Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Exklusive Gruppenunterkunft

Max.  4   gasten
200m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
200m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

In een werkelijk unieke sfeer, waar geschiedenis en modern comfort worden gecombineerd, kunt u met een groep tot 16 personen genieten in en rond de toren. Binnen de dikke muren van deze niet-roken watertoren is er een goed uitgeruste leefruimte verdeeld over meerdere verdiepingen, 3 badkamers, 5 toiletten, een speelkamer in de kelder en de echte beleving van de enorme watertoren (in en om de toren). U kunt zelfs in de luifel van de toren klimmen, waar u een prachtig uitzicht heeft op de zee en het eiland Walcheren, terwijl u aan 4 zijden kunt zitten en ontspannen. En dat is nog niet alles. Met een hoogte van ongeveer 36 meter heeft de watertoren nog steeds een unieke uitkijktoren. Ontspanning in de buitenlucht wordt geboden door de ruime tuin rondom (ca. 800 m2 perceel) met een groot terras met veel zon en privacy. Op het terrein hebben we parkeergelegenheid voor 5 auto's en een oplaadpunt voor elektrische auto's. De boulevard ligt op een steenworp afstand en is te voet in slechts één minuut te bereiken. En op de boulevard is het zwemstrand, een van de weinige zuidelijke stranden van Nederland, waar je de passerende zeeschepen bijna kunt aanraken. Zo dicht komen ze bij de kust! Het winkelcentrum en de vele restaurants zijn ook op loopafstand. Als u op zoek bent naar een onvergetelijke groepsaccommodatie voor uw vakantie, midweek of weekend, boek dan de watertoren van Vlissingen!

Achter de ingang van dit in 2015 gerestaureerde monumentale pand bevindt zich op de begane grond een ruime keuken waar maximaal 16 personen elkaar kunnen ontmoeten voor een heerlijke maaltijd. De keuken heeft een mooie, volledig uitgeruste kitchenette, die stilistisch is gebaseerd op de contouren van de toren. In de keuken staat een vaatwasser en voor het koken is er een Falcon Kirtchener met 5-pits gasfornuis inclusief 1 wokbrander en dubbele heteluchtoven. Op de 2e helft van deze verdieping bevindt zich de woonkamer met hoge plafonds die de ronde vorm van de toren benadrukken. Deze woonkamer heeft mooie relaxte banken en heeft een eigen en privé toegang tot de tuin. Een transparante glas-gashaard zorgt voor een gezellige scheiding en ook het uitzicht vanuit de keuken naar de woonkamer en vice versa. In de bijna industriële kelder is er een volledig uitgeruste speelkamer voor jong en oud met flipperkasten en biljart. U kunt ook gebruik maken van de wasmachine en/of droger, die zich hier bevinden. De 1e verdieping is een halve verdieping en biedt ruimte voor een kinderkamer met 4 eenpersoonsbedden en een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. Op de 2de tot 4de verdieping zijn er in totaal 6 grote tweepersoonskamers. Elke kamer heeft zijn eigen sfeer door de vorm, de hoogte van de plafonds of het bestaande meubilair. Er zijn ook 2 luxe badkamers met inloopdouche, wastafel en toilet. In een van de badkamers vindt u zelfs een gezellige sauna. Alle kamers, van de woonkamer tot de 7 slaapkamers, hebben elk hun eigen flatscreen TV. Vanaf de 4e verdieping kunt u via een mooie wenteltrap de ruimte onder het watervat ( liter) betreden of om het watervat heen lopen. Door de omringende ramen heeft u een vrij uitzicht op de omgeving, de stad en zelfs een stukje zee. U kunt ook in het voormalige vat gaan. Dan weet je pas echt hoeveel water er ooit in het vat is opgeslagen. In het midden van het watervat bevindt zich een aangename wenteltrap waarmee u de toren van de watertoren kunt beklimmen. Op grote hoogte kunt u onder het opvallende dak met zijn ingewikkelde vakwerkconstructie van authentiek hout zitten en ontspannen. Dit is een ervaring op zich. De dakkapellen bieden ook een eindeloos uitzicht. Het absolute en letterlijke hoogtepunt van de watertoren is natuurlijk de uitkijktoren, die zich onder de kroon van de toren bevindt op een hoogte van ongeveer 36 meter. De adembenemende uitzichten in alle vier de hoeken van de wereld strekken zich uit tot ver buiten het eiland en de zee. Heeft u speciale wensen of wilt u uw verblijf combineren met een activiteit, vraag het ons dan. We hebben tal van pakketten samengesteld waaruit u kunt kiezen, en uw wens is er nog niet? Dan doen we er alles aan om uw wens te vervullen. Deze ultieme gastvrijheid, net als de watertoren met zijn mogelijkheden, ligt op eenzame hoogte.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 2 km

2 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 3 km

3 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Luchthaven 15 km Midden-Zeeland

15 km

Station 15 km Station

15 km

Snelweg-afrit 15 km A58

15 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Stad aan zee
Vlissingen is een van de populairste kustplaatsen van Zeeland! Vlissingen is een oude havenstad aan de monding van de Westerschelde! Vlissingen is ook een echte toeristische trekpleister. In de zomermaanden komen veel Duitse toeristen Vlissingen ontdekken!

Strand
Vlissingen heeft twee stranden. Het strand grenst aan de boulevard, waar u alle faciliteiten vindt die u nodig heeft!
Iets verderop vindt u het Nollestrand, dat grenst aan de prachtige duinen van Vlissingen.

Beide stranden hebben allerlei eet- en drinkgelegenheden en er zijn douches en toiletten in de buurt

Boulevard
Vlissingen is de boulevard en de boulevard is Vlissingen. Nergens komen de schepen zo dicht bij elkaar als op de boulevard. Naast het prachtige uitzicht en het strand zijn er ook veel restaurants op de boulevard! Geniet van uw lunch in de schaduw, uw diner of uw drankje in de avondzon

Bezienswaardigheden
Naast de boulevard zijn er nog vele andere dingen die u in Vlissingen kunt bezoeken, zoals

Bellamypark: In Bellamypark vindt u diverse restaurants, disco's en cafés waar u tot in de vroege of late uurtjes kunt genieten van een hapje en een drankje. Bellamypark is centraal gelegen en is te voet bereikbaar vanuit het centrum en het strand
Het MuZeeum: de naam zegt het al, in het MuZeeum kun je allerlei historische en maritieme objecten bewonderen. Zo kunt u zich onderdompelen in de geschiedenis van Zeeland, en is er volop informatie over Michiel de Ruyter!
Het Arsenaal: Het Arsenaal is een ideale plek om met uw kinderen naartoe te gaan! Er zijn daar veel activiteiten te doen. Leer alles over piraten, zie alle mooie vissen en bezoek het kraaiennest, dat geeft je een goed uitzicht over heel Vlissingen!
Kunstroutes: In Vlissingen vindt u verschillende kunstroutes. Deze kunnen te voet of op de fiets worden ontdekt!


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Inline skaten
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Toeristenbelasting € 2,75

Annuleringsvoorwaarden:

  • 6. Annullierung 6.1. Der Vermieter kann durch besondere Umstände gezwungen sein den Mietvertrag zu annullieren oder auf zu lösen. Annullierung und Entbindung müssen schriftlich ablaufen. Der Vermieter wird in diesem Fall sein Äußerstes tun dem Mieter eine Alternative anzubieten. Gelingt dies nicht zur Zufriedenheit des Mieters, muss der Vermieter, ohne jedwede Haftung des Vermieters, alle durch den Mieter bezahlten Beträge zurück überweisen. 6.2.1. Annullierungen und Auflösung müssen Sie erst telefonisch melden, wonach Sie dies, unter Beifügung des Mietvertrags, per Einschreiben bestätigen. Dieses Schreiben muss an Walcheren Vakanties gerichtet sein. 6.2.2. Bei Annullierungen innerhalb 24 Stunden nach der Reservierung ist das Optionsrecht in Kraft (sieh Punkt 5). 6.2.3. Bei Annullierungen nach 24 Stunden und bis 3 Monaten vor Beginn der Mietzeit, werden 15 % der Mietsumme in Rechnung gestellt. 6.2.4. Bei Annullierungen zwischen 3 Monaten und einem Monat vor Beginn der Mietzeit, werden 50 % der Mietsumme in Rechnung gestellt. 6.2.5. Bei Annullierungen zwischen einem Monat und einer Woche vor Beginn der Mietzeit, werden 75 % der Mietsumme in Rechnung gestellt. 6.2.6. Bei Annullierungen unter einer Woche vor Beginn der Mietzeit, werden 100 % der Mietsumme in Rechnung gestellt. Zu jeder Zeit werden bei Annullierungen die Administrationskosten erhoben. 6.3. Der Vermieter wird nach Empfang einer Annullierung von Seiten des Mieters eine Annullierungsrechnung erstellen, unter Berücksichtigung der Bestimmungen dieses Artikels. Bereits Bezahlte Summen werden konform des Inhalts der Annullierungsrechnung verrechnet und jedwede Saldos zu Gunsten des Mieters werden zurücküberwiesen.

meer informatie:

Mooie groepsaccommodatie! Als u vragen heeft, horen we graag van u.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 19-04-2024


De Accommodatie heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Walcheren Vakanties
Mevr. D. Weststrate

Mevr. D. Weststrate

Andere accommodaties van Mevr. D. Weststrate

Alle accommodaties weergeven van Mevr. D. Weststrate

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 288069

Laatst bijgewerkt: 25.10.2023

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 6 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/288069.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven