Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Loutra

Loutra

Max.  5   gasten
85m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 5  gasten
85m²
2 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

6 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

6 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Inrichting

Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Balkon
Tuin
Barbecue
Zwembad
Parkeren
Terras
Uitzicht op zee

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

Enkele kookplaat
Vriesvak
Koelkast
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Servies
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
Handdoeken
Ligstoelen
Wasmachine
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Strijkijzer
Strijkplank
Parasol
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 5

2 tweepersoonskamer
1 Woon-/slaapkamers

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 3.5 km

3.5 km

Supermarkt 0.9 km

0.9 km

Luchthaven 77 km

77 km


Recreatiemogelijkheden

Zwemmen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 150
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • from the 7th day before the start of the rental 90% of the tour price
  • from the 34th day before the start of the rental 80% of the tour price
  • from the 60th day before the start of the rental 50% of the tour price
  • before that, the general principle of 20% of the tour price applies


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


75 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.7 Inrichting
4.7 Prijs / kwaliteit
4.7 Service
4.7 Ligging
4.7 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Kevin V.

5,0
5 5 5 5 5

We had a wonderfull time in Rotokritos. Very nice and beautifull place to stay. The hosts are very kind and helpfull. I would say, go there and you will be amased!

Sylvia K.

5,0
5 5 5 5 5

This was the 5th time we spent our vacation in Rotokritos, our dear friend Pandelis , his family and the loveley dogs. We feel well and happy. We can fully recommend Rotokritos. Pandelis will help you in any way he can and you can enjoy your stay. we are looking forward to next year ... :-)

Lutz S.

5,0
5 5 5 5 5

Sehr freundliche und hilfsbereite Vermieter.

Sylvia K.

5,0
5 5 5 5 5

Very good loaction, very good service by the guest house family. Everything was fine and pleasant.

Dagmar W.

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schönes Anwesen.

Geert V.

4,0
4 4 4 4 4

Our cottage was very nice and we had everything we needed. The dogs were cute and the pool was well kept. The garden was nice. Our recommendation!!!

Aurélien G.

5,0
5 5 5 5 5

We had a very nice stay at Pantelis' home. Our host adviced us with many suggestions : sites to visit, good restaurants, places to shop. The house is very calme, the garden very beautyfull and the pool very pleasant. His two dogs are the nicest. This holiday home is an ideal place to rest and to interact with a friendly host.

Sylvia K.

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schönes Objekt mit ausgezeichneter Betreuung durch den Vermieter. Wir haben uns sehr wohl gefühlt.

Alexander

5,0
5 5 5 5 5

Zu zweitem Mal waren wir in diesem Haus, und kommen noch wieder. Die Gastgeber sind sehr Gastfreundlich und hilfsbereit, wir haben uns wie zuhause gefühlt.

chris

4,0
4 4 4 4 4

Das Haus war sehr schön eingerichtet, der Garten und der Pool prima. Der Hausherr war sehr nett und hilfsbereit.

Mino

4,0
4 4 4 4 4

Gute, sehr ruhige Lage. Empfehlenswert.

Schneider

5,0
5 5 5 5 5

Das Haus und seine Ausstattung sind sehr gut. Die Betreuung durch den Hausherrn können wir nicht hoch genug loben - wir kommen gerne wieder und können das Haus uneingeschränkt empfehlen.

Loutraner...

5,0
5 5 5 5 5

Wunderschönes Anwesen. Fantastischer Pool. Ausgezeichnete Lage. Sehr hilfsbereiter, gastfreundlicher Vermieter. Sehr zu empfehlen und gerne wieder.

Luis

5,0
5 5 5 5 5

Es war eine wunderschöne Woche in diesem sehr geschmackvoll eingerichteten alten Bauernhaus. Der Pool spendete uns Kühle, die wir wirklich brauchten nach unseren ausgiebigen Wanderungen.

2009

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Twee kinderen, twee volwassenen, de verhuurders waren allebei erg vriendelijk en behulpzaam! Het huis van binnen was mooi en met alle inventaris die je nodig hebt! Airconditioning was niet nodig, het was erg aangenaam zelfs buiten op de veranda! Het zwembad was erg schoon en de tuin was liefdevol ingericht! We voelden ons als op vakantie en we hebben allemaal erg genoten, ik zou het iedereen aanraden!

Wolfgang

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Na een prachtige vakantieweek in Loutra gaan we verder naar het oosten. We hebben genoten van de Kretenzische gastvrijheid en voelden ons zeer op ons gemak tussen de vele bloemen in de tuin en het verzorgde zwembad. We willen onze gastheer hartelijk bedanken en wensen hem veel aardige gasten toe.

Ulli

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Het huis beviel ons erg goed, in de stijl van het land, met een hele mooie tuin. De verhuurder, die naast de deur woont (d.w.z. je bent niet helemaal alleen), was zeer vriendelijk en behulpzaam. Alleen het geblaf van de honden van de verhuurder stoorde ons af en toe 's nachts. We hebben dit aangekaart en hij heeft de honden 's nachts binnen gehouden. Verder was alles prima en zoals beschreven.

MaLu

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

We hebben ons zeer op ons gemak gevoeld. Het huis is idyllisch gelegen, omgeven door een prachtige tuin. Het zwembad nodigt uit tot ontspanning en de locatie van het object is goed, zodat we veel uitstapjes hebben gemaakt. Dankzij de vele tips van de gastheer, die ongelooflijk behulpzaam is, hebben we veel nieuwe plaatsen en tavernes op Kreta ontdekt. Overigens kunnen we alleen maar aanraden om naar Kreta te gaan. We zijn overal zeer vriendelijk en gastvrij ontvangen. Het huis Rotokritis heeft een bijzondere charme en ondanks de hitte in juli was het binnen in huis zeer aangenaam. We missen de zwoele avonden op het terras met de prachtige verlichting eromheen. De sterrenhemel leek ons ook veel stralender..........

Michael

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een erg mooie accommodatie met uitstekende service. De verhuurder staat altijd klaar met advies en hulp. Hij spreekt zeer goed Engels en onderhoudt het zwembad regelmatig. Hij heeft de zonden van zijn zoon (net 6) in de tuin genereus door de vingers gezien. Een vakantie kan bijna niet beter zijn...

Kerstin N.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

We hebben voor het eerst vakantie gehad weg van het massatoerisme en waren enthousiast. Een voertuig moet je echter absoluut bij je hebben. Het huis in Kretenzische stijl was eenvoudig maar prachtig. We waren met z'n tweeën, dus was alles meer dan voldoende. Voor vijf personen wordt het behoorlijk krap. Begin mei hadden we geweldig weer, zodat we zelfs al konden zwemmen in het pas gevulde zwembad. De eigenaar en zijn twee lieve honden waren erg aardig en altijd klaar voor een praatje en knuffels. Hij gaf ons goede adviezen voor activiteiten en restaurantbezoeken.

pelzjoc

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

een gezellig en goed onderhouden landgoed dat volledig aan onze verwachtingen voldeed. Vooral het terras en het prachtige zwembad werden vaak door ons en onze kinderen gebruikt. De verhuurder is een echte Kreta-kenner, spreekt uitstekend Engels en geeft geweldige tips voor uitstapjes, stranden en restaurants. Geschikt voor hondenvriendelijke mensen die niet meteen zenuwachtig worden van wat geblaf 's nachts.

Andreas S.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben ons hier zeer op ons gemak gevoeld. Pantelis en zijn familie (inclusief de 2 lieve honden Siko en Jay) waren geweldige gastheren. We werden hartelijk ontvangen en kregen altijd hulp aangeboden (tips, advies, toeristische suggesties,....) wanneer dat nodig was. Niemand drong zich op. Onze kinderen voelden zich op het terrein en natuurlijk in het geweldige zwembad helemaal op hun gemak. De barbecueplaats is een droom, net als het hele terrein. Geweldige familievakantie op Kreta, zoals je het wenst. Totale ontspanning en rust. Het terrein ligt zeer centraal en gunstig om het hele eiland te verkennen. Tot slot: Bedankt Pantelis voor de geweldige tijd en de vele mooie gesprekken. Je hebt je in onze harten gewurmd.

Kreta-Fans

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Wij (gezin met 13-jarige dochter) hebben ons vanaf het eerste moment op ons gemak gevoeld in het huis Rotokritos. Het liefdevol onderhouden terrein, de bloeiende tuin, de charme van de oude gebouwen en het zeer authentiek en met oog voor detail ingerichte appartement lieten ons de alledaagse stress vergeten. Ook het zwembad was zeer goed onderhouden en we hebben er uitgebreid gebruik van gemaakt. De gastheren, Pandelis en zijn familie, hebben ons zeer hartelijk verwelkomd en in alle opzichten ondersteund. De goede insider tips voor uitstapjes en restaurants hebben onze vakantie zeer verrijkt. De omgeving is aangenaam rustig en 's avonds kun je bij romantische verlichting genieten van een prachtig uitzicht op de sterrenhemel. Een beetje nachtelijk geblaf van honden in de buurt hoort echter ook bij het Griekse plattelandsleven. Het stoorde ons niet verder. Over honden gesproken. Niet te vergeten zijn de twee zeer aanhankelijke en goed opgevoede honden van de gastheren, die ons vanaf het begin met hun vriendelijke aard hebben weten te charmeren. Al met al: Een zeer geslaagde vakantie vol levensvreugde!

chrissi

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Familie Apostolakis inclusief de twee honden hebben ons laten zien wat gastvrijheid betekent. Met hun hartelijke manier en de restaurant- en uitstaptips, passend bij het weer, konden we echt van onze vakantie genieten. Het ontbijt aten we altijd op het balkon. Vanaf hier hadden we uitzicht op zee en het landschap ervoor. De interieurs van het vakantiehuis zijn smaakvol ingericht. De buitenruimte is ook met veel liefde aangelegd.

Eversche

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Eigenaar woont in het huis en zorgt zeer goed voor zijn gasten. Er was geen eten in de nabijgelegen taverne en de enige winkel is een eenvoudige bakkerij. De tuin van het landgoed is prachtig!

Sven H.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We waren met z'n vieren (2 volwassenen en 2 jonge kinderen) in de accommodatie in het kleine dorpje Loutra op Kreta en het was een van de mooiste vakanties die we tot nu toe hebben gehad. We werden heel hartelijk ontvangen door de gastvrije eigenaar Pandelis en waren zeer dankbaar voor de vele zeer nuttige tips over cultuur, eten en bezienswaardigheden. De accommodatie is zeer idyllisch gelegen in een oud gebouw met een prachtige tuin. De kinderen (en de volwassenen natuurlijk ook) hebben erg genoten van het privézwembad. De ruimtes zijn niet erg groot, maar voldoen volledig voor een gezin van vier. Niet te vergeten zijn de twee gastvrije honden die onze kinderen meteen in hun hart sloten. Onvergetelijk zijn ook de inspirerende en onderhoudende avonden met de gastheer himself onder het genot van Griekse wijn. Voor ons zal het niet de laatste keer geweest zijn.

Tommy W.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het rustieke vakantiehuis in landelijke stijl biedt bij mooi weer de ideale omstandigheden voor een rustige en ontspannen individuele (gezins)vakantie, ver weg van het massatoerisme. We vonden het erg leuk! Zeer goed onderhouden buitenterrein met veel planten en een schone zwembadzone met ligstoelen en parasols. De verhuurder heeft zeer goede kennis van het Engels en geeft goede aanbevelingen voor bezienswaardigheden en stranden. Het echtpaar van de verhuurders woont op het terrein en is altijd aanwezig, maar terughoudend en zeer vriendelijk. De gasten gebruiken het zwembad alleen, en er kan ook een grote barbecue worden gebruikt. Er zijn 2 kleine honden op het erf, levendig maar absoluut kindvriendelijk en ongevaarlijk. Het vakantiehuis is het beste geschikt in de zomer en herfst. Een bakker is op loopafstand bereikbaar, supermarkten, andere voorzieningen en zandstranden aan de noordkust zijn binnen enkele minuten met de auto te bereiken.

Rainer R.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtig vakantiehuis met zeer aardige, attente verhuurders. 2 lieve kleine honden laten zich graag knuffelen door kinderen - maar vertrekken ook meteen als je hun aanwezigheid niet op prijs stelt. Het huis is schoon en sfeervol ingericht. De sfeer van de binnenplaats is "onverslaanbaar". Vanaf het balkon van het huis kun je de zonsondergangen met uitzicht op zee genieten bij een licht briesje. Al met al super ontspannend met maximale ontspanningswaarde - daarom geven we 5 sterren.

rlinnepe

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Het 220 jaar oude, gerenoveerde vakantiehuis in het dorp Loutra is erg schilderachtig. Een prachtig strand is met de auto minder dan 10 minuten rijden. Het zwembad was vooral voor de kinderen een fijne verfrissing in de middag. De honden van de eigenaar, die op het terrein woont, waren geweldige speelkameraadjes voor de kinderen. De eigenaar (die uitstekend Engels spreekt en wiens zoon zeer goed Duits spreekt) had altijd goede tips voor avondbezoeken aan tavernes, vooral "Galera" in de buurt van Rethymno was erg goed. Het huis is indrukwekkend door de rustige ligging enerzijds en de nabijheid van het strand en Rethymno anderzijds.

MicroChip

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Vriendelijke ontvangst, heel mooi vakantiehuis met tuin en zwembad, hele lieve honden en een gastheer die persoonlijk voor ons welzijn heeft gezorgd en veel goede tips heeft gegeven voor het verkennen van Kreta. Een echte aanrader!

Tommy

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het smaakvol gerenoveerde boerderij ligt in een charmant Kretenzer dorp, weg van het drukke toerisme; toch is het handig bereikbaar (met een huurauto). De uiterst vriendelijke en sympathieke gastfamilie staat klaar met advies en ondersteuning, of het nu gaat om tips voor uitstapjes of aanbevelingen voor tavernes. Wij (2 volwassenen, 2 tieners van 13 en 15 jaar) kunnen de accommodatie van harte aanbevelen. We hebben een zeer mooie vakantie gehad en voelden ons thuis.

Alidafriends

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Wie op vakantie wil gaan buiten de toeristische drukte, zit hier goed. We hebben optimaal genoten van ons vakantieverblijf, enerzijds door rustige dagen op het terras en/of bij het zwembad en anderzijds als voordelige uitvalsbasis voor verkenningen/excursies in West-Kreta.

Guido

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Mijn man en ik hebben erg genoten van onze vakantieweek. De gastheer was erg gastvrij en behulpzaam. Er waren hier veel mooie plekjes te ontdekken en het huis nodigde altijd uit tot ontspanning. De bijzondere sfeer komt voort uit de leeftijd en de liefdevolle renovatie. We hebben erg genoten van het prachtige landschap en de prachtige vegetatie. We wensen het huis en de gastheer nog vele aangename vakantiegangers.

Josef

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Onze vakantieweek van 18-25 mei 2009 hebben we genoten van dit prachtig gerenoveerde huis. Tijdens het ontbijt voor het huis met een prachtig uitzicht over bloemen, olijfbomen naar de zee hebben we energie opgedaan voor onze excursies en uitstapjes in de omgeving. We bedanken onze gastheer voor zijn royale gastvrijheid en wensen hem in de toekomst veel aardige vakantiegasten.

Aurélien G.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Engels

We hadden een zeer prettig verblijf in het huis van Pantelis.
Onze gastheer adviseerde ons met veel suggesties: bezienswaardigheden om te bezoeken, goede restaurants, plekken om te winkelen.
Het huis is zeer rustig, de tuin erg mooi en het zwembad erg aangenaam.
Zijn twee honden zijn de liefste.
Dit vakantiehuis is een ideale plek om uit te rusten en om te interageren met een vriendelijke gastheer.

Charlotte D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Engels

Pandelis en zijn familie waren lieve, vriendelijke gastheren met veel geweldige tips. Als je graag contact maakt, zoals wij doen, met de gastheer, dan is dit de plek voor jou. Twee honden, die ook van ons gezelschap genoten, maakten het voor ons als thuis. Bedankt voor een zeer plezierige vakantie!

Sylvia K.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Dit was de 5e keer dat we onze vakantie doorbrachten in Rotokritos, onze lieve vriend Pandelis , zijn familie en de lieve honden.
We voelen ons goed en gelukkig. We kunnen Rotokritos volledig aanbevelen. Pandelis zal je helpen op elke manier die hij kan en je kunt genieten van je verblijf.
we kijken uit naar volgend jaar ... :-)

Andreas S.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We voelden ons hier zeer op ons gemak. Pantelis en zijn familie (inclusief de 2 lieve honden Siko en Jay) waren geweldige gastheren.
We werden hartelijk ontvangen en kregen altijd hulp aangeboden (tips, advies, tour suggesties, ...) wanneer we het nodig hadden. Niemand was opdringerig.
Onze kinderen voelden zich helemaal op hun gemak op het terrein en natuurlijk in het geweldige zwembad.
De barbecueplaats is een droom, net als het hele terrein.
Geweldige familievakantie op Kreta, zoals je het je wenst. Totale ontspanning en rust.
De accommodatie ligt zeer centraal en gunstig om het hele eiland te verkennen.
Tenslotte: Bedankt Pantelis voor de geweldige tijd en de vele geweldige gesprekken. Je hebt je in onze harten gewerkt.

Eduard G.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het vakantiehuis trekt de aandacht door de locatie en uitrusting. Het hele terrein is zeer goed onderhouden en sympathiek. Er waren verse granaatappels uit de tuin. Nog meer indruk hebben de verhuurder en zijn familie op ons gemaakt met hun gastvrijheid. Pantelis gaf ons altijd goede tips voor excursies en restaurants. We hebben enorm genoten van ons verblijf in september 2021 en kunnen Rotokritos volledig aanbevelen.

Jörg L.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Rustige en ontspannen vakantie in het dorp vlakbij Rethymnon. Zeer mooi vakantiehuis met prachtig uitzicht tot aan de zee. De Engels sprekende familie (zoon Giorgi spreekt ook zeer goed Duits) helpt altijd verder en heeft ook tips voor uitstapjes en restaurants/tavernes.

Andrea M.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Toole gastgezinnen, altijd behulpzaam, familiaire sfeer, goede tips voor bezichtigingen en winkelen. Alles wat je nodig hebt is in huis. Het is allemaal schoon. Mooie rustige sfeer, liefdevol aangelegde tuin. We voelden ons zeer comfortabel. We zullen terugkomen.

Josef

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Wij hebben met volle teugen genoten van onze vakantieweek van 18-25.05.2009 in dit prachtig gerenoveerde huis. Het ontbijt voor het huis met een prachtig uitzicht over bloemen, olijfbomen en de zee gaf ons kracht voor onze excursies en uitstapjes in de omgeving. Wij danken onze gastheer voor zijn gulle gastvrijheid en wensen hem veel fijne vakantiegasten voor de toekomst.

Wolfgang

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Na een heerlijke week vakantie in Loutra trekken we verder naar het oosten. We hebben genoten van de Kretenzische gastvrijheid en voelden ons zeer comfortabel tussen de vele bloemen in de tuin en in het goed onderhouden zwembad. Wij danken onze gastheer hartelijk en wensen nog vele fijne gasten toe.

Guido

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Mijn man en ik hebben erg genoten van onze week vakantie. De gastheer was zeer gastvrij en behulpzaam. Er waren veel mooie plekken om te ontdekken en het huis nodigde ons altijd uit om te ontspannen. De bijzondere sfeer komt voort uit de ouderdom en de liefdevolle renovatie. We hebben erg genoten van het mooie landschap en de prachtige vegetatie. Wij wensen het huis en de gastheer nog vele aangename vakantiegasten toe.

Sigi

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het domicilie is ons zeer goed bevallen. De eigenaar is altijd beschikbaar met hulp en advies en probeert het leven zo aangenaam mogelijk te maken. De ligging is ideaal om naar een van de vele stranden of uitstapjes in de omgeving (ook naar het zuiden) te gaan. We vonden ook de bakker om de hoek leuk, dat wil zeggen dat we elke ochtend verse broodjes/broodjes hadden. We hielden ook van de bastaardhond Tommy, die voor ons zorgde op het terrein.

SantaClaus

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Grieks wonen met familieband en hond en kat. Zeer vriendelijke en bijna familie-achtige omgeving. Je voelt je als in een Griekse familie (alleen de kinderen ontbraken). Veel tips gekregen en altijd een praatje met de verhuurder.

MaLu

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

We voelden ons zeer comfortabel. Het huis is idyllisch gelegen, omgeven door een prachtige tuin. Het zwembad nodigt uit tot ontspanning en de ligging van de woning is goed, zodat we veel excursies hebben gemaakt. Dankzij de vele tips van de verhuurder, die ongelooflijk gedienstig is, hebben we veel nieuwe plaatsen en taverna's op Kreta ontdekt. Voor de rest kunnen we alleen maar aanraden om naar Kreta te gaan. We werden overal heel leuk en vriendelijk ontvangen. Het huis Rotokritis heeft een bijzondere charme en ondanks de hitte in juli was het zeer aangenaam in het huis. We missen de zwoele avonden op het terras met de prachtige verlichting rondom. Ook de sterrenhemel leek ons veel stralender.........

Ludian

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

originele accommodatie in het centrum van een klein oud dorp, aangename temperaturen op de binnenplaats (in de schaduw) zelfs tijdens de lunch, mooi zwembad, twee boerderijhonden die dol zijn op kinderen, 10min met de auto naar het zandstrand. Erg aardige verhuurders.

pelzjoc

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

een gezellige en goed onderhouden woning die volledig aan onze verwachtingen voldeed. Vooral het buitenterras en het mooie zwembad werden vaak gebruikt door ons en onze kinderen. De verhuurder is een echte Kreta-kenner, spreekt uitstekend Engels en geeft goede tips voor excursies, stranden en restaurants. Geschikt voor hondvriendelijke mensen die wat geblaf 's nachts niet erg vinden.

Roma2013

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben erg genoten van de vakantie omdat de accommodatie erg rustig en prachtig gelegen is. De eigenaren zijn zeer behulpzaam en vriendelijk, ze geven goede tips waardoor we een vakantie hadden weg van de toeristische drukte. Voor ons was het precies goed.

2009

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Twee kinderen, twee volwassenen, de verhuurders waren beiden zeer vriendelijk en meegaand! Het huis binnen was zeer mooi ingericht met alles wat je nodig hebt! Airconditioning was niet nodig het was zeer aangenaam zelfs zonder het! Zelfs buiten onder de veranda! Het zwembad was zeer schoon en de tuin zeer liefdevol aangelegd! Je voelt je alsof je op vakantie bent, we hebben er alle vier erg van genoten en ik zou het iedereen aanraden!

Tommy

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

De smaakvol gerenoveerde boerderij ligt in een mooi Kretenzer dorp, weg van de drukte van het toerisme; toch is het gunstig gelegen (met huurauto). Het uiterst vriendelijke en sympathieke gastgezin staat klaar om te helpen en te adviseren, of het nu gaat om tips voor excursies of aanbevelingen voor taverna's. Wij (2 volwassenen, 2 tieners 13 + 15) kunnen de accommodatie ten zeerste aanbevelen. We hebben een hele fijne vakantie gehad en voelden ons thuis.

Michael

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een zeer mooi complex met een uitstekende service. De verhuurder staat altijd klaar met hulp en advies. Hij spreekt zeer goed Engels en onderhoudt voortdurend het zwembad. Hij liet zijn zoon (amper 6) royaal wegkomen met zijn wandaden in de tuin. Een vakantie kan nauwelijks beter zijn...

kiwifan

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Mijn titel is "Verzoening" omdat we na een week vakantie aan de kust bij Kalives in Loutra eindelijk het Griekenland hebben gevonden dat we zochten. Dus: geen liefdeloos overontwikkeld landschap, geen bermen bezaaid met afval, geen verkeerslawaai, geen ontboste en niet herbeboste berghellingen... maar wel al datgene wat in de andere commentaren ook beschreven wordt en hier niet herhaald moet worden. Nog een toevoeging: Het is prettig dat Jassu zowel de objectieve omstandigheden als de subjectief waargenomen stemming in de beschrijving van het object weet weer te geven!

Marko

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Zeer mooi huis, zeer mooi eigendom. Vriendelijke en behulpzame gastheer met perfect Engels. De twee kleine hondjes, Tom en Jerry, zijn ideale speelkameraadjes voor kinderen. Zelfs om te baden waren de lucht en het water dit jaar eind april al aangenaam warm. - Bedankt voor het heerlijke verblijf! Bedankt voor Kreta op zijn best!

Ulli

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

We vonden het huis erg mooi, typisch voor het land, zeer mooie tuin. De verhuurder, die er vlak naast woont (je bent dus niet helemaal alleen) was heel erg vriendelijk en behulpzaam. Het enige dat ons stoorde was het geblaf van de honden van de verhuurder van tijd tot tijd 's nachts. We spraken er met hem over en hij bracht de honden 's nachts binnen. Voor de rest was alles in orde en zoals beschreven.

Eversche

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

De eigenaar woont in het pand en is zeer begaan met het welzijn van zijn gasten. Er was niets te eten in de nabijgelegen taverna en de winkelmogelijkheid is een eenvoudige bakkerswinkel. De tuin van het pand is prachtig!

MicroChip

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Vriendelijke ontvangst, zeer mooi vakantiehuis met tuin en zwembad, zeer lieve honden en een gastheer die persoonlijk voor ons welzijn zorgde en veel goede tips gaf om Kreta te verkennen. Een aanrader!

Karin & Thomas

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Een hele fijne vakantie voor de tweede keer! Heel gezellig met Griekse charme, problemen worden opgelost met Grieks pragmatisme. De vele insider tips van Pantelis, die Griekenland echt overbrengen, hebben ons erg geholpen.

rlinnepe

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Het 220 jaar oude, gerenoveerde vakantiehuis in het dorp Loutra is zeer schilderachtig. Een prachtig strand ligt op minder dan 10 minuten rijden. Het zwembad was een leuke manier om 's middags af te koelen, vooral voor de kinderen. De honden van de huisbaas, die op het terrein woont, waren geweldige speelkameraadjes voor de kinderen. De verhuurder (spreekt uitstekend Engels en de zoon zeer goed Duits) had altijd goede tips voor avondbezoeken aan taverna's, "Galera" bij Rethymno was bijzonder goed. Het huis maakt indruk met zijn rustige ligging enerzijds en de nabijheid van het strand en Rethymno anderzijds.

Frank

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer goed onderhouden en uitgebreid gerestaureerd complex met zwembad en een zeer aardige en gastvrije eigenaar die ons waardevolle tips gaf over bezienswaardigheden en taverna's. We hebben erg genoten van de week en hebben heerlijk uitgerust.

SunshineK

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Dit is de tweede keer dat we onze vakantie in Loutra doorbrengen. De twee appartementen bevinden zich in afzonderlijke delen van een voormalige oliemolen, zijn liefdevol ingericht en bieden alles voor een ontspannen vakantie vanaf de eerste minuut. Samen met het goed onderhouden zwembad en de binnenplaats en tuin heeft de verhuurder een Kretenzische oase gecreëerd: Ver weg van het massatoerisme en toch binnen bereik (10 min. met de auto) van het strand, supermarkten, taverna's, enz. De hartelijkheid van de waard en zijn familie kan niet genoeg benadrukt worden, die met woorden en daden liefdevol voor hun gasten zorgen. Wij bevelen dit prachtige vakantiehuis graag aan!

Muggel

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Geweldig, liefdevol gerenoveerd huis met een zeer mooie inrichting die getuigt van aandacht voor detail. Het zwembad was altijd schoon en goed onderhouden Zeer aangename rustige omgeving - ideaal voor de gast die rust en ontspanning zoekt. De gastheren zijn zeer vriendelijk en ondersteunen excursies graag met waardevolle insider tips. Er werden ook waardevolle tips gegeven bij het plannen van de excursies, wat aanzienlijk heeft bijgedragen tot een goed succes. - Conclusie: een aanrader

Imke

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Wij (gezin met twee kinderen en een kat) verbleven drie weken in het prachtige vakantiehuis van de familie Apostolakis in het idyllische dorpje Loutra. Pandelis gaf ons steeds goede tips voor excursies. Het huis op de heuvel is met veel liefde ingericht. Het zwembad was altijd een goede plek om af te koelen voor en na onze excursies. Het huis is een kleine oase van rust en ontspanning. Er zijn zeer mooie stranden en baaien in de directe omgeving, evenals leuke taverna's. Wij kunnen het huis zonder enige beperking aanbevelen! Naast de goede ligging, het koele huis en de prachtige tuin met zwembad, valt vooral de menselijke warmte en gastvrijheid van Pandelis en zijn familie op.

Andreas05

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

De eigenaar probeert het oorspronkelijke karakter te herstellen. Het is volledig uitgerust en de inrichting past perfect. De verzameling lege flessen en sporen van renovatiewerkzaamheden stoorden ons niet. Het is een woonhuis dat in het dorp thuishoort, niet een gewoon vakantiehuis dat later is gebouwd. Bijzonder lovenswaardig is de warme en hartelijke ontvangst van de eigenaar en de "zorg" voor de gasten. We zouden er altijd weer heen gaan.

chrissi

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

De familie Apostolakis en hun twee honden lieten ons zien wat gastvrijheid betekent. Met hun hartelijke manier van doen en de restaurant- en excursietips, passend bij het weer, konden we echt genieten van onze vakantie. We ontbeten altijd op het balkon. Vanaf hier hadden we uitzicht op de zee en het landschap ervoor. Het interieur van het vakantiehuis is smaakvol ingericht. Ook de buitenruimte is met veel liefde ontworpen.

Kreta-Fans

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Wij (een gezin met een 13-jarige dochter) voelden ons vanaf het eerste moment thuis in het Rotokritos huis. Het liefdevol onderhouden terrein, de bloeiende tuin, de charme van de oude gebouwen en de zeer authentiek en liefdevol ingerichte vakantiewoning deden ons het leven van alledag vergeten. Het zwembad was ook zeer goed onderhouden en we hebben er veelvuldig gebruik van gemaakt. De gastheren, Pandelis en zijn familie, ontvingen ons zeer hartelijk en steunden ons in alle opzichten. De goede insider tips voor excursies en restaurants hebben onze vakantie enorm verrijkt. De omgeving is aangenaam rustig en 's avonds kunt u genieten van een prachtig uitzicht op de sterrenhemel met romantische verlichting. Maar een beetje nachtelijk hondengeblaf in de buurt hoort ook bij het Griekse plattelandsleven. Het stoorde ons helemaal niet. Over honden gesproken. En niet te vergeten de twee zeer vertrouwenwekkende en goed opgevoede honden van de gastheren, die met hun vriendelijke karakter vanaf het begin onze harten hebben veroverd. Al met al: een volledig geslaagde vakantie vol levensvreugde!

Rainer R.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtig vakantiehuis met zeer aardige, attente verhuurders. de 2 goed opgevoede hondjes worden ook graag geknuffeld door kinderen - maar ze gaan ook meteen weg als je ze niet wilt hebben.
Het huis is schoon en charmant ingericht. De flair van de binnenplaats is "onovertroffen". Vanaf het balkon van het huis kunt u in een licht briesje genieten van de zonsondergangen met uitzicht op zee.
Al met al super ontspannend met maximale recreatiewaarde - daarom 5***** van ons

Kerstin N.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Dit was onze eerste vakantie buiten het massatoerisme en we waren dolblij. Maar je moet zeker een voertuig bij je hebben.
Het huis in Kretenzische stijl was eenvoudig maar prachtig. We waren met z'n tweeën, dus alles voldeed. Voor vijf personen is het nogal krap.
We hadden begin mei prachtig weer, zodat we konden zwemmen in het vers gevulde zwembad.
De eigenaar en zijn twee lieve honden waren erg aardig en altijd klaar voor een praatje en een knuffel. Hij gaf ons goed advies over wat te doen en waar te eten.

Ellen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We kijken met plezier terug op onze heerlijke vakantie in Loutra in juni 2012. We voelden ons helemaal thuis in het prachtige pand en de gastvrijheid van onze verhuurder was echt uniek. Hij gaf ons veel nuttige tips voor leuke excursies, goede restaurants en mooie stranden. We zouden altijd terugkomen.

Jens F.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We waren met vier personen, met twee kinderen van 12 en 14. De grootte van de flat is voldoende. We hebben erg genoten van het terras en de loggia en van het zwembad en hebben er regelmatig gebruik van gemaakt. De algehele indeling van het pand is zeer aantrekkelijk. Er ontstaat een geweldige vakantiesfeer. De historische boerderij ligt midden in het heuvelachtige dorp en is zeer liefdevol en individueel gerenoveerd. Je hebt een directe band met de verhuurdersfamilie en hun vrolijke en lieve hondenkoppel. We communiceerden zeer goed met de zoon in het Duits en met de verhuurder in uitstekend Engels. Je krijgt individuele tips voor excursies, voor de beste slager, visser, restaurants enz. Parkeren was nooit een probleem in de buurt van de accommodatie. Voor ons was het een erg leuke vakantie. We komen graag terug!

Tommy W.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het rustieke vakantiehuis in landhuisstijl biedt bij mooi weer de ideale omstandigheden voor een rustige en ontspannen individuele (familie)vakantie ver weg van het massatoerisme. We vonden het erg leuk!
Zeer verzorgde buitenruimte met veel planten en schoon zwembad met ligbedden en parasols. Zeer goede Engelse kennis van de verhuurder en goede aanbevelingen voor bezienswaardigheden en stranden door hem. Het verhuurdersechtpaar woont op het terrein en is altijd aanwezig, maar gereserveerd en zeer vriendelijk. Het zwembad is voor exclusief gebruik van de gasten en er is ook een grote barbecue. Er zijn 2 kleine honden op de boerderij, die fel zijn, maar absoluut dol op kinderen en ongevaarlijk.

Het vakantiehuis is het mooist in de zomer en de herfst. Een bakker is op loopafstand, supermarkten, verdere infrastructuur en zandstranden van de noordkust op enkele minuten met de auto.

Alidafriends

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Als u een vakantie wilt beleven ver weg van de toeristische drukte, dan is dit de plek voor u. We hebben veel gebruik gemaakt van ons vakantiehuis, enerzijds door rustige dagen op het terras en/of bij het zwembad door te brengen en anderzijds als handig uitgangspunt voor verkenningen/excursies in West-Kreta.

Sven H.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Vier van ons (2 volwassenen en 2 peuters) verbleven in de accommodatie in het kleine dorpje Loutra op Kreta en het was een van de beste vakanties die we tot nu toe hebben gehad. We werden hartelijk ontvangen door de gastvrije eigenaar Pandelis en waren erg dankbaar voor de vele zeer nuttige tips over cultuur, eten en bezienswaardigheden. De accommodatie is zeer idyllisch gelegen in een oud gebouw met een prachtige tuin. De kinderen (en volwassenen natuurlijk) hebben echt genoten van het privézwembad. De kamers zijn niet erg groot, maar volledig toereikend voor een gezin van vier. En niet te vergeten de twee gastvrije honden, die onze kinderen meteen in hun hart sloten.

De stimulerende en onderhoudende avonden met de gastheer zelf bij Griekse wijn blijven onvergetelijk.

Voor ons zal het niet de laatste keer zijn.

Claudia A.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hadden een geweldige vakantie met Panthelis en zijn familie. De kinderen vonden het zwembad geweldig en er was genoeg ruimte voor ons allemaal. Het huis heeft alles wat je nodig hebt en alles is schoon en netjes. We kregen veel tips en konden altijd bij onze verhuurders terecht als er iets mis was. We zouden opnieuw komen


Contactpersoon

Bedrijf Jassu-Reisen GmbH
Dhr. J. Huerter

Dhr. J. Huerter

Andere accommodaties van Dhr. J. Huerter

Alle accommodaties weergeven van Dhr. J. Huerter

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 289879

Laatst bijgewerkt: 28.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/289879.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Loutra» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 75 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven