Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Halikounas

Max.  6   gasten
80m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
80m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Inrichting

Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Airconditioning Airconditioning

Buitenshuis

Tuin
Parkeren
Terras
Uitzicht op zee

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met ligbad


Keuken

4-pits kookplaat
Enkele kookplaat
Vriesvak
Koelkast
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Servies

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
Televisie
Handdoeken
Wasmachine
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1 km

1 km

Supermarkt 5 km

5 km

Luchthaven 27 km

27 km


Recreatiemogelijkheden

Zwemmen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • from the 7th day before the start of the rental 90% of the tour price
  • from the 34th day before the start of the rental 80% of the tour price
  • from the 60th day before the start of the rental 50% of the tour price
  • before that, the general principle of 20% of the tour price applies


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


26 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,4 van 5
4.4 Inrichting
4.4 Prijs / kwaliteit
4.4 Service
4.4 Ligging
4.4 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Vassilios L.

5,0
5 5 5 5 5

Eine sehr schöne und ruhige Unterkunft. Perfekt zum Abschalten. Einzig die Anfahrt dorthin ist etwas schwierig (Schotterwege).

Nikolaus S.

5,0
5 5 5 5 5

Sehr netter Kontakt vor Ort

Wolfgang H.

5,0
5 5 5 5 5

Eigentlich gibt es nicht viel zu schreiben. Außer : Top !! Zumindest für Leute die die Ruhe und Abgelegenheit lieben. Auto ist sozusagen Voraussetzung.

Matthias P.

3,0
3 3 3 3 3

Schlichtes Haus in traumhafter Lage. Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Die Ausstattung des Hauses ist zwar einfach, jedoch ist alles vorhanden, was nötig ist. Für Menschen, die Ruhe und Erholung suchen einfach ideal.

Vincent M.

4,0
4 4 4 4 4

Logement agréable et très tranquille, seul le chemin d’accès et très difficile trous, bosses...

Pal H.

5,0
5 5 5 5 5

The house is great, and has a special style. The land is quiet, and far from the noise places. The roads are narrow and not in the best condition. The beautiful and wild beach is 10 minutes walk. We will came back next year.

Sarah R.

3,0
3 3 3 3 3

Posto autentico, immerso negli ulivi. Un po’ isolato e wild ma affascinante. Obbligatorio avere una macchina e meglio arrivare di giorno così da non perdersi.

Annekatrin G.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Zeer mooi huis met groot terras en grondstuk. Rustige locatie, een klein beetje uitzicht op zee. Het mooie strand is goed te voet (ongeveer 20 minuten) of natuurlijk met de auto te bereiken. De douche is erg wenningsgevoelig (bijna niet te noemen als zodanig), het is echt alleen maar een straaltje. En ik was een beetje teleurgesteld dat met tuinmeubelen alleen tafels en stoelen of fauteuils worden bedoeld, geen ligstoelen. Zo kan het grote perceel met zonnige en schaduwrijke plekken niet echt worden gebruikt.

Wolfgang H.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Altijd heerlijk om vakantie te vieren op Korfoe, in Villa Chrissa. We waren dit jaar voor de 3e (of 4e?) keer daar. Het landgoed is zeer afgelegen in een olijfgaard, maar toch relatief dicht bij het strand van Chalikounas. Restaurants zijn op loopafstand en bieden uitstekende keuken tegen redelijke prijzen. Over het algemeen is een voertuig echter absoluut noodzakelijk. Want 1. het huis is bijna niet bereikbaar en ook om boodschappen te doen in Moraitika is een voertuig nodig. Het huis en de grote tuin zijn zeer goed onderhouden en van alles voorzien wat je nodig hebt voor een ontspannen vakantie als zelfvoorzienend persoon. Absoluut een aanrader!

Annekatrin G.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Met de douche moet echt iets gebeuren. Ligstoelen zouden belangrijk zijn. Ten minste een klein informatieblad met instructies voor het wachtwoord van de WiFi, warm water (hiervoor moest je eerst aan de zekeringkast prutsen) en de bediening van de wasmachine zou fijn zijn.

Brigitte B.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Heel mooie tuin, ruime kamers, rustige ligging te midden van de natuur, de zee is ook te voet bereikbaar in ongeveer 30 minuten ontspannen wandelen. Een heel leuk taverne met zeezicht en zeer vriendelijk personeel is in de buurt. Over het algemeen hebben we erg genoten.

Wolfgang H.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Top schoon, gerenoveerd huis met enorme tuin. Zeer goede, ruime uitrusting. Het huis ligt zeer idyllisch midden in de olijfboomgaarden. Voor ons stedelingen absolute vrijheid. Zoals al opgemerkt - zonder auto kun je daar echter niet veel doen. Daar staat tegenover dat je hemelse rust cadeau krijgt. Voor ons ideaal. Echt fantastisch en we kijken nu al uit naar onze volgende vakantie daar.

Elisabeth B.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Huis Chrissa ligt verscholen in de uitgestrekte olijfgaarden boven het Korrion-meer met het uitgestrekte strandlagune Chalikounas. In de buurt bevinden zich nog drie andere vakantiehuizen, dus je bent niet helemaal alleen. In ieder geval kun je hier afgezonderd van de toeristische drukte genieten van de rust van het Griekse mediterrane landschap. Er zijn mooie vlinders, krekels, nachtelijk vogelgezang en 1000 fonkelende sterren in de donkere nacht. Een auto, huurauto of een oude SUV, geduld en goede zenuwen zijn belangrijk voor ritjes naar het huis, het strand of het dichtstbijzijnde dorp, of ontwikkelen zich dan. Er zijn nog steeds onverharde wegen of smalle geasfalteerde wegen in het gebied. Het vakantiehuis is ruim, zeer schoon, praktisch ingericht en omgeven door een grote tuin met een tweede terras en een buitendouche. Je kunt jezelf bevoorraden door naar Agios Mattheos te rijden, een oud levendig bergdorp, mooie architectuur, zeer authentiek met door families gerunde tavernes en minimarkets. Het dorp is betoverend, maar het verkeer is ​​rampzalig; het beste is om onderaan de begraafplaats te parkeren en dan te voet omhoog te gaan. Het strand van Chalikounas is heel natuurlijk gebleven, doordeweeks niet zo druk, zeer warm en schoon zeewater in augustus, weinig golven, zeer lang en zeer ondiep zandstrand en zeer geschikt voor gezinnen met jongere kinderen of om te leren zwemmen en duiken. Zelfs onervaren zwemmers zijn hier goed op hun plek. Er zijn twee strandbars met ligstoelen en parasols. Daartussen is alles vrij strand- en duinlandschap. Hogerop is er een surfschool, voornamelijk met kitesurfen, veel experts.

Eskil W.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben ons enorm op ons gemak gevoeld! Het huis is als in de stilte gebouwd. Vanaf het terras heb je een weids uitzicht dat je in weckglazen zou willen bewaren (helaas is de camera niet goed genoeg voor deze rust). Je moet wel weten dat je niet zomaar even broodjes kunt halen en de wandeling naar het strand waarschijnlijk ook 20 minuten duurt - 20 minuten GriekenLAND (niet Griekenstad!). Voor ons was het huis een geweldige vondst en de grote tuin herinnerde ons aan het paradijs! Een groot cadeau te midden van het lawaai en de haast van onze tijd! Pak je wandelschoenen in en neem minstens 3 goede boeken mee! Een auto is helaas nodig en moet op de grindweg (ongeveer 800 meter) op een rustig tempo worden gereden (en zeker geen Lamborghini!). Kleine auto's hebben geen probleem bij voorzichtig rijgedrag!

Christiane W.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Het huis is zeer geschikt voor 5-6 personen die geen drukte willen. De locatie en uitrusting komen overeen met de beschrijving. Geweldig huis, groot terrein. We hebben een heerlijke tijd gehad met vrienden. De ligstoelen nodigen uit tot rusten, er is altijd een schaduwrijk plekje te vinden. De weg naar het huis is wennen. "Een gravelweg". De huisbewaarder was onmiddellijk ter plaatse bij het probleem met de wasmachine en heeft het opgelost. We komen zeker nog een keer. Christiane uit Bielefeld, september 2019.

Wolfgang H.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Altijd leuk om vakantie door te brengen op Corfu, in Villa Chrissa. We waren dit jaar de 3e (4e?) keer daar. Het pand ligt erg afgelegen in de olijfgaard, maar toch relatief dicht bij het strand van Chalikounas. Restaurants zijn op loopafstand en bieden uitstekende keuken tegen redelijke prijzen. Over het algemeen is echter een voertuig absoluut noodzakelijk. Ten eerste is het huis bijna onbereikbaar zonder en ook om te winkelen in Moraitika is een voertuig nodig. Het huis en de grote tuin zijn zeer goed onderhouden en er is alles wat je nodig hebt voor een ontspannen vakantie en als zelfvoorziening. Absoluut een aanrader!

Elisabeth B.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Haus Chrissa ligt verscholen in de uitgestrekte olijfgaarden boven het Korrion-meer met het uitgestrekte strandlagune Chalikounas. In de buurt zijn nog drie andere vakantiehuizen, dus je bent niet helemaal alleen. Hoe dan ook, hier kun je afgezonderd van de toeristische drukte genieten van de rust van het Griekse Middellandse Zeegebied. Er zijn mooie vlinders, krekelgezang, nachtegalenzang en 1000 fonkelende sterren in de donkere nacht. Een auto, huurauto of eigen oude SUV, geduld en sterke zenuwen zijn belangrijk voor ritten naar het huis, strand of het dichtstbijzijnde dorp, of ontwikkelen zich dan. Er zijn nog stofwegen en smalle asfaltwegen in het gebied. Het vakantiehuis is ruim, zeer schoon, praktisch ingericht en omgeven door een grote tuin met een tweede terras en buitendouche. Je kunt jezelf voorzien door een ritje naar Agios Mattheos, een oud levendig bergdorp, mooie architectuur, zeer authentiek met door families gerunde tavernes en minimarkten. Het dorp is betoverend, maar verkeersmatig rampzalig; Het is het beste om onder de begraafplaats te parkeren en dan te voet omhoog te gaan. Het strand van Chalikounas is heel natuurlijk gebleven, niet te veel drukte in de week, zeer warm en schoon zeewater in augustus, weinig golven, zeer lang en ondiep zand en zeer geschikt voor gezinnen met jongere kinderen of om te leren zwemmen en duiken. Ook onzekere zwemmers zijn hier goed op hun plek. Er zijn twee strandbars met ligstoelen en parasols. Daartussen is alles vrij strand- en duinlandschap. Verderop een surfschool, voornamelijk met kitesurfen, veel vaardige surfers.

Wolfgang H.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Top schoon, gerenoveerd huis met enorme tuin. Zeer goede, ruime uitrusting. Het huis is zeer idyllisch gelegen in het midden van de olijfgaarden. Voor ons stedelingen is het pure vrijheid. Zoals al opgemerkt, gaat er zonder auto niets. Maar daarvoor krijg je hemelse rust gratis. Voor ons ideaal. Gewoonweg fantastisch en we kijken nu al uit naar de volgende vakantie daar.

H. und R.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Mooi groot huis, genoeg voor 6 personen (2 slaapkamers met tweepersoonsbed, 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden; helaas slechts 1 kleine badkamer/douche met spaarzaam stromend water). Voldoende serviesgoed, grote en kleine potten en pannen; zeer groot terras waar je altijd een schaduwrijk plekje kunt vinden. Het pand heeft een zeer mooie, in principe rustige ligging. Helaas is er een soort hondenasiel in de buurt; de honden blaffen hardnekkig bij elke beweging voor hun terrein. - De toegangsweg naar de woning is zeer slecht met veel diepe gaten en alleen geschikt voor voertuigen met voldoende bodemvrijheid. Vanaf de woning is het 20 minuten lopen naar het strand, dat niet erg druk is. Op de aangrenzende percelen wonen zeer aardige Griekse buren. Al met al was het een erg leuke, ontspannende vakantie.

Brigitte B.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Zeer mooie tuin, ruime kamers, rustige ligging midden in de natuur, de zee is ook te voet bereikbaar in ongeveer 30 minuten comfortabel wandelen. Een zeer mooie taverna met zeezicht en zeer vriendelijk personeel is vlakbij.
Al met al is het ons zeer goed bevallen.

Jörg L.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Geweldig huis op een prachtig terrein met citroenen en olijfbomen. Alles was erg schoon. Ik kan dit huis alleen maar aanbevelen. De verhuurder heeft nu airconditioning, nieuw tuinmeubilair en een grote TV geïnstalleerd. Het enige probleem is de weg erheen. De gravelweg is niet zonder problemen, maar het went. Ik heb ook honden horen blaffen... iemand die meerdere honden heeft woont ongeveer 500 tot 800 meter verderop. Maar het stoorde me niet zo erg. Je woont tenslotte op het platteland.

Annekatrin G.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Er moet echt iets gebeuren met de douche.
Ligstoelen zouden belangrijk zijn.
Ten minste een klein informatieblad met instructies over het Wi-Fi wachtwoord, warm water (je moest eerst rommelen met de zekeringkast) en hoe de wasmachine te bedienen zou leuk zijn.

Christiane W.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Het huis is zeer geschikt voor 5-6 personen die geen drukte willen. De locatie en faciliteiten zijn zoals beschreven. Geweldig huis, groot terrein. We hadden een geweldige tijd met vrienden. De ligbedden nodigen u uit om te ontspannen, u kunt altijd een schaduwrijk plekje vinden. De weg naar het huis is even wennen. "De huismanager was er onmiddellijk toen we een probleem hadden met de wasmachine en loste het op. We komen zeker nog eens terug. Christiane uit Bielefeld september 2019

Eskil W.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We voelden ons zo op ons gemak! Het huis is gebouwd in de stilte. Vanaf het terras heb je een weids uitzicht dat je in potten wilt bewaren (helaas is de camera niet toereikend voor een dergelijke rust).
U moet weten dat u niet zomaar broodjes kunt gaan halen en dat de wandeling naar het strand 20 minuten duurt - 20 minuten Grieks LAND (niet Griekse stad!).
Voor ons was het huis een schot in de roos en de grote tuin een herinnering aan het paradijs!
Een groot geschenk in het lawaai en de haast van onze tijd!
Pak wandelschoenen en minstens 3 goede boeken in! Een auto is helaas noodzakelijk en moet op de grindweg (ca. 800 meter) op joggingsnelheid worden gereden (en alstublieft geen Lamborgini!) Kleine auto's hebben geen probleem, mits voorzichtig gereden!

Matthias S.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het huis heeft alles wat je nodig hebt voor self-catering en de buitenruimte is ook zeer aangenaam met veel schaduw. De leverancier gaf veel waardevol reisadvies. Zelfs de late aankomst was geen probleem. Hoewel de toegangswegen naar het huis een beetje avontuurlijk zijn, heb je de rust van de natuur. Algemene idyllische locatie met ongeveer 30 minuten naar de zee en het beschermde gebied van het Korissionmeer.

Wolfgang H.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Villa Chrissa is een prachtig, ruim vakantiehuis met een grote tuin die niets te wensen overlaat. Als u op zoek bent naar rust en afzondering, dan is dit de plek voor u. De lagune van Korission en het strand van Halikounas liggen echter op loopafstand. Het is ook een ideaal vertrekpunt om het zuiden van het eiland te verkennen. We voelden ons zeer comfortabel tijdens ons verblijf.


Contactpersoon

Bedrijf Jassu-Reisen GmbH
Dhr. J. Huerter

Dhr. J. Huerter

Andere accommodaties van Dhr. J. Huerter

Alle accommodaties weergeven van Dhr. J. Huerter

meer informatie

Objectnummer: 289870

Laatst bijgewerkt: 25.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/289870.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Halikounas» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.4 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 26 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven