Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Paramonas

Paramonas

Max.  2   gasten
35m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 2  gasten
35m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Inrichting

Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Airconditioning Airconditioning

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Parkeren
Terras
Uitzicht op zee

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met ligbad


Keuken

4-pits kookplaat
Enkele kookplaat
Vriesvak
Koelkast
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Servies

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
Televisie
Handdoeken
Kinderbed
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 2

1 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.1 km

0.1 km

Supermarkt 3 km

3 km

Luchthaven 28 km

28 km


Recreatiemogelijkheden

Zwemmen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • from the 7th day before the start of the rental 90% of the tour price
  • from the 34th day before the start of the rental 80% of the tour price
  • from the 60th day before the start of the rental 50% of the tour price
  • before that, the general principle of 20% of the tour price applies


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


62 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.9 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.9 Ligging
4.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Sophie P.

5,0
5 5 5 5 5

Logement incroyable ! J’ai rarement connu un rapport qualité / prix aussi bien. La vue sur la mer est sublime. La maison dispose de tout le nécessaire, on peut même dîner sur la terrasse. Le village est très mignon, faites tout de même attention car la route est un peu sinueuse lorsqu’on arrive de nuit. Prévoyez de faire vos courses avant car le premier supermarché est dans le village voisin à 3km. L’hôte est très agréable et facile à joindre. Elle nous a même conseillé des activités à faire sur l’île. Je recommande 100%!! Merci encore ;)

Peter B.

5,0
5 5 5 5 5

Es war ein wunderschöner Urlaub auf Korfu. Unsere Unterkunft hat unsere Erwartungen voll und ganz getroffen. Dina, unsere Gastgeberin, war sehr zuvorkommend und lieb! Vielen Dank für die tolle Zeit!

Josefien D.

5,0
5 5 5 5 5

Eine super saubere Wohnung, die gut ausgestattet ist. Der Blick ist unschlagbar und der Strand direkt vor der Tür. Die Gastgeberin ist sehr nett, flexibel und hilfsbereit.

Marie-Agnes V.

5,0
5 5 5 5 5

un très bel emplacement un peu exposé néanmoins il fait très chaud le soir les couchers de soleil sont magnifiques petits déjeuners et apero top !

Frank M.

5,0
5 5 5 5 5

Wer Ruhe und Entspannung sucht, ist hier an der richtigen Adresse . Wir haben den Aufenthalt wie immer sehr genossen und kommen wieder ️

Beatrice R.

5,0
5 5 5 5 5

Wunderschönes liebevoll eingerichtetes Haus nahe am Strand.

Maxi K.

5,0
5 5 5 5 5

we had a wonderful time at DYONISIS apartment. simple, nice and clean. the kitchen had everything that's needed. BEAUTIFUL OCEAN VIEW from the terrace and the bed as well. 1 min walk to the beach. 10 min walk to some olive-tree woods nearby. definitely we'd like to come again!

Sven A.

5,0
5 5 5 5 5

Alles war genau so wie es in der Beschreibung und auf den Fotos zu sehen war. Wir waren noch nie so dicht am Meer!Tolle Wohnung.

Luciano N.

5,0
5 5 5 5 5

difficile da raggiungere, ma è un piccolo paradiso, con il tramonto sul mare e le onde che ti cullano tutta la notte. E Dina è una donna meravigliosa

Pia R.

5,0
5 5 5 5 5

Wir hatten einen tollen Aufenthalt! Die Bucht und das Apartment sind super schön!

Vincenzo D.

5,0
5 5 5 5 5

Wunderschöne Terrasse mit einem hervorragenden Ausblick auf das Meer. Sehr zuvorkommende Vermieterin die sich um ihre Gäste gut kümmert. Sehr gerne wieder.

Christin W.

5,0
5 5 5 5 5

Gute Unterkunft mit schönem Blick auf das Meer.

Heike W.

5,0
5 5 5 5 5

Es war wie immer wunderschön. Für 2020 ist schon gebucht!

Peter C.

5,0
5 5 5 5 5

Tolle Unterkunft mit fantastischem Meerblick. Wir waren das zweite Mal da und kommen auf jeden Fall wieder!

Georg Schinagl

3,0
3 3 3 3 3

Das Haus war Ok, das Auto nicht.

fasti

4,0
4 4 4 4 4

Fantasitischer Blick aufs Meer, sehr freundlicher Service, gute Terassenmöbel, Insektengitter an Fenstern und Türen, brauchbare Küche Kein W-LAN, keine Musikanlage, rauschender Minifernseher

Chefianer

4,0
4 4 4 4 4

Super Aussicht und ruhige Lage. Nette Vermieterin. Gut eingerichtete Küche. Nur die Betten waren zu hart für uns.

Harald

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben de twee weken van 30 juni tot 14 juli 2012 erg genoten. Het kleine appartement beviel ons heel goed, optimaal ingericht en alles wat je nodig hebt voor een vakantie is aanwezig. Voor de zon (35 tot 40 graden) konden we ons goed beschermen op het schaduwrijke terras en na slechts 32 treden naar beneden te zijn gegaan, bereikten we binnen enkele meters het prachtige strand, dat ook schaduwrijke plekken biedt. De twee tavernes (Sunset en Plori) bevinden zich ook in de buurt en bieden zeer goede gerechten, vooral visgerechten, en als bonus is er een prachtige zonsondergang aan zee gratis. Ondanks het toerisme is Paramonas nog steeds een rustig en ontspannen Grieks vakantieoord, geen massatoerisme en discogeluid... alleen het voortdurende geluid van de zee. Dank ook aan het bedrijf JASSU Reisen, dat onze vakantiereis goed heeft georganiseerd.

Dietmar K.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een prachtig vakantiehuis met uitzicht op zee en het geluid van de golven. Het huisje is liefdevol ingericht en heeft buiten 2 terrassen met uitzicht op zee. Er is een buitendouche aanwezig en de zee is via een trap in nog geen minuut te bereiken. Het strand is natuurlijk en soms zanderig, soms met kiezels, en je kunt desgewenst strandstoelen huren. Een restaurant voor lekker eten ligt ook direct voor de deur, of aan zee. Er is parkeergelegenheid beschikbaar. Handdoeken en beddengoed worden door de verhuurder vervangen. De verhuurder, een oudere dame met 2 volwassen dochters, is onovertroffen als het gaat om hartelijkheid! Dit hebben we in 20 jaar vakantie in vakantiehuizen nog niet meegemaakt. DANK JE, ELENI!

F.F.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Vakantieappartement voor 2 personen op een prachtige locatie, goed ingericht met 2 terrassen met uitzicht op zee in een bijzonder mooie omgeving. De nabijgelegen taverne en visrestaurant Avra Oceanos worden aanbevolen. goede locatie voor rust en ontspanning.

Die Glücklichen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een geweldig appartement met een prachtig uitzicht op zee en fantastische zonsondergangen. Je hoort de zee dag en nacht ruisen. Liefdevol ingericht en de keuken heeft alles wat je nodig hebt om te koken. Er zijn twee comfortabele ligstoelen op het vrij grote overdekte terras en een grote eettafel. Het strand op slechts 100 meter afstand was ons een beetje te rotsachtig, maar er is een zanderige plek waar je zonder waterschoenen in kunt gaan. Aangezien je hoe dan ook een auto nodig hebt, kun je verschillende mooie baaien in korte tijd bereiken. Een auto is noodzakelijk omdat er geen bus naartoe rijdt. In het nabijgelegen dorp Agios Matthaios is alles wat je nodig hebt om te leven. Een supermarkt is zelfs op zondag geopend. Het dorp is echter ongeveer 3 km verderop en vanwege de behoorlijke stijging is het vrij moeilijk om er naartoe te lopen. In de buurt van Lefkimi (ongeveer 40 minuten rijden) is er een Lidl waar je ook met een creditcard kunt betalen. Met Jassu is alles perfect verlopen, een bedrijf waar je op kunt vertrouwen. We hadden een zorgeloze en gelukkige vakantie!

Markus W.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtige dagen van ontspanning in een goed onderhouden en functioneel ingericht appartement. Zeer goed onderhouden en op een absoluut toplocatie bevindt zich het verblijf Dyonisis boven het slaperige natuurstrand van Paramonas. We reizen al meer dan 30 jaar naar Corfu en ik moet zeggen dat wie rust, natuur en het geluid van de zee zoekt, in combinatie met een knus en goed onderhouden appartement, niet om dit verblijf heen kan.

Stifado

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Perfecte accommodatie voor iedereen die op zoek is naar rust aan de ruwere en meer oorspronkelijke westkust. Het luidste geluid is het geluid van de branding van het nabijgelegen strand. 3 tavernes in de buurt met goed eten, de beste in zicht. Oude olijfgaarden. Alle bezienswaardigheden van het eiland, inclusief de oost-, noord- en zuidkust, zijn met de huurauto binnen een redelijke termijn te bereiken. Zeer vriendelijke verhuurder. Nadeel: Geen supermarkt in de buurt. Boodschappen doen in Agios Mattheos (2-3 km).

Atina

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Het vakantieappartement was goed en schoon. De inrichting was functioneel en voldoende. Het was slechts een paar meter naar het strand, wat buitengewoon handig was. De verhuurster, Dina, was erg aardig, vriendelijk en zeer behulpzaam. Bij aankomst kregen we een mand met fruit en een fles huiswijn, en bij vertrek had ze ook een cadeautje voor ons. We hebben genoten - graag weer.

Wolli

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het vakantiehuis ligt direct boven het strand met een prachtig uitzicht op zee en fascinerende zonsondergangen. Twee grote, optimaal uitgeruste terrassen (met bijvoorbeeld ligstoelen en kussens) bieden absoluut comfort. De uitrusting van het vakantiehuis laat niets te wensen over. De plaats zelf is afgelegen en biedt niet veel. Om naar de dichtstbijzijnde supermarkt te gaan moet je 3 km heen en terug rijden. Het restaurant Scala met zijn prachtige tuin moet bezocht worden!

Michael D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Onvergetelijke droomlocatie van het vakantieappartement, Zeer vriendelijke en hartelijke eigenaar van Haus Dina. Het appartement is schoon en goed ingericht. Het terras is enorm ruim. Over het algemeen zeer aan te bevelen.

Andreas B.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Ontspannende vakantie, comfortabele bedden, vriendelijke ontvangst en gratis fles water als welkomstgeschenk. In de buurt zijn er 2 honden die constant blaffen, waardoor oordopjes nodig zijn voor een rustige nachtrust. Restaurant op loopafstand, lekker eten en redelijke prijzen.

Markus

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Alles smaakvol ingericht, schoon, rustig, aardige eigenaresse, geweldige tavernes in de buurt, geweldige locatie, prachtige zonsondergangen. Enige kleine minpunt: matrassen op het bed zijn erg, erg hard, niet geschikt voor zijslapers.

Bert H.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Super locatie met uitzicht over de zee en elke avond zonsondergang, korte afstand naar het strand, nog bespaard gebleven van massatoerisme, ik hoop dat dit zo blijft. De verhuurders zijn behulpzaam en vriendelijk.

Samoit

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Waren twee weken in Paramonas. Het huis ligt prachtig op een heuvel, met een geweldig uitzicht op de zee. Het huis is goed uitgerust met alles wat je nodig hebt. Enige nadeel is dat de bedden erg hard zijn! De twee terrassen zijn ruim en aan de kant van de zonsondergang. Een schilderachtig uitzicht. De verhuurster Dina is erg aardig en niet opdringerig, maar altijd bereikbaar omdat ze in het naastgelegen huis woont. Het strand is niet te druk, zeer schoon en ongeveer 2/3 zonder strandstoelen (tegen betaling). Het bestaat voor de helft uit zand en kiezels. Voor iedereen die een ontspannende strandvakantie zoekt, is deze plek ideaal. :-)

Andreas B.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We verbleven in mei 2021 in het appartement en het was geweldig. We werden vriendelijk verwelkomd door Dina met een fles wijn, ze heeft een huurauto voor ons geregeld en er lag zelfs een fles water in de koelkast. Je hoort altijd het geruis van de zee en 's avonds komen er vuurvliegjes om de sfeer perfect te maken. Een auto is absoluut noodzakelijk en op het strand zijn waterschoenen een must. We komen zeker terug!

Daniela E.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zelfs als de accommodatie afgelegen is, hebben we met de beschrijving van JASSU elk vakantiehuis meteen gevonden. Wie van rust, afzondering en het geluid van de branding houdt, is in deze accommodatie op de juiste plek. Geniet van de ongelooflijk mooie zonsondergangen op de eerste rij, de zeer schone zandstranden met maar weinig bezoekers en het hartelijke welkom in de tavernes maken deze hoek van Corfu uniek (Paramonas Beach). Voor ons absoluut in het midden van september. Alleen de vele wespen maakten het ontbijten en eten op het terras lastig, maar daar kan de verhuurder niets aan doen.

Melanie W.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Sensationeel uitzicht op zee op het westelijke strand van Korfoe. De accommodatie was eenvoudig maar liefdevol en praktisch ingericht zoals beschreven in de advertentie. We hebben volop genoten van de twee terrassen met uitzicht op zee en de rust op het kleine zandstrand van Paramonas. De communicatie met de verhuurster Eleni verliep uitstekend, ook in het Engels; de communicatie met de moeder van de verhuurster die ter plaatse aanwezig was, Dina, was creatiever. Ze is heel hartelijk, maar begrijpt bijna geen Engels. Voor een "normale" check-in is dit voldoende, maar als je verdergaande problemen hebt, stoot je snel op de grenzen van deze taalbarrière. Tijdens ons verblijf ging de airconditioning kapot - iets dat niemand kan beïnvloeden. De verhuurders probeerden snel deze te repareren, maar helaas zonder veel succes, dus we hopen dat deze binnenkort wordt vervangen. Afgezien van dit kleine minpunt waren we zeer tevreden over deze vakantiewoning en zouden we het volledig aanbevelen aan rustzoekende koppels die geen drukte van grote toeristenplaatsen nodig hebben. De dichtstbijzijnde winkelmogelijkheid is op ongeveer 3 km afstand in Agios Matthaios (goed gesorteerde kleine supermarkt), in het dorp zelf zijn er 3 tavernes. Bij het appartement hoort een overdekte parkeerplaats. Het is ongeveer 40-60 minuten rijden naar Kerkyra via de schilderachtige kustweg.

Michael D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Onvergetelijke droomlocatie van het vakantiehuis,
Zeer vriendelijke en hartelijke eigenaar, Huis Dina.
Het appartement is schoon en goed ingericht. Het terras is mega ruim. Over het algemeen zeer aan te bevelen.

Herwig M.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Heerlijk appartement met een groot overdekt balkon en terras, perfect voor prachtige zonsondergangen. Alles wat je nodig hebt is aanwezig, interieur is eenvoudig maar functioneel. We komen graag terug!

Ursula F.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben het verblijf erg genoten. Het appartement is prachtig gelegen boven het strand van Paramonas. Het is erg handig dat er een buitendouche is om zeewater en zand af te spoelen. De keuken is goed uitgerust.

Andreas B.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Rustgevende vakantie, comfortabele bedden, vriendelijke ontvangst en een gratis fles water als welkomstgeschenk. Er zijn 2 honden in de buurt die constant blaffen, dus oordopjes zijn nodig voor een rustige nachtrust. Het restaurant is op loopafstand, lekker en redelijke prijzen.

Sandra und Jürgen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het uitzicht was prachtig. Heuvelachtig gelegen met uitzicht op zee, zoals beloofd. Zelfs in bed kon je de zee zien en het geluid van de zee horen. Als u op zoek bent naar een rustige locatie, is dit de plek voor u. Winkelmogelijkheden liggen op 4 km afstand. er zijn 3 tavernes in de directe omgeving. In de bar Cubra Libre kunt u cocktails drinken en luisteren naar ontspannen clubgeluiden. De accommodatie was goed onderhouden. Linnengoed wordt minstens twee keer per week verschoond. Er is voldoende materiaal om te koken. Fornuis, koelkast, TV - alles is er.

Harald

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben erg genoten van de twee weken van 30 juni tot 14 juli 2012. Het kleine appartement is ons zeer goed bevallen, optimaal ingericht en alles wat je nodig hebt voor een vakantie is aanwezig. We konden ons beschermen tegen de zon (35 tot 40 graden) op het schaduwrijke terras en je hoeft maar 32 treden af te dalen en na een paar meter ben je op het prachtige strand, dat ook schaduwrijke plaatsen biedt. De twee tavernes (Sunset en Plori) liggen ook in de directe omgeving en bieden zeer goede gerechten, vooral visgerechten, plus een prachtige zonsondergang aan zee, gratis. Ondanks het toerisme is Paramonas nog steeds een rustig en ontspannen Grieks vakantieoord, zonder massatoerisme en discotheeklawaai, alleen het onophoudelijke geluid van de zee. Dank ook aan de firma JASSU Reisen , die onze vakantiereis goed heeft georganiseerd.

girlande

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Classy ingericht app. op een geweldige locatie direct boven zee - beter dan dit wordt het bijna niet! Ideaal voor 2 personen. Alles wat je nodig hebt voor een echt ontspannende vakantie: prachtig uitzicht op zee, 3 minuten naar beneden naar het (relatief kleine maar mooie) strand, twee taverna's aan zee, absoluut rustige locatie.

F.F.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Vakantiewoning voor 2 personen op een prachtige locatie, goed ingericht met 2 terrassen met zeezicht in een bijzonder mooi landschap. De naburige taverna en de vistaverna Avra Oceanos zijn aan te bevelen. goed

Die Glücklichen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een super flat met een droomachtig uitzicht op zee en fantastische zonsondergangen. Je hoort de zee dag en nacht ruisen. Liefdevol ingericht en de keuken heeft alles wat je nodig hebt om te koken. Er zijn twee comfortabele ligstoelen op het vrij grote overdekte terras en een grote eettafel. Het strand op slechts 100m afstand was een beetje te stenig voor ons, maar er is een zandplek waar je zonder zwemschoenen in kunt. Maar omdat je toch een auto nodig hebt, kun je in een mum van tijd verschillende mooie baaien bereiken. Een auto is noodzakelijk omdat er geen busdienst is. In het volgende dorp, Agios Matthaios, vind je alles wat je nodig hebt om te leven. Een supermarkt is zelfs op zondag open. Het dorp ligt echter op ongeveer 3 km afstand en aangezien er een behoorlijke helling is, is het vrij moeilijk om er te voet te komen. Bij Lefkimi (ongeveer 40 minuten rijden) is een Lidl waar u ook met creditcard kunt betalen. Alles ging heel goed met Jassu, een bedrijf dat je kunt vertrouwen. We hadden een "zorgeloze en gelukkige vakantie"!

Erstemalinkorfu

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een zeer mooie flat voor 2 personen dicht bij het strand. Wij vonden vooral het prachtige terras met uitzicht op zee mooi. Paramonas is een afgelegen strandplaats met 3 taverna's. Het strand is eenvoudig maar voldoende. In de omgeving zijn er prachtige olijfgaarden om te wandelen, meer stranden en rustige bergdorpjes.

Stifado

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Perfecte woonplaats voor wie rust zoekt aan de wat ruigere en ongerepter westkust. Het luidste is de branding van het nabijgelegen strand. 3 taverna's met een goede keuken in de buurt, de beste in het zicht. Oude olijfgaarden. Alle bezienswaardigheden van het eiland, inclusief de oost-, noord- en zuidkust zijn met een huurauto gemakkelijk te bereiken. Erg aardige verhuurders. Nadeel: Geen supermarkt in de buurt. Winkelen in Agios Mattheos (2 -3 km)

Wolli

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het vakantiehuis ligt direct boven het strand met een prachtig uitzicht op de zee en fascinerende zonsondergangen. Twee grote, optimaal uitgeruste terrassen (bijv. ligbedden met kussens) bieden absoluut comfort. De uitrusting van het vakantiehuis laat niets te wensen over. Het dorp zelf is eenzaam en heeft niet veel te bieden. Je moet 3 km rijden naar de volgende supermarkt en terug. Het restaurant Scala met zijn prachtige tuin is een aanrader!

Samoit

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

We bleven twee weken in Paramonas. Het huis is prachtig gelegen op een heuvel, met een geweldig uitzicht op de zee. Het huis is goed uitgerust met alles wat je nodig hebt. Het enige nadeel is dat de bedden erg hard zijn! De twee terrassen zijn ruim en aan de kant van de zonsondergang.een plaatjesboek uitzicht. De hospita Dina is erg aardig en niet opdringerig, ondanks altijd beschikbaar, want in het naburige huis.Het strand is niet te druk, zeer schoon en ongeveer 2/3 zonder ligbedden(tegen betaling).Het bestaat uit half zand en kiezels.Voor iedereen die op zoek is naar een ontspannen strandvakantie, is de plek optimaal.... :-)

Markus

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Alles smaakvol ingericht, schoon, rustig, aardige hospita, leuke taverna's in de buurt, super locatie, prachtige zonsondergangen. Het enige kleine nadeel: de matrassen in het bed zijn zeer, zeer hard, niet voor zijslapers.

Heike W.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een geweldige vakantie zoals elk jaar. We hebben daar weer geboekt voor 2018. Gewoon perfect voor degenen die van rust houden, slechts een paar stappen naar het strand en elke avond willen genieten van een geweldige zonsondergang.

Jörg S.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

De locatie is spectaculair. Met het terras (zeer comfortabele ligbedden) en de overdekte veranda kunt u bij vrijwel elk weer buiten zijn. De flat is niet groot, maar functioneel en met liefde ingericht, er is veel bergruimte en goede horren. Zoals bijna altijd kunnen een paar muurhaken voor het ophangen van kleren en handdoeken geen kwaad. De hospita, Dina, is uiterst hartelijk en behulpzaam. Blijkbaar relatief nieuw en zeer praktisch is het gratis W-LAN. Er is een schaduwrijke parkeerplaats onder het huis voor de huurauto. De onmiddellijke nabijheid van drie taverna's is ook een pluspunt. Dankzij de weelderige vegetatie hoort u niets van de buren, hoewel de volgende woning er direct aan grenst. Het geblaf van honden op verschillende naburige percelen was enigszins storend, maar gelukkig dempt het geluid van de zee dit enigszins. We zullen hier zeker weer boeken.

Markus W.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Heerlijke dagen van ontspanning in een goed onderhouden en functioneel ingerichte flat.
Zeer goed onderhouden en op een toplocatie, Domizil Dyonisis ligt boven het slaperige natuurlijke strand van Paramonas. Wij reizen al meer dan 30 jaar rond op Corfu en ik moet zeggen dat als u op zoek bent naar rust, natuur en het geluid van de zee in combinatie met een schattige, goed onderhouden flat, dit de plek voor u is.

Dietmar K.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een prachtig vakantiehuis met uitzicht op zee en het geluid van de zee. Het huisje is liefdevol ingericht en biedt buiten 2 terrassen met uitzicht op zee. Een buitendouche is beschikbaar en de zee is in minder dan een minuut te bereiken via een trap. Het strand is in natuurlijke staat, soms zand, soms kiezel, en u kunt er desgewenst strandstoelen huren. Een restaurant voor heerlijk eten ligt ook voor de deur, of aan zee. Er is een parkeerplaats beschikbaar. Handdoeken en beddengoed worden door de verhuurster verschoond. De waardin, een oudere dame met 2 volwassen dochters, is onovertroffen in hartelijkheid! We hebben dit nog nooit meegemaakt in 20 jaar vakantie in vakantiewoningen. BEDANKT ELENI

Melanie W.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Sensationeel zeezicht op het westelijke strand van Corfu
De woning presenteerde zich aan ons zoals beschreven in de advertentie, eenvoudig maar liefdevol en functioneel ingericht. We hebben genoten van de twee terrassen met uitzicht op zee en de rust van het kleine zandstrand van Paramonas. De communicatie met de hospita Eleni was uitstekend, ook in het Engels. De communicatie met de moeder van de hospita, Dina, die ter plaatse aanwezig was, was wat creatiever. Ze is erg hartelijk, maar verstaat bijna geen Engels. Voor een "normale" check-in perfect voldoende, maar als je verdere problemen hebt, heb je al snel de grenzen van deze taalbarrière bereikt. Tijdens ons verblijf ging de airconditioning kapot - iets waar niemand invloed op heeft. De verhuurders hebben snel geprobeerd het te laten repareren, helaas zonder veel succes, dus we hopen dat het snel wordt vervangen. Afgezien van dit kleine minpuntje, waren wij zeer tevreden over dit vakantieverblijf en zouden het zonder voorbehoud aanbevelen voor stellen die op zoek zijn naar rust en stilte en geen behoefte hebben aan de drukte van grote toeristenoorden. De eerste plaats om te winkelen is Agios Matthaios, op ongeveer 3 km afstand (goed gesorteerde kleine supermarkt), en er zijn 3 taverna's in het dorp zelf. Bij het vakantiehuis hoort een overdekte parkeerplaats. Het duurt ongeveer 40-60 minuten om naar Kerkyra te rijden langs de schilderachtige kustweg

Daniela E.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Ook al is de accommodatie nog zo afgelegen, met de beschrijving van JASSU hebben we toch elk vakantiehuis bij de eerste poging gevonden. Als je houdt van rust, afzondering
en het geluid van de branding, is dit de juiste plaats voor u. Genieten van de onuitsprekelijk mooie zonsondergangen op de eerste rij, het delen van het zeer schone zandstrand
en de warme ontvangst in de taverna's maken deze hoek van Corfu uniek (Paramonas Beach). Voor ons medio september, zeker.
Alleen de vele wespen maakten het moeilijk om op het terras te ontbijten en te eten, maar dat is niet de schuld van de verhuurder.

Atina

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

De flat was goed en schoon. De inrichting was functioneel en voldoende. Het was slechts een paar meter naar het strand, wat erg handig was. De hospita, Dina, was erg aardig, vriendelijk en zeer behulpzaam. We werden verwelkomd met een fruitmand en een fles huiswijn, en ze had ook een cadeautje voor ons om afscheid te nemen. We vonden het erg leuk - we zouden graag terugkomen.

Bert H.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Super locatie met uitzicht over de zee en zonsondergang elke avond, korte wandeling naar het strand, nog steeds gespaard van massatoerisme
ik hoop dat het zo blijft. De verhuurders zijn behulpzaam en vriendelijk.

Philipp M.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtige accommodatie met een uniek uitzicht op de prachtige zee van Paramonas. De plek zelf is een oase van rust en perfect om te ontspannen zonder veel drukte. De accommodatie Dyonisis heeft alles wat u zich kunt wensen: Beste uitzicht op het terras, buitendouche en goede uitrusting binnen! In ieder geval een zeer goede beslissing over Corfu!

Andreas B.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We verbleven in het appartement in mei 2021 en het was geweldig. We werden vriendelijk ontvangen door Dina met een fles wijn, ze regelde een huurauto voor ons en er stond zelfs een fles water in de koelkast. Je hoort altijd het geluid van de zee en 's avonds komen er vuurvliegjes die de sfeer perfect maken. Je hebt zeker een auto en badschoenen nodig op het strand. We komen zeker terug!

Johanna R.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Perfect! Een geweldige plek om te verblijven. Het grote strand is fantastisch en slechts een paar meter van de flat. U kunt de zonsondergang bekijken vanaf het terras, heel romantisch. Skala heeft zeer goede, verse vis. Paramonas is een rustige plek, heerlijk om te ontspannen. Vergeet geen muggenspray ;)

Heike W.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Wij boeken deze accommodatie al meer dan vijf jaar regelmatig omdat ze perfect is. Het uitzicht op zee met zonsondergang, de korte wandeling naar het strand, de taverna's in de buurt en niet te vergeten de geweldige Grieken.

Peter B.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een heerlijke vakantie op Corfu. Onze accommodatie voldeed volledig aan onze verwachtingen.
Dina, onze gastvrouw, was erg meegaand en aardig! Hartelijk dank voor een geweldige tijd!

Tobias D.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

De werkelijk schitterende ligging van de accommodatie en de hartelijkheid van de verhuurders compenseren de ietwat verouderde faciliteiten, hoewel ze per saldo niet slecht zijn. We zouden weer komen! De prijs-kwaliteitverhouding is zeker goed.

Dirk S.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Unieke vakantiewoning met directe toegang tot het zandstrand en twee prachtige terrassen. De hospita is ook zeer meegaand. We waren met 3 personen. Maar de slaapkamer is daarvoor een beetje klein.


Contactpersoon

Bedrijf Jassu-Reisen GmbH
Dhr. J. Huerter

Dhr. J. Huerter

meer informatie

Objectnummer: 289863

Laatst bijgewerkt: 25.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/289863.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Paramonas» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 62 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven