Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Chalet in Niederndorf bij Kufstein met balkon

Max.  8   gasten
140m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 8  gasten
140m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

3 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

3 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (gang, woonkamer(TV, kachel(hout), zithoek), eetkamer(eettafel), open keuken(waterkoker, broodrooster, fornuis(4 kookplaten), koffiezetapparaat, oven, magnetron), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, toilet))

Souterrain: (woonkamer(2-pers. slaapbank, TV(satelliet), kachel(hout)), open keuken(waterkoker, fornuis(4 kookplaten), koffiezetapparaat, oven), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, toilet))

balkon, verwarming(CV), terras(overdekt), tuin, tuinmeubilair, tuinmeubilair, BBQ, parking

Dit prachtige chalet ligt op een zeer rustige locatie en staat volledig tot je beschikking. Het chalet biedt een uniek uitzicht. De inrichting is rustiek en typisch Tirools. Met 3 slaapkamers, 2 badkamers en een grote, open keuken is het huis groot genoeg voor 8 personen. Dat is vooral geschikt voor 2 gezinnen of een grote groep vrienden. Ook huisdieren zijn van harte welkom.



In de omgeving is genoeg te beleven. Zo kan je hier wandelen, fietsen, skiën, zwemmen in de meren of uit eten bij de lokale restaurants. Je kunt ook een bezoek brengen aan Sachrang (2,5 km) of Kufstein (13 km).



Het chalet is omgeven door een groot perceel en heeft een terras met uitzicht op de vallei. Hier kan je heerlijk ontspannen.



Energiekosten voor het opladen van elektrische of hybride auto's (indien mogelijk) worden apart berekend op basis van verbruik.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue

Buitenshuis

Balkon
Tuin
Barbecue
Parkeren
Terras

Badkamer

aparte wc's 2


Keuken

4-pits kookplaat
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 8

1 tweepersoonskamer
2 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 10 km

10 km

Skilift 1.9 km

1.9 km

Supermarkt 2.5 km

2.5 km

Restaurant 2.5 km

2.5 km

Stadscentrum 2.5 km

2.5 km



Recreatiemogelijkheden

Skiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 2; € 3/dier/nacht.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Zelf meenemen.
Keukenlinnen: Zelf meenemen.
Wifi: Gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


22 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,0 van 5
4.0 Inrichting
4.0 Prijs / kwaliteit
4.0 Service
4.0 Ligging
4.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Marc Rienties

4,0
4 4 4 4 4

Wij zijn in scheffau geweest skieen, maar is 45 minuten rijden.

Nik Hoebrechts

4,0
4 4 4 4 4

Location was good but not on the sunny side of the mountain meaning it becomes chilly after 18:00. The small studio below felt moist, ventilation is a burden. Kitchen equipment was mediocre. We bought our own glasses to accommodate our simple needs for drinking. The bed mattress was too soft for most of our party. The TV seating area is now a square lounge. Not pleasing the elderly. We did manage to spend a nice holiday but some practical and comfortable updates would make the difference!

Timo van Eijs

4,0
4 4 4 4 4

Prachtig ruim huis, met 4 personen het gehele huis gehuurd. We kwamen aan in een witte wereld, prachtig. Het huis is erg mooi en ruim, de omgeving is rustig en vlakbij een natuur gebied. We zijn elke dag naar het Skiwelt wilder kaiser brixental. 40 min rijden. Echt een aanrader. De honden vonden het ook geweldig

Ruud Reemer

4,0
4 4 4 4 4

Het is wel een fijn chalet, alleen jammer dat er eigenlijk niet veel extra's zijn. Satelliet T.V.heeft geen Nederlandse zenders...geen dvd speler, zeer zwak Wifi, geen wasmachine, ligbad of iets anders dat de prijs rechtvaardigt. Je moet buitenom naar het andere appartement, wat niet staat aangegeven bij de huisbeschrijving, en is dus niet handig/comfortabel om ´s avonds als het bijna vriest zo naar bed te moeten. Trap buitenom is ook slecht verlicht. Kortom, mooi chalet maar de prijs is echt te hoog voor hetgeen wordt geboden.

Pieter Adriaanse

4,0
4 4 4 4 4

Mooi gelegen met vrij uitzicht. Van alle gemakken voorzien. Heerlijk gegeten op korte afstand van het chalet. Chalet luxe uitgevoerd en gedurende de kille avonden heerlijk bij de haard gezeten. Wifi mag iets meer power hebben en we misten een beschrijving van huis en omgeving verder top met af en toe een ree in de achtertuin.

W.J. Lelieveld

4,0
4 4 4 4 4

Ondanks 2 gps systemen ( waaronder Google) in de auto konden wij het adres niet te vinden. Pas nadat wij het een paar keer gevraagd hadden ( vlak vóór het benzinestation links naar boven) kwamen wij aan bij een heerlijk chalet. De accommodatie vonden wij fantastisch! Wát een práchtig ruim balkon en ook aan de zijkant van het huis is een fantastische ruimte gecreëerd. Bedden en kamers príma! Omdat wij al wat ouder zijn vonden wij het jammer dat de bank was weggehaald en daar een lounchebank voor in de plaats is gekomen. Fijn voor jongeren, hoor. De omgeving is prachtig en je zit er super rustig maar écht wel wat verder verwijderd van de skigebieden..... Wij hebben voornamelijk geskied in Kössen ( kleine 30 min. rijden.) Heerlijke traditionele gemütliche sfeer zonder harde muziek vonden wij, en voor ieder wat wils. Zoek je meer uitdaging en een groter skigebied dan zit je wel ongeveer 1 uur in de auto naar bijv. Söll. Dat is dan de dichtstbijzijnde mogelijkheid. Zéker ook heel gezellig! ( vonden wij...-)

Eva Recordon

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

de toegang tot het huis met de auto en te voet was moeilijk, de weg was slecht geruimd en we brachten vele uren met sneeuw scholen door.Het huis is zeer smaakvol ingericht en de faciliteiten zijn goed .We voelden ons heel goed.

Pauline Steneker

4,0
4 4 4 4 4

Prachtig appartement. Mooi ruim, modern ingericht. Voor elk moment van de dag een terras ter beschikking in zon of schaduw. Vaatwasmachine, koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker allemaal aanwezig. Veel borden en bestek. De Wifi viel erg tegen helaas. Contact met de verhuurder was er niet de sleutel stak bij aankomst op de deur en een begin- en eindcontrole of een praatje waren er niet bij. Veel wild gezien rondom het huis. Jammer dat er geen goede plaats is waar je 's morgens en 's avonds je hond even uit kan laten je loopt óf langs de weg, óf je zit in de wei van een boer. Prachtige omgeving.

Franz Müller

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

We hadden een zeer ontspannen uitje. Het chalet is erg idyllisch op slechts 900 meter. We hadden een kleine hond bij ons, dus hebben we de twee mijnwerkers van de vorige huurders niet lastig gevallen, we hebben gewoon weggehaald. Een stofzuiger zou wenselijk zijn. De huisbaas familie is helemaal leuk. In de omgeving heb je veel bestemmingen. Maar ook het hangen op de veranda is erg ontspannend. We zullen graag weer komen.

Daniel Schlitt

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Het chalet ligt op meer dan 1000 meter zeer rustig, met slechts een paar huizen in de directe omgeving en heeft meer dan voldoende ruimte geboden voor onze groep van 7 personen. Het huis heeft een grote tuin, een fantastisch balkon, dat ook een door WindWett beschermde zithoek heeft. Zelfs bij slecht weer kunt u de tijd goed doorbrengen, de keuken is goed uitgerust en de zitplaatsen zijn deels nieuw. Sommige bedden waren nogal uitgerust met strakke matrassen, anderen met zeer zacht - er was voor elk wat wils. Vanwege de situatie is de dekking van het netwerk erg laag, zodat bellen via mobiele telefoon geen probleem is, maar dat gegevensverbindingen slechts zeer traag zijn. Voor pure natuur met een mooie grote barbecue en een prachtig uitzicht. We hadden graag onze vakantie willen verlengen en hebben het chalet al aanbevolen.

Duennig

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Het grote appartement was over het algemeen goed. Het appartement in de kelder was een beetje verwaarloosd. Kachel, zoals vermeld in de beschrijving, bestond niet. Verstopping van de douchegoot werd door de eigenaar relatief snel verholpen.

Ruud Reemer

4,0
4 4 4 4 4

Het is wel een fijn chalet, alleen jammer dat er eigenlijk niet veel extra's zijn.

Satelliet T.V.heeft geen Nederlandse zenders...geen dvd speler, zeer zwak Wifi, geen wasmachine, ligbad of iets anders dat de prijs rechtvaardigt.

Je moet buitenom naar het andere appartement, wat niet staat aangegeven bij de huisbeschrijving, en is dus niet handig/comfortabel om ´s avonds als het bijna vriest zo naar bed te moeten.

Trap buitenom is ook slecht verlicht. Kortom, mooi chalet maar de prijs is echt te hoog voor hetgeen wordt geboden.

Nik Hoebrechts

4,0
4 4 4 4 4

Location was good but not on the sunny side of the mountain meaning it becomes chilly after 18:00.

The small studio below felt moist, ventilation is a burden. Kitchen equipment was mediocre. We bought our own glasses to accommodate our simple needs for drinking. The bed mattress was too soft for most of our party. The TV seating area is now a square lounge. Not pleasing the elderly. We did manage to spend a nice holiday but some practical and comfortable updates would make the difference!

W.J. Lelieveld

4,0
4 4 4 4 4

Ondanks 2 gps systemen ( waaronder Google) in de auto konden wij het adres niet te vinden. Pas nadat wij het een paar keer gevraagd hadden ( vlak vóór het benzinestation links naar boven) kwamen wij aan bij een heerlijk chalet. De accommodatie vonden wij fantastisch! Wát een práchtig ruim balkon en ook aan de zijkant van het huis is een fantastische ruimte gecreëerd. Bedden en kamers príma! Omdat wij al wat ouder zijn vonden wij het jammer dat de bank was weggehaald en daar een lounchebank voor in de plaats is gekomen. Fijn voor jongeren, hoor. De omgeving is prachtig en je zit er super rustig maar écht wel wat verder verwijderd van de skigebieden..... Wij hebben voornamelijk geskied in Kössen ( kleine 30 min. rijden.) Heerlijke traditionele gemütliche sfeer zonder harde muziek vonden wij, en voor ieder wat wils. Zoek je meer uitdaging en een groter skigebied dan zit je wel ongeveer 1 uur in de auto naar bijv. Söll. Dat is dan de dichtstbijzijnde mogelijkheid. Zéker ook heel gezellig! ( vonden wij...-)

Eva Recordon

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

de toegang tot het huis met de auto en te voet was moeilijk, de weg was slecht geruimd en we brachten vele uren met sneeuw scholen door.Het huis is zeer smaakvol ingericht en de faciliteiten zijn goed .We voelden ons heel goed.

Pauline Steneker

4,0
4 4 4 4 4

Prachtig appartement. Mooi ruim, modern ingericht. Voor elk moment van de dag een terras ter beschikking in zon of schaduw. Vaatwasmachine, koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker allemaal aanwezig. Veel borden en bestek.

De Wifi viel erg tegen helaas.

Contact met de verhuurder was er niet de sleutel stak bij aankomst op de deur en een begin- en eindcontrole of een praatje waren er niet bij.

Veel wild gezien rondom het huis. Jammer dat er geen goede plaats is waar je 's morgens en 's avonds je hond even uit kan laten je loopt óf langs de weg, óf je zit in de wei van een boer.

Prachtige omgeving.

Franz Müller

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

We hadden een zeer ontspannen uitje. Het chalet is erg idyllisch op slechts 900 meter. We hadden een kleine hond bij ons, dus hebben we de twee mijnwerkers van de vorige huurders niet lastig gevallen, we hebben gewoon weggehaald. Een stofzuiger zou wenselijk zijn. De huisbaas familie is helemaal leuk. In de omgeving heb je veel bestemmingen. Maar ook het hangen op de veranda is erg ontspannend. We zullen graag weer komen.

Daniel Schlitt

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Het chalet ligt op meer dan 1000 meter zeer rustig, met slechts een paar huizen in de directe omgeving en heeft meer dan voldoende ruimte geboden voor onze groep van 7 personen. Het huis heeft een grote tuin, een fantastisch balkon, dat ook een door WindWett beschermde zithoek heeft. Zelfs bij slecht weer kunt u de tijd goed doorbrengen, de keuken is goed uitgerust en de zitplaatsen zijn deels nieuw. Sommige bedden waren nogal uitgerust met strakke matrassen, anderen met zeer zacht - er was voor elk wat wils. Vanwege de situatie is de dekking van het netwerk erg laag, zodat bellen via mobiele telefoon geen probleem is, maar dat gegevensverbindingen slechts zeer traag zijn. Voor pure natuur met een mooie grote barbecue en een prachtig uitzicht. We hadden graag onze vakantie willen verlengen en hebben het chalet al aanbevolen.

Timo van Eijs

4,0
4 4 4 4 4

Prachtig ruim huis, met 4 personen het gehele huis gehuurd. We kwamen aan in een witte wereld, prachtig.

Het huis is erg mooi en ruim, de omgeving is rustig en vlakbij een natuur gebied.

We zijn elke dag naar het Skiwelt wilder kaiser brixental. 40 min rijden. Echt een aanrader.

De honden vonden het ook geweldig

Pieter Adriaanse

4,0
4 4 4 4 4

Mooi gelegen met vrij uitzicht. Van alle gemakken voorzien. Heerlijk gegeten op korte afstand van het chalet. Chalet luxe uitgevoerd en gedurende de kille avonden heerlijk bij de haard gezeten.

Wifi mag iets meer power hebben en we misten een beschrijving van huis en omgeving verder top met af en toe een ree in de achtertuin.

Ruud Reemer

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Het is wel een fijn chalet, alleen jammer dat er eigenlijk niet veel extra's zijn.

Satelliet T.V.heeft geen Nederlandse zenders...geen dvd speler, zeer zwak Wifi, geen wasmachine, ligbad of iets anders dat de prijs rechtvaardigt.

Je moet buitenom naar het andere appartement, wat niet staat aangegeven bij de huisbeschrijving, en is dus niet handig/comfortabel om ´s avonds als het bijna vriest zo naar bed te moeten.

Trap buitenom is ook slecht verlicht. Kortom, mooi chalet maar de prijs is echt te hoog voor hetgeen wordt geboden.

Nik Hoebrechts

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Location was good but not on the sunny side of the mountain meaning it becomes chilly after 18:00.

The small studio below felt moist, ventilation is a burden. Kitchen equipment was mediocre. We bought our own glasses to accommodate our simple needs for drinking. The bed mattress was too soft for most of our party. The TV seating area is now a square lounge. Not pleasing the elderly. We did manage to spend a nice holiday but some practical and comfortable updates would make the difference!


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Objectnummer: 301026

Laatst bijgewerkt: 02.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/301026.htm


«Chalet in Niederndorf bij Kufstein met balkon» krijgt een vakantiebeoordeling van 4 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 22 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven