Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Huis met tuin in de Vogezen

Elzas Vogezen Les Vosges du Nord

Max.  6   gasten
85m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
85m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
20% 25.04 tot 21.05.2025
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

64 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 14 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
20% Korting 25.04 tot 21.05.2025

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

64 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 14 Jaren online



Beschrijving

Het vakwerkhuis van 1731 ligt direct onder de Vogezen met uitzicht op het Rijndal en de omliggende dorpen. Een betoverde tuin met 2 terrassen komt in het bos. Het huis werd ingericht door gallery Margot en de architect Friedrich Waltz met grote gevoeligheid. Het biedt een authentiek Elzasser sfeer met familiale intimiteit en charme. Handig is het huis voor 1-2 koppels plus kinderen. Op 3 verdiepingen en 83 vierkante meter zijn een maximum van 6 personen. Op de eerste verdieping is er een eetkamer, keuken en badkamer. Onder de trap is een nieuwe slaapbank voor 2 personen met goede matrassen. De eerste verdieping is een woonkamer met cabine (dubbel bed). De zolder is bereikbaar via een uitschuifbare trap. Aangezien dit niet is verzekerd, kan de zolder met kruipende kinderen niet worden gebruikt. Houtkachels in de grond en eerste verdieping bieden comfortabele warmte. De keuken is uitgerust met fornuis, koelkast, servies en kookgerei.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Haard Haard
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 15 km

15 km

Meer 15 km

15 km

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 59 km Baden Airpark

59 km

Station 3 km Niederbronn les Bains

3 km

Snelweg-afrit 35 km Rohrwiller

35 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Oberbronn is ontwikkeld een gelegen op de hellingen van de Vogezen. Ons huis ligt in het oude dorp boven het bos. De plaats maakt deel uit van de noordelijke Vogezen natuurpark en de Vogezen daadwerkelijk van start in de tuin. De grote tuin heeft 2 terrassen te liggen en panelen met tuinmeubelen. In gedeeltelijk overdekt boerderij kunt parkeren 2 auto's. De Rue Gelder is een rustige zijstraat. Er is slechts één zijburen achterwaartse bos naar de andere kant van een verlaten huis. 'S Avonds kunt u alleen het kabbelende fontein horen en bel de uilen. Een goede bakker is op een steenworp afstand van het huis naar de hoofdweg. Oberbronn is een typisch Elzasser dorp met oude houten huizen. Het strekt zich uit schilderachtige verhoogde ligging boven de Rijn vlakte om de Vogezen langs. Met een uitstekende bakker, een apotheek en diverse restaurants met alles voor het dagelijks leven. Er zijn mogelijkheden om te winkelen in Niederbronn ook op zondagochtend. Grotere supermarkten zijn in reichshoffen en gigantische Hyper Marchées (Auchan en Cora) rond Hagenau.
Er zijn talloze manieren om te sporten. Naast wandelen kunt u uitstekend mountainbiken in de Vogezen. Vlakbij zijn er 2 meren: Bärental en Etang de Hanau. In de naburige Niederbronn-les-Bains is een spa met een ijzerhoudende minerale bronnen en een spa.
Verreweg niet zo toeristisch als het zuiden van de Elzas, het noorden is niet minder mooi. Een belang van alle tijden is er geen tekort, uit de Keltische, Romeinse en middeleeuwse kastelen tot industriële monumenten, zoals de ruïnes van de oude door waterkracht aangedreven smederij Jägerthal of winkelen Wiler-Pechelbronn en niet in het minst de forten van de Maginotlinie.


Recreatiemogelijkheden

Bergbeklimmen
Fietsen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 11:00
Aanbetaling: 50 % bij het boeken

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Elektriciteit en brandhout betalen naar verbruik, wordt toeristenbelasting inbegrepen.
Wisseldag is normaal gesproken zaterdag. De weekprijs is voor volle weken Sa SA.
In het hoogseizoen is de minimale periode is 7 dagen za-za, in het seizoen of op korte termijn verzoeken is alles bespreekbaar.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Bei coronabedingter Absage (Reisebeschränkungen durch Ausweisung als Risikogebiet) fällt keine Storno-Gebühr an.

meer informatie:

In de tuin is een mobiele Flammenkuchen oven en een Weber barbecue tot uw beschikking. De werf hek kan worden afgesloten.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 19-04-2024


11 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.1 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Mei 2023

Gerhart K. uit Nordwalde

5,0
5 5 5 5 5

Wunderbar

Wir waren für eine Woche in diesem liebevoll eingerichteten Haus zu Gast. Es ist ein Haus zum Wohlfühlen.Immer gerne wieder.

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden

Juni 2017

Volker H. uit 60488 Frankfurt

4,8
4 5 5 5
Toon Duits

De idylle in het noorden van de Elzas

10 dagen lang genoten we van de bloeiende tuin en het bijbehorende toverhuisje. Het is perfect voor een vakantie om te ontspannen en te wandelen.
En we komen graag terug - misschien zelfs met een van onze kleinkinderen.
Zonder auto kun je gewoon over het pad boven het huis lopen en van de natuur genieten

De dag kan dan in stijl en heerlijk worden afgesloten in Gasthof Zum Goldenen Anker in het centrum van het dorp.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Mei 2017

Nadine uit 04277/ Leipzig

4,8
4 5 5 5

Wunderschöne Auszeit!

Wir waren eine Woche lang im idyllischen Oberbronn, mit perfektem Wetter und einem wunderschön blühenden Gartentraum! Das Häuschen ist schlicht und einfach ausgestattet, mit allem was man zum unbeschwerten Leben braucht. Auch der Bäcker ist direkt um die Ecke. Die Terassen laden immer wieder zum verweilen und genießen ein. Dieses Motto gilt für die gesamte Umgebung, die man zu Fuß, per Rad, Auto oder wie auch immer erkunden kann. Der Reisezeitpunkt im Mai/ Juni ist perfekt, wenn man die Stille sucht (beim wandern zum Beispiel). Burg Schöneck und die Windsteine sind eine Wanderung wert, mit nettem Café für ein kleines Päuschen. Als belebte Alternative ist Straßburg eine Reise wert, wunderschön und angenehme Größe! Das kleine Wissembourg direkt an der deutsch-französischen Grenze ist pittoresque mit alten Fachwerkhäusern und einem kleinen Kanal. Der kleine Käseladen "Cave Dàffinage" ist ein Muss für Liebhaber und Genießer.

Fazit, alles spitze und sehr zu empfehlen wenn man als Städter die Ruhe und Idylle sucht! Wir haben für eine Woche gelebt wie Gott in Frankeich!

Eine großen Dank an unsere GastgerberInnen, Familie Waltz! Ihr habt uns herzlich empfangen und wir hatten einen schönen Start, mit selbst gemachtem Flammkuchen, Crémant (den wir natürlich desöfteren genossen haben) und anregenden Gesprächen.....Danke euch Vieren und liebe Grüße von Nadine & Björn aus Leipzig!!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

September 2016

Michael uit Darmstadt

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Passende sfeer aan de rand van een Elzasser dorp.

We hebben een prachtige week gehad in het oude vakwerkhuis! Het terras achter het huis, de wijnstok een verdieping hoger en de wilde-romantische, maar aangelegde tuin waren zo geweldig dat we er veel meer tijd hebben doorgebracht dan verwacht, uiteindelijk is er veel te zien in de omgeving. Vanwege de twee verdiepingen vind je zon en schaduw naar wens, alles is echt klaar: ligstoelen, barbecue, kandelaar en vooral opvallend: de flammkuchenoven met accessoires.

Vooral opmerkelijk is het harmonieuze interieur: geselecteerde stoffen, gezellige verlichting en passend meubilair, ver weg van de zo vaak voorkomende kitsch in deze regio of vakantieappartementen in het algemeen (de foto's liegen niet!). Vanaf de bovenste en zolderverdieping kun je zelfs de velden zien via een vakwerkgang.

Het wandelpad begint echt direct achter het terrein. De korte klim leidt naar een idyllisch uitkijkpunt. Zoals in veel delen van de Vogezen, zijn de kleine en liefdevol aangelegde wandelpaden indrukwekkend en bovendien zeer goed gemarkeerd. Je zult ook veel plezier hebben met mountainbiken in dit gebied!

Het contact met de verhuurder was een genot, het is de moeite waard om zijn aanbevelingen voor restaurants en wijnhuizen op te volgen! Bekijk zeker ook de liefdevol en professioneel aangelegde website oberbronn.de, daar vind je meer informatie dan je in eerste instantie verwacht, bijna een reisgids.

Conclusie: als je de Elzas op een authentieke manier wilt ervaren, ben je hier in goede handen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

Augustus 2016

Irina C. uit 76137 Karlsruhe

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Ontspanning PUR

We zijn direct na ons huwelijk naar het vakantiehuis gegaan en hebben daar onze huwelijksreis doorgebracht. We verlangden naar rust en samenzijn. Gewoon even uitrusten, genieten van vrije tijd en gewoon zijn. Dit konden we allemaal vinden in het liefdevol ingerichte vakantiehuis. Het huis ligt prachtig in de Elzas met veel mogelijkheden om te wandelen en te wandelen, of gewoon te genieten van de zon in de prachtige tuin. Het huis biedt veel meer ruimte dan alleen voor twee personen, geweldig voor een gezinsvakantie of met meerdere vrienden. De inrichting nodigt uit om comfortabel en comfortabel in het huis en de tuin te verblijven, voor het geval het weer niet meespeelt voor buitensportactiviteiten of als je geen zin hebt om actief te zijn. Om de hoek is er een bakker en een apotheek. De boeking en afhandeling is eenvoudig en je hebt altijd een zeer vriendelijke contactpersoon ter plaatse. We werden zeer hartelijk verwelkomd en hadden een geweldige en romantische tijd samen!!!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie

Maart 2016

Dirk E. uit Hofheim

4,8
4 5 5 5
Toon Duits

Aanbevolen vakantiehuis in Noord-Elzas.

Het noordelijke deel van de Elzas was als bestemming van tevoren bepaald. Ik kwam het vakantiehuis tegen hier op Ferienhausmiete.de. Hoewel we een ongebruikelijk tijdstip hadden gevraagd, kregen we een zeer vriendelijk antwoord en konden we volgens onze wens boeken. De communicatie was erg vriendelijk en onze e-mails werden snel beantwoord. Zowel deze feiten als de foto's hier zorgden snel voor veel anticipatie. Omdat het weer met Pasen daar net zo veranderlijk kon zijn als thuis, maakte ik van tevoren een lijst met mogelijke activiteiten en uitstapjes voor alle weersomstandigheden. Dit voorwerk bleek snel nuttig te zijn omdat ik al de reistijden naar de verschillende bestemmingen en tussenstops had genoteerd. In de boekenkast van het huis zijn echter ook enkele reisgidsen en kaarten over de Elzas te vinden. Het is dus niet noodzakelijk om zelf reisgidsen aan te schaffen. Het huis zelf is oud, erg oud - maar goed onderhouden en functioneel ingericht. En juist daarom is het zo gezellig en authentiek. De houtkachels geven het geheel een bijzondere charme (elektrische radiatoren zijn echter ook aanwezig als vuur verdacht wordt). Ook vonden we het leuk dat er een barbecue en een tarte flambée oven beschikbaar waren voor de gasten, in combinatie met dit schattige terras (helaas werd de tarte flambée oven niet gebruikt). Eigenlijk is alles wat nodig is aanwezig. Ook wat spelletjes voor de kinderen. Er is ook een moderne Samsung-tv aanwezig, maar deze is slechts één keer gebruikt met een USB-stick. En het is ook erg rustig. We komen uit het Rijn-Main gebied en hebben hier van de stilte genoten! WiFi is aanwezig en werkt ook. Maar als je thuis een repeater hebt, kun je deze misschien inpakken en in een stopcontact op de eerste verdieping plaatsen. We hebben het grootste deel van de tijd op de begane grond doorgebracht en mijn tablet had soms moeite met de verbinding. Op de eerste verdieping is er een gezellige zithoek waar je de televisie kunt aansluiten en dvd's kunt kijken voor de rest van de avond.

Het was echter geen probleem om te voorraad houden. De telefoons hebben waarschijnlijk betere ontvangst, maar ik geef de voorkeur aan de tablet om uitstapjes/wandelingen te plannen. Maar dit is alleen "klagen" op hoog niveau... ;-)

De buurvrouw is ook erg aardig en behulpzaam, voor het geval er vragen zijn. We kunnen de bakker in het dorp zonder aarzeling aanbevelen - ook al verraste ons de sluitingsdag op maandag een beetje. Maar wie kan lezen, heeft overal een voordeel... ;-)
We hebben de winkel in het dorp niet gezien, maar ook niet gezocht. De kinderen genoten ook van het "ooievaarspark". Om het dorp en de directe omgeving volledig te verkennen, hadden we nog een paar dagen en beter weer nodig. We kochten in Niederbronn, Reichshofen en natuurlijk bij Auchan in Schweighouse. Daar is ook een bedrijventerrein met enkele grotere winkels en een goedkope tankstation. Voor wie op zoek is naar een mooie, gezellige en goed gelegen accommodatie in Noord-Elsass en geen vijfsterren eisen heeft, kunnen we dit huis aanbevelen! We denken in ieder geval al aan een volgend bezoek in de zomer of herfst.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Juli 2015

B. M. uit Dresden

4,5
3 5 5 5

Urlaub im Baudenkmal

Wir waren hier während des Jahrhundertsommers mit der ganzen fünfköpfigen Familie. Wir waren gleich bei der Ankunft hellauf begeistert vom 300 Jahre alten Fachwerkhaus. Die Aufteilung des Hauses war für uns perfekt - im Erdgeschoss Küche, Esszimmer/Flur und Bad. Die Ausstattung ist dem Alter des Hauses entsprechend basic aber mit Charme! Im ersten Geschoss Wohnzimmer und überaus gemütlicher Schlafwinkel für die Eltern und im Dachgeschoss die Kinder. Der Hang-Garten hinterm Haus ist traumhaft und geht man weiter nach oben, kann man gleich in den umgebenden Wald eintauchen. Auf der Terasse mit Markise kann man prima draussen essen. Grill und Holzofen laden sowieso dazu ein.
Das Dorf ist wunderschön mit einer Menge Fachwerkhäusern. Bäcker und Restaurants sind gleich um die Ecke. Enkaufsmöglichkeiten sind fußläufig erreichbar.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Juli 2014

Lola uit Berlin

4,7
4 5 5 5 4

Entspannte Sommerfrische für Familien

Wir verbrachten mit unseren Kindern (5, 6 und 9) wunderbare Sommerferien in Oberbronn. Die Sommerhitze ließ sich in dem alten Fachwerkhaus (gebaut 1731) und im schönen Garten gut aushalten. Die Umgebung lädt zu vielen schönen Ausflügen ein.

Die Wohnung ist geschmackvoll, wohnlich und funktional eingerichtet. Drei Etagen mit Schlafgelegenheiten bieten genug Platz für eine größere Familie. Zu fünft konnte man sowohl drinnen als auch draußen gut sitzen.

Das Interieur erleichtert den Ferienalltag: In der Küche waren Ceran-Kochfeld, Backofen, Toaster, Kaffeemaschine, Wasserkocher, Geschirr, und Kaffeefilter vorhanden. Uns fehlten eigentlich nur Spül- und Waschmaschine zum Glück...

W-Lan ist vorhanden und hat auch funktioniert.

Wer nicht viel Trubel braucht und gern individuellen Urlaub macht, der ist in Oberbronn gut aufgehoben. Wir empfehlen die Ferienwohnung gerne weiter.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Omgeving van de accommodatie: Sehr hübsches altes Fachwerkdorf, den dem es einen großartigen Bäcker, ein gutes Restaurant und einen kleinen Supermarkt gibt.

Recreatiemogelijkheden: Direkt hinter dem Garten beginnen die Wälder der Vogesen. Von dort können einige kleine Wandertouren starten. Außerdem gibt es in der näheren Umgebung: zahlreiche Burgruinen, Freibäder, Minigolf usw. In ca. 45 Minuten ist man in Straßbourg - ebenfalls sehr sehenswert.

Juni 2014

Tanja H. uit Dreieich

4,8
3.8 5 5 5 5

Sehr zu empfehlen, ländlich-idyllisch.

Ein wunderschönes, sehr altes Haus, drei Stockwerke, also Treppen - wobei man zu zweit das Dachgeschoss nicht unbedingt braucht. Man hat dort aber eine schöne Aussicht, und es ist gemütlich! Sehr kuschlige Schlafecke im 1. Stock (fast wie ein Alkoven) und ein herrlicher Garten, in dem sich zu jeder Tageszeit Sonnen- und Schattenplätze finden lassen. Ein Ort zum Wohlfühlen. Sehr nette Vermieter!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

Omgeving van de accommodatie: Wunderbare Umgebung, ein hübsches Dorf, viel Wald und Burgruinen satt.

Recreatiemogelijkheden: Bestes Wanderrevier, auch für einfache Wanderungen. Ein hübscher See mit Badestrand und Café etwa 15 Autominuten entfernt (Etang de Hanau).

Winkels: Kleiner Supermarkt und hervorragender Bäcker in Fußentfernung.

April 2014

AD uit Baden-Württemberg

4,8
3.8 5 5 5 5

EMPFEHLUNG! Wunderschönes Haus, sehr nette Vermieter.

Das Haus ist wirklich wunderschön. Der Garten ist toll und führt direkt in den Wald auf verschiedene Wanderwege, z. B. zur Wasenburg, einem römischen Merkurheiligtum, einer beeindruckenden Befestigungsanlage der Kelten oder jungsteinzeitlichen Schalensteinen. Die Vermieter sind sehr nett und unkompliziert und kümmern sich wirklich um alles.
Wer keinen gehobenen Hotelstandard erwartet, sich gerne selbst versorgt und es ursprünglich mag, ist hier genau richtig. Besonders mit Kindern eine Empfehlung!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Januari 2014

AD uit Baden-Württemberg

4,8
3.8 5 5 5 5

EMPFEHLUNG! Wunderschönes Haus, sehr nette Vermieter.

Das Haus ist wirklich wunderschön. Der Garten ist toll und führt direkt in den Wald auf verschiedene Wanderwege, z. B. zur Wasenburg, einem römischen Merkurheiligtum, einer beeindruckenden Befestigungsanlage der Kelten oder jungsteinzeitlichen Schalensteinen. Die Vermieter sind sehr nett und unkompliziert und kümmern sich wirklich um alles.
Wer keinen gehobenen Hotelstandard erwartet, sich gerne selbst versorgt und es ursprünglich mag, ist hier genau richtig. Besonders mit Kindern eine Empfehlung!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden


Contactpersoon

Dhr. R. Rudolph

Dhr. R. Rudolph

De woning wordt verhuurd door de tweede generatie van de familie Waltz. Moeten we niet op de beminnelijke buren zorgen voor alles te nemen die nodig om de sleutel we zijn beschikbaar voor alle vragen te passeren. Ze spreken Duits en Frans.


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 29778

Laatst bijgewerkt: 17.03.2024

Advertentie online sinds: 14 Jaren, 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/29778.htm


«Huis met tuin in de Vogezen» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 11 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
20% Korting 25.04 tot 21.05.2025

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven