Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Gerakini

Trikorfo

Max.  4   gasten
65m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
65m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Inrichting

Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Tuin
Speeltuin
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

4-pits kookplaat
Enkele kookplaat
Vriesvak
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Servies

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
Televisie
Handdoeken
Ligstoelen
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.35 km

0.35 km

Supermarkt 2 km

2 km

Luchthaven 75 km

75 km


Recreatiemogelijkheden

Zwemmen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • from the 7th day before the start of the rental 90% of the tour price
  • from the 34th day before the start of the rental 80% of the tour price
  • from the 60th day before the start of the rental 50% of the tour price
  • before that, the general principle of 20% of the tour price applies


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


14 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,3 van 5
4.3 Inrichting
4.3 Prijs / kwaliteit
4.3 Service
4.3 Ligging
4.3 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Ueli

5,0
5 5 5 5 5

Schöne Anlage, sauberer und schöner Strand, nette und aufmerksame Mitarbeiter, gute Unterkunft, Doppelbett für unseren Geschmack zu schmal

ciba

4,0
4 4 4 4 4

The only downsize is the horrible INTERNET connection.

Biddi

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooi en gezellig vakantiehuis met alle comfort. Schoonmaakservice om de 2-3 dagen. Zeer schoon. 5-10 minuten naar het strand. Kleine baai met ligstoelen en parasols en catering! allemaal heel aardig. Centrale ligging! Enige nadeel: het zwembad was niet in bedrijf. Zou ideaal zijn geweest bij de grote hitte in augustus en de ligging op de berg...

sheckler

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

We hadden huis nr. 28. De voorzieningen en staat van het huis waren in orde, de service was voorbeeldig (meerdere keren beddengoedwissel!). Echter, het tweepersoonsbed op de begane grond is erg slecht. Je slaapt slecht (bed kraakt ondraaglijk) en krijgt op den duur aanzienlijke rugklachten (matras is hard). Toch een heel fijne vakantie vanwege de ligging vlak bij het strand.

Benwisch

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Ons vakantiehuis over 2 verdiepingen (niets voor mensen met knieproblemen vanwege vrij steile trap) in het goed onderhouden complex Trikorfo was aangenaam rustig vanwege de ligging die weg van de drukke straat lag (let op de locatie van het huis, anders kan het erg lawaaiig worden!!), waardoor de weg naar het strand iets langer was (ca. 350m), maar ok voor ons begin vijftigers. Bedden prima, wisseling van beddengoed halverwege de week prettig. Keukenfaciliteiten oké, maar niet zo geweldig voor frequente kookbeurten voor meer personen, bijvoorbeeld ontbreekt een grote saladeschaal en er is slechts een 2-pits fornuis. Leuk: afwasmiddel en nieuwe afwassponzen zijn aanwezig, evenals monsters van shampoo, douchegel, lotion in de badkamer. Toiletemmer/afval wordt dagelijks geleegd (zeer prettig). Kleine stille baai zonder muziek, schoon, helder water, ideaal voor kinderen omdat het ver uitwaarts erg ondiep is. Taverne boven de baai biedt vele visgerechten, iets duurder, maar enorme porties. Autohuur wordt aanbevolen omdat de nabije omgeving niet zoveel te bieden heeft, maar verder weg mooie bestemmingen zijn. We hebben genoten van ons verblijf!

Familie

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Het huis was ruim en goed onderhouden (dagelijkse service). De keukenapparatuur was echter eenvoudig (typisch Griekenland). Het complex was over het algemeen luidruchtig en de winkel was alleen voor noodgevallen, maar de receptie was erg vriendelijk en behulpzaam. De taverne was oké. Niet echt aan te raden zonder auto. Het strand en de zee waren geweldig!

germanfamily

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Tot zover was alles erg mooi. Schoon, wisseling van beddengoed en schoonmaakdienst - alles verliep prima. Huis was voldoende uitgerust met alles wat nodig was, airco was van levensbelang; het was erg heet! Zeer aardige Duitssprekende dame bij de receptie. Mooi en rustig privéstrand met voordelige catering onder de parasols! Het eten in de taverne op het strand is helaas niet zo goed als in de omliggende dorpen/tavernes. Enige minpunt: De locatie van de meeste beschikbare huizen aan de enige weg is behoorlijk lawaaierig. Maar aangezien je overdag toch op het strand ligt en 's nachts met gesloten ramen de airco aan hebt, is het wel te doen... De kleine supermarkt is alleen geschikt voor brood voor het ontbijt - niet ver weg is er echter een grotere supermarkt waar je alles kunt krijgen wat je hartje begeert.

Biddi

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooi en gezellig vakantiehuis met alle comfort. Kamermeisjeservice om de 2-3 dagen. Zeer schoon. 5-10 minuten naar het strand. Kleine baai met ligstoelen en parasols en catering! allemaal erg aardig. Centrale ligging! Enige nadeel: het zwembad was niet operationeel. Zou ideaal zijn geweest bij de hoge temperaturen in augustus en de ligging op de berg ...

Karlotta

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Het was een erg mooie week op een goed onderhouden en goed gerunde accommodatie. Zeer praktisch aangelegd, het strand super dichtbij en schoon, over het algemeen zeer schoon (het grofste werd elke dag in het huis gedaan). De taverne was volkomen in orde, de mensen (receptie, huishouding, etc.) allemaal aardig en vooral kindvriendelijk. Dankzij de uitstekende voorbereiding door JASSU was alles super en goed georganiseerd qua verloop. Geen stress voor een week! Zo kan je goed op vakantie gaan.

sheckler

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Wij hadden huis nr. 28. De inrichting en staat van het huis waren prima, de service voorbeeldig (meerdere malen het linnengoed verwisseld!). Het tweepersoonsbed op de begane grond is echter zeer slecht. Men slaapt slecht (bed piept ondraaglijk) en krijgt op den duur aanzienlijke rugpijn (matras hard). Desondanks een hele fijne vakantie, vooral vanwege de ligging bij het strand.

germanfamily

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Alles was erg leuk tot nu toe. Schoon, verandering van linnen en schoonmaakservice - alles werkte geweldig. Het huis was voldoende ingericht met alle benodigdheden, airconditioning was essentieel; het was erg warm! Zeer aardige Duitstalige dame bij de receptie. Lekker rustig eigen strand met goedkope horeca onder de parasol! Het eten in de taverna op het strand is helaas niet zo goed als in de omliggende dorpen/taverna's. Het enige nadeel: de ligging van de meeste beschikbare huizen aan de enige weg is erg lawaaierig. Maar aangezien je overdag op het strand ligt en de airconditioning 's nachts draait met de ramen dicht, is dit draaglijk... De kleine supermarkt is alleen goed om brood te halen voor het ontbijt - maar niet ver weg is een grotere supermarkt waar je alles kunt krijgen wat je hartje begeert.

Benwisch

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Ons vakantiehuis op 2 verdiepingen (niet voor mensen met knieproblemen vanwege steile trappen) in het goed onderhouden Trikorfo complex was aangenaam rustig door de ligging weg van de drukke weg (let op de ligging van het huis, anders kan het erg lawaaierig zijn!!!), waardoor de wandeling naar het strand iets langer was (ca.350m), maar o.k. voor ons vroege vijftigers. Bedden goed, linnenwissel in het midden van de week aangenaam. Keukenapparatuur o.k., maar niet zo geweldig voor frequent koken voor meer mensen, bijv. een grote slakom ontbreekt en er is slechts een 2-pits kooktoestel. Nice: Afwasmiddel en nieuwe sponzen zijn beschikbaar, ook in de badkamer monsters van shampoo, douchegel, lotion. Toiletemmer/afval wordt dagelijks geleegd (erg fijn). Kleine rustige baai zonder muziek, schoon helder water, ideaal voor kinderen omdat het ondiep is. Taverna boven de baai biedt veel visgerechten, iets duurder, maar enorme porties. Een huurauto is aan te bevelen, want de directe omgeving biedt niet veel, maar er zijn leuke bestemmingen verder weg. We hebben genoten van ons verblijf!

Familie

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Het huis was ruim en goed onderhouden (dagelijkse service). De keukenuitrusting was spartaans (typisch Griekenland). Het complex als geheel was rumoerig en de winkel was alleen voor noodgevallen, maar de receptie was zeer vriendelijk en behulpzaam. De taverna was ok. Niet aan te raden zonder auto. Het strand en de zee waren geweldig!

Familienurlaub

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Mijn vrouw, onze twee kleine kinderen en ik hadden een geweldige vakantie in Trikorfo. Het strand en de zee zijn ideaal voor kleine kinderen. Het is erg ondiep en erg stil. In juni waren de temperaturen al erg warm en zaten we elke dag in zee. Er is een kleine strandbar op het strand die gerund wordt door de eigenaar van de taverna. Zo konden we genieten van al het aangeboden eten van de taverna op het strand. We kregen de parasols en ligbedden gratis omdat we altijd iets te drinken hadden. Het eten van de taverna was erg lekker en absoluut eerlijk in prijs. We vonden het heerlijk om hier klassieke Griekse gerechten te eten of verse vis te bakken. De huisjes zijn erg mooi, vooral de nieuwe badkamer en de mooie houten ligstoelen. We hebben niets gemist in het huis of de dame van de receptie bracht het meteen na onze melding. De schoonmaakster was zeer attent en grondig. In de minimarkt konden we de meest noodzakelijke dingen krijgen. Een zeer goed gesorteerde supermarkt met een vleestoonbank en een grote keuze aan groenten en fruit ligt op 3 km afstand in de richting van Nikiti. In Nikiti zijn er veel supermarkten (Lidl enz.) en een groot aanbod aan winkels en taverna's. Vanaf de luchthaven van Thessaloniki reden we een ¾ uur naar het huis, dat top was met de kinderen. Onze conclusie: een rondom geslaagde vakantie. We komen graag nog eens terug. Veel dank aan Jassu Reisen voor de tip en de vlotte boeking van het huis, de vlucht en de huurauto.


Contactpersoon

Bedrijf Jassu-Reisen GmbH
Dhr. J. Huerter

Dhr. J. Huerter

meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 289848

Laatst bijgewerkt: 26.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/289848.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Gerakini» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.3 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 14 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven