Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Optimaal Chalet met sauna nabij het centrum

Max.  24   gasten
376m²  Woonoppervlakte
8 Slaapkamers
4  Badkamer
Max. 24  gasten
376m²
8 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (woonkamer(TV), open keuken(fornuis, oven, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), toilet, wasruimte(wasdroger, wasmachine), relaxruimte(stapelbed, douche, ligstoelen))

Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers. bed, balkon), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, stapelbed, douche, wastafel, toilet, balkon), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, stapelbed, douche, wastafel, toilet), badkamer(douche, wastafel, toilet, haardroger))

Op de 2e etage: (slaapkamer(2-pers. bed, balkon), slaapkamer, slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, stapelbed, douche, wastafel, toilet, balkon), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, stapelbed, douche, wastafel, toilet), badkamer(douche, wastafel, toilet))

sauna, terras, parking

Op loopafstand van het centrum van het bekende Gaschurn, prachtig gelegen in het Montafondal, vindt u naast elkaar gelegen 4 luxueuze chalets welke optimaal geschikt zijn voor samen reizende families of vrienden.
Te voet loopt u zo het centrum in met inkoopmogelijkheden, restaurants en gezellige bars. De skilift is op slechts 900 meter afstand. De gratis sķibushalte is op slechts 50 meter.

Het chalet welke u alleen bewoont, is geschikt voor maximaal 24 personen. U komt binnen in de warm ingerichte royale woon- eetkamer met een heerlijke zitbank en open haard voor aangename avonden. De luxueuze keuken is voorzien van alle moderne apparatuur zoals een royale kookplaat, snelle vaatwasser, grote koelkast en aparte koelkast voor dranken, 2 ovens en een magnetron. Het geheel is voorzien van aangename vloerverwarming. Vanuit de woonkamer loopt u zo het zonovergoten terras op waar u kunt genieten van de prachtige omliggende bergen.

Verdeeld over 2 etages beschikt u over 8 hoogwaardige en luxueus ingerichte slaapkamers en 6 moderne badkamers. Elke slaapkamer heeft een tv en safe. Enkele slaapkamers beschikken over een balkon.

Na een dag wandelen, mountainbiken, skiën of langlaufen kunt u lekker ontspannen in de prive Wellness ruimte met Finse sauna.

Er is een gezamenlijke ruimte waar u uw skischoenen en ski’s kunt stallen. Elk chalet beschikt over een eigen droogruimte waar u uw skikleding kunt drogen. Ook is hier een wasmachine en wasdroger aanwezig.

In het naastgelegen hotel is het mogelijk om tegen vergoeding dagelijks te ontbijten of te dineren. (Let op in het zomer laagseizoen kan het hotel deels gesloten zijn) Ook wordt er een broodjesservice aangeboden.

Gaschurn ligt bijna aan het eind van het doodlopende Montafon-dal (in de zomer kunt u via de Silvretta Hochalmstrasse rijden naar Ischgl). Het dorp heeft zijn oorspronkelijkheid weten te behouden waardoor het gebied aantrekkelijk is voor onder andere families met kinderen. Zowel in de winter, maar zeker ook in de zomer is het een aantrekkelijk omgeving.
Gaschurn grenst aan het skigebied Silvretta Montafon. Vanuit het dorp gaat er een lift naar een hoogte van 2010 meter. Het is een redelijk uitgestrekt skigebied waar snowboard- en alpineskicracks zich graag laten uitdagen.

Er zijn maximaal 5 parkeerplaatsen bij het huis per alpine chalet.

Ter info:
Aangezien het chalet is voorzien van een hoogwaardige inrichting en de volgende gasten ook gebruik willen maken van de diensten en de inrichting, is een borg van EUR 500,00 verschuldigd voor de duur van het verblijf. U wordt gecontacteerd door de eigenaar om deze borg te voldoen.

De borgsom wordt na afloop van de huurperiode terugbetaald, mits de woning vrij van gebreken is opgeleverd. Tekorten en beschadigingen worden met de borg verrekend. De borgsom wordt binnen 14 dagen na het einde van de huurperiode teruggestort op de door de huurder aangegeven rekening, minus eventueel geboekte extra's.

Houdt u er rekening mee dat als het huis niet bezemschoon wordt opgeleverd en het vuilnis is opgeruimd, wij 50,00 euro in rekening brengen voor extra schoonmaak en 15,00 euro voor het opruimen van achtergebleven vuilnis, etenswaren en flessen.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Balkon Balkon

Buitenshuis

Balkon
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 4

badkamer met douche

aparte wc's 2


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Oven

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Ligstoelen
Wasmachine
Wasdroger
WiFi
Haardroger
Rookmelder

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 24

8 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 3 km

3 km

Skilift 1.3 km

1.3 km

Supermarkt 0.9 km

0.9 km

Restaurant 0.25 km

0.25 km

Stadscentrum 0.25 km

0.25 km

Bus 0.3 km

0.3 km



Recreatiemogelijkheden

Skiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Borgsom: € 500.
Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 2; € 17,50/dier/nacht. Huisdieren dienen tijdens het boekingsproces te worden aangegeven i.v.m. beperkte beschikbaarheid.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Servicekosten: Inclusief.
Badhanddoeken: Mogelijkheid tot huren, € 5 p.p./verblijf.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.
Kinderbed + Kinderstoel: € 15/verblijf.
Schoonmaak: Extra schoonmaak (i.v.m. huisdieren) € 50/verblijf.
Grill / BBQ: € 15/nacht.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Huisdieren anders dan honden zijn niet toegestaan


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


7 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,6 van 5
4.6 Inrichting
4.6 Prijs / kwaliteit
4.6 Service
4.6 Ligging
4.6 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Larissa Rümmele

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Er ontbrak niets. Jammer dat de hete pot niet beschikbaar was (Corona)

Fetullah Eroglu

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

De aankomst was goed, net als de accommodatie.

Fetullah Eroglu

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

De aankomst was goed, net als de accommodatie.

Michael Simonis

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Alles was echt geweldig, geweldig modern comfortabel schoon!

Larissa Rümmele

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Er ontbrak niets. Jammer dat de hete pot niet beschikbaar was (Corona)

Daniel Neubauer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Geweldig chalet, dat perfect is uitgerust. De kamers zijn twee- of vierpersoonskamers met en-suite badkamers, de woonkamer en keuken zijn zeer ruim en het balkon is geweldig om te ontspannen. Bovendien is het team fantastisch en reageert het snel op vragen.

Katrien Dhondt

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Een mooie ruime chalet met alle comfort. Heel ruim en toch relatief gezellig gemaakt. Open haard en veel gezelschapspelen. De slaapkamers zijn comfortabel met ruime badkamers en goede douches. Minpuntje zijn de eerder versleten badhanddoeken. De keuken is fantastisch uitgerust. Alles erop en eraan. Glazen, borden, potten, pannen, en zelfs eierkoker. Koellades voor dranken, twee ovens... Je bedenkt het en het is er. Alleen.... er is enkel een soort professionele horeca afwasmachine die behoorlijk wat aandacht nodig heeft, waardoor je al snel een uur bezig bent met machines vullen en legen (en afdrogen). Dit viel echt tegen en heeft veel van onze avonduurtjes in beslag genomen. De ligging is niet ideaal, maar via het wandelpad aan het water sta je op een klein kwartiertje aan de skilift, waar je de ski's en botten in een depot kan plaatsen. Het dorpje zelf is eerder charmeloos. Weinig te beleven. Skigebied is groot met moderne liften. Maar ook hier weinig gezellige hutten (eerder zelfbediening restaurants). Al bij al een mooie kwalitatieve chalet voor een grote groep in een sneeuwzeker skigebied (alleen jammer van die afwasmachine ;-))


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Vakantie-ideeën: Skivakantie

Objectnummer: 301416

Laatst bijgewerkt: 07.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/301416.htm


«Optimaal Chalet met sauna nabij het centrum» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.6 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 7 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat