en wijngaarden maken deel uit van het complex.
Een huurauto is aan te bevelen, wij bevelen u graag een betrouwbare partner aan.
Aegeon ligt aan de zuidkust van Kassandra, het eerste schiereiland van Chalkidiki, tussen Mola Kaliva en Nea Skioni. Stranden in alle variaties, eenzaam zandstrand om schelpen te zoeken, wilde rotsachtige baaien of gekoelde drankjes in de strandbar, alles is te vinden op Kassandra, verken het schiereiland te voet in ongeveer 5 minuten of met de auto. Taverna's direct aan zee of in traditionele bergdorpen. Winkelmogelijkheden met de auto ( 5 min.) Loutra ( 10 min.) biedt een SPA met zwavelbron en wellness. De bergen van Kassandra nodigen uit tot wandelen, mountainbiken of jeeptochten. Thessaloniki ligt op ongeveer een uur rijden (luchthaven, Mediterranean Cosmos, oude stad en havenpromenade). Dagtochten per boot van Kassandra naar Sithonia of langs de monnikenrepubliek Athos. Archeologische sites (Olynthos). Zomerfestivals met live concerten in het amfitheater van Siviris (10 min.). Bruisend nachtleven in Kalithea (20 min.). Kleurrijke weekmarkt in Kassandria met typisch Griekse producten uit de regio (15 min.).


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Kanoën
Mountainbiken
Zwemmen
Surfen
Duiken
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 50
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Prijzen zijn voor 2 personen per nacht & studio , inclusief wekelijkse wissel van bedlinnen en handdoeken. De huurprijs is exclusief de sinds mei 2018 geldende Griekse verblijfsbelasting (Foro Diamonis).
Wifi is gratis beschikbaar.
Wij bieden ontbijt en diner voor onze gasten - geniet van een gastronomisch ontbijt met uitzicht op de sprankelende Egeïsche Zee en een verscheidenheid aan mediterrane lekkernijen op ons terras. Geselecteerde verse groenten & fruit, vlees & vis uit de regio staan garant voor een feest voor het gehemelte. Onze olijfolie is van eigen biologische teelt.
Houd er rekening mee dat het ontbijt alleen vooraf kan worden geboekt, prijs 14,-.
Het diner kan flexibel ter plaatse worden geboekt, zodat u vrij bent om te kiezen of u naar een taverna gaat of bij ons geniet.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Im Falle einer Stornierung oder eines Aufenthaltsabbruchs gilt folgende Regelung: Bis 49 Tage vor Mietbeginn: 10 % des Mietpreises / bis 35 Tage vor Mietbeginn: 25% des Mietpreises / bis 21 Tage vor Mietbeginn: 60% des Mietpreises / bis 14 Tage vor Mietbeginn: 90% des Mietpreises / später als 14 Tage vor Mietbeginn und im Falle eines Aufenthaltsabbruchs 100% des Mietpreises

meer informatie:

Vraag ons naar meer foto's en onze andere studio's of kijk direct op onze website aegeon.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 13-08-2023


17 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.7 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
4.9 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juni 2022

Ursula und Ditmar H. uit Paderborn

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtig resort

We hebben 2 heerlijke weken doorgebracht in Aegeon Studios.
Dit kwam door het prachtige uitzicht vanaf het privé terras of bij het diner en ontbijt, de super aardige, relaxte, altijd vriendelijke en behulpzame gastheren,
de uitstekende diners en de ontspannen sfeer in het kleine, familiaire complex.
Het is niet ver naar het strand, je zou kunnen lopen, maar wij gebruikten de auto omdat de terugweg een beetje steil was. De studio's waren eenvoudig maar smaakvol ingericht. Mooi privé terras met goede zitplaatsen en ligbedden. Een heerlijke plek om te ontspannen.
Veel dank Sabine en Michi

Ditmar en Ulla

Aanbevolen voor: Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2019

Maike F. uit Karlsbad

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Perfecte vakantie

Prachtige accommodatie!
De foto's spreken voor zich.
Prachtig uitzicht, geweldige omgeving en direct aan zee
De studio's zijn liefdevol ingericht met alles wat je nodig hebt
Een auto is een voordeel als u de mooie stranden en stadjes van Kassandra wilt bezoeken.

Duurzaamheid staat voorop en je voelt je helemaal op je gemak.
De warmte van de gastheren en hun dierlijke huisgenoten (honden en katten) die ons altijd vrolijk begroetten na het eten, vonden wij geweldig, zelfs als niet-dierlijke eigenaren.

Het absolute hoogtepunt was het diner. (Verrassing vegetarische / veganistische maaltijd) We veranderden snel ons plan om 's avonds in Griekse taverna's te eten en we eten graag vlees.
Ik kan me niet herinneren ooit zo'n goede keuken op vakantie te hebben meegemaakt. Ons respect voor Sabine, die dit elke avond in haar eentje tevoorschijn tovert.

We komen terug!

Aanbevolen voor: Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2019

Ines S. uit Rheinhessen

4,8
5 5 5 4
Toon Duits

Droomvakantie

Vanaf het eerste boekingscontact met Sabine en Michi kregen we een vakantiegevoel - alles was vriendelijk, snel en volkomen ontspannen. Toen we bij de aegeon aankwamen, stond de poort wagenwijd open en zaten we meteen midden in onze vakantie. Het hele complex is goed onderhouden en liefdevol aangelegd, de studio's gewoon perfect, niet te veel, niet te weinig - precies zoals je ze kent van het net. En de twee gastheren - vanaf het eerste moment hadden we het gevoel bij vrienden te zijn aangekomen. We sliepen beter dan ooit tevoren in andermans bed, aten beter dan ooit tevoren en voelden ons gewoon goed. Dank je, lieve Sabine, lieve Michi - jullie zijn geweldig!
Het enige - minieme - punt dat we in mindering hebben gebracht is de wat moeizame wandeling naar het volgende dorp - anders waren we misschien vaker zonder auto gegaan...

Aanbevolen voor: Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2019

Michaela und Luc V. uit München

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Een goed gevoel vanaf het eerste moment

Het was een heerlijke vakantie in dit zo liefdevol onderhouden complex. Het eten is uitstekend, gemaakt van de beste ingrediënten, en er zijn elke dag nieuwe verrassingen. De gastheren zijn leuk, houden van wat ze doen, zijn zeer vriendelijk, hebben altijd een open oor en zijn toch terughoudend. Alles wat je nodig hebt is er, aan alles is gedacht. De studio's zijn prachtig ingericht, en door de bijzondere architectuur zit iedereen ongestoord op zijn eigen terras, vanwaar u een prachtig uitzicht op zee heeft.
Beste Sabine en Michi, hartelijk dank voor alles, we komen graag terug. Het is een genoegen u ontmoet te hebben!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Strandvakantie, Romantische vakantie

Oktober 2018

Kerstin K. uit wittenberg

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Een droom

We hadden een ontspannende vakantie. Sabine en Micha zijn de perfecte gastheren. We hebben genoten van het platteland en de rust, en ook de viervoeters hebben we in ons hart gesloten. Op culinair gebied zijn we erg verwend, en ik wil Sabine graag prijzen. Er is niets tegen een tweede keer. Kerstin en Sylvia

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Vakantie met huisdier

Oktober 2018

Tina A. uit Berlin

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Een droom, pure ontspanning

We waren te gast in de prachtige Aegeon in oktober na een lange, drukke zomer. Al bij aankomst waren de locatie en het uitzicht zeer indrukwekkend. Omdat de Aegeon op een heuvel ligt, een beetje buiten, is een huurauto zeer aan te bevelen. Als je wilt, kun je in een paar minuten op het strand zijn. We werden zeer vriendelijk ontvangen door de eigenaars Bine en Michi. Er was een geweldige familiesfeer vanaf het begin. We hadden de vakantiewoning geboekt en merkten meteen dat de liefde voor detail hier zijn weg had gevonden. De mediterrane stijl en de flair van het hele complex deden ons onmiddellijk ontspannen. De gemoedelijke en vriendelijke houding van de eigenaren zorgde er ook voor dat het voor ons een fijn thuis weg van huis was. Ze hebben echt al onze wensen vervuld. De heerlijke, typische gerechten, met liefde bereid door Bine, waren een explosie voor het gehemelte. Het is ongelooflijk wat je tevoorschijn kunt toveren. Als je van dieren houdt, is dit de plek voor jou. Een ander hoogtepunt waren de lieve "bonte neuzen" die ons elke dag begroetten en met wie we veel plezier hadden. Kortom, als u wilt ontspannen, genieten van heerlijke culinaire hoogstandjes, geen behoefte hebt aan het Mallorca-gevoel en van dieren houdt, vindt u hier precies wat u nodig hebt om een droomvakantie te beleven
Bedankt Bine en Michi, we komen graag terug

S+T uit Berlijn

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2018

Beate E. uit 35041 Marburg

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Droomappartement

De vakantiewoning is prachtig, liefdevol ingericht en het uitzicht is fantastisch. We voelden ons weer erg op ons gemak. Sabine en Michi zijn de perfecte gastheren! Ons vakantiegeluk werd natuurlijk ook geholpen door de geweldige "bontneuzen"....
en het fantastische eten van Sabine, bedankt!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2018

Susi D. uit rüdesheim

4,7
3.5 5 5 5
Toon Duits

Paradijs

...aankomen, je goed voelen, thuis zijn...
vanaf de eerste minuut in een echt paradijsje met uitzicht op de Egeïsche Zee.
Sabine en Michael - perfecte en ongecompliceerde gastheren.
Heerlijk ontbijt, heerlijk eten.
Elke avond een vegetarisch verrassingsmenu om voor te sterven (ik ben in het echte leven verre van vegetariër, maar heb erg genoten van het eten).
We voelden ons zeer, zeer comfortabel en genoten van elke seconde op ons terras, in de flat, aan de bar en op de prachtige schiereilanden....niet te vergeten de prachtige harige neuzen....
Hartelijk dank voor een geweldige vakantie!!!!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2018

Thorsten W. uit 65520 Bad Camberg

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Sabine en Michi

de beste gastheren op het schiereiland, het eten was elke keer een gedicht in een zeer mooie omgeving met goede wijn, het terrein is ruim en schoon, de accommodatie was zeer comfortabel met een terras en uitzicht op zee.

Aanbevolen voor: Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2018

Christine H. uit 21720 Grünendeich

2,7
2 2.5 1 5

Keine Lust auf Gäste

Die Lage ist ein Traum. Aber leider stimmt nicht soviel wie im Internet behauptet wird. 300m zum Strand ? Wenn man Bergschuhe dabei hätte dann vielleicht.
Es wird von Köstlichkeiten geschrieben... Aber nur Dienstags gibt es Fisch und Freitags Fleisch, sonst nur Vegetarisch, wir wollten aber Fisch oder Fleisch. Nicht möglich....Reden oder Lachen wurde auch nicht so gerne gesehen. Wir hatten aber Urlaub gebucht, und nicht ein Seniorenheim. Wir würden nie wieder dort hin fahren. Aber in die nähe bestimmt den wir haben uns den Urlaub nicht vermissen lassen.

Aanbevolen voor: Senioren

Augustus 2018

Michaela H. uit Eching

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Een Grieks paradijs om te ontspannen!

We brachten een perfecte zomervakantie door bij aegeon in augustus. Met de goed gedetailleerde routebeschrijving vonden we de aegeon onmiddellijk en de reis vanaf de luchthaven van Thessaloniki was slechts 1 uur.
Zodra we uitstapten werden we overweldigd door het uitzicht op de zee en de weelderige vegetatie... de locatie is zoals beschreven, zeer rustig op een kleine heuvel zonder buren. Een auto is een aanrader om te winkelen en het schiereiland te verkennen.
De studio's zijn netjes en schoon en gaven ons een gevoel van thuis zijn, want ze zijn zeer liefdevol ingericht en hebben alles wat je nodig hebt. En heel belangrijk: De bedden en matrassen zijn heel goed!
De verhuurders, Sabine en Michi, zijn ongelooflijk warme mensen en worden als het ware perfect aangevuld door hun lieve honden en katten....
Het ontbijt- en dineraanbod mag u niet missen, alles heel lekker en vers en zonder de typische drukte van een restaurant, heel ontspannen.
De juiste plek voor een ontspannende vakantie met geweldige stranden, studio's om je op je gemak te voelen, uitstekend eten, leuke gesprekken, tijd om te chillen, honden te knuffelen en gewoon "zijn". Als u behoefte heeft aan feesten of op zoek bent naar culturele bezienswaardigheden, bent u hier op de verkeerde plaats. Bedankt voor een heerlijke en ontspannende tijd!

Aanbevolen voor: Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2018

Tina S. uit 45149 Essen

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Droomvakantie!!!

De foto's geven precies weer wat je zou verwachten. Mooie, liefdevol ingerichte studio's in een absoluut goed onderhouden klein complex. De binnen- en buiteninrichting zijn zeer individueel en met veel aandacht voor detail ontworpen. Bij aankomst in het vakantieparadijs word je hartelijk ontvangen door Sabine, Michi en Leo. U wordt vanaf het begin verwend met een gevarieerd ontbijt en 's avonds met het typische, gevarieerde en altijd verse en heerlijke eten van Sabine. Als u van de mediterrane keuken houdt, is dit de plek voor u. De Aegeon is een heel bijzonder resort, een bezoek waard en zeer aan te bevelen. Alles klopt: de warmte van de gastheren, het eten (dank u Sabine), het uitzicht op zee tijdens de maaltijden, de inrichting van de studio en het privé-terras op het zuiden. Iedereen die hier een vakantie doorbrengt, gaat zeer tevreden en verfrist naar huis met hoge verwachtingen voor de volgende vakantie.

Aanbevolen voor: Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2018

Karin R. uit 84034 Landshur

4,5
4 5 5 4
Toon Duits

gewoon goed

We waren hier voor de eerste keer voor 1 week en voelden ons zeer, zeer comfortabel bij familie Schulz. De appartementen zijn eenvoudig maar zeer smaakvol ingericht en schoon. Het diner en ook het ontbijt waren uitstekend, met liefde bereid.

Aanbevolen voor: Senioren, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2018

Sabine uit Tornesch

5,0
5 5 5 5

Schöne Unterkunft mit wundervollem Blick auf´s Meer

Wir haben uns bei Sabine und Michi sehr wohl gefühlt. Das Essen war super lecker

Aanbevolen voor: Strandvakantie

Mei 2018

Kathrin L. uit 24107 Kiel

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Een klein paradijs

Lieve Sabine en Michi!
We kijken met plezier terug op de heerlijke dagen in jullie paradijsje. Wij waren de eerste gasten van het seizoen en werden hartelijk ontvangen door jullie en de vele lieve honden. We kregen onmiddellijk een upgrade en kregen het grotere appartement voor dezelfde prijs. Ik sluit me graag aan bij het koor van enthousiaste gasten. De vakantie was echt buitengewoon! Ik wil graag iets toevoegen dat in de andere recensies niet zo vaak is genoemd: U volgt het principe van duurzaamheid op een zeer ongecompliceerde manier en zonder afbreuk te doen aan het comfort. Was het maar overal zo!
1. Er is bijvoorbeeld geen zwembad - waarom zou er een zijn als de heldere zee zo dichtbij is?
2. Er is geen airconditioning - waarom zou die er zijn - met de overal aanwezige horren kun je altijd de ramen openhouden (desnoods met gesloten luiken) om een licht briesje op te vangen
3. Er is geen buffet - wat heeft het voor zin - dus er wordt niets weggegooid. Het is toch allemaal zoooo lekker dat je niets kunt laten staan.....
4. Je bent niet gebonden aan halfpension, dus je kunt buiten eten als je wilt.
Wij zullen de accommodatie aanbevelen en hopen u weer te zien.
Kathrin en Dieter

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2017

Dieter M. uit 25524 Itzhoe

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

We komen terug!

Een klein paradijs in elk opzicht. We hadden voor de derde keer een perfecte vakantie in de studio's van Sabine en Michi en komen zeker terug. Het hele complex is met veel liefde en details ontworpen en nodigt uit tot een verblijf en ontspanning. Het is gewoonweg geweldig dat je je privacy hebt in je studio inclusief het grote terras en een fantastisch uitzicht op de zee. Als je wilt, kun je met andere gasten (we hebben hier aardige mensen ontmoet en leren waarderen) en met z'n tweeën in een aangename sfeer aan het ontbijt of het diner zitten - altijd vers en heerlijk bereid door Sabine. Gewoon perfect! Ook het vermelden waard is Michi's broodjesservice, die de dag op een ontspannen manier begint, met een adembenemend uitzicht op het aangeboden panorama. De aangeboden foto's en de beoordelingen komen precies overeen met de werkelijkheid! Wij danken u voor de geweldige tijd en zeggen gewoon DANK U! Garnet & Dieter

Aanbevolen voor: Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2008

angie uit München

5,0
5 5 5 5 5

Wunderschön,außergewöhnlich!!

Dies ist eine Anlage die alles übertrifft,was ich je in Griechenland gefunden habe.Eine Ausstattung wie in "Schöner Wohnen",mit viel viel Liebe eingerichtet und mit viel Liebe von den sehr freundlichen aufgeschlossenen Besitzern geführt.
Es ist der Ort um absolut abzuschalten, sich zu regenerieren .
Die Umgebung ist ideal zum wandern,aber auch herrlich zum Faulenzen an den sauberen Stränden am glasklarem Wasser.
Am schönsten war das "nachHause kommen " in diese außergewöhnliche Anlage.Urlaub pur!!,herrliche Luft

Wärmstens zu empfehlen

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Omgeving van de accommodatie: angenehm ruhig,herrliche Luft

Recreatiemogelijkheden: sehr gut

Winkels: gut


Contactpersoon

Bedrijf aegeon
Mevr. S. Schulz

Mevr. S. Schulz

Wij zijn een klein familiebedrijf met slechts vier studio's, ver weg van het massatoerisme Meer dan 30 jaar geleden heeft onze Grieks-Duitse familie de basis gelegd voor aegeon. Wij wonen hier altijd en verwelkomen onze gasten elk jaar in de zomer Tot onze familie behoren ook honden en katten, die de sfeer hier voor onze gasten verrijken, mits u van dieren houdt. Wij vinden het geweldig als onze gasten bij aankomst al vol enthousiasme zeggen dat het echt zo mooi is als beschreven, zelfs beter dan de foto's doen vermoeden. Op de eerste dag kunt u het loslaten en aan uw welverdiende rust beginnen. We kijken uit naar uw komst!


meer informatie

Objectnummer: 28653

Laatst bijgewerkt: 11.02.2024

Advertentie online sinds: 15 Jaren

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/28653.htm


«aegeon» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 17 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven