Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Akoumia

Akoumia

Max.  5   gasten
70m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 5  gasten
70m²
2 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

5 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

5 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Tuin
Zwembad
Parkeren
Terras
Uitzicht op zee

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

Enkele kookplaat
Vriesvak
Koelkast
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Servies
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
CD-speler
Televisie
Handdoeken
Radio
Ligstoelen
Wasmachine
Kinderbed
WiFi
Parasol
Terrasmeubilair
DVD-speler

Geschikt voor

Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 5

1 tweepersoonskamer
1 driepersoonskamer
1 Woon-/slaapkamers

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 2 km

2 km

Supermarkt 18 km

18 km

Luchthaven 110 km

110 km


Recreatiemogelijkheden

Mountainbiken
Zwemmen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • from the 7th day before the start of the rental 90% of the tour price
  • from the 34th day before the start of the rental 80% of the tour price
  • from the 60th day before the start of the rental 50% of the tour price
  • before that, the general principle of 20% of the tour price applies


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


17 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,7 van 5
4.6 Inrichting
4.6 Prijs / kwaliteit
4.6 Service
4.6 Ligging
4.6 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Renate J.

4,0
4 4 4 4 4

Sehr schöner, ruhiger Ort, mit fantastischer Aussicht. Etwas abgelegen, im Herbst ist ein Auto unumgänglich…..

Stewart V.

5,0
5 5 5 5 5

The accommodation is basic but very comfortable and extremely clean, you have everything you need when on holiday and the internet conection is also reliable. The views are fantastic (see and mountains) and the beach is very closed. You share the swimming pool with the other guests but most of the time you are on your own. Tavernas with good food nearby but you need a car to explore the area and get around Crete.

Annika M.

5,0
5 5 5 5 5

As nice as the description and pictures show it.

Chris L.

5,0
5 5 5 5 5

Lovely stay in this beautiful little house. Host was very helpful. Bed setup was 2 double rooms when we arrived. Shared pool very quiet and often just to ourselves. Car is essential and there are no amenities nearby. Lovely taverna 1 mile walk, great beach close by with free sunloungers and 2 tavernas. 1 hour from Rethmeyno by car and 2 hours from Chania Airport.

Christelle R.

5,0
5 5 5 5 5

„les contacts sur place sont très efficaces et sympathiques. il serait utile de remplacer les matelas. on sent fort les ressorts. ce serait également précieux de mettre des tentures dans les chambres. très beau site. très chouette endroit. merci beaucoup“

Soraya H.

5,0
5 5 5 5 5

De ontvangst was fijn. De host is super vriendelijk en legt duidelijk uit wat je over het huisje moet weten. Het appartement is prettig om in te verblijven. Inclusief een zwembad waar je met enkele andere gasten gebruik van kan maken met fijne ligbedjes. En omdat je wat hoger zit heb je een heerlijk uitzicht. Met de auto waren we binnen een paar minuten op het strand of bij een heel fijn restaurant (Filenia). Als van niet al te toeristisch houdt, is dit een heerlijke plek om te verblijven.

Horst u. Adelheid E.

4,0
4 4 4 4 4

Es war ein angenehmer Aufenthalt, mal in einem anderen Haus als sonst, bei dem wir die Ruhe und den Terrassenschatten sehr genießen konnten.

Cecile D.

5,0
5 5 5 5 5

A lovely house in an amazing location. Out of season so the quiet was really enjoyable. The accommodation was perfect for us( 2 grown ups and 2 toddlers) and very clean. Triopetra beach is very close and other fantastic beaches, mountain walks and nice tavernas. Out of seasons(before Easter) be aware that convenient store are a bit further away if you need. We recommend this place. Thank you

Dotan K.

5,0
5 5 5 5 5

Realy great place, clean and plesent, good location, very nice and helpful host.

Gites L.

5,0
5 5 5 5 5

Maison très agréable, avec une très belle vue sur la mer. La piscine est très appréciable. Un accueil chaleureux. Nous recommandons !

Heinz E.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Vriendelijke, behulpzame eigenaar met voldoende aanwezigheid. Vanwege de sterke wind die enkele dagen aanhield, rammelden de toch al nutteloze, verkeerd gemonteerde luiken hevig, zodat slapen slechts "met het innemen van Valium" mogelijk was. Huis 8 van buiten niet het grootste succes, maar qua inrichting en indeling het beste in vergelijking met 1 - 4.

Michael R.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

De accommodatie is afgelegen en erg rustig. Alles was zeer schoon en goed onderhouden. Het appartement was functioneel ingericht, de keuken echter een beetje karig. Als je wilt koken, loop je snel tegen grenzen aan, bijvoorbeeld bij de kookpannen of snijplank en messen. Gezien het grote aantal muggen waren de vliegenhorren aan de ramen zeer welkom. Deze waren echter duidelijk later ingebouwd, met als gevolg dat de luiken niet meer dicht konden. En omdat er ook geen verduisterende gordijnen waren, was dit in het donker in de slaapkamers erg onprettig. 's Ochtends werd je dan ook heel vroeg wakker, omdat je vroeg in de zon lag. Hier moet iets aan worden gedaan, maar niet ten koste van de vliegenhorren. Ondanks dit alles; de rustige locatie, het prachtige uitzicht op zee en de goed onderhouden accommodatie resulteerden in een zeer mooie vakantie - altijd weer!

Marieke H.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Engels

Wat aardig, rustig plekje in werkelijk schitterende natuur! In werkelijkheid was het nog mooier dan op de foto's! We hebben genoten van het mooie zwembad, het rustige, mooie strand dat dichtbij was, wandelingen in de bergen... Het huisje was netjes en schoon, er ontbrak niets. En niet te vergeten het prachtige uitzicht. Zeker een aanrader als je van natuur en rust houdt!

Stéphane L.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Engels

Mooi huis met 5 slaapplaatsen. Op het eerste gezicht is alles in orde, maar dat is voordat je de apparatuur wilt gebruiken. Toen we aankwamen, was de keuken uitgeschakeld op de meterkast. We begrepen al snel waarom. Wanneer je de oven gebruikt, schakelt alles uit en moet je de hoofdschakelaar buiten het huis vinden. Verwacht niet dat je gastheer je helpt en het duurt 24 uur voordat hij antwoordt. Pas op, soms schakelt de airconditioning ook uit. Slechte geur in de kasten onder de gootsteen. Daarentegen is het zwembad mooi en schoon, met ligstoelen. Het uitzicht is erg mooi en de tuin is prachtig. Een leuke strand is 4 minuten rijden en een klein restaurant op enkele minuten afstand, en dat is het. Doe je boodschappen van tevoren.

Stewart V.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Engels

De accommodatie is eenvoudig maar zeer comfortabel en extreem schoon, je hebt alles wat je nodig hebt tijdens de vakantie en de internetverbinding is ook betrouwbaar. Het uitzicht is fantastisch (zee en bergen) en het strand is zeer dichtbij. Je deelt het zwembad met de andere gasten, maar meestal ben je alleen. Tavernes met lekker eten in de buurt, maar je hebt een auto nodig om het gebied en Kreta te verkennen.

Michael R.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

De accommodatie is afgelegen en erg rustig. Alles was zeer schoon en goed onderhouden. Het appartement was functioneel ingericht, maar de keuken was een beetje spaarzaam. Wie wil koken, komt bijvoorbeeld snel tegen beperkingen aan bij de kookpannen of snijplank en mes. Gezien de vele muggen waren de horren voor de ramen zeer welkom. Deze waren echter duidelijk achteraf geïnstalleerd met als resultaat dat de luiken niet meer konden worden gesloten. En omdat er ook geen verduisterende gordijnen waren, was dit 's nachts zeer onaangenaam in de slaapkamers. En 's ochtends werd men dan zeer vroeg wakker, omdat men vroeg in de zon lag. Hier zou er iets aan gedaan moeten worden, maar niet ten koste van de horren.
Desondanks; de rustige ligging, het prachtige uitzicht op zee en de goed onderhouden accommodatie zorgden voor een zeer mooie vakantie - op elk moment weer!

Heinz E.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Vriendelijke, behulpzame eigenaar met voldoende aanwezigheid. Door de sterke wind die meerdere dagen aanhield, rammelden de toch al nutteloze, verkeerd gemonteerde luiken hevig, waardoor slapen slechts mogelijk was na inname van valium. Huis 8 is van buiten niet geweldig, maar qua uitrusting en indeling van de ruimte het beste in vergelijking met 1-4.


Contactpersoon

Bedrijf Jassu-Reisen GmbH
Dhr. J. Huerter

Dhr. J. Huerter

Andere accommodaties van Dhr. J. Huerter

Alle accommodaties weergeven van Dhr. J. Huerter

meer informatie

Objectnummer: 289889

Laatst bijgewerkt: 01.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/289889.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Akoumia» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 17 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven