Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Sithonia

Aghios Nikolaos

Max.  6   gasten
120m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
120m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

6 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

6 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon

Buitenshuis

Balkon
Tuin
Barbecue
Parkeren
Terras
Uitzicht op zee

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche

Badkamer 1

badkamer met ligbad


Keuken

4-pits kookplaat
Enkele kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Servies

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
Televisie
Handdoeken
Wasmachine
Kinderbed
WiFi
Strijkijzer
Strijkplank
Parasol
Terrasmeubilair
DVD-speler

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.6 km

0.6 km

Supermarkt 3 km

3 km

Luchthaven 96 km

96 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • from the 7th day before the start of the rental 90% of the tour price
  • from the 34th day before the start of the rental 80% of the tour price
  • from the 60th day before the start of the rental 50% of the tour price
  • before that, the general principle of 20% of the tour price applies


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


17 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,7 van 5
4.6 Inrichting
4.6 Prijs / kwaliteit
4.6 Service
4.6 Ligging
4.6 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Mary S.

5,0
5 5 5 5 5

We had what we needed ,to cook in a kitchen well equipped, to sleep in beautiful rooms and enjoy the amazing view from the big balcony 21. August 2021

Jens S.

5,0
5 5 5 5 5

Sauber, geräumig, sehr freundlicher Empfang. Alles in diesem Urlaub war schön.

ULLI

5,0
5 5 5 5 5

Das Haus lag fantastisch mit einem Blick auf das Mittelmeer. Es hat uns dort sehr gut gefallen und wir würden noch einmal Familienferien machen. Es war Strandnah und der Vermieter war sehr nett,

traveller

3,0
3 3 3 3 3

ein sehr schönes Haus in sehr ruhiger Lage. Nette Orte in näherer Umgebung mit dem Auto in nur ein paar Minuten erreichbar. Leider ist die Unterkunft unsauber. Die Vermieter aber sehr freundlich.

Sommergäste

3,0
3 3 3 3 3

Ein schönes Haus mit ansprechender Architektur in sehr schöner Lage, ca. 100 Höhenmeter über dem Meer. Von der Terrasse gibt es einen traumhaften Ausblick. Der Weg zum und vom Strand ist aufgrund des Höhenunterschieds einigermaßen beschwerlich. Der Strand selbst ist ein ruhiger und schöner Naturstrand, an dem sich ab Mittag auch ein schattiges Plätzchen finden lässt. Leider mussten wir die gleiche Erfahrung wie unser "Vorschreiben" machen. Die Sauberkeit im Haus ließ auch bei uns schon sehr zu wünschen übrig und es wimmelte von persönlichen Dingen der Besitzer. Wir haben diese Problematik vor Ort direkt bei der Besitzerin (die sehr freundlich ist) und direkt nach unserem Urlaub im Juli auch bei Jassu angesprochen. Dort zeigte man großes Verständnis für unsere Kritik und versprach, sich mit der Vermieterin und anschließend wieder mit uns in Verbindung zu setzen. Wir haben seither nichts von Jassu gehört.

Christina K.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Engels

We hebben een geweldige vakantie gehad in het huis van ERIKA! Het huis is precies zoals beschreven. Het uitzicht op zee is geweldig! Vredige dagen en nachten...Mevrouw Erika en haar familie zijn vriendelijk en behulpzaam! We komen zeker terug!

Martin M.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het verblijf in huis Erika is ons zeer goed bevallen. Het huis en het terrein kwamen goed overeen met de beschrijving op internet. De eigenaar (Michael) was erg vriendelijk, discreet en behulpzaam. De prijs-kwaliteitverhouding was zeer goed. We zullen JASSU en huis Erika graag aanbevelen aan onze vrienden en familie.

Heinz

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer ruim huis met alle comfort. Rustige locatie met uitzicht op zee. Alles was zeer schoon (daarom begrijp ik de kritiek van eerdere huurders niet). Ik zou het meteen weer boeken voor een toekomstige reis naar Chalkidiki.

Georgia T.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben een erg leuke tijd gehad. Mevrouw Erika Nikolaidis is een zeer sympathieke, vriendelijke en gastvrije vrouw en we hadden niets te kort. Het strand is ongeveer 10 minuten bergafwaarts te bereiken, een mooi baaitje zonder massatoerisme, heel mooi om te ontspannen. Parasols zijn aanwezig in het huis. Het uitzicht vanaf het terras is adembenemend. Winkels, apotheek en tavernes zijn met de auto in ongeveer 10-15 minuten te bereiken. Hartelijk dank aan mevrouw Erika Nikolaidis en haar zoon Michael. We hebben erg genoten van ons verblijf. Gina en familie met Snow (hond)

Jean Thierry H.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Engels

We hebben een geweldige tijd gehad in dit huis. Het terras en het uitzicht zijn geweldig. Vijgenbomen, bloemen waren prachtig. De afgelegen ligging van het huis is een must. En Agios Nikolaos ligt op slechts enkele minuten rijden met de auto. Enkele problemen met de airconditioning en gebrek aan ventilatie d.w.z. slechte geuren in de badkamers.

Роман С.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Engels

Dit huis met een geweldig uitzicht op zee! Met een goede locatie in de buurt van de stranden, supermarkt. Een paar minuten met de auto neemt de weg naar Ag.Nikolaos, een perfecte plek met veel mooie tavernes. In het huis vonden we alles wat we nodig hebben voor een comfortabel verblijf en zelfs meer. Bedankt veel !!!

Serafina K.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Engels

Onze ervaring bij Villa Erika was bijzonder. Michael, onze gastheer, verwelkomde ons hartelijk in de nacht vanwege verschillende vertragingen bij het binnenkomen van Thessaloniki, en hij was zo vriendelijk om ons rond te leiden en op een andere dag terug te komen om ons te oriënteren in het gebied en de dingen die we konden doen. Het uitzicht op de zee is prachtig en het is niet al te ver lopen, hoewel het gebied zeker een steile klim is. De afgelegen ligging biedt rustige sereniteit. Het is een geweldige locatie voor een aantal van de beste stranden in Sithonia, zoals Ormos Panagias of Vourvourou, en zelfs voor reizigers die de berg Athos willen zien dichtbij de haven waar veerboten vertrekken om de Heilige Berg te ervaren. Er zijn veel voordelen in de buurt, zoals een gezondheidscentrum, een nabijgelegen dorp voor eten, mini-markten of misschien 7 km van de grote Lidl. We waren met vier volwassenen en drie kinderen en hadden comfortabele ruimte om te ontspannen en te verspreiden. Nogmaals bedankt voor de heerlijke reis!

Georgia T.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben een heel fijne tijd gehad. Mevrouw Erika Nikolaidis is een zeer sympathieke, lieve en gastvrije vrouw, we hebben niets gemist. Het strand is in ongeveer 10 minuten bergafwaarts te bereiken, een prachtige baai zonder toeristenstromen, zeer geschikt om te ontspannen. Er zijn parasols in het huis. Het uitzicht vanaf het terras is overweldigend. Winkels, apotheek en tavernes zijn in ongeveer 10-15 minuten met de auto te bereiken. Heel erg bedankt aan mevrouw Erika Nikolaidis en haar zoon Michael. We hebben erg genoten van ons verblijf. Gina en familie met Snow (hond).

Christina K.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Engels

We hadden een fantastische vakantie in het huis van ERIKA! Het huis is precies zoals beschreven. Het uitzicht op de zee is geweldig! Vreedzame dagen en nachten... Mevrouw Erika en haar familie zijn aardig en behulpzaam! We zullen zeker terugkomen!

Heinz

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer ruim huis met alle comfort. Rustige locatie met uitzicht op zee. Alles was zeer schoon (dus begrijp ik de kritiek van eerdere huurders niet). Ik zou het meteen weer boeken bij een toekomstige reis naar Chalkidiki.

Martin M.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben erg genoten van ons verblijf in het huis Erika. Het huis en het landgoed voldeden zeer goed aan de beschrijving op internet. De verhuurder (Michael) was erg vriendelijk, discreet en behulpzaam. De prijs-kwaliteitverhouding was erg goed.

We zullen JASSU en het huis Erika graag aanraden aan onze vrienden en familie.

Jaroanjo

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

De accommodatie was mooi, rustig en ruim. De gastheren waren bijzonder aardig en behulpzaam en hadden altijd goede adviezen of tips voor de omgeving. Zelfs bij slecht weer was er geen reden om een slecht humeur te hebben in dit prachtige huis, want je voelde je overal op je gemak. Een klein nadeel was de nogal kleine en enigszins verouderde badkamers. Dit is de enige reden om het huis niet als uitstekend te beoordelen.


Contactpersoon

Bedrijf Jassu-Reisen GmbH
Dhr. J. Huerter

Dhr. J. Huerter

meer informatie

Objectnummer: 289855

Laatst bijgewerkt: 26.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/289855.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Sithonia» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 17 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven