Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Prinos-Scaletta

Max.  6   gasten
120m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
120m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Inrichting

Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Zwembad
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche

Badkamer 1

badkamer met ligbad


Keuken

4-pits kookplaat
Enkele kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Servies

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
Televisie
Handdoeken
Ligstoelen
Wasmachine
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Strijkijzer
Strijkplank
Haardroger
Parasol
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 2.5 km

2.5 km

Supermarkt 2 km

2 km

Luchthaven 71 km

71 km


Recreatiemogelijkheden

Zwemmen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • from the 7th day before the start of the rental 90% of the tour price
  • from the 34th day before the start of the rental 80% of the tour price
  • from the 60th day before the start of the rental 50% of the tour price
  • before that, the general principle of 20% of the tour price applies


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


28 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.9 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.9 Ligging
4.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Birte H.

5,0
5 5 5 5 5

Ein wunderbares Haus, das unsere Erwartungen an einen entspannten und schönen Familienurlaub voll entsprochen hat. Wir kommen gerne wieder.

Karin C.

5,0
5 5 5 5 5

Haus sehr sauber und sehr gross. Lage top und ruhig. Gerne immer wieder :-)

Wolfgang S.

5,0
5 5 5 5 5

Seh gut und alles bestens

Marcus Welby

4,0
4 4 4 4 4

Wir sind nett aufgenommen worden. Ein tolles Haus mit allem was das Herz begehrt. Pool u. Garten sind sehr gepflegt. Die Räumlichkeiten und der Aussenbereich sind für Rollstuhlfahrer gut geeignet.

Scales

5,0
5 5 5 5 5

Very nice well maintained house to spend the holidays with a family. Lots of privacy, and multiple terraces - so there is always a place in the shade - in very quiet surroundings. even a stunning view of mount Ida! Just a short drive away from some small beaches, Rethimnon and enough supermarkets etc around.

Familienurlauber

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Nadat we in 2008 per last minute toeval in Elya op vakantie waren, zijn we ook in 2009 teruggeweest en hebben al geboekt voor 2010. Het huis is perfect voor ons als gezin met drie kinderen, zeer mooi ingericht en goed onderhouden. Dit geldt ook voor de tuin en het zwembad, beide worden om de twee dagen verzorgd door een tuinman. Vanuit de keuken, de woonkamer en het terras heeft men direct uitzicht op het zwembad, wat belangrijk is voor kleine kinderen die nog niet kunnen zwemmen. Het huis ligt erg rustig, de tuin en het zwembad zijn niet zichtbaar voor de buren. Puur ontspanning! Het dorp Prinos is niet interessant, maar aangezien je toch een auto nodig hebt, ben je snel in de zeer mooie plaatsen aan de kust en op het strand. Een belangrijk voordeel is het zeer vriendelijke en betrouwbare verhuurdersechtpaar. Hij spreekt zeer goed Engels, zij spreekt naast Engels ook vloeiend Frans en Duits. Ze helpen niet alleen bij alle vragen rondom het huis, maar hebben bijvoorbeeld 's nachts ook voor een van de kinderen een dokter geregeld en ons daarheen begeleid. Daarom worden wij vaste gasten.

Griechenland- Fans

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We (gezin van 5 met 3 tienerkinderen) hebben in juni 2009 een heerlijke vakantie doorgebracht in vakantiehuis "Elya". Het huis was zeer schoon en goed uitgerust, perfect voor 5 personen, omdat het veel ruimte biedt. Zwembad- en tuindienst om de 2 dagen door de zeer vriendelijke eigenaars, die altijd leuke contactpersonen waren met tips over uitstapjes en organisatie. We kunnen "Elya" zeker aanbevelen!

Udo

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het huis ligt erg rustig, is zeer goed uitgerust en biedt voldoende privacy voor ontspannen vakantiedagen. De uitrusting is beter dan de foto's kunnen laten zien. We vonden het geweldig en kunnen dit huis zeker aanbevelen.

Björn B.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Juist in deze moeilijke tijd heeft Jassu Reisen absoluut topwerk voor ons geleverd. Van het advies en de suggesties voor bij ons passende accommodaties tot vluchten en autoverhuur was alles gewoon perfect. Het huis is precies zoals afgebeeld en gewoon een droom. De staat van onderhoud en smaakvolle inrichting worden begeleid door de zeer aardige en behulpzame verhuurders (geweldige tips voor uitstapjes en tavernes). Het zwembad is een hoogtepunt, volledig betegeld en met overloopspoel, zoiets vind je niet vaak. Vanuit deze regio kun je zowel het westen als het zuiden van Kreta perfect verkennen. Bedankt aan Jassu voor deze geweldige vakantie.

Wolfgang H.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben een geweldige tijd gehad in Haus Elya. Onze verwachtingen en wensen zijn volledig vervuld. Bedankt aan de vriendelijke gastheren en hun voortdurende behulpzaamheid. Ook willen we Jassu Reizen bedanken voor hun vermeende "rond-de-klok service". Volle 5 sterren!

Helmut

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

een geweldige lof voor het huis Elya. Wij (4 personen) hebben 2 vakantieweken doorgebracht in deze zeer goed onderhouden en goed uitgeruste accommodatie. Geweldige ontvangst door het aardige koppel verhuurders ondanks de zeer late aankomsttijd. Schoon en zeer goed onderhouden zwembad. Ook het huis zelf wordt perfect onderhouden door een medewerkster. Met de huurauto bereik je in korte tijd verschillende winkels, stranden en gezellige tavernes. Kortom, een vakantie waar het ons aan niets ontbrak. Graag weer.

Sabine T.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Heel mooi huis, rustige locatie, betrouwbare en vriendelijke verhuurders. Voor de zomer zou ik echter graag horren in ieder geval in de slaapkamers willen hebben. En het douchemoeilijkheden moeten worden verbeterd. Helaas zijn de kranen zo lek of verkalkt dat je nauwelijks kunt douchen (tenminste zonder de hele badkamer nat te spatten).

Brauer 2794

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

We waren met 4 in het huis, voor 4 is dit huis ideaal. Voor 6 slechts beperkt (er zijn 6 slaapplaatsen beschikbaar). Er ontbrak aan kleine dingen.. Haken in de badkamer om de handdoeken op te hangen - er was er maar één in elke badkamer.. Dat is te weinig voor 4 douchelakens en 4 kleine handdoeken... Douchen was niet mogelijk, omdat er ofwel geen douchegordijn was (badkamer 1) of er was geen douchestang, maar wel een douchegordijn. In de beneden-badkamer hebben we ook geen stopcontact gevonden... Er waren nauwelijks plaatsen om al de badbenodigdheden neer te zetten, we hebben glazen uit de keuken gebruikt als tandenborstelbekers (die waren er genoeg). Ook vinden we het altijd jammer om in een vakantiehuis te komen en het ontbreekt aan dingen zoals afwasmiddel, vaatdoekjes, aluminiumfolie of zelfs kruiden (zout, peper, paprika...). Dit zijn dingen die elke gast moet kopen en niet kan opgebruiken tijdens zijn vakantie. Het zou vanzelfsprekend moeten zijn dat dergelijke zaken aanwezig zijn en als ze op zijn, vult de vakantieganger ze weer aan. Het is jammer dat de schoonmaaksters (?) deze dingen op de een of andere manier weggooien. Maar dat zijn allemaal kleine dingen die ons zijn opgevallen. Het huis is geweldig, de service is erg goed. Ook de poets- en handdoekenservice werd met dank aanvaard. Nog één ding - zorg voor het slot bij de tuiningang... erg frustrerend...

Reisen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het huis is ingericht met mooie meubels, de keuken is zeer goed uitgerust, het terrein is mooi aangelegd met verschillende planten. Alles is perfect onderhouden. De communicatie met de eigenaars is vriendelijk en volledig ongecompliceerd. Huis en terrein verdienen de beoordeling "uitstekend". Het huis ligt zeer rustig in een aangename omgeving. Wie van een levendig en zeer toeristisch dorp in de omgeving houdt, zit goed met het nabijgelegen dorp. Voor meer oorspronkelijke plaatsen en bezienswaardigheden is een auto nodig.

Elaine D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooi, zeer goed uitgerust huis met een prachtig zwembad waar we als ouders graag met onze kinderen gezwommen hebben! We voelden ons zeer comfortabel in het huis, vooral in de zeer goed uitgeruste keuken ontbrak niets. Met name de elektrische citruspers zorgde ervoor dat onze dochter veel plezier had in het maken van versgeperst sinaasappelsap en dit moet je zeker proberen vanwege de heerlijke Kretenzische sinaasappels! In alle slaapkamers waren de bedden opgemaakt en er waren extra dekens en voldoende handdoeken. Het zwembad werd om de 2 dagen schoongemaakt en er werd voor de tuin gezorgd. We werden zeer vriendelijk ontvangen door de beheerders, ontvingen 2 dagen voor aankomst al een sms en konden onze aankomst- en vertrektijd individueel aanpassen. Als welkomstgeschenk waren we zeer verheugd om water, een fles wijn en druiven en koekjes en andere snacks in de koelkast te vinden en op de salontafel. Bovendien hebben we erg genoten van de hemelse rust in de omgeving. We voelden ons zeer comfortabel en goed uitgerust! Kreta is sowieso een reis waard met zijn vriendelijke mensen en prachtige landschap! Hartelijk dank Jassu voor de vriendelijke bemiddeling en de probleemloze afwikkeling! Zeer aan te bevelen!!

Björn B.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Juist in deze moeilijke tijd heeft Jassu Reisen voor ons een absoluut topwerk geleverd. Van het advies en de suggesties voor ons geschikte huizen tot vluchten en huurauto's was alles gewoon perfect. Het huis is precies zoals afgebeeld en gewoon een droom. De toestand van onderhoud en smaakvolle inrichting worden begeleid door de totaal aardige en behulpzame verhuurders (geweldige tips voor excursies en tavernes). Het zwembad is een hoogtepunt, volledig betegeld en met een overloopspoeling, zoiets vindt men niet vaak.
Vanuit de regio kunnen zowel het westen als het zuiden van Kreta perfect worden verkend.
Veel dank aan Jassu voor deze geweldige vakantie.

Raphaela E.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een zeer rustig gelegen huis op een kleine verhoging, uitgerust met de benodigde gebruiksvoorwerpen en meubels voor een verblijf van een week. De mooi onderhouden tuin, omzoomd door een kalkstenen muur, maakt het mogelijk om als gezin op zichzelf te zijn en maakt het niet nodig om extreem op buren te letten. Niet in de laatste plaats vanwege het zwembad ideaal voor gezinnen met tienerkinderen!

Anne

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het huis Elya is gewoon geweldig. Het zwembad, de tuin en het huis zijn goed onderhouden en nodigen u uit om thuis bij het zwembad te blijven en te dineren. Al met al heeft het ons aan niets ontbroken en werden onze verwachtingen overtroffen door het geweldige weer:-) Hartelijk dank aan het Jassu-team voor het uitstekende advies!

Griechenland- Fans

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Wij (gezin van 5 met 3 tienerkinderen) hebben in juni 2009 een heerlijke vakantie doorgebracht in het vakantiehuis "Elya". Het huis was zeer schoon en goed uitgerust, geschikt voor 5 personen omdat het veel ruimte biedt. Zwembad en tuin service elke 2e dag door de zeer ruimdenkende eigenaren, die altijd leuke contacten waren met excursie en organisatie tips. Wij kunnen "Elya" zeker aanbevelen!

Familienurlauber

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Nadat we in 2008 een last minute vakantie hadden in Elya, verbleven we er weer in 2009 en hebben we al geboekt voor 2010. Het huis is zeer geschikt voor ons als gezin met drie kinderen, zeer mooi ingericht, goed onderhouden. Dit geldt ook voor de tuin en het zwembad, beide worden om de twee dagen door een tuinman in orde gehouden. Vanuit de keuken, de woonkamer en het terras heeft u direct zicht op het zwembad, wat belangrijk is voor kleine kinderen die nog niet kunnen zwemmen. Het huis is zeer rustig, de tuin en het zwembad zijn niet zichtbaar voor de buren. Pure ontspanning! Het dorp Prinos is oninteressant, maar omdat je toch een huurauto nodig hebt, kun je snel naar de zeer mooie plaatsen aan de kust en naar het strand. Een groot voordeel is het zeer vriendelijke en betrouwbare verhuurdersechtpaar. Hij spreekt zeer goed Engels, zij spreekt vloeiend Frans en Duits. Ze helpen niet alleen met alle vragen rondom het huis, maar zorgden bijvoorbeeld ook 's nachts voor een dokter voor een van de kinderen en begeleidden ons naar hem toe. Daarom worden we vaste gasten.

Marcus Welby

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

We zijn vriendelijk ontvangen. Een geweldig huis met alles wat je hartje begeert. Het zwembad en de tuin zijn zeer goed onderhouden. De kamers en het buitenterrein zijn goed geschikt voor rolstoelgebruikers.

Helmut

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

super lof voor het huis Elya. Wij (4 personen) hebben 2 weken doorgebracht in dit zeer goed onderhouden en goed uitgeruste complex. Prima ontvangst door het aardige verhuurdersechtpaar ondanks het zeer late tijdstip van aankomst. Schoon en zeer goed onderhouden zwembad. Het huis zelf wordt ook goed onderhouden door een medewerker. Met de huurauto bereikt u in korte tijd diverse winkelmogelijkheden, stranden en gezellige tavernes. Kortom, een vakantie waarin het ons aan niets ontbrak. We zouden graag terugkeren.

Udo

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het huis ligt op een zeer rustige locatie, is zeer goed uitgerust en biedt voldoende privacy voor een ontspannen vakantie. De apparatuur is beter dan de foto's kunnen laten zien. We vonden het erg leuk en kunnen dit huis aan anderen aanbevelen.

Reisen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het huis is ingericht met mooie meubels, de keuken is zeer goed uitgerust, het pand is prachtig aangelegd met diverse planten. Alles is perfect onderhouden. De communicatie met de eigenaars is vriendelijk en volledig ongecompliceerd. Huis en woning verdienen de beoordeling "uitstekend". Het huis is zeer rustig gelegen in een aangename omgeving. Als u van een levendige, zeer toeristische plaats in de omgeving houdt, zit u goed met het nabijgelegen dorp. Een auto is nodig voor meer ongerepte plaatsen en bezienswaardigheden.

wir 3 :-)

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het vakantiehuis Elya heeft een geweldige ligging, rustig, maar je bent toch snel in de omliggende dorpen. Het huis zelf is geweldig. Liefdevol ingericht en het privé zwembad nodigt uit tot vroeg zwemmen. We komen altijd terug.

Brauer 2794

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

We waren met 4 personen in het huis, voor 4 personen is dit huis ideaal. Voor 6 alleen voorwaardelijk (er zijn 6 bedden beschikbaar). Er ontbraken zo weinig kleine dingen... Haken in de badkamer om de handdoeken op te hangen --- er was er maar één in elke badkamer.... Dat is te weinig voor 4 douchehanddoeken en 4 kleine handdoeken.... Douchen was niet mogelijk omdat er geen douchegordijn was (badkamer 1) of er was geen doucheknijper maar wel een douchegordijn. We vonden ook geen stopcontact in de badkamer beneden ... Er was nauwelijks opbergruimte voor al het sanitair, we gebruikten glazen uit de keuken als tandenborstelbekers (die waren er genoeg). Ook vinden wij het altijd jammer om in een vakantiehuis te komen zonder zaken als afwasmiddel, vaatdoek, aluminiumfolie of zelfs kruiden (zout, peper, paprikapoeder...) Dit zijn zaken die elke gast moet kopen en tijdens zijn vakantie helemaal niet kan gebruiken. Het zou vanzelfsprekend moeten zijn dat dergelijke zaken beschikbaar zijn en als ze op zijn, worden ze door de vakantieganger aangevuld. Het is jammer dat het schoonmaakpersoneel (??) deze dingen weggooit zoals ze kunnen. Maar dit zijn allemaal kleine dingen die ons opvielen. Het huis is geweldig, de service zeer goed. Ook de schoonmaak- en handdoekenservice werd dankbaar ontvangen. Nog één ding, zorg voor het slot op de tuin ingang ..... erg vervelend...

Sabine T.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooi huis, rustige ligging, betrouwbare en vriendelijke verhuurders.
Voor de zomer zou ik echter muggennetten wensen, ten minste in de slaapkamers.
En het doucheprobleem moet verbeterd worden. Helaas zijn de fittingen zo lek of verkalkt dat je nauwelijks kunt douchen. (tenminste zonder de hele badkamer onder te spatten).

Wolfgang H.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hadden een geweldige tijd in House Elya. Onze verwachtingen en wensen werden volledig ingelost. Veel dank aan de vriendelijke gastheren en hun voortdurende behulpzaamheid. Wij willen ook Jassu Reisen bedanken voor hun "round the clock service". Volledige 5 sterren!


Contactpersoon

Bedrijf Jassu-Reisen GmbH
Dhr. J. Huerter

Dhr. J. Huerter

Andere accommodaties van Dhr. J. Huerter

Alle accommodaties weergeven van Dhr. J. Huerter

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 289877

Laatst bijgewerkt: 28.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/289877.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Prinos-Scaletta» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 28 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven