Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantieappartement Gezinsvakantie Vourvourou

Max.  6   gasten
50m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 6  gasten
50m²
2 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Inrichting

Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Parkeren
Terras
Uitzicht op zee

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

4-pits kookplaat
Enkele kookplaat
Vriesvak
Koelkast
Magnetron
Oven
Koffiezetapparaat
Servies

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
Handdoeken
Ligstoelen
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

2 tweepersoonskamer
1 Woon-/slaapkamers

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.15 km

0.15 km

Supermarkt 3 km

3 km

Luchthaven 115 km

115 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • from the 7th day before the start of the rental 90% of the tour price
  • from the 34th day before the start of the rental 80% of the tour price
  • from the 60th day before the start of the rental 50% of the tour price
  • before that, the general principle of 20% of the tour price applies


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


35 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.8 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
4.8 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Ferdinand G.

5,0
5 5 5 5 5

toll.

Katharina J.

5,0
5 5 5 5 5

Eine sehr schöne Unterkunft!

Bärbel V.

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schöne Wohnung in wunderschöner Lage, wenige Meter zum „Privatstrand“ in einer ruhigen wunderschönen Bucht

Günther S.

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schöne Wohnung. Die Lage ist einzigartig. Leider ist die Zufahrt in einem schlechten Zustand.

Rebecca M.

5,0
5 5 5 5 5

Pefect House for a couple. Beach is very Close and he surroundings a dream. Higly recommended!

Anja D.

5,0
5 5 5 5 5

Philippos is een heerlijk huis op een geweldige plek. Voor Griekse begrippen is het huis smaakvol en compleet ingericht. Het enige wat we misten was een waterkoker. Als je van een rustige vakantieplek houdt, is dit een prachtige plek. Je loopt zo naar het strandje toe. Heerlijk om 's morgens vroeg al te gaan zwemmen. Wij hebben genoten!

Vladimir A.

5,0
5 5 5 5 5

Very nice and quiet place with a beautiful view and a lovely small beach. I would like to go there again. Thanks for the hospitality and everything else.

Sandra G.

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schöne Ferienwohnung. Sauber. Geschmackvoll. Ruhig gelegen. Im Olivenhain. Fußweg zum Strand. Landschaftlich toll. Schönster der 3 "Finger".

Zhivka T.

4,0
4 4 4 4 4

This place met my expectations. The apartment was clean, well decorated. The staff was friendly and welcoming and as a solo guest (family) we felt very comfortable. We will return!

Jill N.

5,0
5 5 5 5 5

Schöne Unterkunft mit nettem Außenbereich und Zugang zum Meer. Wir kommen gerne wieder!!

Patrick V.

5,0
5 5 5 5 5

Great very relaxing house with a beautifull scenery on a beautifull peninsula!“

Elisabeth S.

3,0
3 3 3 3 3

Lage sehr schön, Einrichtung in Ordnung. Draußen muss man sich in den Tagesrandzeiten gegen Mücken vorsehen! Die Betten sind nicht die tollsten, auch mit Besucherritze und der Preis ist für die Jahreszeit recht hoch...

Fengi und fongo

4,0
4 4 4 4 4

Haus mal mit allem was man braucht gut ausgestattet. Vermieter bei der Übergabe sehr freundlich. Kurzer idyllischer Weg durch den Garten zum Strand

Goldi

5,0
5 5 5 5 5

Ein Traum für jene, die eine Oase der Ruhe suchen

Joachim

5,0
5 5 5 5 5

wie immer ein Ort der Ruhe u Herzlichkeit?immer wieder u mit gr Vorfreude?für alle die Ruhe u Individualität einfach Top :)

Sobbay

5,0
5 5 5 5 5

etwas schwierig der Weg zum Haus mit unserem Auto (Fiat Multipla) zu bewerkstelligen (Aufsetzer!) Ansonsten sehr schöne Lage, super komfortable Wohnung, alles da!

Barbara

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Bij het huis Philippos gaat het om een vrijstaand huis dat midden in het groen ligt met een groot perceel tussen de dorpen Ormos Panagias (van daaruit kunnen fantastische boottochten langs het schiereiland Athos gemaakt worden, beperkte winkelmogelijkheden) en Vourvourou (klein toeristisch dorp, talrijke restaurants en winkels) met een prachtig uitzicht op het tegenoverliggende eiland Diaporos. Een auto is absoluut noodzakelijk om boodschappen te doen, uit eten te gaan en de omringende stranden te bezoeken. De toegangsweg vanaf de hoofdweg naar het huis is slechts grof geplaveid en behoorlijk steil, maar was zelfs met de kleinste huurauto categorie gemakkelijk te handelen. Parkeergelegenheid is direct op het ruime perceel. In het huis bevinden zich 3 appartementen: 2 huurappartementen op de begane grond en een appartement op de bovenverdieping dat wordt gebruikt door de eigenaren. We hebben in de tweede helft van juni 15 prachtige dagen doorgebracht in het kleinere van de twee appartementen, die perfect geschikt is voor 2 personen. Ruime woon- en eetkamer, functionele kitchenette, slaapkamer met 2 voldoende grote eenpersoonsbedden en comfortabele matrassen, opbergruimte in de kast en een kleine badkamer met douche (foto's geven de voorzieningen exact weer). Elke week werden er schone handdoeken en beddengoed verstrekt. Elke ruimte is voorzien van een plafondventilator, de woon- en eetkamer heeft ook airconditioning, die zorgde voor een aangenaam binnenklimaat bij temperaturen van 35 graden Celsius. De deuren en ramen zijn voorzien van horren om de anders soms irritante insecten buiten te houden. De meeste tijd hebben we doorgebracht op het terras met uitzicht op de olijfgaard en de zee, wat uitnodigt om te ontspannen en te vertoeven. Een korte wandeling leidt ook naar een kleine privébaai die uitsluitend wordt gebruikt door de gasten van huis Philippos en 2 andere huizen in de buurt. Het strand bestaat uit kiezels en zand en is perfect om te zwemmen en te snorkelen. We voelden ons bijzonder welkom en de zeer vriendelijke gastheren stonden altijd klaar met advies en hulp. Het heeft ons hier aan niets ontbroken!

Wolfgang

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We waren voor de tweede keer na 2013 eind augustus tot half september hier. Het was net als vorig jaar, heel ontspannend. Het appartement is zeer smaakvol ingericht. Dit jaar werden we op een avond verwend met een heerlijke maaltijd en Griekse muziek door de ouders van de verhuurder. Nogmaals hartelijk dank daarvoor. We komen terug. Wolfgang en Ulrike.

Susanne

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Gezellig en mooi ingerichte accommodatie op een geweldige, afgelegen locatie aan een rustige kleine baai - zeer vriendelijke en behulpzame verhuurder(s) - een perfecte plek voor een ontspannen vakantie voor jong en oud - we hebben er erg van genoten!

Christoph B.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Philippos 2 ligt op een prachtige locatie aan een olijfboomgaard met een grote tuin. De inrichting en staat van het appartement zijn in overeenstemming met de Griekse standaard. Toen we aankwamen was er geen warm water om te douchen, etc. Je moet eerst een zekering omschakelen (aan de muur vóór de badkamer). Het strand is niet altijd toegankelijk. De weg loopt door een hek van een privéterrein met een waarschuwing voor honden, dat niet altijd open is. De aanwijzing dat er een sleutel bij een elektriciteitskast is, krijg je pas op verzoek (telefonisch). De communicatie met betrekking tot deze zaken is nogal karig. Ik verwacht dat ik van tevoren op dergelijke dingen wordt gewezen!

Ursel

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

In dit lichte, zeer smaakvol ingerichte en goed uitgeruste nieuwe appartement is het goed vertoeven, zelfs op de zeldzame regendagen. De grote ramen bieden uitzicht op de zee en het aangrenzende eiland en aan de zijkant op het overdekte terras en de ruime tuin. Het smalle zandstrand, waar de eigenaren ligstoelen en kleine stoelen voor hun gasten hebben klaargezet, is in 2 minuten te bereiken. Wij kennen al 2 andere zeer mooie Jassu-appartementen hier op Sithonia, maar deze heeft tot nu toe de meeste voordelen.

Chris und Angie

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben het vakantie-appartement erg schoon overgenomen en de keukenfaciliteiten waren overvloedig. Ook geweldig waren de hordeuren om de muggen onder controle te houden. De matrassen in de slaapkamer met tweepersoonsbed moeten echter absoluut vervangen worden (doorgezakt en een beetje muffig). Het uitzicht vanaf het terras en de barbecuehut is prachtig. Het smalle zandstrand was helaas bezaaid met afval en drijfhout, zodat zonnen en zwemmen niet echt een gevoel van welbehagen opriepen. In de omgeving zijn er echter prachtige stranden die in juni helemaal leeg waren. Over het algemeen hebben we ons zeer op ons gemak gevoeld en kunnen we het appartement zeker aanbevelen.

StephanWilde (Aachen)

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Geweldige locatie: op 150m van het mooie zandstrand; de bovenliggende snelweg is nauwelijks te merken - niet storend. Het mooie, ondiepe, licht aflopende en daarom ideaal voor kleine kinderen strand wordt alleen gebruikt door de sympathieke buren - voornamelijk in het weekend. Geen openbare toegang. De reiniging van het strand is de verantwoordelijkheid van alle partijen zelf. Er spoelt wat plastic afval aan - zoals op alle andere stranden. Maar hier valt mee om te gaan. Het zou echter handig zijn om een hark/bezem beschikbaar te stellen en de strandstoelen te vernieuwen. Het water is helder, zonder golven en al in het begin van de zomer (begin juni) aangenaam warm - mede door het laguneachtige karakter (vooreiland). Met een 2-jarige dochter hebben we continu gebruik gemaakt van het "privé" strand en zijn we grotendeels niet naar andere stranden gegaan. Bij het snorkelen ontdek je verrassend veel kleine vissen. Het appartement is ideaal voor maximaal 4 personen vanwege de twee aparte slaapkamers. De grootte van de woonkamer met geïntegreerde, goed uitgeruste keuken is net voldoende; maar zou wel erg klein zijn met een uitgeklapte slaapbank. Het interieur van het hele appartement is aantrekkelijk. De horren zijn perfect gemonteerd. Fantastisch zijn de vrijstaande pergola/de overdekte barbecueplek met lange stenen tafel. Dit plekje kan uitstekend worden gebruikt voor alle maaltijden. De royale tuin is een extra pluspunt. WiFi werkt betrouwbaar - zij het niet op topsnelheid. Zeer behulpzame, Engels sprekende verhuurders met een zeer snelle reactietijd bij eventuele problemen (herstart WiFi, logistieke problemen). Bedankt! Conclusie: Geweldige microkosmos met veel privacy en een veel betere prijs-kwaliteitverhouding dan bij de gebruikelijke "konijnenhokappartementen" in de regio. Rustige, idyllische locatie - het vereist een auto voor boodschappen doen of het bezoeken van nog mooiere stranden (de wekelijkse markt is een aanrader).

Burkhard und Irene

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

De prachtige locatie op slechts een paar minuten lopen van het privéstrand maakte de vakantie voor ons tot vakantie - meer was niet nodig! Op elk moment van de dag in juli een gezellig plekje met schaduw, en dankzij de muggengaas een rustige slaap. Nadat we van Stilianos en Elisa de truc met de grote koffie kenden, waren de avonduren op het strand of op de veranda ook erg gezellig. Een aanrader voor gezinnen die graag zwemmen en met de eigen kano willen peddelen, weg van de grote toeristenstromen en toch Griekenland willen ervaren. De uitrusting laat weinig te wensen over (er was alleen een broodrooster in het andere appartement) - vooral de kleine vaatwasser was geweldig.

Marcel

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een prachtige vakantie. De eigenaar van het vakantiehuis is erg aardig en behulpzaam. Zeer rustige ligging in een mooie baai. We waren er in september en hadden de baai voor ons alleen. Het appartement is smaakvol ingericht, met uitzicht op de zee. Kan het alleen maar aanbevelen.

Susanne

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Gezellig en mooi uitgeruste accommodatie op een fantastische, afgelegen locatie aan een rustige kleine baai - zeer vriendelijke en behulpzame verhuurder(s) - een perfecte plek voor een ontspannen vakantie voor jong en oud - we vonden het heel leuk!

Wolfgang und Ulrike

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We waren hier drie weken eind augustus. Het was fantastisch. De senior speelde een paar mooie liedjes op de harmonica. Een hele mooie, schone flat waarin het ons aan niets ontbrak. We hebben echt genoten van de rust en het prachtige privéstrand. Voor ons was het heel bijzonder dat we niet naar het strand hoefden te rijden, maar gewoon onze zwembroek aantrokken, een handdoek over onze schouder en een boek in de hand en dat was het. We komen graag nog eens terug.

Wolfgang

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Wij waren hier voor de tweede keer na 2013, van eind augustus tot half september. Het was net als vorig jaar, erg ontspannend. De flat is zeer smaakvol ingericht. Dit jaar werden we op een avond verwend door de ouders van de huisbaas met een heerlijke maaltijd en Griekse muziek. Nogmaals hartelijk dank daarvoor. We komen terug. Wolfgang en Ulrike

Ursel

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Deze lichte, zeer smaakvol ingerichte en goed uitgeruste nieuwe flat is een genot om in te verblijven, zelfs op de zeldzame regenachtige dagen. De grote ramen geven een vrij uitzicht op de zee en het eiland voor de kust en opzij op het overdekte terras en de ruime tuin. Het smalle zandstrand, waar de huiseigenaren ligbedden en kleine stoelen voor hun gasten ter beschikking hebben gesteld, kan in 2 minuten worden bereikt. We kennen al 2 andere zeer mooie Jassu-flats hier op Sithonia, maar deze heeft tot nu toe de meeste voordelen.

passt

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Afgelegen maar niet afgelegen appartement in rijke flora en fauna. Gezellig en smaakvol ingericht met liefdevol geplaatste details. Het nodigt onmiddellijk uit om je thuis te voelen. Vanuit je bed naar de zee kijken is een genot. Prachtige zonsopgangen kunnen ook worden waargenomen vanuit het appartement. We voelden ons zeer goed verzorgd, want de zorg van de verhuurders is voelbaar (zelfs als ze niet verschijnen). Een hoogtepunt voor wie een bijzondere vakantie wil.

StephanWilde (Aachen)

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Geweldige locatie: 150m naar het prachtige zandstrand; je merkt de snelweg boven je nauwelijks - niet storend. Het mooie, ondiepe, langzaam aflopende strand, ideaal voor kleine kinderen, wordt alleen gebruikt door de vriendelijke buren - voornamelijk in het weekend. Geen publieke toegang. Het schoonmaken van het strand wordt aan alle partijen overgelaten. Er spoelt wat plastic afval aan - zoals op alle andere stranden. Maar dit kan worden aangepakt. De verstrekking van harken zou echter nuttig zijn, evenals de vernieuwing van de strandstoelen. Het water is helder, zonder golven en al in de vroege zomer (begin juni) aangenaam warm - mede door het lagune-achtige karakter (eiland voor de kust). Met onze dochter van 2 jaar oud gebruikten we altijd het "eigen" strand en vermeden we zoveel mogelijk om naar andere stranden te gaan. Bij het snorkelen ontdekt men verrassend veel kleine vissen. Het appartement is ideaal voor maximaal 4 personen vanwege de twee aparte slaapkamers. De grootte van de woonkamer met geïntegreerde, goed uitgeruste keuken is net voldoende; hij zou echter erg klein zijn als de slaapbank werd uitgeklapt. Het interieur van de hele flat is aantrekkelijk. De horren zijn perfect gemonteerd. De vrijstaande pergola/overdekte barbecueplaats met zijn lange stenen tafel is fantastisch. Deze plek kan uitstekend gebruikt worden voor alle maaltijden. De ruime tuin is een ander pluspunt. WiFi werkt betrouwbaar - hoewel niet op topsnelheid. Zeer behulpzame, Engels sprekende verhuurders met zeer snelle reactie op eventuele zorgen (herstart WiFi, logistieke problemen). Bedankt Conclusie: Geweldige microkosmos met veel privacy en veel meer waar voor je geld dan de gebruikelijke "konijnenhok-appartementen" in de regio. Rustige, idyllische locatie - waarvoor een auto nodig is om te winkelen of om naar nog mooiere stranden te gaan (een aanrader is de wekelijkse markt

Chris und Angie

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

De flat was erg schoon en de keuken was goed uitgerust. De hordeuren waren ook geweldig om de muggen op afstand te houden. De matrassen in de tweepersoonskamer zijn aan vervanging toe (versleten en een beetje muf). Het uitzicht vanaf het terras en de barbecuehut is prachtig. Het smalle zandstrand was helaas bezaaid met drijfhout en afval, zodat zonnen en baden niet echt een gevoel van welzijn opleverde. Als alternatief zijn er prachtige stranden in de directe omgeving, die in juni helemaal leeg waren. Over het geheel genomen voelden we ons zeer comfortabel en kunnen we de flat zeker aanbevelen.

Burkhard und Irene

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

De prachtige locatie met slechts een paar minuten lopen naar het privéstrand maakte de vakantie voor ons tot een vakantie - meer was niet nodig! Een gezellige plek met schaduw op elk moment van de dag in juli, en een rustige nachtrust dankzij de klamboe. Nadat we van Stilianos en Elisa de truc met de grote koffie hadden geleerd, waren ook de avonduren op het strand of op de veranda erg gezellig. Een aanrader voor gezinnen die graag zwemmen en peddelen met de kano, weg van de grote toeristische drukte, maar toch Griekenland willen ervaren. De uitrusting laat nauwelijks iets te wensen over (het broodrooster stond alleen in de andere flat) - vooral de kleine afwasmachine was een schot in de roos.

Barbara

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Huis Philippos is een vrijstaand huis midden op het platteland met een groot stuk grond tussen de dorpen Ormos Panagias (geweldige boottochten langs het schiereiland Athos, beperkte winkelmogelijkheden) en Vourvourou (klein toeristisch stadje, talrijke restaurants & winkelmogelijkheden) met een prachtig uitzicht op het eiland Diaporos aan de overkant. Een auto is onmisbaar om te winkelen, uit eten te gaan en de omliggende baaien te bezoeken. De toegangsweg naar het huis, die aftakt van de hoofdweg (gemakkelijk te missen), is slechts grof verhard en vrij steil, maar was gemakkelijk te beheren, zelfs met de kleinste categorie huurauto's. Parkeren kan direct op het ruime terrein. Er zijn 3 appartementen in het huis: 2 huurwoningen op de begane grond en een woning op de bovenverdieping, die door de eigenaren wordt gebruikt. We brachten 15 heerlijke dagen door in de 2e helft van juni in het kleinste van de twee appartementen, dat een perfecte grootte heeft voor 2 personen. Ruime woon- en eetkamer, functionele kitchenette, slaapkamer met 2 voldoende grote eenpersoonsbedden en comfortabele matrassen, opbergruimte in de kledingkast en een kleine badkamer met douche (foto's geven de omstandigheden nauwkeurig weer). Per week werden schone handdoeken en beddengoed verstrekt. De kamers zijn elk uitgerust met een plafondventilator, het woon- en eetgedeelte bovendien met een airconditioner, die bij temperaturen van 35 C voor een aangenaam ruimteklimaat zorgde. Deuren en ramen zijn voorzien van horren, die het anders zo vervelende ongedierte buiten houden. We brachten de meeste tijd door op het terras met uitzicht op de omringende olijfgaard en de zee, dat uitnodigt om te blijven hangen en te ontspannen. Een korte wandeling leidt ook naar een kleine privé-baai, die uitsluitend wordt gebruikt door de gasten van Huis Philippos en 2 andere nabijgelegen huizen. De w

Christoph B.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Philippos 2 is prachtig gelegen op een olijfgaard met een grote tuin.
De inrichting en de staat van het appartement voldoen aan de Griekse normen.
Toen we aankwamen was er geen warm water voor douches enz. Je moet eerst een zekering plaatsen (voor de badkamer op de andere muur).
Het strand is niet altijd toegankelijk. Het pad leidt door een poort van een privé-eigendom met hondenwaarschuwing, die niet altijd open is. Je krijgt alleen de hint dat er een sleutel is bij een elektriciteitskastje op aanvraag (tel.)
De communicatie over deze dingen is vrij slecht. Ik verwacht van tevoren over zulke dingen geïnformeerd te worden!


Contactpersoon

Bedrijf Jassu-Reisen GmbH
Dhr. J. Huerter

Dhr. J. Huerter

meer informatie

Objectnummer: 289845

Laatst bijgewerkt: 26.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/289845.htm


«Vakantieappartement Gezinsvakantie Vourvourou» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 35 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven