Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

20 persoons vakantie huis in Frederiksværk

Max.  20   gasten
315m²  Woonoppervlakte
8 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 20  gasten
315m²
8 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Poolhouse:

open keuken(fornuis(elektrisch), afzuigkap, koffiezetapparaat, magnetron, afwasmachine, koelkast, vriezer(> 250L), wasdroger, wasmachine), woon/slaapkamer(TV(kabel, duitse zender(s), Deense TV zenders (DR1 en TV2)), DVD-speler, CD-speler, stereo-installatie, kinderstoel), slaapkamer(2-pers. bed, kinderbed), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed), badkamer(vloerverwarming)(bad of douche, wasbak, toilet), badkamer(vloerverwarming)(bad of douche, wasbak, toilet), badkamer(vloerverwarming)(bad of douche, wasbak, toilet), badkamer(vloerverwarming)(bad of douche, wasbak, toilet), vide(4x 1-pers. vouwbed), spelcomputer, sauna(6 personen), verwarming(CV), terras, BBQ, speeltoestellen, tafeltennistafel, tafelvoetbal, airhockey, dart, voetbalgoal, biljart, aardwarmte, lucht-lucht warmtepomp

Ansprechend eingerichtetes Ferienhaus mit drei separaten Schlafbereichen, die je über ein Bad verfügen. Ein weiteres Badezimmer befindet sich im Poolbereich. Das Ess-/Wohnzimmer ist geschmackvoll eingerichtet und verfügt u.a. über Holzofen, Sofaecke, Flachbild-TV, DVD-Spieler sowie einen Kinderhochstuhl. Die Betten in den 8 Schlafzimmern haben sog. Boxmatratzen. Darüber hinaus gibt es zwei geräumige Hemse, einer mit Boxmatratzen zum Schlafen, und einer mit Sitzsäcken und TV - ideal für gemütliche Stunden oder zum Spielen. In der Küche gibt es u.a. zwei Kühlschränke, einen Gefrierschrank und drei Spülmaschinen. Auf der anderen Seite des zentral platzierten Ess-Wohnbereichs kommen Sie in den Aktivitätsraum, wo Sie Billard, Tischtennis, elektronisches Dart oder Tischfußball spielen können. Es gibt mehrere Fernseher sowie eine PlayStation4 im Haus. Im Poolbereich finden Sie den 18 m² großen Swimmingpool mit Wasserrutsche und Gegenstromanlage sowie einen eingebauten Whirlpool und eine Sauna. So können Sie sowohl aktiv sein als auch entspannen. Auf dem großen Grundstück, das das Haus umgibt, gibt es Schaukel, Sandkasten, Spielzeuge und ein Trampolin (Nutzung auf eigene Gefahr). Es sind 2 Stk. 57 cm Kugelgrill. Keine Vermietung an Jugendgruppen.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna

Buitenshuis

Barbecue
Speeltuin
Zwembad
Terras
Tafeltennis

Badkamer

aparte wc's 4


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Koffiezetapparaat
Afzuigkap

Apparatuur en toebehoren

CD-speler
Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
Wasmachine
Wasdroger
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
DVD-speler
Hifi systeem

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 20

8 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 2 km

2 km



Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Borgsom: DKK 6.000.
Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 2; gratis.
Bedlinnen: Mogelijkheid te huren per pakket, DKK 135 p.p./verblijf.
Elektriciteit: DKK 3,40/kWh.
Verwarming/Energie: DKK 2,60/KWh.
Water: DKK 80/m3.
Badhanddoeken: Inclusief in het geval dat u een linnenpakket huurt.
Keukenlinnen: Inclusief in het geval dat u een linnenpakket huurt.
Wifi: Gratis.
Kinderbed: DKK 100/verblijf.
Kinderstoel: DKK 100/verblijf.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Algemene voorwaarden
  • Tot 60 dagen voor aanvang van verblijf wordt 0 % van de totale huurprijs in rekening gebracht.
  • Tussen 59 en 35 dagen voor aanvang van verblijf wordt 0 % van de totale huurprijs in rekening gebracht.
  • Vanaf de 34e dag tot en met de dag van aanvang of bij het niet verschijnen zal 100% van de totale huurprijs in rekening worden gebracht.
  • Prepaid extra services, bijv. bedlinnen, eindschoonmaak en kinderstoel etc. worden 100% terugbetaald als de huurder de huurovereenkomst annuleert.

meer informatie:

Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


7 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,4 van 5
4.3 Inrichting
4.3 Prijs / kwaliteit
4.3 Service
4.3 Ligging
4.3 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Joris van der Heijden

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Het huis was fantastisch voor een grote groep, we hebben enorm genoten en hadden nergens gebrek aan! Er was méér dan genoeg te doen als het weer wat minder is. Naast een pool- en tafeltennistafel, air hockey en tafelvoetbal waren er drie tv hoeken, een PS4, een Wii en zelfs een beamer! Voor mooi weer was er ook een flinke tuin aanwezig met trampoline, speeltoestel voor de kinderen en een heus volleybalveld. Méér dan genoeg ruimte! Het huis ligt in een bosrijke omgeving, op fietsafstand van duinen en strand (10 minuten) en een fantastisch MTB parcours (5 minuten). Wellicht overbodig, maar verwacht geen toeristische omgeving vol bedrijvigheid, souvenirwinkels en volle stranden. Als je van rust, natuur en authentieke Deense dorpjes houdt kun je hier je hart ophalen. Om leuke dingen te doen, zoals (prachtige!) kastelen en musea bezoeken, of een stedentrip wil maken naar Kopenhagen of Helsingor, moet je rekening houden met zo'n 25-50 autominuten. Aanraders: Kronborg, Frederiksborg, Kopenhagen en de houten reuzen in de omgeving daarvan (Google maar) en het prachtige, heerlijk rustige strand (zand en kiezels). Toch een paar minpuntjes. Er zijn, i.t.t. de beschrijving alleen maar éénpersoonsbedden aanwezig, je kunt ze wel tegen elkaar aanschuiven, maar dat is toch niet hetzelfde. Zwembad, sauna en whirlpool waren allemaal top, maar het is wel erg warm in het zwembadruimte en de temperatuur is daar niet in te stellen. Bij de PS4 zijn geen spellen aanwezig zijn (wij hadden toevallig gelukkig spellen geleend bij de bibliotheek) en slechts één controller. De Wii heeft twee controllers en slechts enkele spelletjes. Hou er bovendien rekening mee dat je 5000 kronen (bijna 750 euro, mag ook in euro's) aan borg moet betalen, maar dat de eindafrekening aan stroom, warmte en water na twee weken boven die borg uit kan komen. Wij zaten na twee weken, waarin we wel véél van zwembad, sauna en whirlpool gebruik gemaakt hebben, maar zelf de schoonmaak gedaan hebben, op een bedrag van 6200 kronen. Dus in plaats van een deel van de borg terug, konden we nog bijbetalen... Uiteindelijk kon dat de pret zeker niet drukken, maar wel iets om rekening mee te houden.

Volker

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

goede verdeling van de slaapkamers, keuken met Kitchen-Aid, grote eettafel, activiteit kamer, gas grill,

David

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Engels

Alles van lay-out, faciliteiten, locatie gewoon geweldig

Joris van der Heijden

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Het huis was fantastisch voor een grote groep, we hebben enorm genoten en hadden nergens gebrek aan! Er was méér dan genoeg te doen als het weer wat minder is. Naast een pool- en tafeltennistafel, air hockey en tafelvoetbal waren er drie tv hoeken, een PS4, een Wii en zelfs een beamer! Voor mooi weer was er ook een flinke tuin aanwezig met trampoline, speeltoestel voor de kinderen en een heus volleybalveld. Méér dan genoeg ruimte!

Het huis ligt in een bosrijke omgeving, op fietsafstand van duinen en strand (10 minuten) en een fantastisch MTB parcours (5 minuten). Wellicht overbodig, maar verwacht geen toeristische omgeving vol bedrijvigheid, souvenirwinkels en volle stranden. Als je van rust, natuur en authentieke Deense dorpjes houdt kun je hier je hart ophalen. Om leuke dingen te doen, zoals (prachtige!) kastelen en musea bezoeken, of een stedentrip wil maken naar Kopenhagen of Helsingor, moet je rekening houden met zo'n 25-50 autominuten. Aanraders: Kronborg, Frederiksborg, Kopenhagen en de houten reuzen in de omgeving daarvan (Google maar) en het prachtige, heerlijk rustige strand (zand en kiezels).



Toch een paar minpuntjes. Er zijn, i.t.t. de beschrijving alleen maar éénpersoonsbedden aanwezig, je kunt ze wel tegen elkaar aanschuiven, maar dat is toch niet hetzelfde. Zwembad, sauna en whirlpool waren allemaal top, maar het is wel erg warm in het zwembadruimte en de temperatuur is daar niet in te stellen. Bij de PS4 zijn geen spellen aanwezig zijn (wij hadden toevallig gelukkig spellen geleend bij de bibliotheek) en slechts één controller. De Wii heeft twee controllers en slechts enkele spelletjes.

Hou er bovendien rekening mee dat je 5000 kronen (bijna 750 euro, mag ook in euro's) aan borg moet betalen, maar dat de eindafrekening aan stroom, warmte en water na twee weken boven die borg uit kan komen. Wij zaten na twee weken, waarin we wel véél van zwembad, sauna en whirlpool gebruik gemaakt hebben, maar zelf de schoonmaak gedaan hebben, op een bedrag van 6200 kronen. Dus in plaats van een deel van de borg terug, konden we nog bijbetalen...

Uiteindelijk kon dat de pret zeker niet drukken, maar wel iets om rekening mee te houden.

David

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Engels

Alles van lay-out, faciliteiten, locatie gewoon geweldig

Joris van der Heijden

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Het huis was fantastisch voor een grote groep, we hebben enorm genoten en hadden nergens gebrek aan! Er was méér dan genoeg te doen als het weer wat minder is. Naast een pool- en tafeltennistafel, air hockey en tafelvoetbal waren er drie tv hoeken, een PS4, een Wii en zelfs een beamer! Voor mooi weer was er ook een flinke tuin aanwezig met trampoline, speeltoestel voor de kinderen en een heus volleybalveld. Méér dan genoeg ruimte!

Het huis ligt in een bosrijke omgeving, op fietsafstand van duinen en strand (10 minuten) en een fantastisch MTB parcours (5 minuten). Wellicht overbodig, maar verwacht geen toeristische omgeving vol bedrijvigheid, souvenirwinkels en volle stranden. Als je van rust, natuur en authentieke Deense dorpjes houdt kun je hier je hart ophalen. Om leuke dingen te doen, zoals (prachtige!) kastelen en musea bezoeken, of een stedentrip wil maken naar Kopenhagen of Helsingor, moet je rekening houden met zo'n 25-50 autominuten. Aanraders: Kronborg, Frederiksborg, Kopenhagen en de houten reuzen in de omgeving daarvan (Google maar) en het prachtige, heerlijk rustige strand (zand en kiezels).



Toch een paar minpuntjes. Er zijn, i.t.t. de beschrijving alleen maar éénpersoonsbedden aanwezig, je kunt ze wel tegen elkaar aanschuiven, maar dat is toch niet hetzelfde. Zwembad, sauna en whirlpool waren allemaal top, maar het is wel erg warm in het zwembadruimte en de temperatuur is daar niet in te stellen. Bij de PS4 zijn geen spellen aanwezig zijn (wij hadden toevallig gelukkig spellen geleend bij de bibliotheek) en slechts één controller. De Wii heeft twee controllers en slechts enkele spelletjes.

Hou er bovendien rekening mee dat je 5000 kronen (bijna 750 euro, mag ook in euro's) aan borg moet betalen, maar dat de eindafrekening aan stroom, warmte en water na twee weken boven die borg uit kan komen. Wij zaten na twee weken, waarin we wel véél van zwembad, sauna en whirlpool gebruik gemaakt hebben, maar zelf de schoonmaak gedaan hebben, op een bedrag van 6200 kronen. Dus in plaats van een deel van de borg terug, konden we nog bijbetalen...

Uiteindelijk kon dat de pret zeker niet drukken, maar wel iets om rekening mee te houden.

Volker

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

goede verdeling van de slaapkamers, keuken met Kitchen-Aid, grote eettafel, activiteit kamer, gas grill,


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 299725

Laatst bijgewerkt: 27.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/299725.htm


«20 persoons vakantie huis in Frederiksværk» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.4 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 7 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven