Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Il Falco

Caldana

Max.  8   gasten
150m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 8  gasten
150m²
5 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Liefdevol gerestaureerde en in 2020 uitgebreid gerenoveerde natuurstenen villa (rustico) met prachtig panoramisch uitzicht op een afgelegen plek in de buurt van Grosetto (Maremma). Het object ligt op ongeveer 700 m of ongeveer 4 minuten met de auto van het mooie dorp Caldana. Bij de rustico hoort een perceel van ca. m² met tuin (ca. m²), een olijfgaard (ca. m²) en een kurkeikenbos (ca. m²) en enkele wandelpaden. Het hele terrein is omheind. U kunt het bereiken via een aparte toegangsweg. Er zijn voldoende parkeerplaatsen direct bij het huis.

De volgende aanpassingen aan de hoge standaard werden gemaakt: - Inrichting van een buitenkeuken met spoelbak, fornuis, koelkast en vriezer - Nieuwe keukenkasten in de binnenruimte - Herinrichting van twee badkamers - Stukadoren en schilderen van de kamers - Gedeeltelijk nieuwe inrichting (matrassen, TV, twee banken, lampen, enz.) - Vernieuwing van de gehele verlichting in de binnen- en buitenruimte Op de begane grond is er de goed uitgeruste keuken met aangrenzende eetkamer en royale eethoek, diverse kasten en een antiek bureau. Verder vindt u op de begane grond het comfortabele woongedeelte met een nieuwe bank, die gebruikt kan worden als slaapbank voor twee personen. De woonkamer is voorzien van een TV (flatscreen), diverse kasten, een tafel met stoelen en een antieke piano als decoratie. Er is een gietijzeren reling beschikbaar, die als kinderbeveiliging kan dienen. Er is een slaapkamer met een tweepersoonsbed met apart toilet en wastafel. Er zijn ook voldoende kasten beschikbaar. Op de bovenverdieping is er voldoende ruimte voor een babybedje. Een sofa vervolledigt het slaapgedeelte, dat gebruikt kan worden als slaapbank voor twee personen. Een andere slaapkamer met een tweepersoonsbed en een natuurstenen muur is beschikbaar in de aanbouw op de begane grond. Er zijn nog twee badkamers met douche, wastafel, kasten, voldoende opbergruimte, een wasmachine en een handdoekverwarmer. Beide Een eenpersoonsbed is beschikbaar in een doorgangskamer als extra slaapplaats. Alle kamers hebben prachtige oude plafonds met rustieke houten balken en typische Toscaanse stenen vloeren.

Het huis heeft in totaal 3 ingangen. Vanuit de keuken bereikt u de overdekte ca. 30 m² grote buitenkeuken, die in 2020 opnieuw is ingericht met diverse kasten en een ruime, gezellige eethoek. Er is nog een spoelbak, een vaatwasser, een koelkast met vriezer, een twee-pits gasfornuis en een teppan-yaki.

Aangrenzend aan de buitenkeuken is de in Toscaanse stijl gebouwde buitengrill met veel opbergruimte, gebouwd begin 2020.

De rustico is voorzien van airconditioning, vloerverwarming, internet en W-LAN. Het prachtige verwarmde zwembad (nieuw vanaf mei 2021!) met L-vormige buitendouche is in 2012 gebouwd. Er zijn 6 ligbedden en 2 parasols beschikbaar.

De tuin heeft een extra zithoek bij de kruidentuin voor 6 - 8 personen. De kruidentuin naast het huis biedt typische Toscaanse kruiden voor de keuken (bijv. salie, rozemarijn, tijm enz.) Voor het huis staan comfortabele zitmeubelen (4 ronde tafels met elk 2 rieten stoelen). Er is ook nog een omheind terrein met nog twee ligstoelen met een prachtig uitzicht op de Maremma vallei. De rit van het mooie dorp Caldana naar het landgoed duurt ongeveer 4 minuten. Het is een typisch Toscaanse toegangsweg, die in 2020 goed ontwikkeld is. De toegangsweg is echter minder geschikt voor sportwagens.

Caldana is een traditioneel Toscaans dorp met ongeveer inwoners. In het dorp zelf is alles aanwezig voor de dagelijkse behoeften. Naast een supermarkt (Coop), een slager, een bar, een kapper en een bakker is er ook een dokter. Er zijn drie typisch Toscaanse restaurants (Il Borgo, Boccaccio en Osteria la Gricia) met heerlijk eten en een pizzeria om naartoe te gaan, evenals andere kleinere winkels.

In de directe omgeving zijn er veel vrijetijdsactiviteiten. Caldana is te bereiken via goed ontwikkelde, nauwelijks bochtige wegen.

Mooie zandstranden liggen op slechts 25 - 30 minuten afstand (La Rochette, Castiglione della Pescaia, Cala Violina, Punta Ala, Alberese, Fiumara Beach etc.) Voor actieve vakantiegangers zijn er vele mountainbike routes of mooie wandelroutes.

Voor golfliefhebbers zijn er twee golfbanen in de buurt en in een aggriturismo hotel net buiten Caldana kunt u diverse andere activiteiten boeken, zoals tennis, kooklessen, wijnproeven, fietstochten, wandeltochten, paardrijden, fietsen met fietsverhuur en massages, etc.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 4
Slaapbank
Slaapkamers 5
Slaapbank

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 25 km

25 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Luchthaven 125 km Pisa

125 km

Station 14 km Grossetto

14 km


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Jagen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 250
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 60 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Sie bekommen den Buchungsbetrag abzüglich der Stornierungsgebühr zurückerstattet, wenn Sie die Buchung mindestens 60 Tage vor dem geplanten Check-in bis 12 Uhr mittags MEZ (Mitteleuropäische Zeit) stornieren. Bei Stornierungen, die danach vorgenommen werden, erfolgt keine Erstattung. Gleichwohl ist der Vermieter bemüht, das Mietobjekt anderweitig zu vermieten. Covid 19: Aufgrund der gegenwärtigen Covid-19-Situation, kann der Mieter vom Vertrag jederzeit zurücktreten, sofern bis zum Beginn der Reise Italien als Risikogebiet eingestuft werden sollte bzw. aus diesen Gründen keine Einreise nach Italien möglich wird bzw. der Mieter in seinem Heimatland in häusliche Quarantäne müsste.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. M. Willitzer

Dhr. M. Willitzer

meer informatie

Objectnummer: 289321

Laatst bijgewerkt: 27.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 6 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/289321.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven