Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Heerlijk chalet met eigen tuin in Wörgl

Max.  6   gasten
100m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 6  gasten
100m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (hal, woonkamer(TV(satelliet), radio), open keuken(koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine), slaapkamer(stapelbed), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, toilet, verwarming(vloerverwarming)))

Souterrain: (slaapkamer(2x 1-pers. bed), slaapkamer(5x 1-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, toilet))

verwarming(CV), terras(privé), tuin(privé), tuinmeubilair, BBQ, 2x parking, kinderstoel

Dit gezellige chalet in het Oostenrijkse Wörgl biedt een heerlijk privéterras en (in de zomer) een mooi groen landschap. Met 4 slaapkamers biedt het onderdak aan maximaal 6 gasten. Je hebt de beschikking over de begane grond en de souterrain, welke via buiten bereikbaar is. De souterrain heeft ruime slaapkamers en is tevens voorzien van een badkamer.

Tijdens de wintermaanden is deze optie ideaal voor wintersportliefhebbers. Begin je ochtend met een stevige wandeling door het bos, dat zich op slechts 100 meter van de accommodatie bevindt. Vervolgens kun je boodschappen doen bij de supermarkt op 4 km afstand of bij de bakker (2,5 km). Het dichtstbijzijnde restaurant, waar je 's avonds van een heerlijk diner kunt genieten, ligt op 2 km afstand.

Het vakantiehuis beschikt totaal over 2 badkamers met onder andere een douche, een wastafel en een toilet. Als je ervoor kiest om een avond niet uit eten te gaan, kun je zelf een heerlijk diner bereiden in de prima uitgeruste keuken. Het chalet heeft ook een privétuin en een privéterras, ingericht met tuinmeubilair. Er zijn bovendien 2 eigen parkeerplaatsen beschikbaar. De dichtstbijzijnde skibushalte bevindt zich op 1,2 km afstand.

Belangrijke informatie:

De inrichting van de woning kan enigszins afwijken van de getoonde foto's, maar het comfortniveau blijft zoals beschreven.
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) worden berekend op basis van verbruik en apart in rekening gebracht.
Om onnodig wachten bij de vakantiewoning te voorkomen, vragen wij je vriendelijk om enkele uren voor aankomst de beheerder op de hoogte te stellen van je verwachte aankomsttijd.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Parkeren
Terras

Badkamer

aparte wc's 2


Keuken

Magnetron
Oven
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Radio
Satelliet / kabeltelevisie
Kinderstoel
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

2 eenpersoonskamer
2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Skilift 1.2 km

1.2 km

Supermarkt 4 km

4 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 4 km

4 km



Recreatiemogelijkheden

Skiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 09:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Zelf meenemen.
Keukenlinnen: Zelf meenemen.
Wifi: Gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


14 Beoordelingen

Totale beoordeling

3,8 van 5
3.8 Inrichting
3.8 Prijs / kwaliteit
3.8 Service
3.8 Ligging
3.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Chantal Geuskens

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Mooi huisje. Helaas hadden wij bijna geen warm water. Douches hadden ook haast geen waterdruk. Er kwam pas de laatste dag een loodgieter langs om het te maken.

H.E. van Os

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Het is een gezellig huis. Alleen zaten 2 kinderen onder de bultjes. Het waren geen muggen. Wat wel weet ik niet, maar het kwam weg uit hun slaapkamer. En de keukenkraan had zo weinig druk. Dat was ook niet praktisch. Verder hebben we wel enorm genoten van de sneeuw en de ligging van het huis is prachtig

richard faasen

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Wij verbleven in huis 5 op 15-01-2022 waar de wifi zeer slecht was en bij aankomst geen wc papier en de beneden verdieping alleen via buiten te bereiken was dit waren de min punten de plus punten zijn zeer snel warm. een comfortabel huis dat van alle gemakken voorzien is en twee prive parkeerplaatsen pal naast het huis.

Paul Eringa

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

De site van Belvilla biedt goede en voldoende filtermogelijkheden, Uiteindelijk hebben we een goede keuze kunnen maken, Het hierna volgende boekingsproces verliep prima,

Paul Eringa

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

De beschrijving van het verblijf doet meer en beter verwachten dan dat het in werkelijkheid is. Deze accommodatie wellicht 'in den beginne' prima, maar de tand des tijds heeft ZEER duidelijk z'n sporen achtergelaten: de bovenste lade van de vaatwasser gaat alleen met heel veel kracht naar binnen / de bovenste lade van de koelkast zit los / de koekepannen zijn zo ge- cq verbruikt dat de binnenkant van de bodem 'open plekken' vertoont / het matras in de voorste kamer is dringend aan vervanging toe. Positief: de gastvrouw Gabi was zeer behulpzaam, vriendelijk en attent.

Nils Schmitt

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Toon Duits

De hut was goed geschikt voor 6 en meer personen, functioneel en comfortabel.De slaapkamers waren soms wat krap, maar oké. De inrichting was in orde, de ligging was erg mooi en de hut was door een groepje struiken aan het zicht onttrokken, zodat de privacy gewaarborgd was. De ondersteuning ter plaatse door mevrouw Daschl was zeer vriendelijk en afgestemd op onze behoeften.Het nachtelijke bezoek aan een slaapkamer door muizen was minder aangenaam. Over het algemeen waren we in staat om twee muizen per val te doden, wat ons achteraf een ongemakkelijk gevoel gaf over onze opgeslagen voorraden. Bovendien ontdekten we na de reis naar huis tijdens het uitpakken dat een t-shirt was opgegeten door muizen. Aan de andere kant is zoiets te verwachten als je in een hut midden in de natuur bent. Over het algemeen waren we tevreden.

Adam Palyska

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Exellent nnxisnxinaxianoixnoqnsxoqnox

Ralf Heijkamp

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Bij aankomst een beetje verrast door de steile ( tussen de 15 en 20%) onoverzichtelijke toegangsweg. Foto's geven helaas niet een duidelijk beeld over de nabijheid van de andere huisjes. Huisjes is netjes, alles werkt maar kan wel wat aandacht gebruiken (losse rubber koelkast, vaatwasser die heel moeilijk sluit. Weinig tot geen plek om je voorraden/boodschappen neer te leggen. Omgeving is overweldigend mooi en indrukwekkend.

Steffen Graf

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Toon Duits

Zeer vriendelijke huisbaas. De toiletten zijn geweldig. Geen spellen op het terrein (meestal is er altijd een kleine verzameling spellen in een hut). Internet werkt prima.

Marc Dalenoord

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Geweldige omgeving, zeer vriendelijke service/huisbaas en al met al een top vakantie.

Freya Velghe

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Op eerste zicht klein maar goed uitgerust huisje. Tot je het gebruikt. De oven doet er erg lang over voor deze warm is, 1 pitje van het fornuis leek niet goed te werken en de picknicktafel wiebelde zo hard dat je schrik had om er met 4 door te zakken. Het minst aangename was het bed. De veren van de matras waren voelbaar... Er staat in de omschrijving dat het huisje dat je krijgt er anders kan uitzien dan de foto maar wel met gelijkaardig comfort. Onze chalet was nummer 5 en tot onze teleurstelling het enige huisje zonder uitzicht op de bergen en met amper privacy in het stukje tuin. Foto's geven een heel andere indruk.

Ben Porting

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Toon Duits

Leuke kleine hut met een gezellige sfeer. De hut was netjes en voorzien van de meest noodzakelijke dingen, anders moet je voor jezelf zorgen. Goed uitgeruste keuken en genoeg ruimte om met veel mensen een leuke tijd door te brengen.
De reis verloopt via een relatief steil asfaltpad, wat in sneeuwvrije omstandigheden geen probleem was.
Zeer vriendelijke contactpersoon en flexibele aankomst- en vertrektijden!
Kortom een aanbevolen accommodatie.

Nils Schmitt

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Toon Duits

De hut was goed geschikt voor 6 en meer personen, functioneel en comfortabel.De slaapkamers waren soms wat krap, maar oké. De inrichting was in orde, de ligging was erg mooi en de hut was door een groepje struiken aan het zicht onttrokken, zodat de privacy gewaarborgd was. De ondersteuning ter plaatse door mevrouw Daschl was zeer vriendelijk en afgestemd op onze behoeften.Het nachtelijke bezoek aan een slaapkamer door muizen was minder aangenaam. Over het algemeen waren we in staat om twee muizen per val te doden, wat ons achteraf een ongemakkelijk gevoel gaf over onze opgeslagen voorraden. Bovendien ontdekten we na de reis naar huis tijdens het uitpakken dat een t-shirt was opgegeten door muizen. Aan de andere kant is zoiets te verwachten als je in een hut midden in de natuur bent. Over het algemeen waren we tevreden.

Freya Velghe

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7

Op eerste zicht klein maar goed uitgerust huisje. Tot je het gebruikt. De oven doet er erg lang over voor deze warm is, 1 pitje van het fornuis leek niet goed te werken en de picknicktafel wiebelde zo hard dat je schrik had om er met 4 door te zakken. Het minst aangename was het bed. De veren van de matras waren voelbaar...

Er staat in de omschrijving dat het huisje dat je krijgt er anders kan uitzien dan de foto maar wel met gelijkaardig comfort. Onze chalet was nummer 5 en tot onze teleurstelling het enige huisje zonder uitzicht op de bergen en met amper privacy in het stukje tuin. Foto's geven een heel andere indruk.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Vakantie-ideeën: Skivakantie

Objectnummer: 300981

Laatst bijgewerkt: 04.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/300981.htm


«Heerlijk chalet met eigen tuin in Wörgl» krijgt een vakantiebeoordeling van 3.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 14 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven