Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Zonnig appartement in Mittersill bij het...

Max.  4   gasten
65m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 4  gasten
65m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Op de 1e etage: (woonkamer(2-pers. slaapbank, TV(satelliet), eettafel), open keuken(fornuis(4 kookplaten), koffiezetapparaat(filtermaling), oven, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2-pers. bed, wastafel), slaapkamer(2-pers. bed, wastafel), badkamer(douche, wastafel, toilet))

balkon, verwarming(CV), tuinmeubilair, parking, speeltoestellen

Deze liefdevol ontworpen vakantiewoning op de eerste verdieping van een pittoreske boerderij biedt een warme en uitnodigende sfeer. Bij binnenkomst word je meteen omringd door de charme van hout en gezelligheid. De rustieke inrichting geeft de kamer een gezellig tintje en nodigt je uit om je meteen thuis te voelen.
Het biedt alle voorzieningen die je nodig hebt om te ontspannen en te genieten van de landelijke omgeving. Van de comfortabele meubels tot de mooie decoraties, alles is ontworpen om je een onvergetelijke tijd te bezorgen. Een bijzonder hoogtepunt is het balkon met een adembenemend uitzicht op de Alpen.
Als je geïnteresseerd bent, kun je meer te weten komen over het plattelandsleven. De verhuurders leiden je graag rond op de boerderij en geven je inzicht in de dagelijkse gang van zaken.
De omgeving is ideaal voor winteractiviteiten zoals skiën, langlaufen, rodelen en winterwandelingen, maar ook voor zomervakanties met wandelen en mountainbiken. In de omgeving vindt u verschillende excursiebestemmingen zoals het Nationalpark Werelderfgoed, het Felberturm Museum, de Maisi Flitzer, het Wildpark Aurach, de Glemmtaler Baumzipfelweg en de Krimml Watervallen.

In hetzelfde huis bevindt zich nog een vakantiewoning voor maximaal 2 personen, die geboekt kan worden onder de huiscode AT-5730-15.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Balkon
Speeltuin
Parkeren

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

4-pits kookplaat
Vriesvak
Koelkast
Oven
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 3 km

3 km

Skilift 1 km

1 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 2 km

2 km



Recreatiemogelijkheden

Skiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Zelf meenemen.
Wifi: Gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


20 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,0 van 5
4.0 Inrichting
4.0 Prijs / kwaliteit
4.0 Service
4.0 Ligging
4.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

HGO HGO

4,0
4 4 4 4 4
Toon Engels

Zeer vriendelijke mensen goede locatie

vera van Hamburg

4,0
4 4 4 4 4

Vanuit het hooggelegen appartement heb je zicht op een prachtige omgeving. Op 1km afstand kan je heerlijke wandelingen maken vanuit het dorp. Het ontvangst was zeer vriendelijk, de bedden waren prima en het keukentje is precies groot genoeg als je zelf je maaltijden wilt bereiden. Kortom prima appartement voor ons.

Pedro Okken

4,0
4 4 4 4 4

Voor ons was dit een uitstekende locatie voor onze wintersport. De eigenaresse ontving ons netjes en sprak ons iedere dag even aan. Het appartement is zeer goed onderhouden en erg netjes. De locatie was erg goed. De supermarkt was op 5 minuten rijden en binnen 12 minuten stond je op de piste. Voor ons genoeg reden om weer terug te gaan.

Sylvia Blommestijn

4,0
4 4 4 4 4

Prima appartement, entree was wel glad door bevriezing en niets aan gedaan.

Miranda Peijnenburg

4,0
4 4 4 4 4

het huis ligt op een berg met een mooi uitzicht. bij aankomst werden wij goed ontvangen. binnen was alles aanwezig en zag er goed uit. wij hebben een heerlijke vakantie gehad.

C. Van der Ham

4,0
4 4 4 4 4

Prima appartement met een prachtig uitzicht Er is heel veel te doen in de omgeving ( wandelen, hintersee, sell am see, rodelen enz) Wij hebben enorm genoten Familie van der Ham

Norbert van Hoften

4,0
4 4 4 4 4

Het vakantiehuis is eenvoudig ingericht. Twee ruime slaapkamers met een eigen wastafel. Douche is niet ruim maar voldoende voor een week. Een ruim balkon over de breedte waar je heerlijk kan zitten na een dag skien en genieten van de laatste zonnestralen en met een spectaculair uitzicht. Het huis ligt een klein eindje de berg op wat op zich goed te doen is. Toen wij er waren lag er geen sneeuw op de weg maar er werd door de eigenaren verzekerd dat de weg ook met sneeuw berijdbaar wordt gehouden. (Sneeuwschuiver en grind)

Ger Wortel

4,0
4 4 4 4 4

Mooi uitzicht en erg rustig gelegen. Een eindje de berg op, maar een mooi uitzicht.

gerrit den tek

4,0
4 4 4 4 4

Het bed op de kleinste kamer was keihard en veel te kort voor volwassenen.Deze slaapkamer was ook erg donker. Het balkon moest gedeeld worden met een andere huurder.Dat wisten we niet van tevoren.Ook de bovenverdieping had huurders,niet van Belvilla, maar privé.Er was geen waterkoker. De tv ging het pas doen in onze tweede week, toen de eigenaars een nieuwe schotelantenne lieten plaatsen. Daarvoor konden we niet tv kijken.Bovendien vonden we veel oude spinnenwebben.

Ger Wortel

4,0
4 4 4 4 4

Ligging tegen de berg met erg mooi uitzicht. Zeer vriendelijk eigenaars. Erg ruime kamers.

Ger Wortel

4,0
4 4 4 4 4

De vakantiewoning ligt halverwege een erg goed te berijden korte weg de berg op. De kamers zijn ruim en de locatie ligt erg rustig. De eigenaar is erg vriendelijk en behulpzaam. Je hebt een fantastisch uitzicht over het dal en de bergpartijen.

Bastiaan Schoonrok

4,0
4 4 4 4 4

Mooie woning op 1e verdieping, er wordt niet verwacht dat er üitgebreid"wordt gekookt, weinig attributen hiervoor. Rustig en hele vriendelijke en behulpzame verhuurders.

M.J. van der Feen

4,0
4 4 4 4 4

Heerlijk huis met rustige gastdame en heer. Omgeving was perfect met een uitzicht op de Alpen Perfecte uitvalbasis voor dagtripjes met de auto.

Ger Wortel

4,0
4 4 4 4 4

We hebben een leuke vakantie gehad in het Appantement. Met 2 slaapkamers, dus met 4 personen goed bezet. Het geheel paste goed bij de verwachting en de prijs. Zeer vriendelijke eigenaars.

Ger Wortel

4,0
4 4 4 4 4

De vakantiewoning ligt halverwege een erg goed te berijden korte weg de berg op.
De kamers zijn ruim en de locatie ligt erg rustig. De eigenaar is erg vriendelijk en behulpzaam.
Je hebt een fantastisch uitzicht over het dal en de bergpartijen.

gerrit den tek

4,0
4 4 4 4 4

Het bed op de kleinste kamer was keihard en veel te kort voor volwassenen.Deze slaapkamer was ook erg

donker.

Het balkon moest gedeeld worden met een andere huurder.Dat wisten we niet van tevoren.Ook de bovenverdieping had huurders,niet van Belvilla, maar privé.Er was geen waterkoker. De tv ging het pas doen

in onze tweede week, toen de eigenaars een nieuwe schotelantenne lieten plaatsen. Daarvoor konden we

niet tv kijken.Bovendien vonden we veel oude spinnenwebben.

Norbert van Hoften

4,0
4 4 4 4 4

Het vakantiehuis is eenvoudig ingericht. Twee ruime slaapkamers met een eigen wastafel. Douche is niet ruim maar voldoende voor een week.

Een ruim balkon over de breedte waar je heerlijk kan zitten na een dag skien en genieten van de laatste zonnestralen en met een spectaculair uitzicht. Het huis ligt een klein eindje de berg op wat op zich goed te doen is. Toen wij er waren lag er geen sneeuw op de weg maar er werd door de eigenaren verzekerd dat de weg ook met sneeuw berijdbaar wordt gehouden. (Sneeuwschuiver en grind)

Michael Obbes

4,0
4 4 4 4 4

Op een boerderij buiten Mittersill. Lekker rustig en af en toe even wennen aan de geur van de boerderij -) Gezellig ontvangen door eigenaresse Lies en direct samen een snaps gedronken. Ligt wel op een berg, dus bij erg veel sneeuw is het best een hoog en nauw weggetje.

Pedro Okken

4,0
4 4 4 4 4

Voor ons was dit een uitstekende locatie voor onze wintersport. De eigenaresse ontving ons netjes en sprak ons iedere dag even aan. Het appartement is zeer goed onderhouden en erg netjes. De locatie was erg goed. De supermarkt was op 5 minuten rijden en binnen 12 minuten stond je op de piste.

Voor ons genoeg reden om weer terug te gaan.

vera van Hamburg

4,0
4 4 4 4 4

Vanuit het hooggelegen appartement heb je zicht op een prachtige omgeving. Op 1km afstand kan je heerlijke wandelingen maken vanuit het dorp.

Het ontvangst was zeer vriendelijk, de bedden waren prima en het keukentje is precies groot genoeg als je zelf je maaltijden wilt bereiden.

Kortom prima appartement voor ons.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Vakantie-ideeën: Skivakantie

Objectnummer: 300520

Laatst bijgewerkt: 10.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/300520.htm


«Zonnig appartement in Mittersill bij het...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 20 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat