Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Appartement op slechts 60 m. van de skilift.

Max.  4   gasten
30m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 4  gasten
30m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (keuken(waterkoker, koffiezetapparaat, oven, magnetron, wasdroger, wasmachine), woon/slaapkamer(2x 1-pers. slaapbank, TV(kabel), radio), slaapkamer(2x 1-pers. bed), badkamer(bad met douche, douche, wastafel, toilet))

verwarming(CV), terras, tuin, tuinmeubilair, parking, jeu de boules baan

Dit leuke appartement ligt vlak bij de skilift en is voorzien van een gedeelde tuin met sfeervol tuinmeubilair. Je kunt je huisdier meenemen op vakantie en er is 1 slaapkamer waar 4 gasten in kunnen verblijven. Deze optie is ideaal voor wintersportliefhebbers.



Begin de dag met een gezonde wandeling door het centrum, dat op 200 m van de accommodatie te vinden is. Je kunt de dagelijkse boodschappen halen bij de supermarkt 200 m verderop en het dichtstbijzijnde restaurantje vind je op tevens 200 m van het verblijf.



De accommodatie is voorzien van een badkamer met onder andere een douche en een wastafel. Als je een avond niet uit eten wilt gaan, kun je zelf een heerlijk diner bereiden in de keuken. Het huis beschikt over verwarming en je kunt de auto kwijt op de daarvoor bestemde parkeerplaats.



De dichtstbijzijnde bushalte vind je op 200 m afstand.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Tuin
Parkeren
Terras

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Radio
Satelliet / kabeltelevisie
Wasmachine
Wasdroger
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

1 overige slaapkamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 0.2 km

0.2 km

Station 15 km

15 km



Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 1; gratis.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Servicekosten: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


14 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,2 van 5
4.2 Inrichting
4.2 Prijs / kwaliteit
4.2 Service
4.2 Ligging
4.2 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

EDDY JANSSENS

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

14 super vakantiedagen beleeft en zeker voor herhaling vatbaar. Familie Janssens - TERNAT

Liniger

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Frans

Mooi rustig verblijf in de bergen op 2 stappen van de pistes. Jammer dat "het feest seizoen, omdat het station dood was. Zou voor het frame en rust.

B. De Bruijn

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Voor vier personen een zeer comfortabele vakantiewoning!

W De Jongh

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Zeer prettig verblijf. Alle spullen (in de keuken en in de woonkamer) die men zich maar voor kan stellen waren aanwezig: van staafmixer tot gedetailleerde plattegrond en van magnetron (eerste serie) tot oranje plastic leeslamp. Verder een prachtig uitzicht een goed te bereiken appartement en een prima vakantie gehad. Wiggert en Marga

Eddy Lenjou

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Indien U van rust houdt en toch niet te ver wilt verwijdert zijn van de geneugten van een grote stad is dit een ideale plaats om uw vakantie door te brengen. Vanuit de onmiddellijke nabijheid is , dank zij de kabellift, een gans gamma aan rustige boswandelingen mogelijk

B.J. Vermeulen

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Appartement heeft aan de voorkant geen balkon maar een soort algemene ruimte waar iedereen kan komen, dus weinig prive. Zon alleen 's avonds. Helaas geen meubilair voor buiten waar je aan kunt eten. Alleen wat ligstoelen. Inrichting is wel erg gedateerd. Typisch 70-er jaren stijl. Voor de rest compleet ingericht. Ideaal uitgangspunt voor fantastische wandelingen in de directe en nabije omgeving. Joan en Ferdy Vermeulen, Hazerswoude dorp

wim Van laarhoven

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Wij de familie van Laarhoven, vader, moeder en zoon Michael willen hier even in het gastenboek vermelden dat we zéér gecharmeerd waren van onze vakantie van 2 weken in Mayens de Riddes in het mooie alpengebied Vallais. We hebben twee weken lang het woord MOOI in onze monden gehad. Een schitterend gebied en willen iedereen aanraden om die omgeving eens te gaan bekennen. Véél gelopen, veel met de auto het Alpen-gebied doorkruist en mooie oude monumenten gezien. In de zomer zelfs in de sneeuw gelopen door de (vreselijke enge en hoge) kabelbanen die we betreden hebben. Kortom een omgeving om je vingers bij af te likken. We missen het nu al. Over het huisje kunnen we zeggen dat we ons er zéér thuis voelde. Omdat we door de slecht belichtte bergen voor het donker altijd thuis waren kunnen we mededelen dat we ons graag terugtrokken in ons (eigen) huisje. We hebben daar knus kunnen genieten van alle voorzieningen. Oké alleen Nederland 2 op TV maar er zijn meer dingen in het leven dan televisie kijken. We zijn er alledrie tot rust gekomen en toch creatief geweest. Nu zitten we weer in onze snelle economisch kikkerlandje en gaan weer aan het werk, maar daar terugkomen zal ik zeker nog eens. Euro Relais bedankt voor deze mooie vakantie t.o.v. de prijsverhouding. Trouwens we zijn net zo bruin geworden als 4 weken Spanje. Het weer was daar tussen die hoge alpen fascinerend te noemen. Een aanrader voor iedereen. Met vriendelijke groet...De Familie Van Laarhoven

Frederik Borsboom

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Mooie vakantie in het in deze periode uiterst uitgestorven la tzoumaz, vele uitstapjes gemaakt in het mooie Wallis. Verder vonden wij het appartement erg smerig, matrassen vol vlekken, molton onderdeken er direct afgegooid omdat hij te vies was. 75 zw.f4 te veel aan schoonmaakkosten omdat er niet voldoende schoon gemaakt word. Erg jammer want de lokatie en uitzicht is bijzonder mooi.

W De Jongh

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Zeer prettig verblijf. Alle spullen (in de keuken en in de woonkamer) die men zich maar voor kan stellen waren aanwezig: van staafmixer tot gedetailleerde plattegrond en van magnetron (eerste serie) tot oranje plastic leeslamp. Verder een prachtig uitzicht een goed te bereiken appartement en een prima vakantie gehad.

Wiggert en Marga

wim Van laarhoven

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Wij de familie van Laarhoven, vader, moeder en zoon Michael willen hier even in het gastenboek vermelden dat we zéér gecharmeerd waren van onze vakantie van 2 weken in Mayens de Riddes in het mooie alpengebied Vallais. We hebben twee weken lang het woord MOOI in onze monden gehad. Een schitterend gebied en willen iedereen aanraden om die omgeving eens te gaan bekennen. Véél gelopen, veel met de auto het Alpen-gebied doorkruist en mooie oude monumenten gezien. In de zomer zelfs in de sneeuw gelopen door de (vreselijke enge en hoge) kabelbanen die we betreden hebben. Kortom een omgeving om je vingers bij af te likken. We missen het nu al. Over het huisje kunnen we zeggen dat we ons er zéér thuis voelde. Omdat we door de slecht belichtte bergen voor het donker altijd thuis waren kunnen we mededelen dat we ons graag terugtrokken in ons (eigen) huisje. We hebben daar knus kunnen genieten van alle voorzieningen. Oké alleen Nederland 2 op TV maar er zijn meer dingen in het leven dan televisie kijken. We zijn er alledrie tot rust gekomen en toch creatief geweest. Nu zitten we weer in onze snelle economisch kikkerlandje en gaan weer aan het werk, maar daar terugkomen zal ik zeker nog eens. Euro Relais bedankt voor deze mooie vakantie t.o.v. de prijsverhouding. Trouwens we zijn net zo bruin geworden als 4 weken Spanje. Het weer was daar tussen die hoge alpen fascinerend te noemen. Een aanrader voor iedereen.
Met vriendelijke groet...De Familie Van Laarhoven

B.J. Vermeulen

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Appartement heeft aan de voorkant geen balkon maar een soort algemene ruimte waar iedereen kan komen, dus weinig prive. Zon alleen 's avonds.
Helaas geen meubilair voor buiten waar je aan kunt eten. Alleen wat ligstoelen.
Inrichting is wel erg gedateerd. Typisch 70-er jaren stijl. Voor de rest compleet ingericht. Ideaal uitgangspunt voor fantastische wandelingen in de directe en nabije omgeving.

Joan en Ferdy Vermeulen, Hazerswoude dorp

Eddy Lenjou

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Indien U van rust houdt en toch niet te ver wilt verwijdert zijn van de geneugten van een grote stad is dit een ideale plaats om uw vakantie door te brengen.
Vanuit de onmiddellijke nabijheid is , dank zij de kabellift, een gans gamma aan rustige boswandelingen mogelijk

jm Mazzi

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Frans

De Tzoumaz is een schat om ontdekt te worden, en het appartement is een goed uitgangspunt. Goed uitgeruste, 2 stappen van de winkels, rondleidingen blijven komen in een goed tempo ... Appartement zeer goed uitgerust, is er niets mis!

Frederik Borsboom

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Mooie vakantie in het in deze periode uiterst uitgestorven la tzoumaz, vele uitstapjes gemaakt in het mooie Wallis.

Verder vonden wij het appartement erg smerig, matrassen vol vlekken, molton onderdeken er direct afgegooid omdat hij te vies was.

75 zw.f4 te veel aan schoonmaakkosten omdat er niet voldoende schoon gemaakt word. Erg jammer want de lokatie en uitzicht is bijzonder mooi.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie in de bergen

Objectnummer: 291709

Laatst bijgewerkt: 29.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/291709.htm


«Appartement op slechts 60 m. van de skilift.» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.2 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 14 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven