Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Cala Romantica

Max.  5   gasten
50m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers (+3)
1  Badkamer
Max. 5  gasten
50m²
2 Slaapkamers (+3)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Het huis is gelegen in het midden van een zeer verzorgde en rustige vakantieregio zonder de gebruikelijke bedkastelen. Omdat de straat waar het op staat een doodlopende weg is, is er geen doorgaand verkeer en nauwelijks verkeerslawaai. Het heeft twee slaapkamers. Een met een tweepersoonsbed en de kinderkamer met een eenpersoons- en een tweepersoonsstapelbed. Er is een badkamer met douche, toilet, wastafel en wasmachine. De woonkamer staat in verbinding met de kitchenette. Het woonoppervlak is ongeveer 50 vierkante meter. Aangezien men echter meestal buiten blijft en alleen voor langere tijd in het huis slaapt, is de oppervlakte ook voldoende voor een gezin. Er is een TV en gratis wifi en airconditioning, wat voldoende is voor het hele huis. Het huis is omgeven door een tuin, die door ondoorzichtige hagen is afgesloten van de omgeving. Er is een zonnig balkonterras met een prachtig uitzicht rondom en een terras in de tuin van waaruit u ook de zee kunt zien. Het huis is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen en honden

Gelukkig zijn er geen hoteltorens en bedkastelen in Playa Romantica. De clubhotelcomplexen die het vakantiecomplex omringen, passen zeer aangenaam in de omgeving door de bouw van de bungalows in parkachtige gebieden
Vanwege de locatie, die een beetje buiten de gebaande paden ligt, is het raadzaam om mobiel te zijn. Er zijn winkelmogelijkheden voor de dagelijkse behoeften ter plaatse en er zijn ook regelmatige busverbindingen naar de dichtstbijzijnde steden, Porto Cristo en Manacor. Een eigen auto is toch een voordeel. Een autoverhuurbedrijf, dat ook overdag auto's en scooters verhuurt, ligt op loopafstand. Het is echter goedkoper om een voertuig te boeken voor het begin van de reis vanaf de luchthaven.

Het strand, de Cala Romantica (SÉstany de'n Mas) ligt op ongeveer 900 meter afstand en is te voet in enkele minuten te bereiken. Ook twee andere baaien en/of stranden, die links naast de Romantica liggen
Vanaf het vliegveld in Palma is het ongeveer 45 minuten met de auto naar het huis

In het huis zijn beschikbaar voor gebruik: Beddengoed, handdoeken, badlakens, luchtbedden, parasols, strandspeelgoed, beddengoed, een TV met satelliet- en Duitse kanalen, gezelschapsspelen, gids, koffiezetapparaat, wasmachine, een airconditioner, ventilator, muzieksysteem, magnetron, keramische kookplaat met afzuigkap, koelkast met aparte vriezer.
Er is ook een barbecue, tuinmeubilair en ligstoelen
Om verbinding te maken met het internet is een volledige W-Lan beschikbaar. Het gebruik van de internetverbinding is bij de dagprijs inbegrepen. De telefoon daarentegen is niet beschikbaar

Een van de bovengenoemde clubcomplexen ligt schuin achter ons op een afstand van ongeveer 500 meter hemelsbreed. Daar wordt de gasten een entertainmentprogramma aangeboden dat in de loop van de dag verbonden is met muziek en animatie. In het verleden was het geluidsniveau meestal laag en verbonden met vaste tijden. De club is onderworpen aan regelgeving op dit gebied, maar er kan niet worden gegarandeerd dat deze zal worden nageleefd
Ik geef graag meer informatie op aanvraag onder het nummer: 015116606074.
Licentie- of registratienummer: keine

Slaapplaats

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.8 km

0.8 km

Supermarkt 0.6 km

0.6 km

Restaurant 0.8 km

0.8 km

Bus 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 50 km Palma de Mallorca

50 km

Station 10 km Manacor

10 km

Snelweg-afrit 10 km Manacor

10 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het huis maakt deel uit van de urbanisatie Playa Romantica, een vakantiehuis dat sinds de jaren '60 bestaat en dat zeer goed onderhouden en schoon is en wordt gekenmerkt door een zelfbeheerde functionerende infrastructuur. De dichtstbijzijnde stad is Porto Cristo, op vijf kilometer afstand, met een scala aan winkels, bars en restaurants. De op één na grootste stad van het eiland, Manacor, ligt op tien kilometer afstand. De dichtstbijzijnde toeristische centra zijn Cales de Mallorca in het zuiden en Cala Millor in het noorden.
Het huis ligt op ongeveer 900 meter hemelsbreed van de zee op een heuvel. Vanaf het zonneterras heeft u een vrij uitzicht op de zee. S Nachts is dit een prachtige plek om naar de sterrenhemel te kijken. Het strand ligt op ongeveer 900 meter afstand te voet. Er zijn echter voldoende parkeerplaatsen beschikbaar als u er met de auto naartoe wilt. U kunt zonder problemen voor het huis parkeren, want de straat loopt dood.


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 20 %
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Afgezien van de eenmalige schoonmaakkosten zijn er geen verdere kosten.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 1 dag voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 1 dag voor de check-in aangevraagd is, wordt het boekingsbedrag minus de prijs voor de eerste nacht en de annuleringskosten teruggestort.

meer informatie:

Als je geïnteresseerd bent maar toch vragen hebt, kun je me altijd bellen of een berichtje schrijven. De boeking maken we dan in een persoonlijk gesprek. Ik breng geen borg in rekening, dat is nooit nodig geweest. De aanbetaling bedraagt 20 procent van de overeengekomen prijs. Het volledige bedrag moet dan tot vier weken voor de reis worden betaald. Mocht er iets veranderen in uw reisplannen of in de tussentijd komen, dan vinden we samen een oplossing. Bij annulering tot vier weken voor de reis betaal ik het volledige bedrag terug. Ik zal dit ook doen voor een latere annulering als een andere boeking mogelijk is voor die tijd. Ik stuur u de sleutel zodra ik het volledige huurbedrag heb ontvangen. De huurprijs is altijd inclusief eenmalige schoonmaakkosten. Het huis wordt voor uw aankomst schoongemaakt en de bedden worden vers opgemaakt. Verdere kosten komen er niet aan te pas. Het beddengoed en de strand- en handdoeken worden zonder verdere kosten verstrekt. Ik vraag u daarom om het gebruikte linnengoed zelf te wassen, voor zover dit mogelijk is voor vertrek.
Mochten er zich ter plaatse technische problemen voordoen (bv. een geblokkeerd toilet), aarzel dan niet om mij daarvan onmiddellijk op de hoogte te brengen. Ik zal dan zo snel mogelijk een remedie organiseren.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 09-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. E. Starke

Dhr. E. Starke

Beste geïnteresseerde, als u geïnteresseerd bent, neem dan persoonlijk contact met mij op. Ik hecht er veel belang aan dat u een prettige en rustgevende vakantie in ons huisje mogelijk maakt. Hiervoor sta ik altijd klaar met advies en actie en bied ik eerlijke en voorspelbare voorwaarden. Voor mij staat het vertrouwen op de voorgrond en tot nu toe is dat ook goed gelukt.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 287846

Laatst bijgewerkt: 07.03.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 6 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/287846.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven