Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Chalet in skigebied Hochkrimml - Zillertal...

Max.  8   gasten
130m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 8  gasten
130m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (slaapkamer(2-pers. bed, balkon of terras), slaapkamer(2-pers. bed, TV, balkon of terras), slaapkamer(2-pers. bed, 2-pers. bed, TV), badkamer(douche, wastafel, toilet), badkamer(douche, wastafel, toilet))

Op de 1e etage: (woonkamer(TV, eettafel, zithoek, balkon), open keuken(waterkoker, broodrooster, fornuis, koffiezetapparaat, oven, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(stapelbed, TV), badkamer(douche, wastafel, toilet))

Kelder: (relaxruimte(douche, sauna, ligstoelen), skiberging(wasdroger, wasmachine))

afwasmachine, bad of douche, skischoenverwarmers, terras, tuin, tuinmeubilair, ligbedden, parking, tafelvoetbal, strijkplank

Dit prachtige en luxe chalet voor maximaal 8 personen maakt deel uit van een chaletcomplex met 4 wooneenheden/chalets en is gelegen in het bekende dorp Krimml, op de grens van het Salzburgerland en Tirol en op korte afstand van het skigebied Hochkrimml - Zillertal Arena.

Het chalet beschikt over een grote woonkamer met zithoek en eettafel, een moderne open volledig ingerichte keuken, 4 ruime slaapkamers (één met 2 tweepersoonsbedden, één met een stapelbed), 3 luxe badkamers en 2 balkons/terrassen. Verder beschikt het chalet over een ontspanningsruimte met sauna, douche en ligstoelen, een skiopslag met skischoenverwarming en een tuin met tuinmeubilair. U kunt direct bij het chalet parkeren.

Krimml is een klein dorpje in het westen van Oostenrijk. Het ligt in het Salzburgerland op ruim 1000 meter hoogte aan het einde van het Salzachdal en grenst aan het Zillertal in Tirol en aan Zuid-Tirol. De omgeving biedt fascinerende hoge dalen zoals het Krimml Achental en het Wildgerlostal in het Nationaal Park Hohe Tauern, prachtige bergmeren, diepe kloven en perfecte pistes in het skigebied Hochkrimml - Zillertal Arena. De omgeving biedt vele wandelroutes, diverse bergsportmogelijkheden en fiets- en mountainbiketochten.

Dankzij de centrale ligging van het chalet bereikt u met de auto de skigebieden Zillertal Arena (Hochkrimml - Königsleiten), Wildkogel Arena (Neukirchen) en KitzSki-Hollersbach in 30-45 minuten. De skibus, die u naar de kabelbanen van de Zillertal Arena brengt, stopt op 400 meter van het chalet. Met de Salzburg Super Ski Card kun je met één skipas skiën in de drie skigebieden met bijna 400 kilometer piste.

In de zomer bieden het buitenzwembad in Krimml, het zwemmeer in Wald im Pinzgau en het zwemmeer Hollersbach veel zwemplezier!

Direct in Krimml zijn er tal van winkelmogelijkheden voor uw dagelijkse behoeften, evenals een goede keuze aan restaurants.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna

Buitenshuis

Balkon
Tuin
Parkeren
Terras

Badkamer

aparte wc's 3


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Ligstoelen
Wasmachine
Wasdroger
WiFi
Strijkplank
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 8

4 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 6 km

6 km

Skilift 0.4 km

0.4 km

Supermarkt 0.4 km

0.4 km

Restaurant 0.35 km

0.35 km

Stadscentrum 0.4 km

0.4 km



Recreatiemogelijkheden

Skiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Parkeerplaatsen 2


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


18 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,7 van 5
4.7 Inrichting
4.7 Prijs / kwaliteit
4.7 Service
4.7 Ligging
4.7 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Steven Damia

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

De accommodatie was schoon en in het algemeen zoals beschreven. De apparatuur in de keuken was niet geschikt voor huisvesting tot maximaal 10 personen. Het is het meest noodzakelijke dat beschikbaar is.

Jorn Ids Heins

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Een prachtig chalet op een prachtige locatie!

Saskia

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Prachtig Chalet! Op en top genoten in prachtige omgeving, Het Chalet is werkelijk tot in de puntjes verzorgd! Echt een aanrader,,,

Saskia Demas-Salden

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Een zeer net chalet voorzien van alle comfort in een prachtige omgeving! Wij hebben een fantastische tijd gehad ondanks alle Corona perikelen.

Elsbeth van der Velden

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Heerlijk huis, schoon, goede bedden en alle voorzieningen. Sauna, tafelvoetbal...

Coen Snippert

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Erg mooi en modern huis. Veel ruimte, ideaal met kinderen. Inventaris netjes. Huis is goed schoon. Op het balkon prachtig uitzicht op de bergen. Doordat je wel buren kunt hebben kan het een minpunt zijn. Wij hadden de hele week geen buren. Locatie goed, wandelend naar het kleine dorpje Krimml. Hotel post (300 meter) is een aanrader. Lekker eten, leuke speeltuin erbij. Als je een stukje de weg naar boven volgt heb je mooi uitzicht op de watervallen. Huiseigenaar tref je niet, sleutel gaat via code kastje bij de voordeur, vonden wij ideaal. Enige minpunt is dat het gras gigantisch hoog was in de “achtertuin”. Hier konden de kinderen niet in spelen. Was jammer maar niet ernstig. Al met al een heerlijke vakantie gehad met prachtig weer!

Feo van Koutrik

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Mooie locatie, buiten de drukte van Krimml, maar op loopafstand naar bakker en kleine Spar. Vanuit Krimml naar diverse plekken gereden om weer mooie wandelingen te maken. Sauna in het huis was lekker om 's avonds even te ontspannen.

Debora Lachman

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Fantastisch huis waar we met zijn zessen in verbleven. Goede bedden, nette badkamers, sauna, voetbaltafel voor de kinderen en in de tuin kan je ook buiten voetballen. Schoon, alles in het huis is er ( bbq/grill, wasmachine en droger) en een toplocatie! Uitzicht op de bergen, 24 minuten lopen naar de Krimml watervallen. Ook Krimml zelf is een leuk dorpje en voor je boodschappen loop je 350 m naar beneden. Veel te doen in de buurt. Anita was goed bereikbaar. Het is genieten in Oostenrijk en Chalet Eva maakte het af.

Jürgen Demets

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Heel tof huis met alle nodige voorzieningen. Skiberging en sauna zijn heel leuke extra's. Alleen spijtig dat parkeerplaatsen beperkt zijn (wij moesten bvb parkeren op parking van huis ernaast.) Skipistes vlot bereikbaar en winkels aanwezig in dorp zeld

Coen Snippert

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Erg mooi en modern huis. Veel ruimte, ideaal met kinderen. Inventaris netjes. Huis is goed schoon. Op het balkon prachtig uitzicht op de bergen.

Doordat je wel buren kunt hebben kan het een minpunt zijn. Wij hadden de hele week geen buren.

Locatie goed, wandelend naar het kleine dorpje Krimml.

Hotel post (300 meter) is een aanrader. Lekker eten, leuke speeltuin erbij.

Als je een stukje de weg naar boven volgt heb je mooi uitzicht op de watervallen.

Huiseigenaar tref je niet, sleutel gaat via code kastje bij de voordeur, vonden wij ideaal.



Enige minpunt is dat het gras gigantisch hoog was in de “achtertuin”. Hier konden de kinderen niet in spelen. Was jammer maar niet ernstig.

Al met al een heerlijke vakantie gehad met prachtig weer!

Nicole Fitzner

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

Het huisje is echt geweldig. We voelen ons hier erg op ons gemak. Alles wat je nodig hebt is er. Het internet is uitstekend, wat belangrijk is voor gezinnen met oudere kinderen. We zouden het huis op elk moment opnieuw boeken. 100% aanbeveling.

Frank Van Mol

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wat niet bij de reservering meegedeeld was dat er een gastenkaart bij was waarmee je tolvrij de gerlos pass kan overrijden en de waterval gratis kan bezoeken en nog andere kortingen hebt . De gastvrouw kwam ons de gastenkaart gelukkig juist op tijd de eerste volle dag brengen of we hadden nog van ander voordeel geen gebruik kunnen maken.

Weronika Kuc Studio PL9482619641

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Engels

Het huis is comfortabel, schoon en dicht bij de skipistes. We hadden alles wat we nodig hadden. Krimml biedt ook veel activiteiten en voorzieningen zoals een nachtwandeling naar de waterval in de buurt, carling, goede restaurants en bars, een skiservice en een winkel. Er is zelfs een brouwerij in een van de lokale pensions.

Nicole Fitzner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Het huisje is echt geweldig. We voelen ons hier erg op ons gemak. Alles wat je nodig hebt is er. Het internet is uitstekend, wat belangrijk is voor gezinnen met oudere kinderen. We zouden het huis op elk moment opnieuw boeken. 100% aanbeveling.

Jürgen Demets

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Heel tof huis met alle nodige voorzieningen. Skiberging en sauna zijn heel leuke extra's. Alleen spijtig dat parkeerplaatsen beperkt zijn (wij moesten bvb parkeren op parking van huis ernaast.) Skipistes vlot bereikbaar en winkels aanwezig in dorp zeld

Coen Snippert

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Erg mooi en modern huis. Veel ruimte, ideaal met kinderen. Inventaris netjes. Huis is goed schoon. Op het balkon prachtig uitzicht op de bergen.

Doordat je wel buren kunt hebben kan het een minpunt zijn. Wij hadden de hele week geen buren.

Locatie goed, wandelend naar het kleine dorpje Krimml.

Hotel post (300 meter) is een aanrader. Lekker eten, leuke speeltuin erbij.

Als je een stukje de weg naar boven volgt heb je mooi uitzicht op de watervallen.

Huiseigenaar tref je niet, sleutel gaat via code kastje bij de voordeur, vonden wij ideaal.



Enige minpunt is dat het gras gigantisch hoog was in de “achtertuin”. Hier konden de kinderen niet in spelen. Was jammer maar niet ernstig.

Al met al een heerlijke vakantie gehad met prachtig weer!

Weronika Kuc Studio PL9482619641

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Engels

Het huis is comfortabel, schoon en dicht bij de skipistes. We hadden alles wat we nodig hadden. Krimml biedt ook veel activiteiten en voorzieningen zoals een nachtwandeling naar de waterval in de buurt, carling, goede restaurants en bars, een skiservice en een winkel. Er is zelfs een brouwerij in een van de lokale pensions.

Frank Van Mol

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Wat niet bij de reservering meegedeeld was dat er een gastenkaart bij was waarmee je tolvrij de gerlos pass kan overrijden en de waterval gratis kan bezoeken en nog andere kortingen hebt . De gastvrouw kwam ons de gastenkaart gelukkig juist op tijd de eerste volle dag brengen of we hadden nog van ander voordeel geen gebruik kunnen maken.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Vakantie-ideeën: Skivakantie

Objectnummer: 300653

Laatst bijgewerkt: 17.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/300653.htm


«Chalet in skigebied Hochkrimml - Zillertal...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 18 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat