Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Milies

Milies

Max.  2   gasten
50m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 2  gasten
50m²
1 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Inrichting

Tuin Tuin
Terras Terras
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Tuin
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

4-pits kookplaat
Enkele kookplaat
Vriesvak
Koelkast
Oven
Koffiezetapparaat
Servies

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
Handdoeken
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 2

1 driepersoonskamer
1 Woon-/slaapkamers

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 8 km

8 km

Supermarkt 0.25 km

0.25 km

Luchthaven 73 km

73 km


Recreatiemogelijkheden

Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • from the 7th day before the start of the rental 90% of the tour price
  • from the 34th day before the start of the rental 80% of the tour price
  • from the 60th day before the start of the rental 50% of the tour price
  • before that, the general principle of 20% of the tour price applies


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


20 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,5 van 5
4.5 Inrichting
4.5 Prijs / kwaliteit
4.5 Service
4.5 Ligging
4.5 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Christine S.

3,0
3 3 3 3 3

Sehr schön gelegen und eingerichtet; sehr nette Wirtin des Hauses

Ror

5,0
5 5 5 5 5

This is definately a magic place.A lovely house hidden almost on top of the mountains.This premises has all basic facilities to lock yourself as escape from speedy life.The house has two big (walnutt?)trees which will protect you for the burning sun,which surrely will help you with your comfort to drift away along with the beautifull nature around you. For the romantic warriors: there?s a fireplace inside (on the first floor (sleeping chamber) we?re you can chill at any time for addional comfort. If you want to taste how the original real greek people live, this magic place will give you a glimpse of local living... but is also give you an impression about the living of their ancient forfathers who lived here through the ages.You?ll surely will experience yourself when staying at this lovely house espescially the last 500 meter prior to your arrivval. Highly recommened Ror and Ada from Holland

Peter B.

3,0
3 3 3 3 3

We liked this charming house at the outskirts of the village, about 10-15 minutes walk from the centre. From the peaceful terrace you have a nice view on the village. The first floor offers a pleasant living-sleeping room for two persons. The bed is 140cm wide. We enjoyed the open fireplace. Bathing facilities are simple and somewhat worn-down. The ground floor is moldy with an old, slightly dirty kitchen. We could not get the heating working. The owner announced that some improvements are planned.

Hans T.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Een zeer aangename plek met grote notenbomen voor het huis, een huis in de bergen, dat is de sfeer, rustig, dorps en te voet is de zeer gevarieerde landschappelijke omgeving en het centrale plein/winkels gemakkelijk te bereiken, wandelingen. De kamers zijn goed ingericht, praktisch, uitgerust met alles wat nodig is. De tuinterassen op twee niveaus. Het uitzicht op zee wordt vanaf deze plek geblokkeerd door een bergkam, maar de gezellige sfeer in bergachtig gebied is zeer aantrekkelijk en binnen enkele stappen bereikt u plaatsen waar u van het indrukwekkende uitzicht op zee kunt genieten.

Petra L.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Zeer mooi huisje, leuk ingericht, voldoende uitrusting, zeer aardige, ondersteunende en ijverige verhuurder, maar waarmee we alleen telefonisch contact hadden. Zeer rustige, schaduwrijke locatie. Op de minder warme dagen in mei misten we een zonnige plek, de verhuurder wilde meteen door het snoeien van bomen hiervoor zorgen. De bereikbaarheid van het huis is niet eenvoudig: het is alleen bereikbaar via een steile en ZEER hobbelige geplaveide ezelweg op ongeveer 10 minuten lopen van de parkeerplaats aan de straat.

Ulrike W.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Het huisje was erg leuk, gezellig en schoon, we missen ook al de bezoeken van onze ongeveer 8 katten in de tuin en het kraaien van de enorme haan in de tuin van de buren. Onze aardige verhuurder haalde ons zelfs persoonlijk op bij de bushalte in Milies. We namen graag het sjouwen van de koffers over de stenige Kalderimi naar het huis voor lief.

Kostas V.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Idyllische locatie in het mooie dorp Milies! Hartelijke ontvangst en uitstekende hulp bij vragen! Plannen voor wandelingen liggen klaar! Je bent snel bij de zee en kunt genieten van het leven in de bergdorpen! Het was fantastisch en zeer ontspannend! We zouden op elk moment weer dit huis huren! Bedankt aan Zina en Dimitri!

Birgit H.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Heerlijk! Idyllisch gelegen en in het huis voorzien van alles wat je nodig hebt, er is zelfs een kleine huisapotheek! Gewoon voor het huis zitten en ontspannen onder de enorme walnootboom... De weg naar het huis is (vooral met bagage) enigszins vermoeiend, een vrij steile ezelspad van ongeveer 200 meter, maar de moeite wordt beloond!

Willy

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Milies is een geweldig dorp in de bergen. Vanuit het huis kun je mooie wandelingen maken. Het vakantiehuis is alleen te voet bereikbaar via een zogenaamd ezelspad (200 m.), dus je moet goed ter been zijn. Maar het is zeker de moeite waard! Het huis is van alle gemakken voorzien (zelfs een kleine "apotheek"). Je kunt heerlijk ontspannen onder de grote vijgenboom in de binnenplaats (geen directe zon) of op het kleine terras op de eerste verdieping. De ontvangst was geweldig. Maria, die op ons had gewacht, had verse basilicum en een taart van de plaatselijke banketbakkerij neergezet; de lichten in het huis waren aan en ze legde ons alles uitgebreid uit! Ook de eigenaar belde ons nogmaals om te vragen of alles in orde was. Al met al een geweldig huis voor mensen die rust zoeken, want er is geen tv of wifi. We kunnen het huis van harte aanbevelen!

Christian M.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooi huis op een rustige locatie. Eenvoudige en ongecompliceerde afhandeling.

Kostas V.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Idyllische locatie in het mooie dorp Milies! Hartelijk welkom en uitstekende ondersteuning bij vragen! Plannen voor wandelingen zijn beschikbaar!
Je bent snel bij de zee en kunt toch genieten van het leven in de bergdorpen! Het was fantastisch en zeer ontspannend!
We zouden op elk moment dit huis weer huren! Bedankt aan Zina en Dimitri.

Birgit H.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Heerlijk! Idyllisch gelegen en in huis voorzien van alles wat je nodig hebt, er is zelfs een kleine huisapotheek aanwezig! Gewoon voor het huis zitten en ontspannen onder de enorme walnotenboom...
De weg naar het huis is (vooral met bagage) een beetje vermoeiend, een redelijk steil ezelspad van ongeveer 200 meter, maar de moeite wordt beloond!

Cosy

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Gezellig, knus en liefdevol ingericht klein natuurstenen huis met veel sfeer op een mooie rustige locatie met een uitgestrekte, schaduwrijke walnootboom voor de deur en omringd door groen. Alleen te voet bereikbaar via een hobbelig ezelpad, de routekaart dient te worden herzien ...; we hebben contact opgenomen met de zeer vriendelijke eigenaar die ons naar het huisje heeft geleid. Wie van natuur houdt en graag wandelt, zit hier goed! Ideale accommodatie voor twee personen.

Hans T.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Een zeer aangename plek met grote notenbomen voor het huis, een huis in de bergen, dat is de sfeer, rustig, dorps en op loopafstand is de zeer gevarieerde omgeving en het centrale plein/makkelijk winkelen te bereiken, wandelingen.
De kamers zijn goed ingericht, praktisch, van alle gemakken voorzien.
De tuinterrassen op twee niveaus.
Het uitzicht op de zee wordt vanaf deze plek geblokkeerd door een berg, maar toch is de gezellige sfeer in de bergen zeer aantrekkelijk en na een paar stappen bereikt men plaatsen waar men van het imposante uitzicht op zee kan genieten.

Petra L.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Zeer mooie huisje, leuk ingericht, voldoende faciliteiten, erg aardige, ondersteunende en behulpzame verhuurder, met wie we echter alleen telefonisch contact hadden. Zeer rustige, schaduwrijke locatie. Op de minder warme dagen in mei misten we een zonnige plek, de verhuurder wilde toen onmiddellijk zorgen voor snoeiwerk om daarvoor te zorgen.
De bereikbaarheid van het huis is niet gemakkelijk: het is alleen bereikbaar via een steile en ZEER hobbelige geplaveide ezelweg op ongeveer 10 minuten lopen van de parkeerplaats aan de straat.

Ulrike W.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Het huisje was heel leuk, gezellig en schoon; we missen zelfs de bezoeken van ongeveer 8 katten in de tuin en het gekraai van de enorme haan in de aangrenzende tuin. Onze vriendelijke verhuurder kwam ons zelfs persoonlijk ophalen bij de bushalte in Milies. Het slepen van de koffers op de stenige Kalderimi naar het huis namen we graag voor lief.

Ror

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Dit is absoluut een magische plek, een prachtig huis bijna verborgen op de top van de bergen. Dit pand heeft alle basisvoorzieningen om uzelf op te sluiten als ontsnapping aan het snelle leven. Het huis heeft twee grote (walnoot?)bomen die u zullen beschermen tegen de brandende zon, die u zeker zullen helpen met uw comfort om weg te drijven samen met de prachtige natuur om u heen. Voor de romantische strijders: er is een open haard binnen (op de eerste verdieping (slaapkamer) waar u op elk moment kunt chillen voor extra comfort. Als u wilt proeven hoe de originele Griekse mensen leven, zal deze magische plek u een glimp geven van het lokale leven... maar het geeft u ook een indruk van het leven van hun oude voorvaderen die hier door de eeuwen heen leefden. U zult zeker zelf ervaren wanneer u in dit prachtige huis verblijft, vooral de laatste 500 meter voor uw aankomst. Een echte aanrader Ror en Ada uit Nederland

Romain L.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Engels

We hebben een zeer aangenaam verblijf gehad in Miliès. Het appartement was comfortabel, goed uitgerust en vriendelijk. De communicatie met onze hôtes was gemakkelijk en sympathiek. Wij bevelen dit appartement aan en komen graag terug!

Joost B.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Idyllisch huisje. Dit is een zeer schilderachtig huisje dat u alleen kunt bereiken via een prachtige kalderimi (ezelpad), ongeveer 10 minuten lopen vanaf de weg. Vanaf de weg kunt u het centrale plein van Milies bereiken door ongeveer 20 minuten bergopwaarts te lopen, wederom via een prachtige kalderimini met prachtig uitzicht. Natuurlijk kunt u het centrum van Milies ook met de auto bereiken. Als u op zoek bent naar een rustige, lommerrijke en authentieke plek om te verblijven, weg van dagjesmensen en toeristen, dan bent u in dit vakantiehuis aan het juiste adres. Als je luxe zoekt, is dit niet de plek waar je moet zijn. Het huisje is smaakvol ingericht en schoon. De basisvoorzieningen dragen bij tot de charme en het gevoel dat u deel uitmaakt van de gemeenschap van Milies. Dit is zeker een plek die ik me zal herinneren en waar ik naar terug zal willen keren als ik Pilio bezoek.

Willy

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Milies is een geweldig dorp in de bergen. Je kunt prachtige wandelingen maken vanuit het huis. U kunt het vakantiehuis alleen te voet bereiken via een zogenaamd ezelspad (200 m.), dus u moet goed ter been zijn. Maar het is het zeker waard! Het huis is uitgerust met alles wat je nodig hebt (zelfs een kleine "apotheek"). U kunt ontspannen onder de grote vijgenboom op de binnenplaats (geen directe zon) of op het kleine terras op de eerste verdieping. De ontvangst was geweldig. Maria, die op ons had gewacht, had verse basilicum en een taart van de plaatselijke banketbakkerij klaargezet; de lichten in het huis waren aan en ze legde ons alles tot in detail uit! De eigenaar belde ons ook weer om te vragen of alles in orde was. Al met al een prima huis voor mensen die rust zoeken, want er is geen tv of wifi. Wij kunnen dit huis ten zeerste aanbevelen!


Contactpersoon

Bedrijf Jassu-Reisen GmbH
Dhr. J. Huerter

Dhr. J. Huerter

meer informatie

Objectnummer: 289912

Laatst bijgewerkt: 26.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/289912.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Milies» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 20 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven