Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Chalet op Turracherhöhe met sauna en...

Max.  12   gasten
140m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 12  gasten
140m²
5 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (hal, slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2x stapelbed), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(bubbelbad, douche, infraroodsauna, wastafel, toilet), berging)

Op de 1e etage: (woonkamer(TV(satelliet), sfeerhaard), open keuken(fornuis(keramisch), oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, douche, wastafel, toilet))

skiberging, balkon of terras, verwarming(CV), tuinmeubilair, parking

Dit aangename chalet is voorzien van 5 slaapkamers, een infrarood sauna en een bubbelbad. Het chalet is prachtig gelegen in een pijnbomenwoud op 1800 m hoogte in het Alpenpark. Door de unieke ligging op de berg biedt het chalet een schitterend uitzicht op het panorama van de Gurktaler Alpen.

Je bevindt je hier in een landschap van bergwanden, slingerende wegen en pittoreske plaatsjes. De Turracher Höhe verbindt Karinthië en Steiermark met elkaar. Dit is een familieskigebied met veel gezellige bergrestaurants. Je kan mooie wandelingen maken of een bezoek brengen aan de 3 bergmeren Turrachersee, Schwarzsee en Gruensee.

In de badkamer vind je een douche met stoomcabine en een dubbele wastafel. Vanuit dit houten chalet en vanaf het terras heb je een magnifiek uitzicht op de bergen. Er is een sfeervolle gashaard voor de gezellige winteravonden en vanuit de woonkamer heb je toegang tot het balkon.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Balkon
Parkeren

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche

aparte wc's 1


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Koffiezetapparaat
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
Wasmachine
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 12

3 tweepersoonskamer
2 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 1 km

1 km

Skilift 1.5 km

1.5 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 1 km

1 km



Recreatiemogelijkheden

Skiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 1; € 18/nacht.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Zelf meenemen.
Wifi: Gratis.
Kinderbed: € 15/verblijf.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 10% van de reissom.
  • In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de reissom.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de reissom.
  • voor latere annulering of bij het niet verschijnen wordt de volle prijs in rekening gebracht.

meer informatie:

Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
De type-woningen zijn onderverdeeld in categorieën. Doordat deze van privé-eigenaren zijn, zijn ze naar eigen smaak ingericht en kunnen ze verschillen in oppervlakte, inrichting en grootte; het comfortniveau is echter zoals beschreven. De verdeling van bedden (slaapplaatsen, aparte bedden of tweepersoonsbed) is afhankelijk van de eigenaar en kan nooit van te voren bevestigd worden. De afgebeelde foto's zijn slechts een voorbeeld


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


33 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,0 van 5
4.0 Inrichting
4.0 Prijs / kwaliteit
4.0 Service
4.0 Ligging
4.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Vialle

4,0
4 4 4 4 4

Gebruikersvriendelijk door gebruik van favorieten

Tatiana Maréchal

4,0
4 4 4 4 4

Magnifiek om daar toe te komen! Leuk dat de pas voor de lift inbegrepen is.

Mirjam Danner

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Zeer mooie, schone, verzorgde, ruime, indrukwekkende accommodatie met een geweldig uitzicht in een prachtig landschap!

Eric van den Brink

4,0
4 4 4 4 4

Prachtige accommodatie en omgeving!

Bianca Wieffering

4,0
4 4 4 4 4

Super verblijf voor wanneer je met 2 gezinnen in een huis wilt zitten, genoeg privacy en leuk ingericht en alles is aanwezig!

Alice Sturrus-Cozijnsen

4,0
4 4 4 4 4

helaas was het het verkeerde huis, 4 sterren ipv 5 sterren, waardoor wij bv ineens met het probleem zaten dat we een badkamer misten. Het huis was helaas erg, erg, erg gehorig.

Cornelia Sonntag

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

was ondanks de gebreken een erg leuke vakantie

P.M Peter-Fornito

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

We hebben een heerlijk ontspannen vakantie in de Turracherhöhe. De rust van de natuur en het mooie huis biedt een gezellige plaats.

Kerstin Effenberger

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Een mooi, schoon, goed uitgerust huis. Helaas, de buitenkant nog steeds rond de bouwplaats. Als alles klaar is, vooral de straat, kan absoluut aanraden

Heleen Backs

4,0
4 4 4 4 4

helemaal goed, we waren iets te vroeg voor het huis dus konden we de skihuur meteen regelen, zit naast elkaar, geweldig huis met echt heel veel luxe en zeer schoon en netjes.

R.F Reichart

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Top kwaliteit, goede service

Peter Heesen

4,0
4 4 4 4 4

Mooi Huisje en omgeving

Zoltán Madár

4,0
4 4 4 4 4
Toon Engels

De accommodatie is erg mooi en van een hoge standaard. De pistes zijn goed voorbereid elke dag. Theere zijn heerlijk voedsel in het & quothutte "-s. De hoeveelheid sneeuw is meer dan voldoende. Al met al de beste omstandigheden om een u200bu200bunforgottable vakantie. Echter, de vijandigheid van het personeel is extreem slecht, eerst hebben ze een lagere klasse chalet voor ons (met een slaapkamer minder) gegeven, is er geen aanwijzingen gegeven om de nieuwkomer (slechts een vel van kaart is beschikbaar voor elke klant om te laten zien) , niets wordt gezegd over de gevaren van de icey routes naar de appartementen (gebruik van sneeuwkettingen, tenzij je een 4x4 auto hebben), geen aanduiding van een weg richting (20 minuten files, door gebrek aan indicatie), geen informatie over de feit dat de ski-bus is niet in staat om zijn bestemmingen in het park te bereiken, aan het eind van de dag van aankomst was het personeel zeer arrogant, etc.

H.F Hanselmann

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Zeer stijlvol, modern en mooi ingericht in plaats 12Betten zoals geboekt waren slechts 10 beschikbaar. Als nieuw nog heel wat bouwstof in de kasten en hoeken. Geen handdoekhouders en geen draadloos zoals geadverteerd.

andre seekles

4,0
4 4 4 4 4

Het chalet is prachtig gelegen met een schitterend uitzicht. Luxe en volledig ingericht en erg ruim! Erg vriendelijke en behulpzame mensen bij de receptie. Op zich is het chalet redelijk in de buurt van de skiliften, maar door de stijgende/dalende weg best pittig om te lopen. 's Morgens was er een uurtje de mogelijkheid om voor het chalet in een busje te stappen dat naar de skiliften ging. Op de terugweg was dat er niet en moest je het grootste deel van de weg terug lopen. De broodjesservice is geweldig! De supermarkt is pas in het dorp een km of 20 verderop. In het dorp is alleen een schattig winkeltje met wat brood en frisdrank/bier en leuke souvenirtjes. Veel gezellige restaurantjes, ook op de piste.

Eric jan Rutten

4,0
4 4 4 4 4

prima huisje voor grote groep of familie. het skigebied is heerlijk rustig - zelfs in de drukke crocusvakantie. ideaal met kleine kinderen. het huisje ligt niet aan de piste - dat is ongeveer 10 minuten lopen. houdt er rekening mee dat er in het dorp geen winkel is - deze is in een dorp 20 mins verderop. 's morgens komt de bakker echter broodjes brengen op bestelling.

Jörg Hahne

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Mooi huis, maar zeer luidruchtig. De kamers zijn vrij klein. Haken voor ski-kleding te drogen en handdoeken zijn te weinig beschikbaar. Het is niet een berging voor ski's in voldoende hoeveelheid beschikbaar. Boot drogers voor 10 paar in een huis voor 11 personen is minstens een te weinig. Aan de positieve kant is de goede uitrusting met gas open haard, hot tub met uitzicht, een goede keuken en een vlotte levering. Ook de locatie is rustig.

Peter Fischer

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Zeer toegankelijk te bevelen vakantiehuis met royale voorzieningen, zelfs wanneer deze volledig Belegung.Schöne gebied in de zomer, vele excursies te voet of met de auto. Beperkingen door de bouw activiteiten, als de plant is nog steeds groeiende, het moet gezegd worden dat we de hoogte zijn gesteld van Belvilla uit ==> Dank je wel! . Winkels in de plaatsen daar in de buurt, zeer goede pizza in de stad met bezorgservice en diverse restaurants, waaronder een bezorgservice, kun je aan als nodig is. De huizen zijn relatief dicht bij elkaar, en je kunt zien binnen een paar geïsoleerde resten van bouwactiviteiten / gebouw blijft. Parking voor auto's aan de rand van de doorgaande weg / op de huizen.

Middeldorp

4,0
4 4 4 4 4

Prachtig huis met alle gemakken erop en eraan. Doordat de huizen pas per 1 december 2011 waren opgeleverd was er nog wel het één en ander niet op orde. Goede vakantie gehad en absoluut aan te bevelen voor gezinnen met kinderen die nog naar de skischool gaan. Nooit eerder zulke vriendelijke Oostenrijkers ontmoet.

Frank Karalus

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Het huis is zeer modern en zeer goed uitgerust. Helaas, de kamers zijn erg klein en vooral luidruchtig. Ook werd het huis niet volledig afgewerkt, zodat de wand verwarming in de badkamer ontbrak en een aantal van de ramen konden niet worden geopend omdat de handgrepen ontbraken. Minder geschikt voor gezinnen met kleine kinderen, want er is geen traphekje beschikbaar was en het vuur had bescherming niet branden. De locatie is goed, on-site service zeer vriendelijk en hardwerkend.

H.F Hanselmann

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Zeer stijlvol, modern en mooi ingericht in plaats 12Betten zoals geboekt waren slechts 10 beschikbaar. Als nieuw nog heel wat bouwstof in de kasten en hoeken. Geen handdoekhouders en geen draadloos zoals geadverteerd.

Peter Fischer

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Zeer toegankelijk te bevelen vakantiehuis met royale voorzieningen, zelfs wanneer deze volledig Belegung.Schöne gebied in de zomer, vele excursies te voet of met de auto. Beperkingen door de bouw activiteiten, als de plant is nog steeds groeiende, het moet gezegd worden dat we de hoogte zijn gesteld van Belvilla uit ==> Dank je wel! . Winkels in de plaatsen daar in de buurt, zeer goede pizza in de stad met bezorgservice en diverse restaurants, waaronder een bezorgservice, kun je aan als nodig is. De huizen zijn relatief dicht bij elkaar, en je kunt zien binnen een paar geïsoleerde resten van bouwactiviteiten / gebouw blijft. Parking voor auto's aan de rand van de doorgaande weg / op de huizen.

Steven Van Elk

4,0
4 4 4 4 4

We zijn net terug met 2 gezinnen van een weekje wintersport. Prima huis, leuk ingericht, ruim met voldoende badkamers voor iedereen. De bakker-aan-huis is prima, evenals de mogelijkheden tot het afhalen van eten bij de plaatselijke pizzeria, voor de supermarkt moet je even 20 minuutjes in de auto, maar dan vind je ook een prima winkel. Het enige nadeel vonden wij, is dat het gebied als een echt familiegebied wordt omschreven, maar op de pistes vind je vrijwel alleen maar rode afdalingen...en met 3 kinderen van 6,7 en 8 jaar oud is dat wel een beetje teveel gevraagd, er was 1 mooie lange blauwe afdaling en die hebben we dan ook dagelijks een aantal keer gedaan, maar meer variatie was er dan ook niet voor ze. Wat dat betreft zou ik zeker niet meer terugkeren, maar verder zijn we erg tevreden over het huis en de organisatie!

andre seekles

4,0
4 4 4 4 4

Het chalet is prachtig gelegen met een schitterend uitzicht. Luxe en volledig ingericht en erg ruim! Erg vriendelijke en behulpzame mensen bij de receptie. Op zich is het chalet redelijk in de buurt van de skiliften, maar door de stijgende/dalende weg best pittig om te lopen. 's Morgens was er een uurtje de mogelijkheid om voor het chalet in een busje te stappen dat naar de skiliften ging. Op de terugweg was dat er niet en moest je het grootste deel van de weg terug lopen.
De broodjesservice is geweldig! De supermarkt is pas in het dorp een km of 20 verderop. In het dorp is alleen een schattig winkeltje met wat brood en frisdrank/bier en leuke souvenirtjes. Veel gezellige restaurantjes, ook op de piste.

Jörg Hahne

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Mooi huis, maar zeer luidruchtig. De kamers zijn vrij klein. Haken voor ski-kleding te drogen en handdoeken zijn te weinig beschikbaar. Het is niet een berging voor ski's in voldoende hoeveelheid beschikbaar. Boot drogers voor 10 paar in een huis voor 11 personen is minstens een te weinig. Aan de positieve kant is de goede uitrusting met gas open haard, hot tub met uitzicht, een goede keuken en een vlotte levering. Ook de locatie is rustig.

Zoltán Madár

4,0
4 4 4 4 4
Toon Engels

De accommodatie is erg mooi en van een hoge standaard. De pistes zijn goed voorbereid elke dag. Theere zijn heerlijk voedsel in het & quothutte "-s. De hoeveelheid sneeuw is meer dan voldoende. Al met al de beste omstandigheden om een u200bu200bunforgottable vakantie. Echter, de vijandigheid van het personeel is extreem slecht, eerst hebben ze een lagere klasse chalet voor ons (met een slaapkamer minder) gegeven, is er geen aanwijzingen gegeven om de nieuwkomer (slechts een vel van kaart is beschikbaar voor elke klant om te laten zien) , niets wordt gezegd over de gevaren van de icey routes naar de appartementen (gebruik van sneeuwkettingen, tenzij je een 4x4 auto hebben), geen aanduiding van een weg richting (20 minuten files, door gebrek aan indicatie), geen informatie over de feit dat de ski-bus is niet in staat om zijn bestemmingen in het park te bereiken, aan het eind van de dag van aankomst was het personeel zeer arrogant, etc.

Sam Sluismans

4,0
4 4 4 4 4

We hebben dit huis bezocht met 3 gezinnen, wat perfect mogelijk was, gezien het aantal kamers en en-suite badkamers. Ligt ongeveer 1 km van de skipistes verwijderd. Enkel parking is soms een uitdaging &amp hou er rekening mee dat je sneeuwkettingen nodig hebt, als het veel gesneeuwd heeft. Verder een prima ligging &amp een prachtig huis.

Pieter Snelleman

4,0
4 4 4 4 4

Helaas tot 2 keer toe niet de woning toegewezen gekregen die we hadden geboekt. Vooral het ontbreken van een toilet en badkamer op de 1e etage (zoals we geboekt hadden) was erg jammer. Verder een heerlijke vakantie gehad met prachtig weer en super sneeuw condities. Vakantiehuis was verder prima ingericht en lekker comfortabel.

Eric Wals

4,0
4 4 4 4 4

wij hadden voor de 3x een huis geboekt in het Alpenpark. De vorige 2x was dit erg goed bevallen. Deze keer huis nr10. Dit huis troffen wij vies aan, defecte lampen en ook ontbrak er veel zoals servies, bezem en vele andere zaken. Het huis was bewoond door de eigenaar die week! Engelsen. Wij hebben dit direct gemeld bij de receptie en die hebben nog wel de schoonmaak langs gestuurd. Al met al toch een lekkere week gehad.

Eric jan Rutten

4,0
4 4 4 4 4

prima huisje voor grote groep of familie. het skigebied is heerlijk rustig - zelfs in de drukke crocusvakantie. ideaal met kleine kinderen. het huisje ligt niet aan de piste - dat is ongeveer 10 minuten lopen. houdt er rekening mee dat er in het dorp geen winkel is - deze is in een dorp 20 mins verderop. 's morgens komt de bakker echter broodjes brengen op bestelling.

Middeldorp

4,0
4 4 4 4 4

Prachtig huis met alle gemakken erop en eraan.
Doordat de huizen pas per 1 december 2011 waren opgeleverd was er nog wel het één en ander niet op orde.
Goede vakantie gehad en absoluut aan te bevelen voor gezinnen met kinderen die nog naar de skischool gaan.
Nooit eerder zulke vriendelijke Oostenrijkers ontmoet.

Frank Karalus

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Het huis is zeer modern en zeer goed uitgerust. Helaas, de kamers zijn erg klein en vooral luidruchtig. Ook werd het huis niet volledig afgewerkt, zodat de wand verwarming in de badkamer ontbrak en een aantal van de ramen konden niet worden geopend omdat de handgrepen ontbraken. Minder geschikt voor gezinnen met kleine kinderen, want er is geen traphekje beschikbaar was en het vuur had bescherming niet branden. De locatie is goed, on-site service zeer vriendelijk en hardwerkend.

Pieter Snelleman

4,0
4 4 4 4 4

Voor de 3e keer op dit park verbleven. Klein skigebied, maar met kleine kinderen is dat prima. In het hele gebied is gastvrijheid troef! Chalet is prima en van alle gemakken voorzien. Enige minpunt was slechte schoonmaak (vieze badkamer, zeer stoffige slaapkamers). Na eigen schoonmaakacties melding gemaakt bij receptie en korting van € 100 gekregen op eindschoonmaak.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 301568

Laatst bijgewerkt: 28.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/301568.htm


«Chalet op Turracherhöhe met sauna en...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 33 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven