Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Huis aan het meer, Meer van Bullaren

Zweden - West-Zweden - Bohuslän - Munkedal

Max.  6   gasten
140m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
140m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

15 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

15 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Beschrijving

Door de perfecte ligging heeft u alles wat Zweden te bieden heeft. Niet alleen het uitzicht op het meer doet dromen, maar het gezellige en stijlvol ingerichte huis zorgt voor rust en ontspanning op vakantie. De uitrusting van het huis is compleet. Door de grootte van het huis is een ontspannen verblijf gegarandeerd, zelfs voor 6 personen. In de kelder is er een tweede toilet, droger en wasmachine. Een tweede inloopdouche biedt nog meer comfort.
Sinds het voorjaar van 2021 is de ontvangst van mobiele telefoons aanzienlijk verbeterd. Er is meestal een goede tot zeer goede ontvangst in het huis en op het terrein. Bezitters van een vast tarief of een hoog datavolume hebben meestal geen grote problemen en kunnen bijvoorbeeld een hotspot opzetten voor de laptop.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.05 km

0.05 km

Meer 0.05 km

0.05 km

Supermarkt 6 km

6 km

Restaurant 13 km

13 km

Stadscentrum 6 km

6 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 140 km Göteborg Landvetter

140 km

Station 24 km Munkedal Railway Station

24 km

Snelweg-afrit 8 km Rabbalshede

8 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De mogelijkheden om van het meer te genieten zijn uitgebreid. Een roeiboot ligt op zijn eigen strand met een steiger en wacht op u om in te stappen. Een elektrische motor maakt het meer tot een bijzondere ervaring voor u en brengt u nog dichter bij de natuur en het landschap. Er is ook een kano beschikbaar, en wie zijn conditie op peil wil houden kan gebruik maken van de standup board. Ook voor kleinere kinderen is er een aparte roeiboot. Op slechts enkele minuten afstand is een badplaats met duiktoren in de zomer snel bereikbaar.
Voor vissers is het natuurlijk een paradijs, want in het meer kunnen snoek, baars, zeelt en zelfs forel worden gevangen. En om dat leuk te maken is er natuurlijk ook een comfortabele slagerij met stromend water.
Het huis ligt praktisch bij de ingang van Kjenfäll, een natuurgebied waar edelherten, elanden, vossen en zelfs wolven en lynxen voorkomen. Stap direct vanaf het huis in de auto en na een paar kilometer zit je er al middenin. En als u graag paddenstoelen plukt, kunt u er eekhoorntjesbrood, cantharellen en vele andere eetbare paddenstoelen plukken en ervan genieten.

De unieke archipel van Bohuslän, met zijn prachtige kustplaatsen, is niet alleen de inspiratie geweest voor vele romanschrijvers, maar is ook een gevarieerde en nabije bestemming voor uitstapjes. Ook hier is de bijzondere ligging van het huis een voordeel, want in minder dan 30 minuten bent u aan de kust. Pak een picknickmand in en geniet van de zonsondergang aan zee.

Göteborg, de op een na grootste stad van Zweden, is in een uur te bereiken - Oslo in slechts twee uur.
Nog dichterbij zijn Udevalla en Munkedal. Voor Udevalla is de "Torp" uitgebreid met diverse winkels.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Zwemmen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 600
Aanbetaling: 100 € 4 weken voor aankomst
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Boekbaar zijn

Elektrische motor
Kano
Standup Board
Kinderboot

Annuleringsvoorwaarden:

  • Bei Stornierung der Ferienwohnung durch den Mieter gelten somit folgende Stornierungsbedingungen · Rücktritt bis zum 60. Tag vor Mietbeginn: 50% des Mietpreises · Rücktritt bis zum 30. Tag vor Mietbeginn: 70% des Mietpreises · bis 14 Tage vor Mietbeginn: 90% des Mietpreises · bei Nichtanreise: 100% des Mietpreises

meer informatie:

Ook te boeken zijn:

Elektrische motor (55lbs)

Kano (zie foto's)

Standup Board

Roeiboot voor kinderen

Zwemvesten zijn beschikbaar, maar wij raden u aan uw eigen zwemvesten mee te nemen, omdat wij niet kunnen garanderen dat deze beschikbaar zijn.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 25-04-2024


12 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
4.9 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2023

Jürgen R. uit Helmstadt-Bargen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zo stelt men zich Zweden voor...

... echt als een sprookje is het "blauwe huis" aan het meer, liefdevol ingericht met smaak. Ja, het huis aan het meer is geen standaard prefabwoning of iets dergelijks, maar heeft al wat jaren achter de rug, wat het des te romantischer maakt. Het contact met de eigenaar was buitengewoon vriendelijk en behulpzaam, zoiets zeldzaam.
Alleen het weer werkte niet helemaal mee, maar dat is nou eenmaal Zweden!

Antwoord van Dhr. K. Gold:

... und auch wir können diese Gäste sehr gerne mit 5 Sternen bewerten. Es ist einfach immer wieder schön, wenn vom ersten Moment an die Kommunikation stimmt und sich daraus ein Vertrauen ergibt, dass wir als Vermieter solche tollen Gäste am liebsten jedes Jahr wieder bei uns begrüßen würden.
Herzlichen Dank Familie R. das Sie uns besucht haben.
Wir freuen uns über Gäste die selbst mit Schwierigkeiten, wie schlechtem Wetter, trotzdem eine gute Zeit bei uns im Haus verbringen konnten.

Juli 2023

Maik H. uit Oldenburg in Holstein

4,8
4 5 5 5 5
Toon Duits

Mooi Zweeds huis aan het meer

Ik had een absoluut fantastische vakantie in Zweden in dit prachtige blauwe huis aan het meer! Zelfs het gedeeltelijk regenachtige weer kon geen afbreuk doen aan onze enthousiasme. Het uitzicht op het meer was adembenemend en we konden volop genieten van de schilderachtige omgeving.

Het huis zelf was perfect uitgerust en gezellig ingericht. Het voelde als een thuis weg van huis. De vele mogelijkheden om de omgeving te verkennen hebben ons nooit verveeld. We hebben gewandeld, het meer verkend en de omliggende dorpen bezocht.

Het hoogtepunt van ons verblijf was absoluut zwemmen in het heldere water van het meer en daarna ontspannen op het terras van het huis, vanwaar we de zonsondergang konden zien.

Ik kan dit huis alleen maar van harte aanbevelen en zal het zeker opnieuw boeken als mijn favoriete vakantiehuis in West-Zweden. Ook een hartelijk dank aan de vriendelijke gastheren die ons verblijf zo onvergetelijk hebben gemaakt!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

Juli 2023

Ute M. uit Hirschfeld

4,8
5 4 5 5 5
Toon Duits

Alle verwachtingen vervuld

Zweden is een echt vakantieland. Dit is opnieuw gebleken tijdens onze vakantie in dit prachtig bewaard gebleven en goed onderhouden vakantiehuis aan het Bullarenmeer. Wie wil ontsnappen aan de drukte en zich wil herstellen van stress, is hier op de juiste plek. Het meer met zijn diverse activiteiten, de bosrijke omgeving die ook voor eigen verzorging kan worden gebruikt en de geweldige ligging van het huis maakten het mogelijk. Veel uitstapjes richting de archipel hebben onze vakantie compleet gemaakt. We hebben ons helemaal op ons gemak gevoeld!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Romantische vakantie

Juli 2022

Maximilian T. uit Schweiz

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer goede ervaring

Ik bracht 2 weken door in dit prachtige huis aan de Bullaren Meren met mijn familie. Het heeft een prachtig licht zomerterras, 2 badkamers, meerdere slaapkamers, directe toegang tot het meer, een boot zonder motor, een kinderboot, barbecue en een enorme tuin, een te boeken motorboot, een te boeken kajak en een uitstekende locatie voor een vakantie in rust en ontspanning. De zonsondergangen hier zijn onvergetelijk. Je hebt zeker een auto nodig, je eigen beddengoed en handdoeken en een goede internetverbinding via de mobiele telefoon als je afhankelijk bent van internet. Het huis heeft geen WiFi. We hadden twee kleine kinderen bij ons. Vanuit het huis konden we gemakkelijk uitstapjes maken naar het pretpark Liseberg in Göteborg, naar Oslo, naar zee, enz. Ik vond het contact met de familie Gold super ongecompliceerd. Ze geven om tevreden gasten en ik dank hen daarvoor.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2022

Harald & Heidi mit Freunden F. uit Freudenberg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was erg leuk hier!

Dit was voor ons de tweede keer dat we een vakantiehuis niet via een bedrijf als NOVASOL huurden, maar rechtstreeks bij de eigenaar. En we kunnen zeggen dat het nog nooit zo ongecompliceerd en aangenaam is geweest. Het directe contact met de eigenaren wekte vanaf het begin vertrouwen, en dit werd op geen enkele manier teleurgesteld. Wij hebben gemerkt dat het de familie Gold werkelijk aan het hart gaat dat hun gasten zich op hun gemak voelen. Maar ook dat zij zelf veel werk, geld en hart en ziel in het huis hebben geïnvesteerd, waar uiteindelijk iedere bezoeker van profiteert.
Het huis is echt prachtig gelegen, alles was schoon en de inrichting steekt schril af bij de meeste huizen die we tot nu toe hebben gehuurd. Dit is vooral te danken aan voldoende bergruimte/kasten met kleerhangers in beide slaapkamers. Verder zijn er voldoende (grote) pannen en potten in de keuken. Je kunt echt voor meer dan vier personen koken. En ook de in de beschrijving genoemde vriezer is eigenlijk een vriezer (goede koel-vriescombinatie). Bovendien kan de beschrijving van het huis worden uitgebreid met twee toiletten en twee douches.
Een doorslaggevend punt voor ons vanwege allergieën was ook dat huisdieren niet zijn toegestaan in dit huis. Wij zouden graag meer vakantiehuizen zien met dit criterium.
Wij kunnen deze woning en de mensen erachter zeker rondom aanbevelen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Juli 2022

Oliver W. uit Sonsbeck

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Droomachtig mooi!

We waren er met de hele familie en hadden een heerlijke tijd. De accommodatie laat niets te wensen over. De serre in verbinding met het meer is een droom. Het is een rustig, dunbevolkt gebied om te ontspannen

Als u van de foto's houdt, zult u het daar geweldig vinden! Overtrof alle verwachtingen en zou opnieuw boeken

De communicatie was geweldig. Ondanks dat we "maar" 1 week hadden geboekt, waren de eigenaren zeer attent op onze zorgen en verder. Zeer zorgzame mensen. Dat zie je ook terug in het huis en de inrichting!

Tot de volgende keer!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2022

Daniel B. uit Straubing

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Iedereen die er niet was, heeft gemist

Het Blauwe Huis aan het Meer is prachtig genesteld in de natuur van Zweden en laat niets te wensen over.
Of het nu zonnig of regenachtig is, je kunt hier ontspannen en het wordt snel duidelijk dat tijd er niet toe doet in deze hoek van de wereld.
Zeer goed uitgerust en liefdevol ingericht, nodigen het huis en de tuin uit tot ontspanning.

Vanaf het eerste (uiterst prettige) contact met de verhuurder was het ons duidelijk dat er veel passie in dit huis zit. We werden niet teleurgesteld en zijn dankbaar dat we er mochten verblijven. Het meer nodigt uit tot zwemmen, varen en vissen, het verkennen van het achterland en de nabijgelegen kust maakte onze vakantie onvergetelijk. Wij zouden het Blauwe Huis aan het Meer zonder voorbehoud aanbevelen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

Mei 2022

Uwe S. uit Buttenheim

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Droomvakantie bij Bullaresjön

Al vele jaren zoeken wij rust en eenzaamheid in vakantiehuizen "direct aan het meer" in Zweden. Tot nu toe hebben we ze meestal geboekt via de bekende boekingsplatforms op internet - en werden we soms ook (negatief) verrast
Dit jaar echter overtuigden de prachtige foto's van het blauwe huis ons ervan rechtstreeks contact te zoeken met de verhuurder en we werden op geen enkele manier teleurgesteld.
Het persoonlijke contact met Fam. Gold was geweldig, elk detail werd vooraf in detail uitgelegd. De ligging van het huis met het unieke uitzicht op het meer is prachtig en de inrichting is met veel liefde ontworpen
Je kunt voelen dat het belangrijkste voor Maria en Klaus is dat hun gasten zich thuis voelen.
Geweldig visgebied en prachtige omgeving.

Ondanks ons verblijf van slechts een week, hebben we een heerlijke tijd gehad - we komen zeker terug.
We vonden de rust en ontspanning die we zochten - nogmaals hartelijk dank aan de geweldige gastheren en verhuurders Maria en Klaus Gold.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Romantische vakantie

September 2021

Andre N. uit Brunsbüttel

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Fantastisch gelegen huis aan het meer

Dit is de 5e keer dat we in dit prachtige huis aan het meer verbleven. Het superleuke contact met de eigenaren maakt het boeken gemakkelijk. De locatie en de faciliteiten laten niets te wensen over. Een geweldig visgebied voor de deur en de mooie stadjes aan de kust niet ver weg. Wat voor weer het ook is, u vindt een geschikt plekje bij en in het huis
De vakantie van volgend jaar is al geboekt.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Juli 2021

Maik H. uit Oldenburg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het Blauwe Huis

Een heel mooi vakantiehuis met een toplocatie direct aan het meer met veel toebehoren om het meer te verkennen. Het beviel ons zeer goed, zowel de omgeving met de nabijgelegen kust, als het zeer prettige contact met de verhuurder die merkbaar veel tijd en moeite investeert om het zijn vakantiegasten naar de zin te maken. Kortom, ik kan dit vakantiehuis (het blauwe huis aan het meer) van harte aanbevelen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2021

Helga & Peter D. uit Kastorf

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

"Reünie in het huis aan het meer"

Na 2016 en 2017 onze 3e vakantie in het Haus am See! ... en weer "Top"!
Wij kunnen de positieve indrukken/recensies van -- Mirjan en Klaus van mei 2021 -- alleen maar bevestigen!
bevestig! ...
Goed onderhouden woning, die alle gasten een rustige, veelzijdige vakantie biedt!
Wij zeggen: Dank u!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2021

Mirjam und Klaus K. uit Bad Heilbrunn

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Gewoonweg prachtig overal

We hebben twee prachtige weken doorgebracht in het huis van Maria en Klaus. Allereerst verliep de communicatie met de verhuurders uitstekend. Het persoonlijke contact is aanwezig en dat is voor ons bijzonder belangrijk. De verhuurders zijn beide ongelooflijk vriendelijk en behulpzaam. Je voelt echt dat ze alleen het beste voor hun huurders willen.
Het huis is top uitgerust, er ontbreekt niets. Bovendien hechten de verhuurders veel waarde aan netheid. Het is liefdevol ingericht, zodat we na één dag al het gevoel hadden thuis te zijn.
We hebben zoveel gedaan in de omgeving: uitstapjes naar de nabijgelegen nationale parken, zonsondergangen aan zee, zwemmen in de Noordzee, het bezoeken van kastelen en ook vissen recht voor het huis in het prachtig gelegen meer Bullaren. Ook de bijbehorende boot werd meerdere keren gebruikt.
Het strand en de zee liggen op slechts 20 minuten rijden met de auto. En ook verschillende bezienswaardigheden liggen meestal op minder dan een uur rijden met de auto.
Vooral de serre met het prachtige uitzicht op het meer was een hoogtepunt. Wie rust en natuur zoekt, is perfect bediend met dit huis. Wij konden in ieder geval tot rust komen, ver weg van alle drukte en stress van het dagelijks leven.
We komen zeker terug.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Hallo lieve gasten, Maria en Klaus Gold verwelkomen u graag als onze gasten. Wij zijn twee jonge mensen die veel waarde hechten aan persoonlijk contact. We beantwoorden graag uw vragen. Onze verhuurervaring is nu in het derde decennium. We kijken ernaar uit u te ontmoeten Maria en Klaus Gold


meer informatie

Objectnummer: 290405

Laatst bijgewerkt: 25.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/290405.htm


«Huis aan het meer, Meer van Bullaren» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 12 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven