Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Keratokampos

Keratokampos

Max.  5   gasten
60m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 5  gasten
60m²
2 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Parkeren
Terras
Uitzicht op zee

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

4-pits kookplaat
Enkele kookplaat
Vriesvak
Koelkast
Oven
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Servies

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
Televisie
Handdoeken
Ligstoelen
Wasmachine
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 5

1 tweepersoonskamer
1 overige slaapkamer
1 Woon-/slaapkamers

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.05 km

0.05 km

Supermarkt 1.3 km

1.3 km

Luchthaven 60 km

60 km


Recreatiemogelijkheden

Zwemmen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 150
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • from the 7th day before the start of the rental 90% of the tour price
  • from the 34th day before the start of the rental 80% of the tour price
  • from the 60th day before the start of the rental 50% of the tour price
  • before that, the general principle of 20% of the tour price applies


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


52 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
4.9 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.9 Ligging
4.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Brigitta A.

5,0
5 5 5 5 5

Wie immer traumhaft, diesmal mit außerordentlich gutem Wetter, durchweg sonnig mit ca. 27°C. Das Haus ist nach wie vor unser Lieblingsplatz, alles bestens.

Brigitta A.

5,0
5 5 5 5 5

Wie immer ein super Urlaub in unserem "happy place" diesmal sogar noch besser denn es gab neue Betten - wunderbar! Nun ist das Haus perfekt. Wir freuen uns schon auf nächstes Jahr.

Brigitta A.

5,0
5 5 5 5 5

Es war wieder herrlich in unserem "zweiten Zuhause" Sonne, Meer und Ruhe...das Haus war wie immer tip top .

Werner B.

4,0
4 4 4 4 4

Idealer Urlaub zum Abschalten und Relaxen. Lage sehr gut, direkt am Meer, ruhig gelegen, aber Ortsnähe (Tavernen, Supermarkt etc....); Schöner Strand; Einrichtung gut ; Vermieter sehr freundlich;

Miriam T.

5,0
5 5 5 5 5

Das Ferienhaus übertraf sowohl von der Lage als auch der Ausstattung unsere Erwartungen. Wir haben uns sehr wohlgefühlt!

Christian B.

4,0
4 4 4 4 4

Wir haben uns auch in diesem Jahr wieder sehr wohl gefühlt.

Eppi48

5,0
5 5 5 5 5

Perfekte Unterkunft für uns zwei. Könnte mir vorstellen, dass wir das Domizil nochmals buchen. Nur die Beschreibung um das Haus zu finden hatte den einen oder andern Mangel.

Keratokambos II2016

5,0
5 5 5 5 5

Das Haus mit seiner freundlichen Ausstattung und die schöne Umgebung haben wir sehr genossen.

Johanna

4,0
4 4 4 4 4

Für Paare zu empfehlen!

Bruno und Karin W.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben ons in dit huis met de echt hoogwaardige uitrusting en de prachtige sfeer zeer op ons gemak gevoeld. De voorziening van beddengoed, handdoeken, etc. was erg goed. De verhuurder was erg vriendelijk en de gesprekken met hem waren zeer interessant en informatief. De omgeving is ideaal voor wie op zoek is naar rust en ontspanning. We zijn van plan om terug te komen.

Miriam T.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We waren voor de 3e keer in dit vakantiehuis en waren opnieuw helemaal enthousiast over de rustige ligging en de mooie sfeer. De uitrusting is goed en biedt alles om je comfortabel te voelen voor een ontspannen en rustgevende vakantie. Vooral leuk is de zitplaats onder de olijfboom, waar je de dag heerlijk kunt laten eindigen. Wie rust, ontspanning en privacy zoekt weg van het massatoerisme, is hier precies op de juiste plek. Absolute aanbeveling voor dit huis!

Angela M.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het huis is uitgerust met alles wat je nodig hebt. Het ligt prachtig helemaal aan het einde van Keratokampos. De zitplaatsen buiten nodigen uit om te blijven, want het uitzicht op zee is prachtig. Mijn favoriete plek was de grote bank, die altijd in de schaduw stond van de olijfboom. Het is een plek waar je goed tot rust kunt komen.

Holger K.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer goede, rustige locatie (dichtbij de zee) en voorzieningen. Onze verwachtingen werden overtroffen. Vriendelijk ontvangst. Onmiddellijke hulp/reparatie van het kapotte toiletspoelsysteem. Ontvangst en instructies door Emmanuel Kladakis (spreekt Duits). G. Kanelaidis is de zwager (telefoonnummer is correct), zie brief van 17.03.2020.

Frank J.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Nu hebben we voor de tweede keer "ons kleine paradijs" kunnen genieten. 3 weken heerlijke rust, zon en een top uitgerust huis. In het huis is echt alles aanwezig wat je nodig hebt, zelfs een geweldige sandwichmaker nu. Vooral de viersterrenservice moet worden geprezen, om de drie dagen wordt grondig schoongemaakt en worden er schone lakens en handdoeken verstrekt. Het absolute hoogtepunt blijft de supercomfortabele plek onder de olijfboom met een prachtig uitzicht op de azuurblauwe zee. Dus tot volgend jaar? ;-)

Dieter

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Voor mensen die rust zoeken, ver weg van het toeristische gedoe, is het huis Vigla gewoon perfect. Locatie, faciliteiten en service, alles klopt. We zaten graag in de zithoek onder de olijfboom en keken uit over de zee. Van de tavernes aan zee vonden we vooral de Taverna Kriti in Kastri leuk. Familie Brisolakis heeft altijd iets lekkers te bieden, het beste is om de aanbevelingen van de chef op te volgen. Er zijn twee kleine supermarkten in het dorp. Het is beter om grote boodschappen meteen in Heraklion of in Jerapetra te doen.

Hans E.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Was zoals de andere vakanties in Keratokambos een zeer mooie tijd. Het huis Vigla is precies wat we ons voorstellen. Rustig en dicht bij het strand, een zeer aardige gastheer. Kreta is nog steeds vrij van massatoerisme. We komen graag weer terug. Sissi en Hans.

Tom

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Wij waren zeer tevreden over het vakantiehuis en de service. Alle informatie kwam overeen met de werkelijke situatie. Een echte aanrader voor iedereen die de eenzaamheid van de zuidkust van Kreta waardeert! Eike en Thomas (Jander-)Alm

Anita und Peter aus Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Locatie: perfect gelegen aan het einde van een doodlopende straat, op 50 meter van het eenzame strand van het slaperige dorpje Keratokombos - bijna aan het einde van de wereld. Overvloedige rust en ontspanning met een prachtige sterrenhemel en absolute stilte. Het huis: smaakvol en liefdevol ingericht huis met perfecte voorzieningen, zeer goede verblijfskwaliteit in het huis en op het terras - er is altijd voldoende schaduw te vinden. De volledig uitgeruste keuken maakt ook koken van maaltijden mogelijk. De sfeer, de belichting overdag en de verlichting in huis 's avonds laten je altijd comfortabel voelen - een perfecte plek om los te laten.

Nanou

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben hele mooie dagen in het huis doorgebracht. De ontvangst was warm en ongecompliceerd, de verzorging zeer zorgzaam. Het huis is smaakvol ingericht en gedecoreerd, de locatie idyllisch. Het strand is mooi en weinig bezocht, de plaats Keratokampos ook rustig. In de buurt vind je mooie rotsen om te snorkelen. Als je verder wilt rijden, moet je echter elke keer wat omslachtig weer naar boven rijden naar de hoofdweg.

Hans+Sissi

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Das huis VIGLIA heeft een zeer mooie rustige locatie. We werden goed verzorgd. Sissi en ik hebben 14 prachtige dagen beleefd, ver weg van het massatoerisme. Geweldige gastvrije Kretenzers. We komen graag terug. P.s. Helaas is er geen stopcontact in de badkamer.

Peter Paul

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hadden beide huizen gehuurd. Daarom hadden we absolute rust - precies wat we zochten. Geen toerisme; kilometerslang strand zonder mensen; geen vliegtuig- of autogeluid; geweldige prijzen in de restaurants. Door de nieuwe weg slechts 1 uur rijden naar Heraklion.

Weimar

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Positief: Moderne stijlvolle, gezellige, hoogwaardige voorzieningen, zeer schoon en rustig. We voelden ons meteen thuis. Bijzonder opvallend is de gemetselde zithoek op het terras onder de olijfboom. Negatief: Zeer harde bedden, vooral op de tussenverdieping, in vergelijking met de harde bedden van andere vakanties in Griekenland.

Akazienblüte

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een prachtig, zeer goed uitgerust huis op een prachtige locatie, met uitzicht op de zee, olijfgaarden en bergen! Een oase van rust! Hier hebben we zeer ontspannen dagen doorgebracht, genoten van de wind en de golven op bijna verlaten stranden, luisterden 's nachts naar de golven van de zee en het getsjirp van de krekels, en bekeken de heldere sterrenhemel boven ons, inclusief overnachten in de open lucht onder de Melkweg met vallende sterren en de maan die boven de zee ondergaat. Een droom! In Keratocampos/Kastri zijn er kleine supermarkten en gezellige tavernes. Bedankt, Emanuel, voor de warme ontvangst en deze prachtige plek! Dank je wel, Mariella, voor je inzet - alles was zeer goed onderhouden! Dank aan JASSU Reizen, voor het vlekkeloze verloop. We komen graag nog eens terug!

Gabriela

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was het mooiste en best verzorgde huis dat we ooit hebben gehuurd tijdens de vakantie. Zeer smaakvol en van hoge kwaliteit uitgerust. Het huis wordt elke 3 dagen grondig schoongemaakt en al het beddengoed wordt vervangen door een zeer hartelijke vrouw. De beheerder van het huis zorgt zeer goed voor zijn gasten en informeert regelmatig of er problemen, wensen of vragen zijn. Vanaf het zonneterras waren we in 2 minuten bij de zee. We waren blij dat we het achterste huis hadden genomen, omdat we daar wat meer privacy hadden. Als je beide huizen bewoont met familie of vrienden, is het ongeëvenaard. Keratokampos is weinig toeristisch. Het is een ideale plek om rust te vinden, aardige Griekse mensen te ontmoeten, te wandelen en de vele bezienswaardigheden vereisen ook niet al te lange reistijden.

Carolina

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We (5 persons) had rented both houses and had a dream vacation in Keratokampos. The houses corresponded to the description and offered us a very pleasant stay. Especially the sleeping loft of House Vigla deserves special mention. It is cozy and offers a nice resting place with its roof terrace. The nearby, almost isolated beautiful pebble beach also invited us to swim. However, water shoes should be brought along. If you don't want to cook in the well-equipped kitchen, you can visit the numerous good taverns in Keratokampos. Especially the tavern "Mornig Star," Morning Star, should be mentioned, whose host not only cooks Greek cuisine à la carte but also according to the guests' wishes. The nice landlord/caretaker with his great helpfulness also deserves a big compliment. A completely successful vacation! Lastly, we would like to thank the Jassu Travel service team very much, who always stood by us with advice and assistance in the planning and implementation of our vacation.

Daniela

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben het achterste huis van de twee vakantiehuizen gehuurd. We werden begroet en ingewijd, zelfs al was het al na 22.00 uur. Het huis is goed uitgerust en erg schoon. Na 3 dagen verblijf wordt er schoongemaakt en worden de handdoeken verwisseld (nog nooit eerder meegemaakt in een vakantiehuis)! Het achterste huis biedt iets meer privacy (als het tweede niet door vrienden wordt bewoond) en een gezellig hoekje met een olijfboom als schaduwrijke plek. De beschrijving van de route klonk eerst erg dramatisch en we dachten al: "Wat hebben we hier uitgekozen". Maar de weg is twee jaar geleden opnieuw geasfalteerd (net als de omliggende kustwegen goed onderhouden zijn) en de toegang is geen probleem (naar onze mening - we wonen ook dichtbij de bergen thuis!).

Raffaella M.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Engels

Huis mooi en goed ingericht. Zeer schoon. Het is gelegen in een zeer rustige omgeving, op slechts een paar meter van het strand. De gastheren zijn erg aardig en beleefd. Zeer aanbevolen verblijf.

Frank J.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Nu hebben we voor de tweede keer kunnen genieten van "ons kleine paradijs". 3 weken heerlijke rust, zon en een top uitgerust huis. In het huis is werkelijk alles aanwezig wat je nodig hebt, nu zelfs een super sandwichmaker. Vooral de 4-sterren service moet worden geprezen, elke drie dagen wordt er grondig schoongemaakt en er worden frisse beddengoed en handdoeken verstrekt. Het absolute hoogtepunt blijft de super comfortabele plek onder de olijfboom met een prachtig uitzicht op de azuurblauwe zee. Tot volgend jaar dan? ;-)

Anita und Peter aus Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Ligging: perfect gelegen aan het einde van een doodlopende weg, 50 meter van het afgelegen strand van de nog slaperige gemeenschap Keratokombos - bijna aan het einde van de wereld. Uitgestrekte rust met prachtige sterrenhemels en absolute stilte. Het huis: smaakvol en liefdevol ingericht huis met perfecte uitrusting, zeer goede verblijfskwaliteit in het huis en op het terras - u vindt er altijd voldoende schaduw. De volledig uitgeruste keuken maakt het ook mogelijk om menu's te koken. De ambiance, de verlichting overdag en de verlichting in het huis 's avonds zorgen altijd voor een aangenaam gevoel - een perfecte plek om je te laten gaan.

Tom

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We waren zeer tevreden over het vakantiehuis en de service. Alle informatie kwam overeen met de werkelijke omstandigheden. Voor iedereen die de eenzaamheid van de Kretenzische zuidkust op prijs stelt, een echte aanrader! Eike en Thomas (Jander-)Alm

Gabriela

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was het mooiste en best verzorgde huis dat we ooit op vakantie hebben gehuurd. Zeer smaakvol ingericht naar een zeer hoge standaard. Elke 3e dag wordt het huis grondig schoongemaakt en al het linnengoed verschoond door een zeer hartelijke vrouw. De beheerder is zeer begaan met het welzijn van zijn gasten en vraagt vaak of er problemen, wensen of vragen zijn. Direct vanaf het zonneterras waren we in 2 minuten in zee. We waren blij dat we het achterhuis hadden genomen, omdat we daar wat meer privacy hadden. Als je met familie of vrienden in beide huizen verblijft, kun je er niet omheen. Keratokampos is niet erg toeristisch. Het is een ideale plek om rust te vinden, leuke Griekse mensen te ontmoeten, te gaan wandelen en voor veel bezienswaardigheden hoeft u ook niet al te ver te rijden.

Daniela

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Wij verbleven in het achterhuis van de twee vakantiewoningen. We werden verwelkomd en binnengelaten, hoewel het al na 22.00 uur was. Het huis is goed uitgerust en erg zuur. Na 3 dagen verblijf wordt er schoongemaakt en worden de handdoeken vervangen (is ons nog nooit overkomen in een vakantiehuis)! Het achterhuis heeft wat meer privacy (zo niet het 2e wordt bewoond door vrienden) en een gezellig hoekje met een olijfboom voor de schaduw. De beschrijving van hoe we er moesten komen klonk eerst erg dramatisch en we dachten al: "Wat hebben we hier gekozen". Maar de weg is 2 jaar geleden opnieuw geasfalteerd (en ook de omliggende kustwegen zijn in goede staat) en de toegang is geen probleem (vanuit ons standpunt - we hebben thuis ook de bergen in de buurt!).

Nanou

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben hele fijne dagen in het huis doorgebracht. De ontvangst was warm en ongecompliceerd, de verzorging zeer zorgzaam. Het huis is smaakvol ingericht en gedecoreerd, de ligging idyllisch. Het strand is mooi en niet erg druk, het dorp Keratokampos is ook rustig. In de buurt vindt u prachtige rotsen om te snorkelen. Als je iets verder wilt rijden, moet je elke keer tot aan de hoofdweg rijden.

Dieter

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Voor mensen die op zoek zijn naar rust, ver weg van de toeristische drukte, is het Vigla House gewoonweg ideaal. Locatie, uitrusting en service, alles klopt. We hebben vooral genoten van het zitten in de zithoek onder de olijfboom en het kijken naar de zee. Van de taverna's aan zee vonden we vooral Taverna Kriti in Kastri erg leuk. De familie Brisolakis heeft altijd iets lekkers in de aanbieding, en u kunt het beste de aanbevelingen van de chef volgen. Er zijn twee kleine mini-markten in het dorp. U kunt beter uw boodschappen doen in Heraklion of Jerapetra.

Hans E.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zoals de andere vakanties in Keratokambos, het was een zeer mooie tijd. Het huis Vigla is precies wat we ons hadden voorgesteld. Rust en stilte dicht bij het strand, een zeer mooie verhuurder. KRETA nog steeds zonder massatoerisme. We zullen graag weer komen.
Sissi en Hans.

Brigitta A.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zoals altijd... nu al de vijfde keer... het was gewoonweg heerlijk, we hebben weer genoten van de zon, de zee en de heerlijke rust. Het huis is nog steeds een droom, vooral de plek onder de olijfboom.... Dank ook aan het team van Jassu, waarvan de service en verzorging gewoon heel aangenaam is...

Holger K.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer goede, rustige ligging (vlakbij zee) en faciliteiten. Onze verwachtingen werden overtroffen. Vriendelijke ontvangst. Onmiddellijke hulp/reparatie van de defecte toiletspoeling.
Ontvangst en briefing door Emmanuel Kladakis (spreekt Duits). G. Kanelaidis is de zwager (tel.nr. klopt), zie begeleidende brief van 17.03.2020.

HMueller

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben twee heerlijke weken doorgebracht in Keratokampos. Het vakantiehuis kwam overeen met de (veelbelovende) beschrijving en voldeed aan alle verwachtingen - fantastische ligging, prachtig uitzicht, zeer goede uitrusting, directe nabijheid van het verlaten kiezelstrand, tavernes op loopafstand (ca. 20-25 min.). Het dorp zelf is alleen bereikbaar via vele kilometers kronkelige wegen; excursies over het eiland kosten tijd. Algemeen, alleen maar aanbevolen!

Weimar

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Pos.: Modern stijlvol, gezellig, inrichting van hoge kwaliteit, zeer schoon, rustig. We voelden ons meteen thuis. Bijzonder opmerkelijk is de stenen zithoek op het terras onder de olijfboom. Negatief: Zeer harde bedden, vooral op de galerij, in vergelijking met de harde bedden van andere Griekse vakanties.

Angela M.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het huis is uitgerust met alles wat je nodig hebt. Het is prachtig gelegen aan het einde van Keratokampos. De zitplaatsen buiten nodigen uit om te blijven hangen, want het uitzicht op zee is prachtig. Mijn persoonlijke favoriete plek was de grote bank, die altijd in de schaduw van de olijfboom stond.
Het is een plek waar je rust kunt vinden.

Frank J. & Brigitta Arnold

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Hier is onze tweede evaluatie: na 9 dagen in het voorhuis zijn we verhuisd naar het huis VIGLA...de uitrusting is van nog hogere kwaliteit en moderner...we vonden de gezellige zithoek onder de olijfboom het mooist...ook 's nachts perfect, dankzij de goede verlichting hebben we vaak tot ver na middernacht gezeten en genoten van de zachte nazomeravonden....in het achterhuis heb je iets meer privacy en als je met meer dan 2 personen reist, is er boven ook iets meer ruimte...zoals ik al zei een perfect vakantiehuis om tot rust te komen, we komen terug.... ;-)

Peter Paul K.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Dit is de 8e keer dat we beide huizen hebben gehuurd en genieten van de rust en stilte van deze plek. Onze lokale contactpersoon - Dr. Kanelaidis is een geweldige vent, behulpzaam, heeft zeer goede suggesties. De taverna's in Kastri zijn geweldig.

Akazienblüte

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een prachtig, zeer goed uitgerust huis op een prachtige locatie, met uitzicht op zee, olijfgaarden en bergen! Een oase van rust! We hebben hier zeer ontspannen dagen doorgebracht, genietend van de wind en de golven op bijna lege stranden, luisterend naar de zeegolven en het getjilp van de krekels 's nachts, en starend naar de heldere sterrenhemel boven ons, all inclusive overnachting in de open lucht onder de Melkweg met vallende sterren en maansondergang boven zee. Een droom! In Keratocampos/Kastri zijn er kleine supermarkten en gezellige taverna's. Bedankt, Emanuel, voor het warme welkom en deze prachtige plek! Bedankt Mariella, voor je inzet - alles was super verzorgd! Met dank aan JASSU Reisen, voor het vlotte verloop. We komen graag terug!

Karin S.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben erg genoten van ons verblijf in Keratokambos en zouden graag nog eens terugkomen naar dit prachtige huis :-) Alles was zeer ongecompliceerd en het heeft ons aan niets ontbroken. De keuken is van alles voorzien (behalve de vaatwasser, wat geen probleem is). Het was erg schoon en na drie dagen waren zelfs het beddengoed en de handdoeken verschoond. De locatie van het huis is een beetje uit de weg. Om te winkelen namen we de auto, maar dat kan ook te voet. Het dorp heeft twee kleine winkels en verschillende restaurants. Maar er is niet veel anders aan de hand hier. Een rustige plek. We hebben ook genoten van de nabijheid van de zee. Je hoort het geluid van de zee als je gaat zitten. De zithoek buiten onder de olijfboom is fantastisch. Het stormde enkele dagen erg, maar we konden altijd buiten zitten. Het zitgedeelte is zeer beschut tegen de wind. De buitenzitjes van de twee huizen liggen zeer dicht bij elkaar en zijn niet gescheiden, wat de privacy kan beperken. Wij kunnen dit huis alleen maar aanbevelen.

Bruno und Karin W.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We voelden ons zeer comfortabel in dit huis met de echt hoogwaardige inrichting en de prachtige sfeer.
Het aanbod van beddengoed, handdoeken enz. was zeer goed. De verhuurder was zeer vriendelijk en de gesprekken met hem waren zeer interessant en informatief.
De omgeving is ideaal voor wie op zoek is naar rust en ontspanning.
We zijn van plan nog eens te komen.

vier mädels

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het huis was mooi, de verhuurder aardig en vriendelijk. Hij had altijd een open oor voor ons en wilde graag helpen. De linnenwissel en de schoonmaak waren uitstekend. Ik zou deze accommodatie te allen tijde aanbevelen.

Miriam T.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We verbleven voor de 3e keer in dit vakantiehuis en waren weer helemaal verrukt van de rustige ligging en de prachtige ambiance. De inrichting is goed en biedt alles wat je nodig hebt voor een ontspannen en rustgevende vakantie. Bijzonder leuk is de zithoek onder de olijfboom, waar u de dag heerlijk kunt afsluiten.
Als u op zoek bent naar rust, ontspanning en privacy, weg van het massatoerisme, dan is dit de plek voor u. Absoluut een aanrader dit huis!

Frank J.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Voor ons is het een van de hoogtepunten van het jaar, vakantie in een zeer goed uitgerust huis, met alles wat je nodig hebt...een heerlijke zithoek onder de olijfboom met uitzicht op zee...2min naar het water, hemelse rust en top "huis" service alle 3 de dagen...gewoon *****

Marcello

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooi huis op een absoluut rustige locatie aan de ontspannen zuidkust van Kreta, super schoon, met een prachtig uitzicht op de zee. Inmiddels ook top ingericht, met wasmachine en W-Lan. Beter dan dit wordt het niet.

Carolina

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Wij (5 personen) huurden beide huizen en hadden een droomvakantie in Keratokampos. De huizen kwamen overeen met de beschrijving en boden ons een zeer aangenaam verblijf. Vooral de slaapzolder van huis Vigla verdient een speciale vermelding. Het is comfortabel ingericht en biedt met zijn dakterras een mooie plek om uit te rusten. Het nabijgelegen, bijna eenzame, prachtige kiezelzandstrand nodigde ook uit tot zwemmen. U moet echter wel badschoenen meenemen. Als u niet wilt koken in de goed uitgeruste keuken, kunt u terecht in de talrijke goede taverna's in Keratokampos. Bijzonder vermeldenswaard is hier de taverna "Mornig (sic) Star", Morgenstern, waarvan de waard naast de Griekse keuken a la carte ook kookt volgens de wensen van de gasten. Ook de aardige verhuurder/beheerder met zijn grote behulpzaamheid verdient veel lof. Een rondom geslaagde vakantie! Last but not least willen we het serviceteam Jassu-Reisen bedanken, dat ons tijdens de planning en realisatie van onze vakantie altijd met raad en daad heeft bijgestaan.

Peter Paul

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hadden beide huizen gehuurd. Daarom hadden we absolute rust en stilte - precies wat we zochten. Geen toerisme; kilometers strand zonder mensen; geen lawaai van vliegtuigen of auto's; geweldige prijzen in de restaurants. Dankzij de nieuwe weg was de reis naar Heraklion slechts 1 uur.

Hans+Sissi

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het huis VIGLIA heeft een zeer mooie rustige ligging. Er werd goed voor ons gezorgd. Sissi en ik hebben een heerlijke 14 dagen doorgebracht, weg van het massatoerisme. Geweldige gastvrije Kretenzers. We komen graag terug. Ps. Helaas was er geen stopcontact in de badkamer


Contactpersoon

Bedrijf Jassu-Reisen GmbH
Dhr. J. Huerter

Dhr. J. Huerter

Andere accommodaties van Dhr. J. Huerter

Alle accommodaties weergeven van Dhr. J. Huerter

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 289903

Laatst bijgewerkt: 27.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/289903.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Keratokampos» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 52 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven